Коментари - Двама министри отидоха в "Пирогов", където спасиха транспортираното със "Спартан" дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кои по-точно са родителите на детето?

Това в една нормална държава нямаше да е новина, а ежедневие. Там на хората им е подсигурена здравна система за всички, имат спасителни хеликоптери и надали министрите им си правят ПР на гърба на ежедневната болка, с която се сблъскват лекарите. Как не ги е срам да се завлекат в Пирогов, не знам....

Както се разбира, и двамата не са участвали в лечението на детето. Мазно, мазно та гнусно! Докато не реформираме журналистиката, няма да се отървем от организираната престъпност на държавно ниво.

мазник,ли е спасител,бе?!

пиар...

Цинизъм! Няма по-точно определение. Цяла България и всички социални медии денонощно събират дарения да спасим това или онова детенце ,а тия тъпанари,че и двама чак ,да си правят ПР с човешкото нещастие.

Не го разбирам това! Каква работа имат тея двамата там?!

Как какво? Да спасят детето, както е написано в заглавието на статията... :)

Вътрешният министър да не е станал специалист по вътрешни... болести ?

Както сте го написали излиза, че двамата министри отишли в Пирогов, където те спасили живота на детето. Не се иска много ум за да напишете "където беше спасен животът на детето".

вярно бе! хубаво че са отишли тия двамата шмекери назначени от фатмака, иначе нямаше това дете кой да го спаси!

Защо не коментират твърденията, че бащата на детето е прокурор, а майката служител на НАП, докато за други деца с родители без власт не е ясно дали биха се задвижили властимащите да пратят самолет за транспортиране!

Добре че написа. То е дълга и широка, но и аз се чудех на какъв случаен принцип е решено да се транспортира със самолет. На майка ми линейката пътува 2:40 минути в района на София. А, както казаха самите дошли, до 40 минута било възможно да се помогне.

ИМЕНАТА НА ЛЕКАРИТЕ, БЕ ГЛУПАЦИ!! Защо този тъп адвокат ще се пери в Пирогов?? Не знаете ли, че шефът на Детска реанимация летя, за да вземат детето?? чЕ КУП ЛЕКАРИ И СЕСТРИ СЕ ГРЛИЖИХА ЗА НЕГО, ЗА ДА Е ЖИВО СЕГА?? НЯМА ТАКИВА ТЪПАЦИ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ И ЖУРНАЛИСТИТЕ!!!

Министрите само са отишли да се снимат там и да си правят PR. Кажете имената на лекарите, спасили детето, те са важните!!!

Браво , но това не трябва да е новина, а и напишете кои са родителите, да знаем кога какво на кой се предлага

Ама те ли спасиха живота, нема толко убит сайт

Явно тез хора нямат и 7ми клас, да не говорим за университет... Тогава се учеше как като пишеш да избягваш двусмислици. Много са некадърни!