Две 15-годишни момчета са нападнати и бити в София

Атаката не е с цел обир, разказа майката на единия от пострадалите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Препоръчвам на Българите всеки да мине курс по самоотбрана, тепърва ще имат нужда от него тия орки са неконтролеруеми вече

Ха ха надява се женицата ама при такава мудна полиция (особено като тези от 3-то РПУ) май ще си остане само с надяването.Дано децата не са пострадали от тази сган-електората на нашият вожд.Те в тази част на София са най-много,защото парка е близо до кварталите"Модерно предградие","Гевгелийски" "Люлин"

В полицията явно не знаят какво е активно мероприатие. Тога агитките може да се заемат с такова. Прават капан и после бой по главата. Следващия пъд да знаят че така не може.

Докато др. цецко цветанов ни обяснява, че престъпността на ромите не е на дневен ред, те му съдействат много прилежно нормалния народ, който ги храни, облича, лекува, дава им социални, енергийни, детски и много други да бъде малтретиран. Браво цецко, ти си проевропейски, проатлантически, но най-много ромски и апашки ориентиран.

Бай мангал е най големия расист.... те като пропищят още пребити деца Полюцията може и да вземе мерки...

Ами ще ги бият, като са мухльовци! Тази заран гледам на спирката - бяло, българско момиче (ученичка) се оставило един мазен, черен циганин да я лигави! То беше демонстрация, то лиготии, то я обарва, то ще и пригризе врата от показна страст... И тя, патката, стои и се хили като зелка... Само дето не я натакова на спирката... Чак гнусно! Изключително неприятно се почувствах!

С нищо не се различаваш от тази на спирката, да знаеш.

От цигани са бити! 'Що не го напишете това в заглавието?!

"Полицията издирва нападателите," И как ги издирва! С гугъл , или фейсбук!

Крайно време е полицията да си свършва работата за която всички ние данъкоплатците плащаме заплатите , а не непрекъснато да протестират и да искат по високи възнаграждения които не виждам с какво да са заслужили..До кога циганите ще се разхождат безнаказани. Как може полицията да не намира виновните .Явно ,че не ги търси както трябва или е прекалено некадърна.

Полицията си върши работата - съдии и прокурори ги пускат. Адвокатите им е ясно, че го правят за пари - но съдът е виновен за всичко.

що скрихте коментара дир-а :))) ... кое не му беше по темата . а всички расистки ги оставяте да им цъкат плюсчета . те тия дето цъкат плюсчетата им иде изневиделица после как може бяло дете да хвърля бомбички по полицията :))) ... то 99% от хората пишешщи расистките коментари и слагащи плюсчета са шкембета и полувина , които като чуят по-силен шум вечер гасят лампите и пускат завесите :))) иначе по форумите са голяма сила :)))

Нещо се изхвърляш много. На кое казваш расизъм!? Май не знаеш какво означава тази дума, ама ти харесва как звучи. Расизъм е поведението на циганите спрямо българите. Защото българите създават материални блага, внасят пари в хазната, а циганите не произвеждат нищо, освен деца, и разчитат на българите да ги хранят, да им плащат сметките. И от благодарност пребиват пенсионерите и децата ни. Ето това е расизъм. А бомбичката също е дело на Люлински мангал, за твое сведение.

Нито ще ги задържат, нито ще ги накажат. Дори и да ги намерят, което е малко вероятно, защото никой няма и да ги търси.

Ами като няма роднина милиционер... Или (не дай боже) жертвата не е милиционер.

Ромите не могат да извършват престъпления - това е по новата конституция на съвременна България !!! Всичко, което правят е просто културни и др. традиции, които следва да се поощряват и пазят !!! Иначе е расизъм...

Бити са от защитени видове

Сигурно са обидили ромите

Хора БДЕТЕ!!!!Така се започва!Този побой не е случаен и не е безобиден!!! Това е на расова основа!!!!!

Тие чаавета хъ-що минаат хъ-оттамека, како? Как да не ги -хъ-пребиеш, едни такива хъ-кротки-кротки...хъ-просто те сърбят хъ-ръцете! А сега хъ-виновна да е хъ-гадната класна, чи хъ-кой друк?

Други славянски страни, като Полша, Русия, Сърбия, никога не биха позволили такова нещо, защото стане ли приставете си поляците какво ще направят с джипситата, или с някое ориенталско малцинство....

Ясно се вижда, че в България има агресия към белите хора от ци,ганите и турците... Сега БХК и други подобни расистки организации ще защитят ли белите?

Ако "белите" са толкова загубени, че собствената си държава не могат да се защитят сами, си заслужават нови пет века.

С-НАМИ-БОГ

Знаем, че мургавите искате да заличите белите хора, но ще видим кой кого!

Еми така ще е занапред. Няма къде да се скриете от циганските побои. Дотук води многото демокрация. Всеки от вас може някога да бъде пребит от циганите. Освен да избягате на Запад. Така ще се спасите от тях.

