Коментари - Дванайсетте момчета от тайландския футболен отбор и треньорът им са открити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кикоо в тайланд 25г е сериозна възраст не е като у нас за мен е важно да ги извадят живи

Ето това вече е добра новина! От цялата история най-интересно ми е как се е държал треньорът - момче на 25 години. (Защото за мен той на тази възраст е момче). Дали е запазил самообладание, издържал ли е на напрежението от отговорността, която му се е наложило да поеме, за да взема необходимите решения, от които зависи живота на отбора от млади момчета. А те пък дали са го слушали и дали са му се доверили. Много интересна ситуация е била. Щастлив съм за тези момчета, че всичко завърши с хепи-енд.

Бе ти да не си обратен?

Дотолкова съм обратен, че да те изплющя с обратното на ръката ми.

Това да не ти е България, където до 30+ години родителите плащат за ебането на синчето или за парцалите на щерката? В нормалните страни още под 18 ги пращат да си изкарват хляба, да съзреят и да научат що е труд и морални ценности.

Лично аз не вярвах да са оцелели. Жена ми е тайландка и неотлъчно следеше случката по тайландски канали. Тя вярваше, че ще е чудо и че са живи. На място пристигнаха спесислисти от цял свят, както и изтъкнати религиозни лица. Смята се, че има прокоба и дух в пещерата...... много дълга история. Но, браво.

Браво! Имали са късмет момчетата, но и големи усилия в търсенето. Късмет!

Баси -цял футболен отбор -в ПЕЩЕРА. Няма да се очудя ,ако някой ден ансамбъл по худовествена гимнастика не вземе та се окаже на ЕВЕРЕСТ.

имат все пак късмет, че са в Тайланд, а не в България