17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е възможно най-добрата реклама на днешна Укрия и престъпно-фашистката й същност! Слава кокаине!

Предлагам да проявим снизхождение, да не ги съдим тук, а направо на украинските военкомати да ги пратим. Казват, че там изпитвали остра нужда от мъже в мобилизационна възраст…

Пратете ги в ИД там да ги съдят. Тук ще им се размине.

НЕВИННИ , ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО !

Радвайте им се и ги обгрижвайте, за да ви се отблагодарят както украинците си знаят...Колко от украинските престъпници прибрахте в България, защото освен от джоба на българина да ги обгрижвате сервирахте на българите и още престъпници..

Нареждаме Да махнете тази статия.

А ние теглим заеми за да ги хрантутиме. ДО ТУК СМЕ ДАЛИ НАД 500 МИЛИОНА. 20 хиляди пребиващи са изяли за 6 месеца около 240 милиона. В Германия получават по малко пари и за месец получават 450 Евро а тук по 40лв. на ден/ако е вярно а май са повече/. Да не са луди да си ходят но пък пенсионерите ни с 467лв. живеят и ликуват от кеф.

Явно в Украйна е като у нас, многократно осъждани... и на свобода, да си крадат на воля... Отпадъците и корупцията по цял свят са едни и същи... Светът не върви на добре, особено в последните години...

Нали Зеленския ги поосвободи за да го ''защитават понеже много го обичат'' защо да не се придвижат свободни до други територии да си продължат ''занятията''..

ГОРКИТЕ СКАПАНЯЦИ..... ТОВА Е ОЩЕ НАЧАЛО, СКОРО ЩЕ ПОЧНАТ ДА КРАДАТ И ТОК И ВЪЛИЩА И СЛАНИНКА.....

Един от извършителите на деянието е украински гражданин със статут на постоянно пребиваващ в страната, с хуманитарен статут се подвизава. Другият също е украински гражданин. Не е от постоянно пребиваващите, но има спорадично влизане и излизане на територията на страната Значи да му дадат право да избира - или статута или главата. Отделно на двамата по 100 тояги на голо и да ги пускат с парашути над Одеса!

Доставям украинско кухненско оборудване от Русия.

Със самолета на призрака на Киев ли го доставяш?

Браво на полицаите и следователите, които не са си затворили очите и са свършили работата си до край! Тия са само леката пехота. Чакайте да видите какво ще стане, като плъзнат главорезите от Азов, Айдар и прочие военизирани групировки, които освен да грабят и убиват, друг източник на средства за съществуване не владеят.

Храни куче да те лае

По-лошо! Псето, като се нахрани, поне млъква.

Чакаме умнокрасивите протестъри на жълтите павета в протест за ареста на тези наши евроатлантически братя по оръжие. Докато Хр. И. и Атанасов им осигуряват кетъринг с избор по меню в ареста.

Досега мажеха и бутаха памететниците и се разхожда ха с парцали те а сега почнаха и да ни крадат!! Е още ще има кютайте Българи НАТО НИ ПАЗИ ЕС НИ ХРАНИ

Хайде да не търсим под НАТО теле, а? Това, че нашите чиновници са пренебрегнали служебните си задължения и не са проверили детаилно ВСЕКИ един кандидат за убежище, не е грешка на НАТО, а на нашите служби! Украинците поне не са араби от разрушена страна, имат прилични бази данни, а и говорят език, които всички ние знаем. Без проблем може да се изпрати запитване на руски или английски, което да се сравни с анкетата на кандидата. И ако има съмнение, щут от тук! Достатъчно бедна страна сме, за да пазим малкото ресурс, който можем да отделим, за нашите сънародници идващи от Украина, вместо за поредния "вор-в-законе", който вместо да увисне на въжето, отгоре на всичко ще хрантутим няколко години. А после разни НПО-та може и човек на годината да го прокарат, като оня австралийски касапин.

Айде пак русофилски статии в Дир.ру

Какви демократи и европейци сте вие, та съдите бедните и гладни укри? Откраднали, голяма работа. Българските политичета крадат десетократно, пък не ги закачате. Я ги настанете в звездно хотелче с изглед море, тристепенно меню, сауна, оставете хората на мира. По европейски. БУГАРИТЕ - кучета ги яли.

Да заминават на фронта!

Това са хората на който им даваме оръжие.

