Коментари - Две болници под карантина в Шанхай, след като откриха огнище на коронавирус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и Ния ядохме марулите по време на безопасния Чернобил.Тъй че не се знае кой е по добър в надлъгването.Хитър Петър или Дедо Пин .

Как пък не - 103 заразени.Само дето са пропуснали 3-4 нули..

по 10 000 и ще се получи приблизителната бройка , да е..а комунистите им долни

Тези с малките пишки го туриха на целя свят :)))

Не се притеснявайте всички един ден ще умрем с новини и без новини!?

Сигурно заразените са обядвали прилеп по пекински!?

ГРЕШИШ ПРИЯТЕЛЮ , ЯЛИ СА ПРИЛЕП ПО УХАНСКИ

Яки са пекинска патица от България

Огнището е било потушено с обилно количество напалм.

Ей много бе, я погледнете един Гибралтар с една шепа население, колко заразени и умрели има. Не ги мислете китайците, ще решат проблема както са го решавали и до сега, а ние ще го влачим демократично още доста години.

абе Китай диктува кво ше става по светъ

разправяха ,как комунистически китай бил "забравил " за Ухан 19 защото напълно се преборили с този вирус който САЩ им бил "пуснал"!

Абе така е. В Китай са ликвидирали напълно ковида. Няма нищо невъзможно за чайниците. Като си спомня, че космонавти от Северна Корея бяха кацнали на Слънцето, вече нищо не ме учудва.

Еврокомисията е разрешила и други ваксини. Освен американската и европейската. За съжаление едва ли ще използваме руския "Спутник". Както пише в някои руски сайтове 50 % от ваксинираните здрави хора с тази ваксина вече са починали.

Добре, че навреме ни предупредиха самите руснаци. Тъкмо смятах да си слагам руска ваксина. Ама при това положение...

Комунистическата партия на Китай се бори с природата! И, разбира се, е на път да я победи! Точно в България да вярваме на тия неща няма как да стане. По отношение на тия игрички, китайците където отиват, ние оттам се връщаме. Не сме рекли, не сме изкоренили вируса. Не сме рекли, не сме имунизирали всички. Не сме рекли, не сме заели което си място пожелаем, по който показател искаме. Всички тия неща на документи, разбира се.

Китай действат веднага за някакви 100 случая на ден в милионни градове, а в Бг още не са се събудили.

Не са се събудили, българите. А, трябва да се събудят и да наритат всичките от НОЩ и куп доктори, които обясняват, че ваксината е полезна .

Купи си кислород, че разрешиха износа отново

китайците знаят ли, че има е наложена карантина? Или се опитвате нещо......

Че откъде да знаят?! Нали там изпоарестуваха де що имаше будни хора които публикуваха в социалните мрежи реалното състояние на нещата. Много изчезнаха с месеци и като се появиха обратно не бяха същите..

чинковете лъжат за бройката като на световното но педерашките са номер едно в лъженето

нали таковата, го бяха преборили?

Трябва да вяреваме на всички лъжи на вестници, в това число дир.бг. Каквото ви кажат, това пишете. Наистина човек трябва да спре да чете вашите бълвочи.