17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ Комерсиализираха политиката в България , и я направиха като Битпазар . Мутрите купуват партийки-Патерци на килограм , ...после ги Унищожават . Десните, Непатриотите... 2 те земедеченца сега...всички са Алчни ,Глупави Жертви на Хищният палач на България ... ГЕРБ . Продават си душите.

Важното е че евророма остават в коалицията.

Проста истина: който седи на два стола, пада! Значи за парламента - с БСП, за местни избори - с ГЕРБ или ДПС, или с когото падне, стига пара да пада... Тия въобще имат ли някаква програма, с която да увлекат хора или са най-долнопробни нагаждачи към далаверата? А ние им плащаме и субсидия като парламентарно представени, Или, както е казал поетът: "А, ний, ний сме идиоти..."

Започна отлюспването, като закономерен процес в коалиции , ръководени еднолично в диктаторски стил. Спомнете си Иван Костов.

сега ще отидат при партиите на султана

Гювечарите вънка.

Независими, независими - колко да са независими? Сега ще видите как гласуват "правилно", гладен не се седи. А на една депутатска заплатка как се живее?

Щом тоя Пънчев е решил, че може да се бори с Курнела на избори...От това по голяма гавра с другарката, здраве му кажи

Ами прав му път.... На нас такива ни не трябват...

Аха, прясно излюпените "независими депутати" от БЗНС искат само "по отношение на конкретни политики да бъдат направени компромиси с ПП ГЕРБ".;) Независимите ми сладурчета, тееее, вече ще гласуват само "по съвест";)

А да обясниш какво лошо има това да се правят компромиси, ако с това се подкрепят разумни предложения и идеи?

Аз нямам предвид вида на компромисите, а независимостта на двамцата;)

те са предлагали да се правят компромиси ПРЕДИ да напуснат коалицията.

Айде сега сериозно: 1. Кога БЗНС ще влезе самостоятелно, без коалиция, в НС? - на куково лято! 2. Като си си избрал веднъж коалицията, няма начин да не си наясно с това, че влизаш ТОЧНО в опозиционна на управлението, нали? Значи са си търсили ракета-носител;) 3. И тъй като ПП ГЕРБ се яви самостоятелно на избори ( и нямаше шанс БЗНС другарите да се присламчат там), какво ще правят според теб сега двамцата земеделци - дали наистина ще са независими?;)) И от сега се хващам на бас с теб как ВЕЧЕ ще гласуват в НС;) 4. Да ти звучи познато това - примерно какво се случи с РЗС?;))

а откога БСП не са се явявали напълно самостоятелно на избори? Все някакви „За България“ правят с комунисти, земеделци, светлозелени, социалдемократи, тъмнозелените на Цветелин Кънчев. Що не се явят сами, или гореизброените, с по 1, 1,2-3-4%, все пак вдигат резултата. Защо не се явяват сами? Иначе как ще гласуват тези двамата е напълно ясно.

Пипенцето изобщо не се вълнува от това как се явяват БСП на избори:0 И причината е много проста - не съм техен избирател и никога не съм била;) Просто се забавлявам с тезата за "независимите депутати";) Като сте сигурни в своята независимост, що се включихте в коалиция, а не издигнахте кандидатурите си именно като независими, пък да ви видим вота?!

...БСП единодушно е отхвърлила предложението на ЗС "Александър Стамболийски" "по отношение на конкретни политики да бъдат направени компромиси с ПП ГЕРБ"... Браво БСП - така се прави - най-важна е политическата хигиена, а не гласове на всяка цена...

БСП и "политическа хигиена", разсмяхте ме.

2 нови бройки за цвинокио. Той обича да му се предлагат.

А другите, кога ще напуснат, партията на крадците милионери, ограбили България???–Трудещи се това са крадци а не защитници на наемния труд? ТЕ са които ви ограбват?

Ако употребяваме понятието "ограбване", то може да се отнесе само към управляващите. Опозицията няма как да ограбва, защото няма власт. Предполагам, че това имаш предвид, макар да не си го конкретизирал. И аз съм "ЗА". Крайно време е ГЕРБ да отиват при НДСВ и СДС.

За тези малоумници нито един земеделец няма да гласува , както и за Ненчев Перуката ! Добре че БСП се изчисти от разни боклуци които носеше на гърба си десетки години ! Сега е време да се отрече и от Сергей Станишев и ще бъдат нормална Партия ! Нинова е готова да Управлява тази изстрадала , Болна , бедна и Гладна България , тя се показа като истинска Опозиция ! Злите духове , могат само да завиждат на БСП ! Три пъти гласувах за Атака и един за НФСБ и видях че те са лакоми за пари и власт , сега ще гласувам за БСП , друга алтернатива няма !

