Коментари - Двама от обвинените за атентата в Москва се признаха за виновни | Днес.dir.bg

Двама от обвинените за атентата в Москва се признаха за виновни

Руската група "Пикник", която трябваше да изнесе концерт в "Крокус Сити хол", отдаде почит на жертвите на нападението

Обратно в новината

Коментари - Двама от обвинените за атентата в Москва се признаха за виновни | Днес.dir.bg

Коментари

Буданов????

100% не е в Украйна! Както и Зеленски

Не е ли по-логично Ислямска държава да прави атентати в Израел, най малкото в знак на солидарност с палестинците? Или в любимата си мишена САЩ като израелска опора?

Нищо добро не очаква терористите.... Русия не е Гейропа... ще има бой до насиране всеки ден. Дано има видеа за да гледаме.

Виновният не си призна, а 20 часа мълча, преди да обвини Украйна. А "виновните" бягащи към Украйна ги хванаха край границата с Беларус и им рязаха ушите и ги караха да си ги ядат, за да си "признаят". ФСБ, ГРУ - най-добре финансираните терористични организации, извършили терори и в България дори.

Шило

Пълни глупости- задържани са на 100 км югоизночно от Брянск. Сега виж мястото на картата и коя е близката граница. Що са тръгнали към Украйна, те знам, но те ще си кажат

Невинните веднага държаха да кажат , че нямат нищо общо с атентата нищо , че се оказа че украинска връзка !

като човек ходил в Израел, знаеш ли какви са мерките за сигурност там... да се разхождаш с оръжие е просто безумие, ще те застрелят на втория метър

Поредното доказателство, че руските служби извършиха това нападение!!! Изродските методи за събиране на информация демонстрирани от путлерашките неандерталци са несравними с каквото и да било!!! Дори фанатизираните ислямисти не са толкова изпаднали!!! И това са православни християни, а?!?!?! Зверствата в Украйна са също доказателство за "християнството" на тези крепостни азиатци!! Няма по-мръсна сган от ватенките и техните фенове!!!

Ако не бяхте слепи и глухи - говорят за "Ислямска държава Хорасан" от Афганистан. Тези същите вече са взривили и руското посолство в Кабул. Вчера един руски анализатор каза, че колкото и да се представят за азиатци руските пропагандисти в Азия ги смятат за западняци и ако не могат да се докопат до САЩ, ще бият по руснаците, за тях е все едно.

Малко им е!!! Трябваше да им режат обрязаните пишки и да ги карат да си ги ядат.

Жална им мика, по добре да се бяха гръмнали.

Тричането на руските пумиари започна

В Сирия те воюваха срещу Асад. Израел бая им помагаше и бомбеше сирийските войски. И американците същото правеха. Така че ИГИЛ си е креатура на западняците.

Всички казват, че са задържани до беларуската граница. Как ще минат през украинската граница, където се водят бойни действия сега. Толкоз сте прости това руските пропагандисти, че забравяте, че останалите не сме прости и дори знаем руски за разлика от вас, които повтаряте само онова, което ви е разрешено и спуснато от Посолството.

Моля без персионални обиди.

Тази нощ ВКС на РФ нанесоха мощен концентриран удар по цел в бивша Украйна. Досега, в рамките на СВО не се е наблюдавала такава концентрация на огъня. 21 крилати ракети по една цел - гр. Стрий в западна бивша Украйна. По предварителни данни там е бил разположен важен логистичен център, през който минават западните оръжейни доставки за Киев, както и място за прехвърляне на натовски военнослужещи, управляващи бойните действия на Киев. Вероятно е поразен част от западния експедиционен корпус с въоръжението му. Месните власти пазят гробовна тишина, а из града хвърчат огромно количество линейки.

Тоя дето днес реже таджикски пишки, утре ще реже руски пишки. Хак да им е на руснаците!

Шило

Всички от вашата трол група ли?

аве как може да има такива малоумни идиоти които да вярват на западните глупости, пълни олигофрени

ВСУ потопи още два корабля на Руския подводен флот. Руската педерация се разпада. Съжалявам!

по-логично щеше да е ако ИД наистина беше това което е, а не създадена и финансирана от САЩ и Израел да се бие против руснаците и всички които не подкрепят САЩ в Близкия изток

хахаха "Руската педерация" не е 2 кораба ве олиго, на Русия кораби за атакуване и окупирани на чужди държави не и трябват толкова

Какво да обяснявам на глупави хора като вас, които дори руски не четат?! Вие сте безнадеждни, но пък уродливи.

Каква е разликата между терорист, който реже уши и милиционер, който реже уши?

