Коментари - Двама бивши румънски министри на здравеопазването бяха обвинени за покупка на ваксини срещу COVID-19 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, ще съдят някакви хора, че са купили ваксини, а тия, чиито приказки в медии и самите медии, дали им трибуна и по този начин убили стотици хиляди чрез зловредна антиваксинационна пропаганда никой не ги пипва с пръст. Луд свят, пълен с kpeтeни.

Добре бе...а в България кога??? Къде изчезна оня плешивия дето щеше в чували по детски площадки да ни събира..... Дебилистан!!!

Поне в Бг има едно дело срещу държавятя заради нежелани реакции от ваксината. В западнате държави има такива дела повече от 150.

ОТКОГА,ИЗВЪРШВАНЕТО НА ТЕЖКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,НЕ СЕ НАКАЗВА,ЩОТ РЕШЕНИЕТО БИЛО-“КОЛЕКТИВНО”? ВСИЧКИ СМЕ ВИЖДАЛИ ПО ФИЛМИТЕ,КАК-ХИТЛЕР ИМА ЦЯЛ ЩАБ В НЯКАКЪВ БУНКЕР,И ВЗИМАТ-“КОЛЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ”! АЧИ ТОГАВА ДА АНУЛИРАМЕ ПРИСЪДИТЕ В-НЮРНБЕГ,ДА ПЛАТИМ ОБЕЩЕТЕНИЯ НА ..МЕНГЕЛЕ! И ЗАЩО МЕ ТРИЯТ?

Защото дир.бг е глобалистки сайт и Моника Станишева получава пари от Сорос и т.н.

И тук е същата работа, но няма кой да ги обвини. Всичките са от един кокошарник.

са и тукашните дебили. И за принудата, която упражняваха върху хората за насилствено ваксиниране.

Почна се, дупе да им е здраво.

ПОКРАЙ ГРАБЕЖА С ТЕЧНОСИТЕ,СЕ ПРОПУСКА-ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИЯ ГРАБЕЖ!!! С КЛЕЧКИТЕ ПО-€30-180!!! МИЛИАРДИ ХОРА,БЯХА ЗАДЪЛЖАВАНИ ЕЖЕДНЕВНО ДА ПЛАЩАТ-РЕКЕТ,ЗА ДА:РАБОТЯТ,УЧАТ,СПОРТУВАТ,ИЗЛИЗАТ ОТ ВКЪЩИ…!!! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА-СДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,И ТО ПО ВЪЗМОЖНО-НАЙ-МЪЧИТЕЛНИЯ НАЧИН!

"средното европейско ниво - 10 дози на човек". При население на ЕС 448 милиона. Ей това му се вика размах. Даже най-закоравялите ваксъри сложиха само по 4 дози, а другото в кофата? Важното е да вярваме в науката и да не се задават въпроси.

3 доза е средното, а Румъния са поръчали 10. Абе в Русия не ви ли учат да четете на български?

Не СМЕ всички в Русия,дженди

ПОМНИТЕ ЛИ,ЧР-“ОТХВЪРЛЕНАТА ЛЮБОВНИЦА”НА:БАЦЕ,ПЕЕВСКИ(ИВАН ГЕШЕВ),ИСКАШЕ ДА ИЗКАРВА:АРМИЯ,ТАНКОВЕ,ДА НИ ПАЗИ ОТ НАСТИНКИ? СЪД,КОНФИСКАЦИИ,ЗАТВОР,СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Козяк не разрешава

НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВАТ:ЗАБРАВЕНИ,БЕЗНАКАЗАНИ-ИЗВРАЩЕНИЯТА,ГАВРИТЕ,МЕДИЦИНСКИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТИ,БУКВАЛНО-УБИЙСТВАТА НА ХОРА(ЗАТВОРЕНИ БОЛНИЦИ)..! НАИСТИНА ЛИ ЗАБРАВИХМЕ: КПП,ЗАБРАНА ЗА:РАБОТА,ОБРАЗОВАНИЕ,СПОРТ,КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ,ЗАБРАНИ ЗА:СЯДАНЕ НА ПЕЙКА,РАЗХОДКА В ГОРАТА,ЛЕНТИТЕ В ПАРКОВЕТЕ…! ЗА ТИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ-НЯМА ДАВНОСТ! ДЪД,КОНФИСКАЦИИ,ЗАТВОР,СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!!

