17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Начи от 30 години ДС успешно ви продава интересите на който си плати, ЦРУ, МИ6, Мосад. Няма проблем. От повече от 20 години Америка има Военно присъствие с бази, на които България няма юрисдикция. Сороските фондации ровят, лъжат, мажат, манипулират, перат пари и инсталират правителства. Ма що имала Русия 70 дипломата? Ало ракиите ли са ви много или салатата е вчерашна. Марширувайте с песен към окопите, мизерията, глада и пропадането. Щото сте тъп матрял, дето един прост пожарникар-контрабандист ви краде и мачка 12 години само за да си изберете НПО кадрите на Сорос, Курнела кралицата на кражбата и вмирисаният ЦРУ чорап Радев. Турците да идват и да ви вкарват в ред и дисциплина. Щото Руснаците няма се занимават с такава пасмина.

Предайте много поздрави на Кобзон, суки-бляди вероломние.

Ако докарат ядрените глави от Инджирлик - Русия ще бъде много любезна с България. Студена война е по-добре, отколкото войната за "Освобождение на Украйна". Трябва да се въоръжим до зъби и да показваме зъби особено, когато ни обиждат и унижават. Я вижте Ким Чен Ун. Дори Американците се притесняват от него. Иначе отдавна да са го прегазили. Ама не им стиска. Трябват и закони за борба с предателите. А за служителите на специалните служби, хванати за предателство и на чужда хранилка /без значение за кое посолство са работили - доживотна без право на замяна/. И никакви депутатски или разни измислени имунитети.

100K +++++++

Американците ни извадиха зъбите, ... Какво въоръжаване? С какво, с тояги? С хартиени самолети от САЩ? България замина. Попитайте за нея в Американското посолство. Те я докараха до тук!

ами нарязването и разпродажбата на БНА става 92година ! На власт е БСП вожда е чистокръвен съветки човек Андрей Карлович Луканов !!! Какви американци какви 5 лв говориш !!!!

Боже, колко глупости се появиха в коментарите след пристигането на украинските бежанци в България ... мълча вече за телефонни и интернет измами.

Пашли на х---й при руски карабел

През есента, ще гледаш къде серат гладните, измръзнали от студ!

Западните самолети от същия клас са с по 2 двигателя, руските - с 4. Вероятно защото Русия има много петрол и газ? Как мислите?

Вторите два двигателя са резервни - за зор, заман !!!

руснаците от зор забравиха да си вземат паметниците на съветската армия.да им ги изпратим с влака.

Сега остава да затворят и Нефтохима. Половината бургаз остава без работа. Следва АЕЦ-а. Ядренно гориво ще купувама от фалиралата Уестинг хауз...Така оставаме без бензин и ток. Що се отнася да паметниците, те са общи, така както този на Шипка!

Идея си нямаш колко малко хора всъщност работя в Ликойл :) Освен това се информирай :) компанията е Швейцарска не руска ;)

...колега,ти едно много просто момче !

Колко дипломата има България в Русия?

Нищо особенно, просто Киро пали мостовете като за последно. А ние ще бършем лай.ната след него.

Бършем ви от 30 години и все остава...

по една западна много известна медия прочетох, че всъщност в България истинските руски шпиони не са руснаци...Изгонихме служителите в посолството, а какво ще правим със истинските шпиони?

Няма проблем - руските шпиони и русофилите като цяло са само около 5 милиона. Ще изгоним и тях!

Мда... и с индокринираните путинистки също... На тях не им се плаща, те са убедени в святостта на путинистка русия. Много от тях се подвизават в коментарната секция на дира.

абе да оставят рускините толкоз са страстни язък

Рускa игра, която докарва допълнителен доход!С постоянство и с по едно влизане на ден за 2 мин след време може да печелите БЕЗ да влагате пари. Ако искате нещата да се случват веднага с минимална инвестиция също се получава. https://coin-farm.net/?en=coolmart Плаща се по карта, payeer, paypal и др. https://coin-farm.net/?en=joanna736

Журналята ни плашеха, че изгонването може да доведе до война, след като Митрофанова закрие руското посолство в България... Сега да питам: Вйната вече почна ли или руснаците си подвиха опашката под насрания задник? Не, че се гавря с тях, ама точно като хулиганите в началното училище действат - смели пред слабите, обиждат и налагат воля, ама като им се опреш и им забиеш един по-як в МОРДАТА - клякат и млъкват!

