17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната радикална свиня...плод на инцест....в ада да гори тая свиня долна.......

Тъкмо казаха, допреди дни е бил в ареста за телесни повреди. Няма постоянен адрес. А защо е бил пуснат пропуснаха да обяснят.

Според корана, в мюсюлманския рай се влиза само като избиваш неверници.

Баба Меркел,какво изока по въпроса?

Като гледам Германия не предприема нищо, а даже напротив увеличава броя на мюсюлманите в Германия и гони християните.

ТОЗИ Е РУСКИ ПАРТИЗАНИН В ТИЛА НА ВРАГА

По същото време в Испания подобен "мил гост" направо нападнал църква с мачете.... Итова сма оза един ден. Колко станаха убитите, изнасилените и осакатените след онова Вилкомен?

С една дума - недостатъчно.

За съжаление правилната и единствена дума тук е "идеално".

Да са ви честити мангустите, които поканихте.

Поредните 7 души накълцани само защото са европейци и християни. Извършителя - поредния "бежанец" помолил учито за помощ. Разбирам да е един случай, два, три... а те масово новодошлите гледат лошо и се държат агресивно. Все мъже, естетсвено. Колко трябва да са затъпели европейците, че да не стопля ткакво става? Докато говорят за имагинерни заплахи от други посоки, от юг на талази пристигат наборници за формираща се антиевроепйска армия - пета колона в сърцето на континента!

Сириец, палестинец, иранец, какъвто и да е, като го убият тоя, СПАСЯВАТ цяла Европа... Все едно да смачкаш ЗМИЯ !!!

да го неутрализират когато вече е заклал 7 европейци? А в същото време хиляди лазят през южната граница?

Получовеците трябва да се неутрализират още на границата ,или когато са хванати вече след нахлуването в европейска държава.

Меркел не е обесена на публично място. Тя отвори вратите на ада и предаде в ръцете на наследствени убийци съдбата на германския народ.

Спор за паркомясто...

Добре дошли в Европа скъпи емигранти

Страшни танкове са тия сирийци...

Да изкаже съболезнование на семействата на убитите?

Е, след като казаха, че е сириец, се поправиха, че е иранец и последно се спряха на палестинец тук в Германия... Ама, направо да питат във форума. Тука ще им обяснят всичко с подробности. :)))

Ти нали си козяшки трол, по ги разбираш нещата. По цял ден драскаш тук , да си заработваш прехраната. Нема лошо.

те в германистан всички са сирийци, дори и пакитата. като го излекуват от раните му, педераския, лгбтку+ германски съд ще го осъди на два месеца и половина условно. после ще го пуснат да продължи да се труди денонощно, понеже германия страда от хроническа липса на специалисти. но ако кажаш нещо срещу правителството вече има закон с който могат да те заключат за държавна измяна и измяна на "ценностите" на едофилната хунта. педераска им, сбърканяшка работа. ама нали са под ботуша на бай-гъз и дълбоката държава. Бог с нас

Миличка, ако работиш като проститутка ще изкарващ повече, тия копейки дето получаваш не мой си плати гаZта

Пффф викаш втойто лайно мирише по-хубаво от сирийското? Щот тоя сириец не е нищо повече от един надрусан до безпаметност бг футболист, убил 2 момичета на автобусна спирка... Ако още не ти е замирисало, пробвай го, може и да не е лайно

CAЩ нe иcкaт cилeн Eврoпeйcки cъюз и зaтoвa гo нaтиcкaт да налага санкции на Русия(ЕС+Русия е кошмар за USA), както и да приема мигранти мюсюлмани и cтрaни c мюcюлмaнcкo нaceлeниe (Турция, Aлбaния и Ceв.Мaкeдoния) Нa пo-къceн eтaп щe нaтиcкaт и зa Кocoвo и Бocнa и Хeрцeгoвинa...

Най-голямата джамия в Европа се намира в Москва - ФАКТ! И там черно вдовици убиваха, разнасяха отрязани детски глави по улиците....ма това е друга история!

ще се справим........ще се справим... Ами справете се да ви епм! Наводнихте с мигранти и малката останала част без гагамуги. Поне в гемания и австрия нямаше гета. Вече има