Любо долу пише, че ваксините ги хвърлят,. Ваксини не могат ей така да се хвърлят, Плаща се още много милиони на специализирана фирма да ги унищожи. Тя вече как ги унищожава е въпрос, . Като знаем как стават нещата в България сигурно тя ги изхвърля и си делкат парите, защото и фирмата не е случайна , а е " НАША" . На такова ниво няма случайности.

А бе как така някакви си чиновници решават да се харчат един милон евро? Това да не ви е бащиния. Смъртно наказание трябва за боклуците, а после Бог да ги съди като им дойде времето.

Не е милион, а МИЛИАРД!

Ето защо се подържа войната в Украйна.

АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ОРГАНИЗИРАЛИ И ОСЪЩЕСТВИЛИ ТОЯ-ГЕНОЦИД,ИЗВРАЩЕНИЯ,НАД-МИЛИАРДИ ХОРА ПО СВЕТА,НЯМАТ ОПРАВДАНИЕ! ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ,ИЗВЕСТНИ И ДОКАЗАЛИ СЕ: ДОКТОРИ,УЧЕНИ,ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО МЕДИЦИНА,КАЗВАХА ЕДНО И СЪЩО! ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С МЕДИЦИНСКАТА НАУКА!!! У НАС ЗНАЕМ:МАНГЪРОВ,ТОДОРОВ! ФРАНЦИЯ-НОБЕЛОВ ЛАУЛЯТ(МОНТАНИЕ),…НЯМАТ КРАЙ! ВСИЧКО КОЕТО ПОВТАРЯХА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ(ВЪПРЕКИ ЦЕНЗУРАТА,ПРОПАГАНДАТА),СЕ ПОТВЪРДИ НАПЪЛНО! СЪД! КОНФИСКАЦИИ! ЗАТВОР! ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

Защо в страната, която живея преди "ваксинацията" случаите бяха малко, както и починалите уж от Ковид, а след започване на генитичната терапия не само смъртността от Ковид се увеличи многократно, но и на практика всичко живо се изпоразболя дори и с три ваксини?! Това ваксини ли са след като не предпазват от разболяване и вакснатите не карат по-леко болестта. Защо тогава беше такъв зор да се набодат 85% от населението, защо децата на 12 години бяха набучени след като те почти не боледуваха от това Нещо?- 75% от децата над 12 години!!!! И защо в Бг всички мълчат за това, че населението се тровеше нарочно и буквално се убиваха хора по болниците, защо се крие този геноцид?!!

“КОЛЕКТИВНО БИЛО РЕШЕНИЕТО”!!!! АМИ ЦЕЛЯ-“КОЛЕКТИВ”: АРЕСТ,СЪД,КОНФИСКАЦИЯ,ЗАТВОР,ЕКЗЕКУЦИЯ!

Значи тоя не бил подписвал. било спешно ма той не подписал :)

"Цялото това дело е уникално в Европа. Никъде няма прокурор, който да разследва подобно политическо решение.' А ТРЯБВА да има дела във ВСИЧКИ еврочленки. "...договорите са били резултат от преговорите между Европейската комисия и производителите на ваксини". Нещо за Урсулката?! ... ВКУПОМ СЪГРЕШИХА и ВИНОВНИ НЯМА...

РАБОТАТА Е МНОГО ПО- ДЪЛБОКА. НЕ СА ВИНОВНИ РУМЪНСКИТЕ ЗДР. МИНИСТРИ, А ОНЕЗИ В ЕК И НАЙ- ВЕЧЕ УРСУЛКАТА.

