Две коли се помляха на Орлов мост в София, по чудо няма пострадали

Джипът излетял като по филмите и допълнително се ударил в един от постаментите на орлите

Обратно в новината

Коментари - Две коли се помляха на Орлов мост в София, по чудо няма пострадали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно този джип ми е познат. Няколко пъти съм го виждал да кара бързо и да прави много глупости ! Предполагах, че рано или късно ще направи беля, но...

Няма мигащо зелено, защото отпадукът Фандъкова даде нс нейни фирми да сменят светофарите с таймери и с нов софтуер

ееех лилия, ееех чалева, тъй се случва когато двама граждани си оставят колите без надзор! те, колите де, веднага започват да палавуват!

Всички катастрофи от този тип (минаване на жълто-червено) да се приписват на оня льольо заради когото махнаха таймерите. По мои лични наблюдения откакто няма таймери рязко се увеличи минаването на жълто/червено. И то от тъпаци, които се мотаят с 10-20 км/ч по-ниска скорост от разрешената преди кръстовището и на жълто ускоряват и минават. КАТ ги знае тия работи, ама по-лесно да снимат на някоя хранилка и да вземат премии, отколкото да вършат истинска работа.

Колоните на орлите си личи, че са правени качествено. Само лека драскотина… това ако е “съвременно строителство” нямаше да има и помен от тая колона.

'Стига ги целете'.... Много на български това, батееее

Давай,още може - това е нищо ,щом няма размазани. Кви хора сте,да не отвръщате на насилието с насилие - путки смотани... В тази пиклива държава,само отговора на някакво насилие с насилие ще оправи нещата и помиярите/ки в нея.Нищо друго...

Я съм си нарязал сланинка и поръсил с червено пиперче и съм си сипал от шльокавицата за закуска. Хич не ме занимавайте с няаква катастрофа у няакво кръстовище

най важното е подаръчните пликчета да не спират

Абе за мен по добре кюлченце 24 карата пък ти събирай торбички с цигари

И сутринта имаше същата катастрофа, нопо-напред при другия светофар.Трябва да се прегледа светофарната уредба, защото от няколко седмици този светофар изведнъж сменя на червено при преминаване и трябва бърз рефлекс за да спреш-може да трупат глоби за минаване на червено,но пискът е голям за живота на хората.

Един ден ми се случи да минавам на зелен светофар покрай изчакваши своето зелено пешеходци на тророара. Та съвсем изненадвашо и в абсолютно нарушение жена на средна възраст изскочи на платното за неин късмет пред мен, защото винаги имам едно на ум и карам така че да мога да спра. В годините на няколко пъти за ми изскачали велосипедисти, обикновено деца бе възрастен с тях на пешеходна пътека излизаща отстрани на Южния парк, а веднъж точно в центъра един 10-13 годишен падна от разлистената корона на дървото направо пред колата. нА ДАЛИ РОДИТЕЛИТЕ МУ СА ЗНАЕЛИ ! В града има деца, старци, хора с ъс всякакви особености , но ние-шофьорите за това минаваме през изпити и медицински прегледи . Защото от нас зависи да пазим и себе си , и другите.

Това са пълни глупости. На 80% от шофьорите, а може и да е и по-голям процента, не трябва да им се дават книжки и право да шофират, така че моля да не се обяснява как се правели прегледи, изпити и т.н., за да сме пазели животите на другите. Още преди 25 години, когато аз карах шофьорските курсове, за да вземеш книжка трябваше да си платиш. Няма да изпадам в подробности, какво правеха за да те накарат да си платиш и на какви неща ставаш свидетел.

Моята книжка е на четири десетилетия. Тогава и изпитите,бяха два -полигон и градско, и медицинските изпити си бяха съвсем истински. Имам спомен ще съм ходил и на психотест за шофьорски изпит. Сега всичко е лесно и бързо но шофьорите, не искам да обидя никого, излизат съвсем недоучени и не пресяти.

Лудите и господ ги пази.

Ще минавам през орлов мост после през Евлоги после през България после през Гешов Дали ще оцелея

Голяма е вероятността да те нацелят

lu4ka

'Що? Страх те е да летиш с хеликоптер???

В града превишение на скорост над 30км/ч вече е предумишлен опит за убийство без значение каква ти е фамилията, връзките или марката на колата. Когато това се облече в закон,ще има мир по пътищата,спокойствие за политиците и най-много сигурност за децата на всички ни. Дай Боже да е скоро!

Наркоманите ти цъкат минус, но нормалните хора сме съгласни с теб!

Вчера сутринта също имаше катастрофа на Орлов с други помляни коли. Да им вземат книжките за поне 5 години, ега се научат.

Ех това дълго жълто

Ей това е видео, сниман от трамвай във Виена преди 2 години. https://www.youtube.com/watch?v=qoVFI-3wE1U Още на 3:10 се вижда как на едно кръстовище има мигащо зелено...нещо виенчани не са чували, че това не било прието в Европа и обърквало европейците :)))

...

Някакъв отпадък с джип е бързал !

Мале чудо ...

Не, цялото това селяндурско чудо няма да спре, докато не падне долу жертва поне един от четирите орли.

като две коли да се се чуканли лекичко при преминаване от една лентса в друга и при ниска скоркост. Всеки който е участвал в ПТП може да потвърди, че това не е зановините и има поне още 100 подобни инцидента в София днес... Фейк, клик бейт новина...

Този Шевролет Трейълблейзър е като танк. Добре, че шофьора на другата кола е оцелял.

Шопците се избиват. Браво !!!

Шопите отдавна емигрираха на Запад. Само мьекаща утайка остана в София. Наслаждавайте й се. Селяци.

lu4ka

Благодаря! Как хубаво му го "каза".

Селяни, провинциалисти прости! Връщайте не обратно, откъдето допълзяхте!

С извинение -плякай се! Може и без....