никога не може да бъде нормална партия.

БСП Е нормална партия, доказала правото си на съществуване дълги години. Вярно е, че вече не е сиромахомилска партия на бедните и онеправданите, защото времената са други и всеки може да се докаже, стига да иска. Да си богат не винаги е порок, затова няма лошо в лява партия да има богати хора. Не са нормални едноличните партии, които се създават с конкретна цел. Такъв беше съюзът СДС, такава беше НДСВ, такава е ГЕРБ. Такива партии нямат бъдеще, защото зависят от своя лидер. Без него няма партия, доказаха го "царистите". Къде са сега?

Топалов ако си мислиш ,че Нинова може и е готова да бъде лидер на цяла една държава,значи ,че си на много ,ама на много грешен път,тя освен за своя облалага за нищо друго не е в политиката,хайде на добър път с червените боклуци

Този мушмурок на снимката иска да лапка...

Като чуя "независим депутат" и се сещам за "министър без портфейл".... а знаете ли защо се казва така, а не "без министерство"?

Жено врачанска,оти не одиш на село да со очуваш крави и телета,ами мътиш и без това размътените глави на пенсионерите? Подвеждаш и разни млади некадърници... ?

Вождът ти каза лично да ходиш да гледаш картофи и да ставаш ОВЧАР... Чий още го дириш във форума?!

PEYTSCH

Нали на БСП им остват циганията на Евророма, стига им...

Докога ще толерираме това тъпо понятие "независим депутат"?? Няма такова нещо, всички са зависими, щом са попаднали в парламента - или някой ги е избирал, или някой ги е вкарал. Щом не ти харесва нещо, х айде навън, а не нездависим.

И двамата - Нинова и Панчев - са били шефове на Техноимпекс, златна мина по времето на комунистите... Що се карате, бе, да не би да е останало нещо неподелено?

Та като стана въпрос за комунистите, я ся кажи, ама на ВСЕОСЛУШАНИЕ - кой е бил член на БКП: 1 борисов, плевнелиев, цАцка рабфакова, цоки, менТа стоянова... 2 Корнелия Нинова

с вота на недоворие?

Него ще им го дадем на изборите, като му дойде времето.

нАй-долу един дори и ник няма, а само рЕд звездички, та той казва, че Русия не е комунистическа, дори и не социалистическа държава, а КАПИТАЛИСТИЧЕСКА. яВНО ЗАТОВА кУРНИ Е ПРАТИЛА СИНЪТ СИ ДА УЧИ И РАБОТИ В САЩ, - НЕ ОБИЧА КАПИТАЛИСТИТЕ, НЕ ОБИЧА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ.

Абе за нея не съм чул да е била в БКП, ама леля Цецка партийната секретарка със сигурност не обича капиталистите, защото и тя си пратила сина да учи в Щатите.

Айде бе! То може и да си прав, то вече черното никой не може да каже какво е. Всеки слага някакъв свой смисъл в думите, като наричателното ма тъпотия СОРОСЧе.

А,кокала не е за изпускане,ставате "независими"Получавате хубави парички независимо ,че от вас нищо не зависи.Спете си както до сега,България е рай за престъпници без морал като вас.

Принципно погледнато, щом някой напусне групата или партията, с която е влязъл в НС, трябва да се лиши и от депутатските благинки. Но второто е много трудноооо! Какви са тези "независими" депутати? Не може да има независимост, когато си в някоя от властите! Хората са ги избрали като част от левицата, а сега уж щели да седят по удобните депутатски кресла, за да защитават интересите на избирателите си. Вярва ли им някой? Защитават си заплатите и екстрите, нищо повече!

МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ КАТО ЦЯЛО ОПРЕДЕЛЯТ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ! ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОДАЖНИЦИ И ПОРАДИ ТОВА НИКОЙ НЕ ГИ ТЪРПИ! СЪШНОСТ НЕЗНАМ ИЗОБЩО ЗАЩО СЕ НАРИЧАТ ЗЕМЕДЕЛЦИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ ЗА БЪЛГАРСКОТО СЕЛО! ИНАЧЕ ОБЕДИНЕНИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ СЕ ГУШКАХА С ВМРО, РЗС, ДПС, БСП, ГЕРБ, НДСВ И С КОГО ЛИ НЕ ОЩЕ САМО ИСАМО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО СОФРАТА! НО ВСЕ ОЩЕ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ХОРА КОИТО ИМ ВЯРВАТ!