Значи признаваш, че е Руската педерация е окупатор на чужди държави!?

На тези Украински герои ще им помогнат техните Аллах,фашистките Украйна и САЩ? Дали ще им помогнат обаче? Ще споделят и най-интимните тайни преди да бъдат осъдени тези животни.

Каква е разликата между многополов еврогей, който използва розов вибратор и многополов еврогей използващ краставица вместо вибратор?

Какви уши бе,объркано създание?

пропаганда, пропаганда, пропаганда!

Я да видим, какво е казал Христо Ботев за Русия? 1. Поробва българи 2. Мобилизира хиляди и ги праща на война в Кавказ 3. Отнема им имотите и ги разселва и ги унищожава като българи Жалостни слухове достигат до нас из русска Бессарабия, т. е. из оная обетованна земя, в която една част от нашият народ намери прибежище в страшните години на своите страдания. И там, както и на сяко друго място, българинът е биен, обезчестен, излъган, съсипан и наказан по законът на варварският деспотизъм! „Кажете ни, пита един наш приятел из Комрат, виждате ли вие край на българските страдания? В Турция ни мъчаха и предаваха едно време като скотове, а днес душат сяко едно стремление кам човечески живот; в Ромъния ни преследваха и продаваха на Турците, а днес с още по-голяма енергия ни лъжат, експлоатират, обират и отнемат сяко едно средство за съществование; Сърбия ни е лъгала със своият шарлатанствующи патриотизм в продължението на сичкото свое съществование и още дълго време ще да ни лъже и ще да са ползува със силите, с доверието и с глупостта на нашите неразбрани патриоти; а Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

Гнездото на тероризма трябва да бъде унищожено ! Само едно не ми е ясно - защо ние подкрепяме и въоръжаваме терористите ?

Машалла, машалла още евалла, печелиш безплатен сюнет, фес и шлвари.

Руснаците грабят, изнасилват и убиват българите. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село (?) казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не гонял“, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея! Кажете ми после това не ще ли нашият народ да заеме мястото на евреите в Европа? Не е ли сичкото това знак, че тоя народ са смяташе и сега даже са смята за стока, с която секи има право да са обърща както иска? На нашите викове за свобода, на нашите стремления за братство и за съединение със славянете и на нашите трудове за прехраната на тирането никой почти не обърща никакво внимание.

Ще признаят, разбира се! Вижте им само надутите сурати и се досещайте за методите на разпит! И да им отрежат ушите на всички, малко ще им е! Не ми е жал за такива полуживотни!

че ли тая група има и евреи? Едмун. Възможно е посетителите да са преобладаващо евреии това да е причина.

Смешник ! Защо казваш неща, които Христо Ботев не е казал ? И второ, Бесарабия не е в Русия, а в Украйна и Молдавия !

топките в месомелачката

В Стрий има голям музей на героя на Украйна международният Военно Престъпник Степан Бандера.

Машалла, машалла още евалла, печелиш безплатен сюнет, фес и шлвари.

В Йерархията на Руската империя - българите и в миналото и сега са под руснаците, но освен под руснаците са и под украинците, молдованите, под арменците и под чеченците - българите са на дъното. Всички тия по-горе народи могат да се изхождат върху българите, да ги бият, ограбват и това са 160 руски народа. Българите са тинята и утайката за Руската империя и вчерашната и днешната. И утре дойде ли тази империя в България всички русофили ще сте и по руски, но и под украински ботуш и под чеченски и под грузински. Ще лъскате подметките и на уралци и на кавказци, но и на Лвовци. Така както днес им викате "усраинци", утре ще ги молите "ама нека с вазелин, бате"!

Стига лъга бе, човек !

Машалла, сега спечели и чалма.

Това за Ботев ли го, казваш уралски циганино?

Тепърва започват етнически проблеми в Русия. В Москва има милиони мюсулмани

Дай източника! До колко е достоверно това, къде и кога е ставало?

ми добре, по тази логика да бойкотираме всичко немско заради Хитлер и безчинствата им навремето, да забраним на немците да участват на олимпиади и спортни състезания, да ги плюем и хулим, да не купуваме стоките им и да национализираме фирмите им? После да го направим и с всичко турско заради турското робство и баташкото клане, А ?

Естествено че българите сме с Русия и срещу нейните врагове. Оръжие на укро фашистката диктатура на ЕС и САЩ, доставят техните слуги ГЕРБ, ПП,ДБ, ДПС.

рускини и украинки съмебал, толкова думине си изписал/изакал.

Ти Русия не я мисли.... Гледай си собствената кочинка, че заради един въздушно-капков шенген, ще я напълнят с арби.

