17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да вяреваме на всички лъжи на вестници, в това число дир.бг. Каквото ви кажат, това пишете. Наистина човек трябва да спре да чете вашите бълвочи.

нали таковата, го бяха преборили?

чинковете лъжат за бройката като на световното но педерашките са номер едно в лъженето

китайците знаят ли, че има е наложена карантина? Или се опитвате нещо......

Че откъде да знаят?! Нали там изпоарестуваха де що имаше будни хора които публикуваха в социалните мрежи реалното състояние на нещата. Много изчезнаха с месеци и като се появиха обратно не бяха същите..

Китай действат веднага за някакви 100 случая на ден в милионни градове, а в Бг още не са се събудили.

Комунистическата партия на Китай се бори с природата! И, разбира се, е на път да я победи! Точно в България да вярваме на тия неща няма как да стане. По отношение на тия игрички, китайците където отиват, ние оттам се връщаме. Не сме рекли, не сме изкоренили вируса. Не сме рекли, не сме имунизирали всички. Не сме рекли, не сме заели което си място пожелаем, по който показател искаме. Всички тия неща на документи, разбира се.

Не са се събудили, българите. А, трябва да се събудят и да наритат всичките от НОЩ и куп доктори, които обясняват, че ваксината е полезна .

Еврокомисията е разрешила и други ваксини. Освен американската и европейската. За съжаление едва ли ще използваме руския "Спутник". Както пише в някои руски сайтове 50 % от ваксинираните здрави хора с тази ваксина вече са починали.

Добре, че навреме ни предупредиха самите руснаци. Тъкмо смятах да си слагам руска ваксина. Ама при това положение...

Абе така е. В Китай са ликвидирали напълно ковида. Няма нищо невъзможно за чайниците. Като си спомня, че космонавти от Северна Корея бяха кацнали на Слънцето, вече нищо не ме учудва.

разправяха ,как комунистически китай бил "забравил " за Ухан 19 защото напълно се преборили с този вирус който САЩ им бил "пуснал"!

абе Китай диктува кво ше става по светъ

Ей много бе, я погледнете един Гибралтар с една шепа население, колко заразени и умрели има. Не ги мислете китайците, ще решат проблема както са го решавали и до сега, а ние ще го влачим демократично още доста години.

Огнището е било потушено с обилно количество напалм.

Сигурно заразените са обядвали прилеп по пекински!?

Не се притеснявайте всички един ден ще умрем с новини и без новини!?

ГРЕШИШ ПРИЯТЕЛЮ , ЯЛИ СА ПРИЛЕП ПО УХАНСКИ

Тези с малките пишки го туриха на целя свят :)))

по 10 000 и ще се получи приблизителната бройка , да е..а комунистите им долни

Как пък не - 103 заразени.Само дето са пропуснали 3-4 нули..

Купи си кислород, че разрешиха износа отново

Яки са пекинска патица от България

Ама и Ния ядохме марулите по време на безопасния Чернобил.Тъй че не се знае кой е по добър в надлъгването.Хитър Петър или Дедо Пин .