Двама врачани са залели гадателката в Пловдив със сярна киселина, грозят ги 6 г. затвор

Престъплението е било предварително планирано, но разследващите не съобщиха какви са мотивите

Обратно в новината

Коментари - Двама врачани са залели гадателката в Пловдив със сярна киселина, грозят ги 6 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси и гледачката, дето не е могла да предвиди какво ще и се случи и поне да си заключи вратата!

Вие си правите ташак с хората. Опит за осакатяване, загуба на зрение, доживотна травма до 6г. Това си е поне за 20. Вие се е*авате с хората.

То няма да излежат нищо - толкова ще трае съдебния процес и ще ги пуснат от ареста, при това най-вероятно като невинни.

Кофти гадателка

За премахване на врачка трябва да дават награда, а не затвор.

"грози" любима дума на авторката. На български е "заплашва", како. Твоята е русизъм.

"Работата краси човека, а мързелът го грози" - стара българска поговорка. Разбра ли, джендър козяшки недоебан ?

Когато решат да ви ПРИВЛЕкът,запейте шест шест шест! Е гари привлечената държава сме

Шест години?! БАХТИЗАКОНИИТЕ! А за врачката ... ... ... ми колко трябва да ти е акълът, че да ходиш по врачки??? И какъв морал пък ТрЯА имаш, че да си врачка?!

Абе хора,какво става? Двама били привлечени,6 години за средна телесна ПОВРЕДА....,да се отбием в парламента и министерствата и да ги понапръска някой! Шест не е много...

Ами действай де, лесно е да се дава акъл отстрани. Хващаш се и го правиш.

Предсказала им е много пари , успехи , и печалба от тотото , а може и на младия да му е обещала и любов , и понеже тези са диви селяндури и нищо не се е сбъднало и .....хайде по селски !!!

ВРАЧани заляли ВРАЧката. Това дори Нострадамус не би могъл да предвиди!

В блока ни се нанесе наемател от тъпата враца със семейството си. По-големи простаци и нагли боклуци не съм виждал!

Най-долните хора на света са от врачанско! Тия там са генетично увредени подчовеци, утайката на тинята! Този край, заедно с монтанско трябва да се подарят на Сърбия!

Наистина е шокиращо колко са тъпи хората от това село Враца и какви невероятни простаци и простакеси са. Нормален човек при сблъсък с тия маймуни направо няма какво да каже.

Ела в Враца и ще разбереш!

Със сигурност е отмъкнала много пари ог жената или майката на извършителя. Почти съм сигурна, че се е заслужижила наказанието .

Да вярваш на гадателки е като да вярваш в бог.

Врачката не е създател, ОБРАТНОТО Е.

Като е врачка, как така не е успяла да разбере, че тея двамата идват да я нападнат?

Ти не четеш ли? Тия двамата и те са ВРАЧани, затова не е познала!

и да не ги казвате са ясни , ухапала ги е с някоя и друга пачка ... та затова де :)))

Престъпление БЕЗ МОТИВИ. Благодаря ви за "инфото"!

И що изтрихте коментара? Тая зела 40к от булката на нападателя....

"зела" някаква нова джендърска дума ли е ?

Щом още има хора вярващи на врачки…

Как пък нито един гадател не позна числата от тотото, нето денят когато ще му се случи нещо лошо? Бабето Ванга как не знаеше на коя дата ще пукне?

Знаят числата за джакпота ама имат висок морал и затова не се възползват.

ти от нея ли разбра,че не знае? а тъпанар???

Никой не казва колко пари им е взела, платила ли си е данъка, помогнала ли им е или им е навредила... Все реторични въпроси. Гадател= измамник

науката е рИторика, респективно израза е рИторично неграмотнико всеки е свободен да вярва в каквото иска

Като няма държава, има саморазправа.

и това е бъдещето. Да свикват и двете страни.

Щом кат /ВИСШИТЕ СИЛИ/ не са предупредили предварително така назначената за ГАДАТЕЛКА, за да избегне покушението, то значи тая не е никва гадателка , ами самозванка

Нечовешко действие. Преди години без да желая си намокрих ръкава с киселина и засегна ръката ми. Три месеца не зараства и още имам белег. Тези малоумници не затвор, а едно измиване на задниците с подобна киселина ще им даде урок за цял живот!

да мамиш хората с "предсказване" и да им ограбиш парите. Когато човек е в нещастие търси помощ а не грабеж чрез "предсказване".

За това наказание няма, защото този спорт "измамата" е широко практикуван в България.

И как ги мами. Тия които ходят на врачки, се опитват да измамят съдбата/и аз съм хидил/. Не може врачка да ти реши проблема. Даже да, вижда или чува ти знаеш ли какъв е източникът на информацията и. За изродите доживотен затвор.

как си противоречиш : "Когато човек е в нещастие търси помощ а не грабеж чрез "предсказване"." Ако са и били "клиенти" според какви са - "горкичките" или "малоумни" - спрямо написаното от теб - малоумни значи,хем са се натресли сами защото са малоумни, хем осакатяват от безсилие кое според теб е редното или НЕ малоумното тук???

"Не казват мотивите". Колко болни си отидоха заради такива гадателки, които им спряха лечението с обещания за разваляне на магии за хиляди левове.

По ръката ми падат пръски от разредена сярна киселина - електролит за акумулатори. Промива се с вода до няколко минути и няма следи. Но един път попадна пръска от разтвор на натриев хидроксид и веднага започна силна реакция, която дори след отмиването с вода ме спря а трябваше да се неутрализира допълнително с слаба киселина.

Абе мамиш хората, ама някои от тези измамници предавания по телевизията си имат с импулсни телефони - нумеролози, астролози, магове, един даже със сина си бачка. Тях що не ги забранят? Значи едните дай да ги бием, а другите да си бачкат? Тя на крака отишла, платила си за да чуе това, което иска да чуе... Телефонните измамници трябва да се бесят ама щом си толкова тъп сам да тръгнеш по врачки кой да ти е виновен?

Супер! Искам още такива новини. Дебили се избиват в Бантутистан !!!

здрасти Колее, а така, кажи сега в Бяла Слатина така ли правите? А шопите, а парното, а вие можещите и по- добрите ---- айде дее.Малко си постничък - така не е интересно :(

Двамата са за награда, а измамницата за затвора

Врачани заляли врачка врачанка докато врачувала във Враца. Сега бързо три пъти.

Врачани заляли врачка врачанка докато врачувала във ВРАЧАНСКО

2 пъти, 3 пъти, 3 пъти

Защо не разбраха че кожата е по принцип киселинна и ако искат да е ефективно трябва да заливат с основа?

зависи какъв крем за лице ползува

"Изяжда" крема за здрасти, после продължава да действа върху кожата

Само от Враца са толкова прости да си мислят че няма някоя камера да ги хване, че и пред блока го свалил. Прости като гъз

По-скоро са си говорили с "врачката" по телефона. Кой знае какви дивотии ги е накарала да направят, че да изтрещят до степен да я заливат с киселина. Не че ги оправдавам. Сега да си носят последствията, но тези "врачки" са същите като телефонните измамници. Търсят наивни хора и им прибират парите. В някои случаи дори нанасят по-големи щети, защото освен, че прибират парите на жертвата ги карат да вършат разни дивотии дето после им се прецаква я семейство, я здраве. Телефонните измамници поне взимат само парите.

Но никой не ги е принуждавам да вярват и да ходят по врачки. Тъпи врачански диваци.