Двама млади полицаи загинаха при преследване на мигранти в Бургас (видео и снимки)

Днес т.нар. каналджии обявиха война на държавата и ние ще отговорим с цялата си мощ, заяви вътрешния министър Иван Демерджиев

Обратно в новината

Коментари - Двама млади полицаи загинаха при преследване на мигранти в Бургас (видео и снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направо е срамно да се наричаш българин! Всеки ден! Всеки ден се хвалят как били хванали поредната порция мигранти! И до там я докарахме, че вече ги влачат с автобуси! Знаете ли, че по пътя в Бургас и около Бургас няма кьорав полицай или кола на гранична полиция? Хайде да видим кой на кого плаща и защо ги махнаха? Пропаднала държава с видиотени хора!

Откъде е минал автобусът с мигрантите на влизане в България?

Каква е тази ЧУЖДА регистрация? Афганистанска? Шофьорът какъв е? Тези подробности са по важни от “билковата аптека”

Без Бойко Борисов просто не се получават нещата. Да почиват в мир загиналите!

тоя па, пренесли са го през браздата, у тръните. Вероятно са минали пеш, а автобусът ги е чакал. Отново младоци, които са в активна размножителна възраст, и след някоя и друга година, ще са хванали по некоя забулена и т.ъпа немкиня с поне едно две чавета.

Защо ми се струва глупаво да препречваш пътя на автобус с кола и да си седиш в колата....

Дебилна държава, трафик на мигранти, трафик на наркотици, трафик на оръжия, крадени коли, третата употреба техника от запада я карат на сам "нов внос"... Всеки гледа да е в играта да захлеби, че с 700лв. не може да си сипе газ на БМВ-то... Наказания за престъпниците са от 2 години условно, до 3 месеца в изправителен пансион и 1000лв. глоба. После как дебила да се стресне от закона. В САЩ на подобен шофьор ще му дадат поне 30 годинки, бяга от полиция, кара мигранти, убийство по непредпазливост, абе направо няма да помирише свобода... Този тук след 2 седмици го пуснали да отиде до Турция "Да види болната си майка" и повече няма да чуете за него..

Шило

Нали по негово време се строи "Великата гранична ограда"? Нещо, доста рехава ми се струва.

минава под носовете им! В БУргас можеш да видиш доста интересни индивиди да се разхождат! Да не говорим за разрънканите микробуси, които си шарят насам натам необезпокоявани. Току в квартала, в който живея се появи някой чернокож. И да, полицията и гранична полиция са много наясно какво се случва. Явно си докарват добри странични доходи. Последните месеци в Бургас нямаше кьорав поилицай! Патрулите на гранична полиция посока турската граница изчезнаха. Преди поне седяха и проверяваха. Вярно проверяваха кола с двама души, мъж и жена :) а микробусите удоно пропускаха.... но поне бяха там! Прави си сметката щом са докарали автобуси колко са наясно с нищоправенето на "властите"! България е клоака! И хората в България я направиха такава! Няма наяждане и това е!

Така е , при Бойко преминаваха без проблем срещу кинти !

Кадрите са кошмарни,случилото се-също. Искрени съболезнования от мен към почернените семейства на двамата загинали!Светла им памет. Изродът-водач на този автобус е предумишлен убиец.Доживот без никакви права-бял ден да не види извън затвора. Изрод.

Шило

Бог да прости убитите полицаи! И отново въпросът за това, как преминават границата стои! Нито оградата помага да спирането им, нито командироването на полицаите от вътрешността на страната.

Да бе, Тулупа само да погледне страшно шофьора и той веднага ще закове автобуса на място

Ако го настаняваха в петзвездни хотели като другите мигранти сега нямаше да има трагедия.

Дали правилно съм разбрал? Полицаите препречили пътя на автобуса НО самите ТЕ са били В КОЛАТА по време на удара? Ясно. Ако отидете пред академията на МВР ще видите,че повечето рег коли там са все от провинцията. Т. Е млади надъхани селтаци, гледали пореден филм с Джейсън Стейтъм и решили да се изживяват като екшън герой!

Е сега на шофьора ше му пръснат гъзо! Приключи му животеца!

Има едно видео, което сега въртите за мигранти по ТВ в което агитирате да ги приемеме, ами да ви го начук@м миндили такива!!!

Дори да преписват не могат като хората

Съболезнования за полицаите ... не трябвало да се мъчи да спира автобуса

Се оправят горките ранени мигранти!

Или напиши, кое е другото място, или кажи какво пише различно.

Има едно видео, което сега въртите за мигранти по ТВ в което агитирате да ги приемеме, ами да ви го начук@м миндили такива!!!

Шило

Нищо не е ясно, в други агенции пише, че е ударена докато се е мъчила да прегради пътя., т.е. още не са били успели.

Съсипват държавата. Да се връща Борисов и да почнем пак полека да се връща е в релси.

Наближават избори. На петнадесетгодишната партия и трябват пари за купуване на гласове. От понеделник ще ги превозват с ЖП транспорт.

Затова в нормалните държави полицаите имат пистолети и се стреля на месо. Както и при влизане в частна собственост.