А ,янките кога ?

Тях няма, щото са ни съюзници. За сега.

Към Русия ,с любов !

Чамадан и на вакзала,че за предателите не се пращат самолети но пък ние ще ви помогнем да заминте ....имало свободни места в ГУЛАГ за вас

190 души!!!! Още толкова остават, за нашата мисия от 12 човека!!! И това 30г. след съветското робство, народееееее!!!!!!!!!!!!

Само преди 2 седмици дипломатите на целия ЕС и САЩ,начело с Франция, подложиха на огромен натиск РБ да пусне Македония в ЕС ВЪПРЕКИ историческите проблеми които тя целенасочено създава. Всичко това с помощта на пъпета Киро, който въпреки че си имаше разков договор,който Македония трябваше да изпълни, препрати гласуването в парламента, защото знаеше, че там ще мине с тези народни предатели, пардон избранници.. ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ОТЧЕТЕ КАТО ПРОПАГАНДА СРЕЩУ СТРАНАТА НИ!!! НИКОЙ!! Нямаше изгоненио, дори и никакви коментари защо чуждите посолстрва си позволяват такова грубо вмешателство в българския СУВЕРИНИТЕТ!!! Тези дни Киро-слугата на САЩ, обслужи за пореден път чужди интереси,а именно - трайно разваляне на отношенията между РБ и Русия, с цел да не се предподпише договора с Газпром, за да може оттук натам да зависим основнво от САЩ и от от втечнения американски газ, който освен по-скъп е и крайно недостатъчен, а и нямаме инфраструктура за него!!!! Киро и любовницата му Лена, си ходят на разходки до Солун пак преди две седмици, тогава платихме над 25 хиляди лева пари от бедните данъкоплатци, щото те се глезят най-безобразно с правителствен самолет за 152 човека, вместо да ползват пак държавната лимузина, за която пак ние плащаме.. Същите тези 2ма предатели набързо и нарушавайки основни протоколи и закони, взимат еднолично решение, пак продиктувано от господарите им САЩ, да гонят руски дипломати и семействата им БЕЗ РЕАЛНИ И НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, с измислени лъжи-за пореден път.. И народът седи и блее!!!! Гледа тези безобразия и се кефи,че били изгонени руснаците, а не казва и дума за предателствата на страната ни от САЩ, Франция и дипломати на ЕС.. Това са фактите, дами и господа и аз не съм нито платен руски трол, нито някой ми плаща за пропаганда, а съм българин, на който му е изскрено мъчно за ставащото в страната ни, която посредствените аматьори Киро и Лена най-безотговорно продават на САЩ.. Петко Славейков го е казал: "Не сме народ, не сме народ, а мърша.."

Цитираш велики българи... Нека ти помогна с няколко цитата и аз: Захари Стоянов: Тъжни времена прекарва днес нашето отечество България. Като оставим настрана сестра Сърбия, Священний троен съюз, в който участвуват тримата императори и който има за цел да варди да не се пролива капка човешка кръв – всеки честен човек, който може да мисли и да разсъждава що годе, ще се съгласи с нас, че най-големий ни неприятел днес е официалната Русия. Георги Раковски: Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Знайте ли вие Русия каква е? Знайте ли какво робство и какви вечни мъки ви чакат тамо? Тия пари, що ви обещава и ви дава сега лукавото руско правителство, за да ви измами, са нищо при такива потребности и нужди, които ви чакат тамо, и те се твърде лесно разносят. С тех пари Русия ще ви завърже с железни вериги тъй силно, щото като станете нейни черни робове, ще ги заплащате вие и потомците ви с кръвта и с живота си? Христо Ботев: На руското немско правителство, каквото са види, пак трябва да му се е пощяло някой баламач, че рови толкоз безобразно с носът си в нашитe работи. Митрополит Методи Кусев Решението на Русия да освободи България с умисъл да я присъедини на Руската империя, не представляваше тогава престъпна мисъл за интересите на българите, според тяхното тогавашно робско положение. Ето затова планът на руската дипломация е бил и е [...] България да си стане руска губерния. Първият княз, Александър Батенберг, руски човек, пожела да бъде независим княз на независима държава. Той се показа неблагонадежден за изпълнение на руския план за присъединението на България - под руски протекторат. Васил Левски: С факти имам да докажа, че руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 69-то, единият препоръчан от одеските българи за добър помощник на българите, пък не излезе така. Уловихме няколко шарлатанлъци и хайде – отдето е дошел. Кога стане нужда ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме.

