Двама загинаха при пътните блокади на "жълтите жилетки"

Парижката полиция използва сълзотворен газ и водни оръдия срещу протестите на "жълтите жилетки"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега къде да очакваме някой ислямист да удари

Бог да го прости!!! Да не е дзяпал по "жълтите жилетки", ами да е спазвал дистанция!!!

че кьорав карти не играе

7 загинали заради болните амбиции на гестапо бабишкерата пена люпенова! ЗАТВОР за урода путин!

В москве например!

пак ли чекаш оджата да те насочи към светлината на килимчето дето си коленичил

явно в панелката седиш като таласъм и се правиш на Майор който чака оджата да го му го вкара в правата вяра

Много измет се събра във Франция. Тия съсипаха държавата. И само във Франция, цяла Европа е пълна с маргинали.

в грешка си редник,затвор за урода борисофф

Белгиецът карал като луд,не можал да спре,блокадата на жълтите жилетки му виновна !

Макрон да намали данаците по.примера на Тръмп и да ореже социалните помощи на дегенератите.

Е, вече ще казваме: "На калпав хуй жълтата жилетка му пречи"!!!

голяма разлика между това да караш с несъобразена скорост и полицията да те тресне в главата с шокова граната докато си седиш в къщи, или да загинеш заради това че полицията те обстрелва със забранени за ползване в градски условия гранати със сълзотворен газ за разпръсване на демонстрантите;)

А ти да вземеш да наблегнеш на правописа.

Да си спомним как френските полицаи в най-демократичната държава в Европа се справиха с мирна демонстрация на 5-ти октомври 1961г в Париж: Около 12 000 бяха задържани а убитите – стотици. Хора биваха пребивани по улиците, хвърляни в Сена; арестуваните прекарват дълги часове в ужасяващи условия и, според свидетелства от оцелели, някои от тях са екзекутирани в полицейските участъци.....Нищо чудно този сценарий да се повтори и за тази Коледа. За сега общо взето всички се забавляват, и протестиращи и полицаи....

Макарона и Меркелката не вървят на добре. Да Му мисли Той.

за кой как я разбира,само ние си мирваме щото сме демократични тикви и биволици

Работата е,че не мигрантите правят протестите,а чисти французи,дето ги карат да носят на гърба си мигрантите !

"А вие защо биете негрите"...

Ние негри не бием, но ни идват в повече коментари на празноглавци, които са на заплата при чичко Сорос

Русофилистията убива!

Да си припоминм как се справяха с демонстрантите в СССР: Ами.. никак. Демонстрации нямаше, защото КГБ работеше и помислилите за демонстрации просто изчезваха. Около 2 милиона души от 1945 до 1985-та.

И защо изтриха намайкатипутката например?

нещщастници миришещи акото на курнела и радев

льжеш като нинова на митинг ,льжеш като руски трол

Във всяко общество има едно 1-2 процента вечно недоволни,плачещи,грачещи,за които такъв момент е мана небесна! Йолоденевци,някакви смотани! И във Франция и тук...една шепа такива ,плюс още толкова платени лумпени,агиткаджии разказват играта на цялото общество! Само че тук плащат,баневци,арабаджиики,фризьорки грозни,Цвасилевци и прочие каторжнишка измет,а там Алкайда и ИДИЛ. Смърдеш,така да се каже!

Обратното е,дебил смотан платен 1-2 % са вечно доволни,защото всичко работи за тях,и такива като теб също. Гадина гнусна.

Макрон, подай оствака защото вече хора умират заради теб. Нагло е да стоиш на власт,при положение,че не те иска мнозинството,и съмнително спечели изборите.

Значи, той не е загинал заради "жълтите желетки", а за това, че не е спазвал дистанция! И "журналята", престанете да манипулират обществото, нямате дебили насреща!

