Коментари - Двама мъже изгориха екземпляр от Корана пред шведския парламент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Испания кога ?

Хайде да се обзаложим, че след като турския парламент одобри приемането на Швеция в НАТО няма да изгори нито един екземпляр на Корана повече. Помислете си кой има интерес от това, Швеция да не бъде член на Длианса.

Винаги като летя с някоя от арабските авиолинии си пускам сури от Корана на слушалките. Толкова приспивно и успокояващо ми действа.

Криех се да спя в работата си там където се молят мюсюлманите ей това беше наистина много приспивно не се шегувам

Браво! Самите шведи не искат да се присъединяват към нато, а това е начин да прекратят процедурата :)

На в 2065 г

Кажеш нещо за евреи - приравняват те на Хитлер. Гориш коран на мюсюлманите - свобода на словото. Мозъците обичайно се ползват за мислене, ама закърняха.

гост, а имаше и има разузнаване, контраразузнаване.... и други...

Двама мъже изгориха екземпляр от Корана пред шведския парламент с разрешение на властите. Много бързо се съгласи Ердоган с приемането в НАТО на Швеция, трябваше да има изпитателен срок, тъй като се оказа че изгарянито на Корана в Швеция продължава със съгласието на властите.

Простотията върви с всичка сила в тази страна. И ще ги приемат в НАТО, верно ли. Та тези си го търсят постоянно, че и нас ще ни довкарат в ла.й.н...а

Какво само се подпичкосват с книжлета... Хем ще имат гориво за отопление зимата.

Кому е нужно това?

БРАВООООООООООООООО

Тъпи Глупаци с измръзнали Мозъци ! Ердоган да изпрати Хора да ги Гръмнат ! Свещенни книги не се горят !

Въпрос на гледна точка. За мен примерно не е свещена...

са чисти шведи - руси с червени бради :)

да бяха изгорили всичките...

Мда, горят Корана, но обществото им е пълно с емигранти - мюсюлмани. Нещо не разбирам този начин на изразяване

почнаха да осъзнават през последните 1-2 години каква пасмина си вкараха в гащите, ще става още по-интересно там

Tова действие със Корана за пореден път показва че Швеция Твърдо Нежелае да се присъединява към коалицията на Войната/Нато за нападение над Русия. Въпреки натиска на Сащ, Швеция възнамерява да се присъедини към новата коалиция от държави които са за Мир и Неутралитет от Войната. Това са Европейските Държави - България, Австрия, Унгария, Швейцария, Ирландия, Сърбия, Босна и Херцеговина. А сега и Швеция. На пенсионера Байдън май ще му излязат криви сметките без половината Европейски Кръчмари.

Тия двамата, които палят корана, не са получили убежище и сега за да се натегнат правят простотии! Както повечето подобни маймуняяци, като идат в мечтаната Германия за да не ги върнат в Нългария твърдят, че тук били бити к ограбени от полицията! Ако западът е принципен и не разиграва по шенгенски тези нещастници то те ще се успокоят и ще се държат къде по - прилично!

Проблемът моето момче е , че тия , които стават и лягат с Корана по ЕС станха прекалено много и прекалено нагли

че кой ги натресе в Европа и защо, най-важно!!!!

Ислям букквално се превежда: "подчиненйе" В Холандия го знаят това мнго добре! просто не искат да бъдат обезпокоявани от молитви с високи говорители и не искат да бъдат подчинявани на фалшива педофилска и расистка религия. По този начин показват че на Алах завета по тзи крайща на земята гори и не е чак пък тлкова АКБАР(велик) като не може да опази слвото си.

В Холандия???!!!

За всеки на света има нещо свещено, за различните хора е различно, мъдрите са казали, който сее ветрове, ще жъне бури... каква е целта да засегнеш най-ценното за някой.... утре няма да пророна сълза, ако изпълнителят на каскадата се събуди на 1 метър от главата си....

Дайте шведките насам, оставете ги тия овчи истории

Ок , свобода на словото и изразяването!!! Нека с Корана, беше изгорил, една Библия и Дхамапада, ако иска да каже нещо против религиите. Ако не, то това са координирани действия, за да се предизвика Турция да отложи разширяването на НАТО.

тогава реват че са ги убивали.. Тези смелчаци що не идат в Турция или Иран да запалят Корана на центъра..

Перемога Нюз Корпоратион : Членството на Швеция в НАТО се отлага..... Реджеп Ердоган

и там са напълни с тъмни брадясъли индивиди и тъмни минджи покрити с чаршафи язък за хубавите руси шведки

Швеция се движи по френския път.Скоро радикалите там ще почнат да палят всичко не само корана.

Толерантна беше преди да дойдат ТОЛЕРИРАНИТЕ.

Прави впечатление, че повечето подпалвачи са точно от мюсюлманските държави. Не става ясно дали са мюсюлмани, отвратени от собствената си религия, или представители на християнските малцинства в тези държави. За Швеция зная, че там има доста голяма колония от иранци, които са имигрирали в държавата след революцията, довела на власт аятоласите. Младото поколение е израстнало с омраза към режима в Иран, в следсвие на което са намразили и исляма. Над 90% от тях се декларират като "атеисти", а не като мюсюлмани. И в тази общност нивото на образование и интеграция е изключително високо!

Живял ли си в Стокхолм??? Джамия до джамия.Тия ги разправяй на дедо си.

По добре имидж на антиислямския държава, отколкото на ислямска държава.

Най-добре образ на християнска държава.

Абе хайде не на мен тия....Излязъл този, запалил 2 или 3 пъти Корана и цялата държава станала антиислямска. Ясно е, че действията му са спонсорирани с цял извличане на определена изгода. Кава - откриване на допълнителен фронт. В Сахел вече има проблем, сега и ако това стане проблем....

Аз не виждам икаква драма да бъде изгорен или Коранът ,или Библията ,или Талмудата.Това е само хартия , къде е проблема. Ако са много стари и с историчеката стойност е лошо , но ако са произведения на съвременнта типография -просто хартия.

Въпрос на уважение. Тотален лаик и атеист съм , но уважавам вярата на другия (независимо християнсто или будизъм или ислям или каквато и да е било друга) и за наистина вярващ човек това е много накърняващо. А най-лошото е че се прави единствено и само с цел провокация - едни крайни глупаци, провокират други крайни глупаци ...

Атеист съм, но дори аз разбирам, че няма как да ти обясня какво изглежда това в очите на вярващите. Просто си продукт на консуматорското общество. То и аз съм такъв, но стане ли дума за цинизъм ти дишам праха.

Това не е свобода, това е свободия! Умишлено насъскване на религиозен принцип, създаване на напрежение там, където го няма или поне е малко.

тия салауни що са отишли пред шведския парламент да го горят тоз коран, а не са си го горили в родината си?

Леле ами сега , каква е тая нетолерантност

Швеция ще яде дървото. Никой няма право да се гаври с вярата на другите.

всъщност тези дето са го горили са точно от тази вяра!