Фундaмeнтaлиcтитe, кoитo тoрмoзят хриcтиянcкa Eврoпa, нe ca пo-рaзлични oт cъбрaтятa cи, cъзнaтeлнo пoдпaлили прeди 31 гoдини хoтeл „Мaдъмaк“ в грaд Cивac. Тaм изгoряхa живи 35 души – чacт oт цвeтa нa турcкaтa интeлигeнция. Oт пoжaрa пo чудo уcпя дa ce cпacи извecтният пиcaтeл, пoзнaтият и прeвeждaн и у нac, Aзиc Нecин, чиятo oбвинитeлнa рeч прeд cъcтaв нa Глaвнaтa прoкурaтурa в Aтинa и днec e aктуaлнa. Eтo чacт oт нeя: „Oбвинявaм вcички нaши прaвитeлcтвa, кaзвa тoй, кoитo cи зaтвaряхa oчитe или пooщрявaхa фaнaтизмa дoри cъc зaкoнoви нoрми – уж в имeтo нa дeмoкрaциятa. Cрeднoвeкoвнoтo иcлямcкo вaрвaрcтвo в Cивac нe e нитo първoтo, нитo щe бъдe пocлeднoтo му прoявлeниe в cтрaнaтa. Иcтинcкитe винoвници зa тoвa ca oнeзи, кoитo зaeмaт ключoви пoзиции във влacттa и пoд мacкaтa нa „зaщитници нa дeмoкрaциятa“ зaхрaнвaт тoвa гниeщo трecaвищe – тo прoизвeждa диви cъщecтвa c брaди и чaлми, тe крeщяхa в изcтъплeниe прeд гoрящия хoтeл: „Иcкaмe Шeриaт!“ и „Cъд зa нeвeрницитe!… Шeриaтът нaвcякъдe e eдин и cъщ, eднaкви ca нeгoвитe прaвилa и зaпoвeди зa рязaнe нa ръцe и eзици, убивaнe c кaмъни нa нeвярнaтa cъпругa. Тoвa ca дoгми, извлeчeни oт Кoрaнa, и вcякaкви oбeщaния зa „cмeкчaвaнe, хумaнизирaнe и дeмoкрaтизирaнe“ нa иcлямa ca глупocти, лъжливи и нeприлoжими бacни… Дoкaтo гoвoря тук прeд вac, виждaм кaк прoдължaвa нacтъплeниeтo нa Шeриaтa, кoйтo вce пo-cмeлo oгoлвa зъби и вaди нoкти, ръмжи и дeбнe нoвaтa cи плячкa. Жaлкo зa Турция и нeйния нaрoд! Глeдaм нa бъдeщeтo cъc cтрaх и cъжaлeниe, чaкaт ни мнoгo тeжки дни при днeшнитe тeндeнции и рeaлнocти. Oпacнocттa хлoпa нa врaтитe ни и кaзвa нa виcoк глac: “ Aз cъм Шeриaтът, идвaм, бъдeтe гoтoви!“…

Разбиране по сирийски на Европа!

по ислямски ! Всъщност Сирия е една от най-светските и толерантна към християните мюсюманска държава.

Приемайте и интегрирайте още и още и след 50 г няма да има германци

Заповядайте, заповядайййтееееее....

по-южни, не им понася по-малкото слънце в Германия. Изпадат в депресии и почват да беснеят. Жал ми е за жертвите. Ето, че, не може всеки да вирее на всяка географска точка. Природата си има закони.

"ужасен акт срещу цялото човечество" - чак пък цялото човечество... Прибрахте си ги, сега си ги търпете.

Когато някой го убиват някъде ей така, пътувайки си във влака човека, цялата Земя плаче.

Ха, ха, ха - ревльовци неолиберални... Не Земята, не Юпитер, ами Слънцето плаче. Не Слънцето - галактиката с черната дупка по средата реват, та се късат...

Ей, човек, много мразим човешки убийци всякакви. И плача за жертвите им.

Плачи, плачи, само не прекалявай, че изглежда мухлярско да ревеш по "международното положение".

КОйто се е втурнал да помага на немци, изпаднали в нужда!

Крава Меркел на Гилотината,а пришълците-обратно в родината!

Такъв нормален ден в Германия напълнен с либералдемокрация и западни ценности.... Най гадното е че ния им съсипахме държавата с експорт на демокрация...

На метър от мен в германки влак един преди няколко години млад грозен арабин си премести ножа от единия джоб в длугия.На всичкото отгоре беше и в компания от няколко себеподобни.Голям стрес.

Преди няколко месеца, качвам се в Димитровград във влака за София, а вътре пълен с "бежанци" - явно от Харманли. До София, кондукторите ме провериха 3 пъти, а тях веднъж не ги закачиха. Ядоха чипсове, пиха коли, направиха половината вагон в боклук и празни бутилки, но като цяло кротуваха. Изобщо не съм се изнервял, щото като ходя в провинцията, взимам и резервни пълнители, за разлика от София. Естествено, нищо не стана, щото ние тук не сме им интересни.

Да не сме във война? Аз оръжие никога не нося, нямам. А съм жена, по-уязвима. Ей, изтрепахте се.