подкрепа за протестиращите , и всички компроментирани политици вън от власта

Нямате ли поне малко срам или човешко достойнство така ачик ачик да не изкривявате нещата???Какво са виновни жълтите жилетки че онякарал без да мисли и се е натресъл в камиона който е намалил???? Незнам с тези арести и сълзотворен срещу протестиращи хора какво ще си заслужат властващите, но ми мирирше че няма да е добро

Само дето сегашните властващи не проумяват че не е 1961 година и това което тогава са правили могат да го изпитат на собствената си гърбина защото не са по различни от тогавашните властващи.. Не проумяха алчните дебили в еврогейския че търпението на хората привършва и да се озаптят в лакомията си..

ако предната кола намали или спре внезапно и ти го удариш вината е изцяло твоя а инцидента се казва просто"не спазване на дистанция"...……..а по темата добре че са французите пак да покажат на света как да защитаваме свободата си срещу сорос глобализма и европедофилията

Слушай сега, пръдльо ! Предизвиквай си псувни, печели минуси, но не обиждай армията като се самоназначаваш за офицер !

към фалшивата редакторка ганка лилия чалева ...колко сребърника ти подхвърлиха душа за елементарната манипулация с катастрофите и жълтите жилетки. То бива слугинаж ама то вашето избива още на супер простотия и некадърност

Макрон, президентът на богатите, помогна на богатите да забогатеят бързо и на бедните да обеднеят бързо. Духът от бутилката излезе, връщане назад няма.

ах, как ни се внушава че видите ли катастрофи стават само заради жилетките, колко са вредни, как правилно полицията ги мачка, и грам няма за десетките други катастрофи, грам няма за малтретирането на протестиращите, и че полицията е завардила пътищата и фокуса е да не допуска участниците да стигнат до мястото, което се прави и в БГ.Иначе не е добре да чакаме шепа смелчаци да ни оправят положението а ние да гледаме докато държавната машина смачка бунтарите и остави само робите, покорните и послушните.

журналята манипулират как си искат, защото никой не ги наказва, трябва да се криминализира и да полежат на топло.защо не пишете за насилието на полицията и кое налага да се арестуват 120 човека, те какво престъпници ли са, я дайте видео дали са направили нещо нередно, или гледате да разкарате водачите, макрона е безумно леке на богаташите и да си чете историята, ще си получи мястото което му се полага.

У нас загиват по трима на ден, без жилетки... Ма тъпото стадо кой го брои.

Нещо ударението започна да пада върху трагедиите в следствие на протестите, а не върху поведението на политиците, срещу които са протестите. Така ли се отразяваше майдана в Украйна, а онова, наистина беше кръвопролитно? Така ли се отразяваше арабска пролет, а това беше началото на най-големите кръвопролития след Втората световна война? Протестите или бунтовете бяха "справедливи", отразяваха ги като такива, а държавните глави или режимите - виновни. И каквото и да се случваше беше справедливо - с изнасилванията, с дрането на живи хора, с извергската гавра до смърт с Кадафи...Справедливи бяха и "красивите и интелигентните" у нас. Нищо, че младежите извършиха престъпление - самоуправство с Университета, като че ли няма право онзи, на който му се учи да учи...Сега, изведнъж, протестите стават неудобни, пречещи, дори смъртоносни. Няма какво да се реве заради фалшиви новини. Такава пропаганда ги подхранва, защото хората спират да вярват в официалната информация. Нещо повече - официалната информация ги отвращава. Ето, и аз сега не вярвам, че причината за катастрофите са точно "жълтите жилетки".

Но загиналите заради сините венци си е реалност.

внушава се на 80%,че протестирането е опасно..... няма камион,който да спира по-бързо от лек автомобил!Явно шофьорът не е Фнимавал - лека му пръст.

Браво французи! Така се правят протести,ако искаш да постигнеш нещо,а не като у нас да излизат по стотина човека и нищо не постигаме.Нито намалиха тока,водата,застраховките.Абе с една дума сме смешници.

Няма нищо случайно,че точно един от организаторите на протеста е блъснат от камион,който уж е намалявал,а онзи сам се е блъснал.