Коментари - Двама от обвинените за атентата в Москва се признаха за виновни | Днес.dir.bg

Двама от обвинените за атентата в Москва се признаха за виновни

Руската група "Пикник", която трябваше да изнесе концерт в "Крокус Сити хол", отдаде почит на жертвите на нападението

Обратно в новината

Коментари - Двама от обвинените за атентата в Москва се признаха за виновни | Днес.dir.bg

Коментари

Буданов????

100% не е в Украйна! Както и Зеленски

Не е ли по-логично Ислямска държава да прави атентати в Израел, най малкото в знак на солидарност с палестинците? Или в любимата си мишена САЩ като израелска опора?

Нищо добро не очаква терористите.... Русия не е Гейропа... ще има бой до насиране всеки ден. Дано има видеа за да гледаме.

Виновният не си призна, а 20 часа мълча, преди да обвини Украйна. А "виновните" бягащи към Украйна ги хванаха край границата с Беларус и им рязаха ушите и ги караха да си ги ядат, за да си "признаят". ФСБ, ГРУ - най-добре финансираните терористични организации, извършили терори и в България дори.

Шило

Пълни глупости- задържани са на 100 км югоизночно от Брянск. Сега виж мястото на картата и коя е близката граница. Що са тръгнали към Украйна, те знам, но те ще си кажат

Невинните веднага държаха да кажат , че нямат нищо общо с атентата нищо , че се оказа че украинска връзка !

като човек ходил в Израел, знаеш ли какви са мерките за сигурност там... да се разхождаш с оръжие е просто безумие, ще те застрелят на втория метър

Поредното доказателство, че руските служби извършиха това нападение!!! Изродските методи за събиране на информация демонстрирани от путлерашките неандерталци са несравними с каквото и да било!!! Дори фанатизираните ислямисти не са толкова изпаднали!!! И това са православни християни, а?!?!?! Зверствата в Украйна са също доказателство за "християнството" на тези крепостни азиатци!! Няма по-мръсна сган от ватенките и техните фенове!!!

Ако не бяхте слепи и глухи - говорят за "Ислямска държава Хорасан" от Афганистан. Тези същите вече са взривили и руското посолство в Кабул. Вчера един руски анализатор каза, че колкото и да се представят за азиатци руските пропагандисти в Азия ги смятат за западняци и ако не могат да се докопат до САЩ, ще бият по руснаците, за тях е все едно.

Малко им е!!! Трябваше да им режат обрязаните пишки и да ги карат да си ги ядат.

Жална им мика, по добре да се бяха гръмнали.

Тричането на руските пумиари започна

В Сирия те воюваха срещу Асад. Израел бая им помагаше и бомбеше сирийските войски. И американците същото правеха. Така че ИГИЛ си е креатура на западняците.

Всички казват, че са задържани до беларуската граница. Как ще минат през украинската граница, където се водят бойни действия сега. Толкоз сте прости това руските пропагандисти, че забравяте, че останалите не сме прости и дори знаем руски за разлика от вас, които повтаряте само онова, което ви е разрешено и спуснато от Посолството.

Моля без персионални обиди.

Тази нощ ВКС на РФ нанесоха мощен концентриран удар по цел в бивша Украйна. Досега, в рамките на СВО не се е наблюдавала такава концентрация на огъня. 21 крилати ракети по една цел - гр. Стрий в западна бивша Украйна. По предварителни данни там е бил разположен важен логистичен център, през който минават западните оръжейни доставки за Киев, както и място за прехвърляне на натовски военнослужещи, управляващи бойните действия на Киев. Вероятно е поразен част от западния експедиционен корпус с въоръжението му. Месните власти пазят гробовна тишина, а из града хвърчат огромно количество линейки.

Тоя дето днес реже таджикски пишки, утре ще реже руски пишки. Хак да им е на руснаците!

Шило

Всички от вашата трол група ли?

аве как може да има такива малоумни идиоти които да вярват на западните глупости, пълни олигофрени

ВСУ потопи още два корабля на Руския подводен флот. Руската педерация се разпада. Съжалявам!

по-логично щеше да е ако ИД наистина беше това което е, а не създадена и финансирана от САЩ и Израел да се бие против руснаците и всички които не подкрепят САЩ в Близкия изток

хахаха "Руската педерация" не е 2 кораба ве олиго, на Русия кораби за атакуване и окупирани на чужди държави не и трябват толкова

Какво да обяснявам на глупави хора като вас, които дори руски не четат?! Вие сте безнадеждни, но пък уродливи.

Каква е разликата между терорист, който реже уши и милиционер, който реже уши?

Значи признаваш, че е Руската педерация е окупатор на чужди държави!?