Е, ще останат ами, има си хас!

Дойде дъргага АГЕНТ МОЗЕР и започнаха да ставата белите! ТА ДА ВИЖДАТЕ ПАРТИЯТА ЗЕМЕДЕЛЦИ ДА ПРАВИ НЕЩО ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ?

Че какво да направят за земеделието, като никой от тях не е виждал нива или мотика? Все едно счетоводител да е министър на образованието или здравеопазването...

Е, те разстреляха Никола Петков по скалъпени обвинения и нареждане от Сталин, та няма да погнат тия двамцата.

че БЗНС отдавна помага на ГЕРБ и ДПС, за какво да ги търпят! А и ако незнаеш дъртата Мозер беше тук тия дни да дава съвети!

Някой им е предложил оферта и те нямало как от откажат от възпитание. Стават силно ЗАВИСИМИ.

През цялото си съществуване всички крилца и перца земеделци винаги са доказвали, че са там, където е келепира. В случая най-вероянто отново има оферта от ГЕРБ, които както винаги досега са успявали при необходимост да си купят депутати. Сега просто искат да се подсигурят, защото коалицията нещо заскърца. Въобще - демокрация в действие.

депутати на БЗНС да стояли в Народното събрание.А морално ли е Манол Генов,следствен за купуване на цигански гласове,Кернелия Нинова - криминална приватизаторка,Курчо Добрев - контрабандист,Ташко Еременков - манипулатор и лъжец,побъркал два-три дни софиянци с"отровнота" софийска вода.Аме Ленчето дето по времето на Станишев е изсмукала от БНТ стотици хиляди лева народна пара.

Най-неморално е----шайката на СИКаджията да е в НС!;))))))

Щом си такъв моралист, защо пропускаш героите от другите партии и парламентарни групи, в това число и от управляващите? Там също има интересни примери и персонажи. Не сме ги забравили.

Уаууу,Корнелия криминална приватизаторка.Ти в ред ли си ? Купила си акции по РМП ,както всичките и колеги.Колкото до Ленчето изсмукала ,,народна пара" съда осъди вожда ти Бойко за лъжа.От коментара ти определено личи ,че си увреден от гьобелсовата пропаганда на селските глашатаи на Герб.Потърси доктор навреме .Утре ще бъде късно за теб.

Не е морално и да се пишат лъжи! От този списък повечето имена трябва да бъдат извадени, защото пишеш за тях мчанипулативно. Но пък може да бъде попълнен с други имена - на видни гербери. Тъй, че както се пее в една шопска народна песен, "по добре е да си траемЕ, кривиците, що ги има, сал, ний да си знаемЕ".

а после ще изчезне от лицето на земята!

Стават "независими"-----силно зависими от ГЕРБ и кесийката на Цецо!:)))))))

знаеш ли? Та те стават в най-скоро време коалиционен партньор на АБВ и заедно ще се явяват на изборите.Освен това вече три-четири областни организации - Враца,Казанлък,Варна,Пловдив се бунтуват и членовете им отиват също към АБВ.ИМА ВРЕМЕ БЛИЗО ЕДНА ГОДИНА АБВ-тд ДА ИЗТЕГЛИ ХИЛЯДИ ИЗБИРАТЕЛИ НА БСП КЪМ СЕБЕ СИ.ТЕ ЗА ТОВА И СЛОЖИХА СТАРОТО КУЧЕ РУМЕН ШАДРАВАНСКИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ.ТОЙ Е ВРЯЛ И КИПЯЛ ВЪВ ИЗБОРНИ ВРЪТКИ И НОМЕРА.

Ами да, де!;) В клоинга на ГЕРБ---абв!;))

От което не следва нищо добро, защото за пореден път доказват, че за определени хора най-съществено е да са близо до облагите и нищо не може да ги спре. Няма идеи, няма народни и държавни интереси, най-важни са личните, затова по всякакви пътища търсят как да се докопат до властта. Няма спасение!

Колко години още гарда ще е цар? месеец година или повече от десет години

До живот .

В неговат апартия ще му направят преврат както на предния

Аграрна му работа.