Е, как какви?! Резервни! Пък, дали не сме във война, ли? Ей, докато стоплите вие женорята, варварите ще са не просто в града, ами ще са на площада... И с никого не съм си изтрепал до момента - невестулката обича бройлери, като се вмъкне в кокошарника, а не да налети на селския котарак и от нея да остане само пух и козина.

Не сме във война....все още. Но сме на прага на война , и жалко че някои не го осъзнават

Welcome!!! Онази изкуфяла Фрау нали ги канеше и сега в Дойчланд има над 5 млн пришълци само за последните няколко години. И те никога няма да се интегрират. Идете в районите на големите германски градове в гетата на пришълците, най-вече ислямските... Ще се ужасите, там въобще не е нито Европа, нито цивилизация, нито помен от християнска култура... А освен новодошлите, има още толкова, че и повече мюсюлмани... Франция е вече с над 40% ислям... и над 8 хил. джамии... Стара Европа загива, и когото Кадафи заяви преди години, че ислямът ще превземе Европа без война, бе абсолютно прав...

винаги е война. Може и да не е гореща.

След като глупавите германци си предадат всичките оръжия на Украйна, ислямистите в Германия ще могат да ги колят безнаказано!

12 танка - всички оръжия... Ти верно вярваш, че русия ще стигне за една седмица в Берлин. :)))))))))

Има едни кюнци - стигат за минути....

Откровено казано..... Швабите сами си ги поканиха, издържаха и храниха...!?!? Че и на нас, се опитват и досега да ни ги натрапва.... Болката, предизвиква размисъл...!!!!!!!!

Германия стана краварски кенеф ..... по важно сега е колективния запад да спусне танкове. Докато дебелите джендъри биват измолени и изтребени ....

Ako го бяха обесили веднага на първата гара и оставили там да виси поне 1 седмица може би няма да се повтори, но сега очаквайте следващата серия на хорора.

От около 5 години влаковете в германия не стават за пътуване вече … преобладава мургавия контингент. Опънали се с краката на седалките и контрольорите не ги закачат освен ако няма придружаващ полицай … освен че е мръсно и е страшничко. Макар и десеторно по-скъпо вземам само ICE, такси и рентакар … какво беше до преди 10 години ….

Най-вероятно германското правителство го е прецакали със социалните помощи. Обещали са му 3500 Евро на месец а са му дали само 1400 Евро за да лежи и пърди . . ..

Сириец ама другия път. В Германия има над 10 мюсюлмани тарамбуки. Сирийците са едва 0,01 процент от тях. Евтина пропаганда правите.

10 милиона

джендърите чакали да дойде полиция докато ги ръга с ножа а полицията добре че не е чакала армията че и тя щеше да пострада ,навремето в БГ така един виетнамец се опита с лопата да пребие българин в бригадата ама се спаси с счупена ръка охлузвания и натъртвания но не се оплака на милицията ,нямаше го месец болнични после бе като мушичка.

Да е бил Брус Лий бе,те 3-ма виетнамеца се напиваха по онова време от една бира за тримата общо.

Когато Исус е разпънат на кръста,казва- Отче прости им,те не знаят какво правят. Когато една жена се подигравала на Мохамед и била убита за това,псевдопророка казал-Хубаво сте направили.

Когато баба шмеркел ви спаси от войната и ви покани,така ли се отблагодарявате.Нищо не работите ,всичко ви е безплатно ,а швабите и ние от Ес работим и за вас.Еее нагли сте мързеливци

Когато висш ислямски духовник(аятолах Хомейни) издава фетва за убийството на един писател(Салман Ружди),само защото назовал религията му с истинското й име, такъв ще е резултата. Тия убиват с убеждението,че са богоугодни,а вдъщност вършат делата на дявола.Не са познали Сина,нямат и Отца.

Правителството да ограничи продажбта на ножове! И дори да изисква разрешително! То не се издържа вече! : ))

Имаше случай с един, който купи готварски нож от магазина и се качи с него в автобуса и ги почна. Това преди няколко години беше.

На Мама Меркел сега че приюти мазняците вместо да се екзекутират

Европейският инфо поток прелива от криминални новини. :(

Ами освен в говедарленд където за 24 дни има 38 стрелби с над 40 изтребени,идва ред и на васалите в германия... Сигурно и тук Русия е виновна,а лично Путин ги гърми и коли....

Сигурно е ползвал от безплатните билети.

Не е сириец а възмутен украинец пак лъжите комунистически копелета.

така се прави! Еване за розовите дупета!

сега семействата на убитите да съдят държавата до дупка че са допуснали нагли джипадистки ислямисти да колят в Германия...на площада и да го обесят веднага за назидание или оня с мустачките който се реше на ляво ще скочи и ще ви е.б.е .п-т.к.а.та ай.чина

утепали са поганеца?