На тези Украински герои ще им помогнат техните Аллах,фашистките Украйна и САЩ? Дали ще им помогнат обаче? Ще споделят и най-интимните тайни преди да бъдат осъдени тези животни.

Каква е разликата между многополов еврогей, който използва розов вибратор и многополов еврогей използващ краставица вместо вибратор?

Какви уши бе,объркано създание?

пропаганда, пропаганда, пропаганда!

Я да видим, какво е казал Христо Ботев за Русия? 1. Поробва българи 2. Мобилизира хиляди и ги праща на война в Кавказ 3. Отнема им имотите и ги разселва и ги унищожава като българи Жалостни слухове достигат до нас из русска Бессарабия, т. е. из оная обетованна земя, в която една част от нашият народ намери прибежище в страшните години на своите страдания. И там, както и на сяко друго място, българинът е биен, обезчестен, излъган, съсипан и наказан по законът на варварският деспотизъм! „Кажете ни, пита един наш приятел из Комрат, виждате ли вие край на българските страдания? В Турция ни мъчаха и предаваха едно време като скотове, а днес душат сяко едно стремление кам човечески живот; в Ромъния ни преследваха и продаваха на Турците, а днес с още по-голяма енергия ни лъжат, експлоатират, обират и отнемат сяко едно средство за съществование; Сърбия ни е лъгала със своият шарлатанствующи патриотизм в продължението на сичкото свое съществование и още дълго време ще да ни лъже и ще да са ползува със силите, с доверието и с глупостта на нашите неразбрани патриоти; а Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.

Гнездото на тероризма трябва да бъде унищожено ! Само едно не ми е ясно - защо ние подкрепяме и въоръжаваме терористите ?

Машалла, машалла още евалла, печелиш безплатен сюнет, фес и шлвари.

Руснаците грабят, изнасилват и убиват българите. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село (?) казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха „куда Макар телят не гонял“, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея! Кажете ми после това не ще ли нашият народ да заеме мястото на евреите в Европа? Не е ли сичкото това знак, че тоя народ са смяташе и сега даже са смята за стока, с която секи има право да са обърща както иска? На нашите викове за свобода, на нашите стремления за братство и за съединение със славянете и на нашите трудове за прехраната на тирането никой почти не обърща никакво внимание.

Ще признаят, разбира се! Вижте им само надутите сурати и се досещайте за методите на разпит! И да им отрежат ушите на всички, малко ще им е! Не ми е жал за такива полуживотни!

че ли тая група има и евреи? Едмун. Възможно е посетителите да са преобладаващо евреии това да е причина.

Смешник ! Защо казваш неща, които Христо Ботев не е казал ? И второ, Бесарабия не е в Русия, а в Украйна и Молдавия !

топките в месомелачката

В Стрий има голям музей на героя на Украйна международният Военно Престъпник Степан Бандера.

Машалла, машалла още евалла, печелиш безплатен сюнет, фес и шлвари.

В Йерархията на Руската империя - българите и в миналото и сега са под руснаците, но освен под руснаците са и под украинците, молдованите, под арменците и под чеченците - българите са на дъното. Всички тия по-горе народи могат да се изхождат върху българите, да ги бият, ограбват и това са 160 руски народа. Българите са тинята и утайката за Руската империя и вчерашната и днешната. И утре дойде ли тази империя в България всички русофили ще сте и по руски, но и под украински ботуш и под чеченски и под грузински. Ще лъскате подметките и на уралци и на кавказци, но и на Лвовци. Така както днес им викате "усраинци", утре ще ги молите "ама нека с вазелин, бате"!

Стига лъга бе, човек !

Машалла, сега спечели и чалма.

Това за Ботев ли го, казваш уралски циганино?

Тепърва започват етнически проблеми в Русия. В Москва има милиони мюсулмани

Дай източника! До колко е достоверно това, къде и кога е ставало?

ми добре, по тази логика да бойкотираме всичко немско заради Хитлер и безчинствата им навремето, да забраним на немците да участват на олимпиади и спортни състезания, да ги плюем и хулим, да не купуваме стоките им и да национализираме фирмите им? После да го направим и с всичко турско заради турското робство и баташкото клане, А ?

Естествено че българите сме с Русия и срещу нейните врагове. Оръжие на укро фашистката диктатура на ЕС и САЩ, доставят техните слуги ГЕРБ, ПП,ДБ, ДПС.

рускини и украинки съмебал, толкова думине си изписал/изакал.

Ти Русия не я мисли.... Гледай си собствената кочинка, че заради един въздушно-капков шенген, ще я напълнят с арби.