БСП няма бъдеще-още малко им остава- да се пробват пак с един бърз неуспешен мандат и да се саморазпускат. Една напълно нова, истински социалистическа партия би била добро решение на проблема с липсата на стойностно ляво у нас.

Разбира се че нямат бъдеще. Бъдещето е на тези - " с малко но за винаги" П.П. За винаги ги няма!

Кои бяха тези "С малко, но завинаги", че вече ги забравихме? А че БСП има бъдеще е факт, защото равновесието налага да има "ляво" и "дясно". В БСП навлязоха млади, добре образовани, интелигентни хора, които трябва да се наложат. Оставим ли се на това, което е сега, България наистина може да си замине. Днес прочетох, че още инвеститори напускат страната, защо ли? Заради "доброто" управление на ГЕРБ ли? Изобщо, знаем ли накъде вървим и къде ще стигнем с тези хора, които ни управляват като в мъгла и само гасят пожари?

!!! 5, когато на коча паднат мадетата ,тогава БСП ще се разпадне.Гоце в услуга на Борисов се опита да съсипе БСП ,създавайки АБВ ,но остана извънпарламента.Днес Цвъки и Бойко се опитват с натрупаните пари за 8 години във власта да купуват депутати ,както в 43 НС си купиха такива от Атака .Свали си розовите очила и не се радвай предварително а чети ,мисли и гледай реалноста.

Най- сетне! Ето това е начина да намалеят партиите / лидерските /. В близко бъдеще за тази партия ще се говори в минало време. Има още такива в коалицията!!!

Малко помисли и ще разбереш в колко голяма грешка си! Вероятно се опитваш да внушаваш че БСП е "тази партия". Тя е приемник на най-дълго същесдтвувалата у нас политическа сила, а и в бедна държава като нашата лявото винаги ще има много подръжници. Виж, ГЕРБ като нищо ще иде там, където са и СДС, и НДСВ, и други, които никой вече не помни. Това е съдбата на лидерските партии-еднодневки, създадени по поръчка, за да свършат определена работа. После веднага ги забравят. Герберите имаха шанса да управляват в трудни за Европа времена, затова се задържаха по-дълго. Всеки, който умее да мисли и анализира събитията, няма как да не разбира този факт.

Дъртаци продажни!?

Добре дошли в АБВ!

Кой да е добре дошъл ? Опечалените от БСП или Многобройните от БЗНС А.С. !

Срещу колко и какво я напускат тези персони с ниско айкю и лошо реноме на продажници, следящи полъха на вятъра, сочещ келепиреца? Защото вече минават в графата политически трупове, от алчност, глупост и продажност.

Тези с ниско айкю остават в бсп, разбрал си концепцията грешно.

Тази наистина си нямат работа.

Продажници

БСП партия на глупците и на наивниците които верват на руската пропаганда.

Каква руска пропагада и какви пет лева? Чавка ти е изпила акъла.Русия е капиталистическа държава и няма нищо общо със европейските соцалисти. Там играят Сидеров и Марешки.БСП е проевропейска партия ,член на социнтерна.Прав си за това ,че глупаци има във всяка партия и тия двамата баровци набедени земеделци са заедно с теб в редицата на Глупаците.

Сърцераздирателно...

Закривай !!!

Хей много си прост ,щом плачеш за боклуци .Колко са т.н. членове на БЗНС 2 Ако не се бяха присламчили към БСП нямаше да знаят къде е НС.За Курни не се тревожи ,а си гледай измикярският хал.

БСП е проклятието на България и наследство, което много прилича по функцията си с бетонен блок, вързан за краката на плувец. 2 депутата не са проблем. Няма как да ни напуснат циганите и глупаците, които крепят тази партия на мечтите си някой да им плаща, а те да харчат и да живеят добре.

Не знаех, че е имало двама достойни хора в тази скапана партия, честно! Но там всеки нормлен бива изключен....

Ренегати. 45 НС ще го гледат по ТВ.

Комундетата са абсолютни смешници - как ще изключваш някой, дето те е напуснал!!! Разпада стартира .... Курни е в шах, следва мат!!!

Боко ли е пазарувал депутати пак? Много милиарди открадна има да си купи цялата пасмина в Парламата.

Ти си типичен представител на симпатизантите на тази "партия"-бсп.

Не, не е! Типичният симпатизант на БСП едва говори български, а за писане и дума не може да става..

ОЧИСТВАЙТЕ СЕ ОТ БОКЛУКА В ОРАНЖЕВО-ИДВА ВРЕМЕ ЗА БИТКА!