Две седмици преди убийството в парка в Добрич: Нападателят намушкал друг мъж

Студентът Емилиян Рачев е атакуван, докато отивал на гости на 25 февруари и е претърпял 3-часова операция

Обратно в новината

Коментари - Две седмици преди убийството в парка в Добрич: Нападателят намушкал друг мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако пратиш заплашително съобщение във фейсбук до някой политик ще лежиш по затворите сума време. Но да наръгаш някой в парка и да те знаят никой нищо не прави и чака да убиеш човек за да се активират. Това е някакво безумие и пълна анархия.

Както се казва в едно "меме": "И той го направи пак , защото предишния път не му счупихте ръцете, краката и главата" Да се знае защо се е случило!

Ами целият народ има стара вражда с ушевите и дупетатите. Крайно време е да ги колим

Трябваше,и то отдавна да го направим.

Сега разбирам, че престъплението става не в градската градина, а до паметника на Добротица. В близост до Христо Ботев и Балик. В тези квартали е пълно с мургавия контингент. Интересно полицията вместо да търси някакъв сериен убиец, почва да обвинява жертвите.

Изобщо не е интересно, а е престъпно нехайство и мързел от страна на полицията!

Какво точно сте разбрал и какво не сте? Убийството е извършено в градския парк, а две седмици преди това, убиеца е нападнал и ранил младеж в близост до паметника на Добротица.

Не разбирам нехайното отношение на полицията. Разхожда се психопат из Добрич и заплашва мирни граждани, а полицията не е предприела никакви мерки да го неутрализира.

Паметникът на Добротица е малко далечко от Христо Ботев (от другата страна на Балик е, но самата улица започва от един хотел и представлява няколко баира и свършва до баш циганската махала), но да. Фрашкано е с мангали.

полюция и накрая ескалация. докато полюцията не стане полиция, така ще да е в бг-то. те най-мразят, някой нещо да иска от тях, най-вече докато са на работа.

Защо създавате работа на куките, те са толкова заети с....?

Интересно какво значение има дали са имали "стара вражда" и дали са се познавали ? Ако се познавам с някой и имам вражда мога да ходя да го коля безнаказано ? Така излиза!!!

Не може ли да се уволни шефа на тея куки, които паразитират върху нашите данъци?

УБИЕЦЪТ ОТ БОРИСОВАТА ГРАДИНА -ЙОАН МАТЕВ, ОЩЕ ЛИ ГО ДУНДУРКАТ ОТ “ПРАВОСЪДИЕТО“ , КОЛКО СЪДИИ И ПРОКУРОРИ ИЗХРАНИХА ГНУСНИТЕ МУ РОДИТЕЛИ !!!!!

И като го арестуват полицаите какво?????? Не можеш да го осъдиш- психично болен освидетелства с документ. В най най най-добрия случай- след година размотаване по съдилища-може и повече пък междувременно същия ще бъде освободен- да го настаниш принудително за два-три месеца в психиатрията. След което пак ще го пуснат щото той като си пиел лекарствата бил много добричък и примерен. И като го пуснат пак няма да си пия лекарствата и колелото се завърта отново. Такива са си законите от време оно. Щото на времето беше срам за държавата да кажеш че има престъпници психично болни престъпления инциденти и така нататък. И подобни изпълнения не ги съобщаваха по новините и не ги пишеха по вестниците за да не накърни ме репутацията на великата социалистическа държава.

Да, обаче едно време достъп до дрога имаха само децата на другарете.. И то на доста високопоставените. Плебса бяха кокошкари. Убийства разбира се че е имало, и ставали. Битови и не битови. Сега дрога се продава плед училищата умнико! Всеки трети ти е дилър и на никой не му пука. Мен са ме глобявали за настъпена линия на кръстовище милиционерите. Асега след станалото с Цветков и онова леке Семерджиев нещо да си видял? Погледни пак у старите вестници че 80-тте екзекутираха един дето намля с ладата си едни на спирка. Знаеш ли колко дадоха на лайното гръцко което със спортна кола преби хора на спирка в Пловдив? Нищо... Нищичко.. И в крайна сметка, хич не ми дреме вече какво е било по соца защото соца от 1989та НЕ съществува! Сега имаме демокрация, имаме право да имаме държава. Ама на вас все ви изнася да е лошого преди, ама руснаците да са виновни, ама коланският сняг...