Полицията прокуратура съд в едно с корумпирани политици вече години не просто крият а организират както трафика с мигранти така и с дрога. И сега Господ дава знак. Който има очи ще види. Кой знае какво са преследвали. Я мигранти я неплатена комисионна.... Никой вече не ви вярва престъпници облечени във власт

След всяка трагеди все едно и също! Клетви, клетви, клетви! И обещания, че нещо ще се промени! Истината е, че нищо не се променя! Изродите продължават да си живуркат! Пример лайното убило Милен цветков, онова другото дрогирано лайно, което уби две момичета в София(дори се оказа, че онази с напомпаните джуки не била в колата. Със сигурност е била в старчески дом за да помага на върастните хора от добро сърце). Да давам ли още примери колко извратена е таз "държава"? Напълно заслужено България се счита за КЕНЕФ на Европа!

МВР контролира трафика на наркотици, мигранти и контрабандни стоки. В случая двамата полицаи са съвестни служители. Трафика на мигранти е от години и генерира огромни печалби, защото мигрантите носят и наркотици.

Шило

Не знам дали ще е коректно да соча други агенции. Пишат, че полицаите са ударени докато са се мъчили още да преградят пътя, т.е. били са в движение все още.

На времето всичко си беше на място: всяко преминаване на границата извън КПП-то e тежко углавно престъпление и нарушителят може да бъде застрелян като куче, за което на граничаря се полагат 15 дена отпуск и една нашивка повече на пагона. Нямаше угризения, постстресови синдроми и прочие лигавения. Защото тия маймунеци разбоират само от сила. Иначе стават нагли до безобразие.

Трафикантите са араби, цигани и помаци. Нужни са промени в законодателството позволяващи отнемане на българското гражданство при такъв тип престъпление.

Полицаите да почиват в мир! Заради боклуците емигранти двмата българи, двама полицаи, вероятно двама бащи или бъдещи такива вече ги няма! Крайно време е да се променят наредбите в МВР, с които да се даде повече правомощия по отношение ползване на огнестрелно оружие от страна ма полицаите към подобно боклуци, убиващи български граждани.

Защо да е срамно? Аз с нищо не съм посрамил името българин. А ти?

Не са мигрантите виновни, а трафикантите. Никой не бяга от хубаво. Плюс това, ако има политическа воля, кьорав бежанец няма да мине през България. Явно на някой му е изгодна тази работа.

МАЛОУМНА РАБОТА !!! ПЪРВО СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ , ЗА ДА МИНАВАТ РЕГУЛЯРНО ПАСМИНАТА НАВЛЕЦИ , СЛЕД ТОВА ГЕРОИЧНО ЗАГИВАТ ДА ГИ ПРЕСЛЕДВАТ ПО УЛИЦИТЕ НА СТРАНАТА !!! НО НАЛИ ОТ ЕВРОГЕЙСКИТЕ МЪРШИ СА НАРЕДИЛИ ДА СЕ ПРЕКАРВАТ МИГРАНТИ, МАМИЦАТА ВИ ДОЛНА !!!

Трябва да си голям наивник да очакваш една ограда само да спира мигрантските набези, причината тука е наследено лошо управление на МВР от Бойко Рашков

Полицаите са действали неразумно и самонадеяно. Трябваше да стрелят по гумите на автобуса. Не е толкова трудно . Викат подкрепление и стрелят по гумите.

Трябва да има жива охрана на границата и да стрелят на месо! Вече няма друга опция за да се спрат тези скакалци!

районът е с интензивен трафик на мигранти, нямат ли шипове в партрулките или поне една на смяна да е оборудвана и да спукат гумите, не по такъв самоубийствен начин.

И всеки който се опитваше да избяга от прекрасно социализъм беше изпращам в концлагер или беше застрелван на място. Относно угризенията-за такъв като тебе да убиеш човек явно е нещо нормално. Но пък съдейки по написаното, което отдалече смърди на платен коментар, думи като съвест и морал за такива като тебе не съществуват. Я Сега почни да ми обясняваш Как си застрелял няколкостотин човека докато са опитвали да минават границата.

Хубаво е да се събудиш с радостна вест,двама ушаци са при кобзон,двама вардищи за ко ша праим сега женичките и ша земат некои лев и ша си чупат трътките от мандръсане.

Е..м ти Европа,Е... ти държавата,Е...м ти малоумните народи ,че търпим това!!!

Има нещо много странно да не спре този шофьор. Автобуса може да не е бил читав. Не мога да си представя че ще осъзнаеш какво следва и продължиш да караш.

Животъъъ Ядене и Сране Носи си Новите дрехи щот ....

Плача от смях. По-добър виц не бях чувал. Супер ирония, браво!

Ами по принцип, то ченгетата имам пищови и в дадената ситуация е трябвало да ги използват.

Шило

Аре сега, да не сме толкова наивни. Трафикът си върви от много години. Винкелът открадна парите за оградата, правителството нищо не прави за обезпечаването на границата с хора и технически средства. Не се прави на ударен с мокър парцал.

До живот присъди на всички каналджиипо веригата без право на намаляване на присъдата. Да се третират като терористи ( каквито и са). А на т.нар. мигранти да ги осъдят и връщат там, откъдето са и са дошли ( да си лежат присъдите). PS. В Турция само турски автобуси и турски лицензирани езскурзоводи имат право да водят групи. Иначе следва конфискация на автобуси и в съда. Нека и тук да стане така. Хората мислят за икономиката на държавата си.

МВР министъра взема част от печалбата при трафика на мигранти. Гранична полиция пуска каналджиите срещу сериозни пари Дори оградата на десетки места нарочно е срязана и не се ремонтира от години.