На цитати от велики българи да се слага минус е или шизофрения, или това са НЕДОИЗГОНЕНИ РУСКИНЧЕТА! Скоро и вас ще изгоним!

Хубаво четете българска литература - ама що не почнете да четете и малко международна световна история, за да се образовате какво се случва по света последните няколко века.. Ако почетете малко - например "Защо се провалят цивилизациите"/да, дебела книга е и повечето днешни гласоподаватели на ПП, както и салите те, не са чели толкова през целия си живот/, ще се осведомите чисто обектовно кой пали войните, коли, беси, граби цели народи, държави и континенти - и това са все АНГЛО-САКСОНЦИТЕ, не са руснаците и това са фактите, вкл. кой спонсорира болшевиките/щото болшевики и руснаци не е едно и също/.. Същите лицемери, които умишлено и целенасочени предизвикаха и последната засега Украинско-Руска война! И за това си има факти! Ако не ви се чете - просто си спомнене кои войни подпали и води САЩ и целокупния Запад, начело с Англия последните 20-30 години - Либия, Ирак, Иран, Сирия, Афганистан.. списъкът е доста дълъг.. Само галфони, осведомяващи се единствено от новините на американските медии, повтарят като папагали за някаква руска пропаганда, неспособни да видят кой налага и споносорира редовния гей-парад например-там беше Херо Мистафа, не Митрофанова.. но тва е само лек пример в какво искат да ви превърнат днешните ви господари и да ви наложат англо-саксонските си евро-гейски ценности .. Всички днешни политици са на хранилка към НПОтата на САЩ като "Америка за Бълагрия" - ТЯХ ЗАЩО НЕ ГИ ГОНЯТ?!?! Или англо-саксонската пропаганда сега е модерна, въпреки че ни вкарва в дългова спирала..

а посолството в Москва е от 12 души. Посланникът дори не е там А наглата Митрофанка е още тук!

Ха Ха ИЛ96 , чисти ТУ 204. Вече и руските самолети не познаваме.

Снимката не е от летище София

kgoranov

На снимките има 2 руски самолета и нито един от тях не е Ту 204 Самолетите са Ил 96-300 и Ту 214 За разбирача , снимките са от София - силуета на Витоша се вижда на 2 от тях

Няма такава държава!!!!На президента му викат Румен Рублата!?

А на теб какво ти викат?

Как? Не позна ли Копейкин?

да бяха и натоварили и паметниците на съветската армия да си вземат.Не ги искаме тука.Където е стъпил руснака само жертви и мизерия.

2022-07-04 06:55:57 Brant (нерегистриран) с протокол на Централните сили, беше създадена Украйна. ---------- ДА ИЗКРИВИТЕ ИСТОРИЯТА , НО ИСТИНАТА Е, ЧЕ КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО Е БЛИЗО 500 ГОДИНИ ПО-СТАРО ОТ МОСКАЛИЯ ! БЕЗСПОРЕН ФАКТ ! УКРАЙНА Е ЕДНА ОТ СТАРИТЕ СТРАНИ В ЕВРОПА , КОЯТО ПРОСТО ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕШЕ АНЕКСИРАНА ОТ МОСКАЛИТЕ ! СЪЩО БЕСЦЗСПОРЕН ФАКТ! СЕГА МОСКАЛИТЕ ПРОСТО СЕ ОПИТВАТ ОТНОВО ДА "ЗАЛИЧАТ" ТАЗИ ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯ ... ЗАЩОТО БЕЗ ДА СИ ПРИСВОЯТ ТАЗИ НАЧАЛНА ИСТОРИЯ , СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ЦЯЛАТА ИМ РАЗДУХАНО "ВЕЛИЧИЕ" Е КУХО ... КОЕТО СЪЩО Е ФАКТ ! ДА УБИВАШ - НЕ ТЕ ПРАВИ ВЕЛИК ... ДАЖЕ ВЪОБЩЕ НЕ Е ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЩЕ СИ ЖИВ ! ТИРАНОЗАВРИТЕ КАТО СА ИЗТРЕПАЛИ /ИЗЯЛИ/ ДИПЛОДОЦИТЕ, ПОСЛЕ... УМРЕЛИ ОТ ГЛАД !

Да обаче на държавата са и казвали Киевская Русь на името на града. По това време не е имало украинци.

