Коментари - Двама тежко ранени след удар на кола в дърво (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва 65 годишно дърво да оди на тестове!Веднага и на очен и наушен лекар и т.н!!!

Причината е в дървото. Взеха да растат навсякъде и пречат на свободния дух на българина да препуска на воля сред полятя.

Не е сигурно дали е българин или български гражданин.....

Причината е в диагнозата " Русе"! И АПИ- бяха обещали да засаждат само гумени дървета....

Навъдиха се едни кръвожадни дървета из страната...и покрай пътя и зад волана...

Да се радват, че са били с Волво. Ако беше БМВ -вече щяха са са на едно по -добро място.

Карат като бесни, мрът като бесни. Тия малко повече ще се помъчат, щото ако бяха с бмв или ауди до сега да са се представили на светията Петър.

Ми то дървото го е ударило този

ама много лошо карат тия дървета... налитат на коли

и тоз' ниско е летял... с купена книжка...

Като спрете да регистрирате кошници с десен волан нещата ще се управят

Сигурно е карал с 50км/ч

Сега Крадлата отбанки Офшорката ще ви обясни колко рушвета са язели от Герб,за да има дървета покрай пътя Умишлено поставени от тях....И Червения Електорат намалява....Сезира Прокуратурата,Еяропарламента и Началника си в Кремъл....

какво има да изясняват? още от своге се знае, виновен е асфалта, завоя, мантинелата или липсата и, боята на осевата линия и четката с която е нанасяна тая боя! кой не вярва да пита курнелия, тя ще потвърди!!

За 50 лева по-евтино, ще се избият с тоя десен волан.

Чакаме експертните оценки от пътните милиционерски корифеи малинка, калинка, милков, стратиев, миланов василев......! И кво прайм ся? Водача не е на 65 години, а колана е с десен волан! Веднага неделно събиране при баш специалист в банкя и видими резултати до 10 дни! Браво, гробари. Добре, че ви има!

Пазете дърветата, че не останаха! Дебили пълно...

Дойде сезонът на абитуриентите и куцо, сляпо и сакато се бута да покаже колко е велико. Добре че са уцелили дърво, а не някой човек на пътя. Скоростта им е била твърдо над 140.

След проведено разследване от КАТ беше констатирано, че причина за катастрофата е наличие на дърво край пътя!

А дървото как е? Добре ли е?

Това Волво е изключително здрав автомобил! Ако беше друго МПС,много вероятно е да бяха си заминали хорицата...Дано се възтановят хората.Успех!

А дървото как е ?

amа те не били пенсионери бря а младежи с бърз рефлекс пък и те зи дървета растат навсякде общо взето ББ евиновен

Десният волан в този случай не играе никаква роля. Кален път след дъжд или по време на дъжд е като ледена пързалка; Като се прибави към това и по-висока скорост. Имам кола с десен волан и твърдя, че те се карат много по-внимателно от тези с ляв волан.

играе роля. Вместо шоферчето да се нахендри в дървото, пътника го е отнесъл.

Като те избамка някой "гъзар с бегачка" десен волан, щото му е ограничена видимостта, ще видиш дали не играе роля

Всичко добре до последното ти малоумно твърдение. Не си превъзмогнъл желанието да покажеш магарията си във форума, колкото и незначителна да е новината. Няма връзка между десния волан и вниманието на водача. Твърдението ти е малоумно поради тази причина. Отделно, че в КАТ са глупаци - би трябвало да забранят регистрацията на МПС с десен волан в България. Но, повтарям, там са глупаци, както и в Парламента, то да ме е срам да го пиша вече с главна буква. Десния волан при дясно движение прави изпреварването много по-трудно, поради ограничената видимост зад изпреварвания. И си е направо предпоставка за челен удар.

Пияните селяни с десен волан (не трябва ли да са забранени?) са се нагънали около внезапно изскочило на пътя дърво. Това е ежедневие, не е новост.

Без ДУМИ!!!!!!

Добре, че са били в стабилен автомобил. Иначе в противен случай да се беше увил като пешкир в дървото. Дано се оправят и двамата без сериозни травми и да им е обеца на ухото! Мокра настилка, шофьори аджамии и "глей ся кво прая!" - те го резултата. Хора трябват на тая България, но понякога на чукундурите трябва да им се намества мозъка!

Има малка разлика между хора и селски великани.

какво стана с котето и бълхите, а специалисте форумен.

Инженерче

Ами не съм броил котките в световен мащаб и не знам средностатистически дали са увеличили своя брой, или са го намалили. Но от това, което виждам по форумите на дир-а, мога да направя обосновано предположение, че бълхите са се нароили в тиквите на много от тук пишещите. В статия за катастрофа намесват котки и бълхи, а под статията за котките - само нападки и като ги питат защо - мълчание! Що така, не знам! Картинката е тъжна, наистина. Сега конкретно, по новината - аз мнението съм си го изказал ясно и точно, дано се оправят момчетата-аджамии и да им дойде акъла в главата! И моля - за котките - да пишем в статиите за котки, за катастрофите - да пишем под статиите за катастрофи, става ли? Защоотооооо ... има модератор, който само това и чака и ще изтрие постовете, защото не са на мястото си ;). Аз само си препоръчвам де ... всеки си има своите бълхи в главата и да прави каквото иска!

от тия дървета,се растът там където не трябва

... и не бягат, като се зададе кола