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,КОЛКО-“РАБОТАТА Е ДЪЛБОКА”! ВСЕКИ СЪГЛАСИЛ СЕ ДОБРОВОЛНО ДА УЧАСТВА В ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ,ТРЯБВА ДА БЪДЕ:АРЕСТУВАН,СЪДЕН,ВКАРАН В ЗАТВОРА,ИЛИ-ЕКЗЕКУТИРАН!!!

Ай стига си писал с главни букви че дтазниш

А ние тук, начело с онази банда наши глашатаи на т.н. ваксини, доказани престъпници, които ежиминутно назидаваха от телевизори, радио и вестници, как трябва да се боцкаме по 3, 4, 5, 6 пъти... Кунчев, Кантарджиев, трите изкуфели бабички..., къде са сега, кога ще ги осъдят... Те също напазаруваха над 12 млн дози само от Пфайзер, и още 3-4 млн от други фарма играчи, за да завъртят далаверата...

Че тя отдавна Румъния е по-адекватна от нас. Трябва да се съдят и вкарат в затвора тези, който купиха и разпространиха тези експериментални боклуци, от които след това толкова народ измря.... "Какво му стана... толкова млад беше..", ами точно тези експериментални боклуци избиха толкова хора, но ЕС продължава да мълчи като насрани педали в гащите!

Вместо ваксини, трябваше да построим 20 чисто нови болници. За 2 милиарда не само щяхме да ги построим, но и да ги оборудваме с модерно оборудване и да обучим персонал, да работи в тях. Сега за 2 милиара имаме едно голямо НИЩО!

Ти ще построиш болници и ще ги нацвъкаш с оборудван,е ама болница само с администрация няма да се различава по нищо от обикновен хотел. Лекарите , медицинските сестри не достигат. Казваш , ще обучим, кога ще стане това и до тогава какво ще ги правиш тия 20 сгради с това оборудавне, което ще амортизира и ще остарява морално. Колко години се обучава един лекар от студенска скамейка - шест години , за да стане Джи Пи , после ако иска да стане например неврохирург трябва 5 години допълнително да се обучава за специалност. И другият фактор , ако успееш да го задържиш да не емигрира в чужбина или да го убедиш да след специализация в чужбина да се върне в България, тоест , ако сега построиш болница, след 10 години може и да успееш да назначиш неврохируг в лъскавата , нова болница..

Естествено е, че трябва план и няма да стане само със згради и оборудване. ВЪпросът е принципен. харчим или инвестираме! Политиците обичат да харчат, обикновено защото има комисионни!

Интересно технит министри твърдят, че няма нито една партида бракувана - всички са подарени или ПРОДАДЕНИ. А наще идиоти що не продаваха, ами ги унищожаваха и плахо само промрънкаха ми ние не искаме да купуваме повече и като ги плеснаха по ръцете как бе ще купувате имате договор, наще ми добре дайте двойна поръчка..Жалка работа, само че ние плащаме сметката

Тук ги пускаха с промяна на срока на годност, забрави ли... Пак геноцид...

Не всички, голямо количество унищожиха.., щото продължаваха да пристигат нови партиди и колиества, според договора, който сме подписали.

Нали бабата лайнен трябваше да врътне далаверката с тези ваксини и пуделите в ес купуваха колкото им кажеха. Е, сега да ѝ сърбат попарата, защото тя е чиста като пролетна роса.

Освен с горящи влакове най-ниската минимална заплата не само в Европейски съюз с престъпници залавяни в европейски държави с какво друго може да се похвали??

А ти лично с какво можеш да се похвалиш?

Аме нашите престъпници! Кой ще ги подкара тях?

Румънците пипат здраво, неслучайно напредват по-бързо от нас. Както екзекутираха Чаушеску, така и сега ще има сурово наказани заради участие в измамата "коввид".

Да ги накажат ! Всички ваксини да им ги бият в дупетата- нищо няма да им стане от този физиологичен разтвор ...

Айде...почна се! ""Има излишък (от ваксини) в цяла Европа" Да се чуди човек защо? ;)

За да ни ги пробутат на нас...