"Имал съм стара вражда с него, казаха полицаите... По думите му разследващите му казали, че по всяка вероятност е подтикнал заподозреният" Полицаите от некадърност да си вършат работа вече се преквалифицираха като врачки, ясновидци! Виждат в бъдещето и миналото, гледат на боб, карти и кафе, леят восък, развалят магии, правят магии за любов...

sawo

Най-смешното е че дори и да го е предизвикал и да са имали стара вражда, това пак не отменя престъплението. Ама те откъде да знаят законите като само знаят да се оправдават?

Да се уволнят търтеите, работили по първото нападение. Никаква не са я свършили и имат косвена вина за смъртта на другия човек. Момчето дано се възстанови напълно и да си търси правата.

Според полиция и прокуратура се счита за нормално и законно ако имаш вражда с някого , този някой да те наръга и убие , ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ДЪРЖАВА ????? ЗАЩО ИМ ПЛАЩАМЕ НА ТИЯ ХРАНТУТНИЦИ ?????

Е как ве, нали трябва да бият студенните кога са на протесте пред парламента.. Или да те глобявят най-вече там където пътното забравя знаци с години.. Какъвто матряла такива и полюцаите в общи линии

този с ножа е за набучване на кол и убиване

Човек не може да се разхожда на спокойствие вече. Щом не го пипат или им е бил мьойленце, или информатор. Трето няма. Сакън да не се разработят малко фуражките. Разкриваемост: нулева, щото не щат. Иначе могат, само да искат.

Няма държавници ,няма държава !

Като треснете снимката на някой, кажете това жертвата ли е или извършителя... Да знаем кой е този човек като го видим...

Всичко трябва да ти се казва и обяснява на тебе. 2+2 колко е поне, знаеш ли?!

покажете убиеца. а ти не се обаждай като радио свободна европа навремето.

2+2 е 4. Препиши го 10 пъти и ще го запомниш. Ако имаш други въпроси, ще се радвам да бъда полезен.

Него го пазят, щото народната любов ще го удави. Докога ще мълчим и ще търпим, живота си минава...

Отдавна девиза над народното събрание се промени от “Съединението прави силата” на “Надежда всяка тука оставете”. Има ред общества сред които и българското за които “Демокрация” и “Гражданско общество” просто не работят. Аз бях млад 89-та и не го разбирах изобщо. Оказа се, че не сме готови.

те във Франция и САЩ (родителите на тези понятия) не работят... само да вметна, и комун-изъм е френска измишльотина.

Хрантутниците полицаи не работят, само вземат заплати и рушвети и до там!!!!!

Решението е лесно и просто - насилствена, принудителна евтаназия на подобни боклуци още при първото посегателство над човек. Този боклук не стига, че не е в ред с главата, а е и наркозависим тоест абсолютно безсмислено е да съществува и да мърси земята. Сега вече след като е затрил невинен човечец ще го вкарат в някоя лудница за половин година и после ще го пуснат да напада други хора. Престанете с тая криворазбрана толерастия и тия евроглупости. Лудите са болни хора и НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ИНТЕГРАЦИЯ!!! Когато са опасни за останалите трябва или да бъдат затваряни някъде в специализирано заведение на майната си от цивилизацията или да бъдат евтаназирани. Не може закона и държавата да позволяват на някой подобен идиот да си прави каквото си поиска. След като не може да живее в обществото трябва да се вземат мерки ако се налага дори и крайни такива. Наскоро подобно нещо се случи с приятел и полицаите само вдигат рамене и викат ами той си има жълта книжка, освидетелстван е, нищо не може да се направи. Оказа се, че този същия наркоман страдащ от шизофрения е нападнал поне трима души за последните 5 години и нищо не можели да направят. Явно ще трябва да се реши проблема по друг начин независимо дали е грях пред Бога или не.

Наркоманите са абсолютно безползени, ще им се молим да ги лекуваме, ще им даваме безплатни лекарства...алоуууу Че той наркоман е станал доброволно, да не съм му забил аз иглата??? И сега какво прваим, убития си е убит, убиеца няма земна сила да го въдвори къдто трябва, щото сме много демократични ... Пълна олигофрения!