щом не е с цел обир и предполагам нямат психични отколнения всичките роми бичи, къв е мотива. Идва ми на ум нещо като терор-изъм

_Apple

Ами, то от 30 години там е така! Когато преминаваш през подлеза на Захарна фабрика - не знаеш дали ще излезнеш от другата страна. Парка е пълен с цигани от факултето и поречието на р.Какакач - до кв. Захарна фабрика / а тези от захарната отдавна трябваше да ги няма!/. В парка циганите си разхождат конете, или секат дървета, или нападат хора... Убиха един професор от СУ преди години в захарната... И... какво правиме? Пишеме си тука, а циганьорите си се разхождат свободно. И мен ме нападнаха преди 2,5г едни хлапета с цел грабеж и когато на другият ден се обадих в 3то РУ, дежурната ми каза да отида лично да подам жалба, не можело по телефона, въпреки, че и казах, че работя на другият край на София... и не мога да изляза от работа просто ей така...! Защо не извиках полиция веднага ли? Защото бях шокирана, че в квартала в който живея от дете, може да ми се случи такова нещо и да ме нападнат деца... едното не беше на повече от 4г., а най-голямото не - повече от 8... и като се развиках, никой не ми помогна... Децата избяха, но "българите" не ми помогнаха... На близо има кафене, беше пълно с хора и никой не излезе да види какво става. И само полицията ли е виновна тук или обществото катоцяло?

Ако не са ебани,умрела работа!За нищо вече не ставате

Свиквайте! Това е бъдещето ви. А на ДИР-а не им ли прави впечатление, че под статията имат 16 коментара, при положение, че под такава тема по-рано имаше стотици с ясно подреждане и отговори. Съсипахте най-четения сайт.

_Apple

Аз пък няма да свикна да живея в циганьория!

Все по често вижам красиви българки с едва говорещи български език цигани. Това е защото всички ние живеем в една уппостачена държава ! А циганите от обири и измами в чужбина изкарват толкова пари че вече могат да "впечатляват". Чалга манталитета завладява младите хора, говоря и за българите които се държат като животни. Май не става въпрос за раса, става въпрос за култура, а съвсем скоро тя ще изчезне ... В какво се превърна България ?

Пробвай да впечатлиш арменка или еврейка.

_Apple

Ами, те се женят по между си, по повеля на родителите си и традицийте и затова са така "красиви". Нищо лично! :)

_Apple

Превърна се в кочина!

Докато на циганите е разрешено да си правят циганията и пишман държавното ръководство (да се разбира навеждачи към всеки с трохи в ръката) се прави на сляпо, все така ще е. Тояга и отмъщение трябва за тази мързелива и разпасала се сган!

ама на дали.... щом са роми. Виж, ако са били полицай или полицейско, министерско чедо, то веднага ще има акция.

Това е защото не сме достатъчно толерантни... След нова година в 111 убиха от бой момче, но всичко се покри ... Как сега си позволявате да давате такава информация ? От БХК, разни посолства или СЕМ ще ви смъмрят... Защо сте толкова НЕ толерантни към новите ромски българи, които ще променят веднъж за винаги България ?

Писах ,че тези нападения не са типични за обикновените цигсни и вероятно целят ответна реакция от българите за да ни обвинят в расизъм и посочих страната която ги провокира.Тук ,,баклавата"се използва за да,, храни"циганите.

Знаете ли ,че в момента , всеки ден има стотици мотаещи се полицаи около НДК , които на практика нищо не вършат , освен да се закачат с минаващите кифли , наистина стотици търтеи вместо да са разставени около всяко циганско гето и селата ,за да смачкват жестоко всеки циганин опитал дори да докосне българин , са разставени да пазят европедерасите в НДК ! Ами пратете тези еврр педали по циганските гега , без полиция докато циганите ги пребиват да защитават правата на мангали , педофили и манафи !глите цигани! Олеваха ни главите ,че някак лумпен хвърлил бомбичка на мач , тя пък счупила стъкло и ранило някаква полицайка . Блокираха хиляди запалянковци да издирят кой е ! Сега вече циганските махали предполагам са блокирани от стотици полицаи и армия и се издирват циганите престъпници , но ако всеки циганин престъпник е в затвора , ще ни трябват поне още 100 нови затвора .

Кажете си истината , евро педал*ските ценности разпасаха напълно циганите и ги поставиха над всякакви закони . Самите цигани са неграмотни , без никаква интеграция ,без никакво възпитание и опит за очовечаване . Отдавна са се поставили над законите , те мразят България и българите , защото никога няма как да се впишат напълно неграмотни в което и да е общество извън мюсюлманското , където повечето са също толкова неграмотни , престъпни и крадливи .

колко лежерно си приказваме, шегички, подмятания...а това, което имаме е нарастващ етнически терор и дивашки престъпления от омраза. и на целия тоя фон "българската" държава, "българските" институции, "българските" политици, гнусните нпо-та и обикновените лигави толерасти, които са виждали ромоид само на картинка, ни заливат нон-стоп с глупости за "дискриминация" и "клети малцинства". а "клетите малцинства" са на път да станат мнозинство и наглостта им расте, заедно с раждаемостта им, заедно с очевидния процент криминогенност и потребяване на незаслужин с нищо социални ппридобивки, заедно с правата им, заедно с липсата на каквито и да е задължения и отговорности ...

Веднага Херзинския комитет да се намеси и да низвергне момчета които най-нахално са минавали покрай Западния парк.Това си е чисто подбуждане към престъпление.Да се защитят горките роми, сигурно имат синини по ръцете при побоя който са нанесли.Да им се изплати обезщетение от държавния бюджет.Трябва да се отнасяме с уважение към българските граждани и избиратели.

само някой да е барнал ромите ще го разстрелям....тва си е моя електорат....момчетата са ги предизвикали,ромите не са такива,отбранявали са се

ако имах дете (момиче или момче) ,със сигурност щеше да ходи на поне едно бойно изкуство още от детската градина ,а на 15 години би бил шампион .

Никакво бойно изкуство не може да спаси сам пубер от тумба мангали. А всеки знае, че те нападат само на групи и то уязвими жертви, защото са слаби и страхливи. Единственото решене е ВЪОРЪЖАВАНЕ и стреляне не месо.

Купи им гранатомет.