На тези не даваме оръжие, избягали са от фронта за да крадат а даваме оръжие на нападната страна от друга без причина. Крадците ще си понесат заслуженото но да виниш един цял народ заради такива отрепки е глупаво и тенденциозно!

Е то се вижда, че по улиците ни се разхождат на табуни криминално проявени украйнци, които те измерват от главата до перите и колко пари могат да ти пр7берат и кое да ти приберат. Исторически Украйна е с5артурана със пиратстео и продажба в робство на отвлечени българи

Браво на полицаите,а сега остава да открият крадците от инкасо автомобила.

ама скоро ще почнем собствено правораздаване, явно се налага

е още едно доказателство , че укрите са пълни капути.Рушняците уж щеха да ги тепат и се насраха.Писнало ми е от едните и другите!

Отвсякъде е прогнило у нас

20000 урки ,здрави и прави но ги мързи да работят за 1000-1500лева.в БГ фирмите.По европрограмите сме задължени да ги храним и подпомагаме.Събираме капачки за болници и линейки на българчетата ,а урките шапка на тояга.От Зеленски до последния бежанец Украинец само пари и добри битови условия изискват.Войната с Русия се падна дюшеш за милиони украинци изнесли се в ЕС в т.ч.и БГ.Скоро ще видим тази армия от милиони урки как тормози население и правителства.Само Унгария се държи на ниво в ЕС и не позволява да я замърсяват украинци,либийци,сирйци и др. Бежанци прогонени от държавите си бкагодарение на демократичните войни на НАТО.

Требе да се копат ...

Укронацистите трябваше да бъдат разстрелвани, а не да бъдат настанявани в хотели. Що за държава сме?

И още ги хранете тия мизерници. Вмсто да са благодарни, че има къд да живеят, хранят ги, обгрижват ги, а те вършат простотии. Всички да си заминават иш да се оправят както искат.

От такива полза няма. Самоубийство при арест а най-доброто развитие на случая…

Продавам втора ръка украински перални машини в Русия!

Свършиха парите. Сега крадат, после ще почнат да ни изтребват. Хак да им е на тия, дето ги пуснаха. Аз разчитам на чичко Walther.

Са местни мутри платили подкупи да напуснат страната си. Правете си сметка.

Мутри или бандити или криминални елементи. Те последните са най-лекия случай, да се пазим от останалите, които засега си траят.

Това са украински фашисти от украинската мафия номер 1 в света.

Не. Те са от криминалния контингент. Само крадат. Урко фашистите убиват.

Шило

Нашите нали са аверчета със Зеления? Вместо да дават С 300, да му ги връщат и там тези да громят врага!

на такива даваме по 40 лева на ден, а българските пенсионери изнемогват

Украинската престъпност е всеизвестна в Европа.Тепърва ще патим.Тия боклуци защо не са на фронта?

питай оня капут зеленски, дето ссамо вика дай, защо не са на фронта

Тези украинци не трябва да имат статус на бежанец. Криминално проявени елементи. И изобщо на украинците не бива да се дава статус на бежанец, освен ако не са от Донбас, защото бежанец значи че тамошната власт ги гони по политически причини. Временно пребиваващ и точка. Да не говорим че тези апаши са и в наборна възраст. Но това са само бели кахъри. Черните ще дойдат когато се активизират диверсионни групи след войната.

По-тъпи сте от хомо еректуси, вереайте ми!!! Такива като вас настаниха кирчо във властта, “облагородяват” държавицата и вярват, укрите са нация! Още лапайте сороската патка и след някоя година ни помен от Бг ще да е останал…. Дано си платите за греховете!

Досега си имахме само римляни. Вече си имаме и украинци обаче.

Шило

И кво? Присъдата ще е да бъдат настанени в държавна почивна станция, а не в 5 звезден хотел?

Ахахаха нека нека да са ви честити!!!! Българи глупаци, продължавайте да мълчите и да ви шибат всички……

ако имахме полюция като хората тия двамата укровски дегенерати щяха да бъдат яко бити и после яко осъдени в белена,а не да ги пишат по медиите като герои избягали от служба в името на измислената си страна

Това са били Петров и Баширов, говорещи на перфектен украински. И се е случило след като са приключили с манипулирането на изборите в САЩ, докато са пътували към Брюксел, за да източат личните данни на всички граждани на ЕС.