ДАДЕНО: Име на починалия: Живко Маринов, 56 години Име на нападнатия преди 2 седмици: Емилиан Рачев -------------- ТЪСИ СЕ: Име на 31 г. нападател = ? Етнос на 31 г. нападател = ? -------------- Докога бе? Докога ще ни колят и бесят по улиците, че не стигат нашите ами сега ни вкарват и от съюза? До кога???

докато сте в ес и сте либерални незнаквиси

Най логочното е увилноение на Шефовете на районното, и инспекторите работили по случая. Забрана за 10 години за държавна работа. Зануляване на трудовия стаж докато са били държавни служители, само социална пенсия Оставка на ротиращите мърши на отговорното министерство.

Ааа само няма да барате алкохола!

Ако студента беше нападнал психо наркомана с нож, щяха да го съсипят за това, че е превишил правата на самоотбрана. Но уви, в съвременното общество права имат само малцинства, различните, не нормалните и лудите. За нормалните хора права НЯМА, има само правила.

Кой е на снимката?

частта в наказатния кодекс, отнасяща се за телесните повреди е меко казано малоумна . изхожда се от това дали 'повредата' ти пречи да си вършиш работата и дали ти нарушава начина на живот . дебили смотани законодателни избит зъб не струва обезщетение от 400 лв. !!! психическата травма не я броят за нищо . един обир с удар в лицето в тъмниците , държи влага по една година след случката а ако жертвата е с по лабава психиха - с години

ако си хомо или си 'дама' с познати в Анимус - нямаш проблеми, дори с идиотски и явно неверни обвинения. но понеже е бил мъж, така де...

кво ше кажеш 2 горили да те срещнат в тъмното да те джобат да видим ти дали си хомо. Изражденски пе дал

еха, кой не скача е червен. педал ще казваш на партньора си-мангал..

Куките в ТХ не стига, че са едни от най-противните чички мърди, ами и около 2000та година, когато бяха нашумяли изчезванията на над дузина млади момичета в града за трафик на хора, се знае, че точно те са съучаствали в това. Много хора от това време още си работят спокойно в системата на МВР, но ще горят в пъкъла като им дойде времето.

Интеграцията в обществото върви с пълна сила!

По отношение на финансирането на МВР о правосъдната система като процент от БВП вероятно сме водещи в ЕС, а резултатите?????? ???????????????????????// мноооого въпросителни ?????????????????????????

Полицията най-мрази някой да се оптива, да я кара да работи. Направо полудяват, като им се появи някой такъв наглец.

"Ти, си го предизвикал" Дори така да е, това не оправдава нападение с нож. Някой от полицията трябва да понесе отговорност за бездействието им.

И как го е предизвикал? Младежът казва, че не е. И няма логика възпитан млад човек да провокира непознати.

провокирал е полицаите да си свършат работата. Не само полицаите - здравеопазването също и т.н. Колко психясали се разхождат на свобода без да си пият хапчетата?

Полицията осъществи технологичен скок и отдавна се е пренесла в метавселената. Съществува само виртуално.

Явно полицаите имат стара дружба с ножаря, съдейки по нелепите обяснения за нападението.

Родната милиция ни пази.

Ако беше милиция, това нямаше да се случи..

Щеше, просто щяха да го скрият и никой нямяше да разбере. Това е реално уж "спокойствието" по време на соца. Умишлени убийства 2 до 3 ПЪТИ повече от сега.

Зависи, ако нападателят беше синче на някой партиец, никой нямаше и да научи за случилото се, а жертвата да се радва, ако въобще е оцелял. То и сега положението не е много по-различно, защото ни управляват същите.

много по-различно е. първо, вече всеки втори се мисли за партиен секретар, второ, синчетата може и да им се разминаваха по 1 път големи простотии, но след това не беше точно така. а третото, за потулването е вярно. щяха да потулят пребиването на тариката с ножа. и той после щеше да се пише борец против комунизма.

Абе Не е точно така потулваха само някакви простотии. А за посериозните си го отнасяха - приме Янчо Таков. Нищпо чре баща му беша бая баровец.