Квичащите, платени, соросоидни подлоги, заработвате ли центове?

Аз си квича за спорта.

А ти копейки???

В РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ВОЙНА 1915-1918 РУСИЯ КАПИТУЛИРА ПРЕД МОЩТА НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ на 3.03.1918 Русия нападна вероломно България с варварска морска атака на Варна. После влезе в Добруджа и избиваше местното населения. Русия беше бита от България във всяко сражение разгромно и унизително. Благодарение на тия победи повече от 1,000,000км2 земя и 60,000,000 души бяха осеободени от Руско робство. Независимост получиха Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Молдова, Армения и Грузия. На 9.02.1918, благодарение на титаничните дипломатически усилия на Царство България, с протокол на Централните сили, беше създадена Украйна. Вечна слава на Негово Величество - Българският войник ОСВОБОДИТЕЛ и вечен позор за Русия!

Поредния срам от началота на 20-ти век. Днес Простокиро се записа до изгонените Фердинанд и Васил Радославов.

ЩО Е ТОВА СССР И РУСИЯ? По старите -знаят, а русофилските помияри - никога няма да признаят. За вас, за младите, за да знаете - ето какво пише рускинята ПОЛИТКОВСКАЯ и руснакът БУКОВСКИЙ: Я пришел после путча к российскому руководству и сказал, что нужно провести суд над КПСС. И если вы не проведете своего рода Нюрнберга или его подобия, вы никогда этот режим не прикончите, это будет все тянуться до бесконечности, более того, коммунисты оживут. Это как раненый зверь — подранка надо добить. Если вы его не добьете, он бросится вам на горло. Владимир Буковский СССР - это не автоматы с газировкой, а ГУЛАГ и 4 миллиона доносов. CССР - это маразматики у власти и бедность, как норма жизни. СССР - это лицемерие. При показном антизападничестве поездка за границу - это поощрение, а вещь из-за границы - небывалая удача. СССР - это одинаковость во всём. В одежде, в еде, в песнях, в мыслях. СССР - это дефицит и отсутствие всякого прогресса. СССР - это коммунальные квартиры, где одна кухня и один коридор на всех. Где слово "сосед" приобретает особый смысл. СССР - это запрет на выезд за границу, это тюрьма за валютные операции, это запрет на любую политическую деятельность вне рамок компартии. СССР - это запрет на частное предпринимательство. Запрет на частную собственность, как таковую. У человека нет и не должно быть ничего личного, своего. Человек принадлежит общественному, а не себе. СССР - это всепроникающая цензура и никакой свободы мнения и распространения информации. СССР - это постоянно враньё, серость и забитость. СССР - это пионерские линейки, комсомольские собрания, общественное порицание и осуждение. Унижение перед всеми, размывание и уничижение всякой индивидуальности. СССР - это повсеместный блат и вымогательства. СССР - это навязывание милитаризма и имперского сознания с самого раннего детства. СССР - уравниловка. СССР - это когда государство делает вид, что платит нам за работу, а мы делаем вид, что работаем. СССР - это унизительное ожидание подачки от государства. СССР - отсутствие предметов личной гигиены. СССР - это убожество быта. СССР - это чувство бессмысленности и абсурдности происходящего. СССР - это неуважение к личности. В школе, в институте, на работе - все официально домогаются до личного пространства человека. И это считается нормой. СССР - это пропаганда из каждого утюга, очереди и пустые прилавки. СССР - это постоянное ожидание и страх перед войной. СССР - это пункт в анкетах "ставит личные интересы выше общественных". СССР - это подозрение ко всем кто выделяется. СССР - это невозможность читать, смотреть и слушать, что хочешь. СССР - это очередь за колбасой, где люди теряли сознание. СССР - это отношение к человеку, как к расходному материалу. СССР - это графа национальность. СССР - это беспросветность завтрашнего дня, имитация жизни, как таковой. Это жизнедеятельность. СССР - это ненависть к уму и любовь к станку. СССР - это въедливый антисемитизм спускаемый сверху, доходящий до последней коммунальной кухни. СССР - это унизительное отсутствие выбора во всём. СССР - это лизоблюдство и трепет перед начальником. Пресмыкание перед силой. СССР - это когда цель оправдывает средства. СССР - это идеология ненависти, зависти и подлости. СССР - это противоположность свободы, как таковой. Отсутствие свободы передвижения, свободы совести, свободы мнения, свободы мысли. И постоянные декларации, собрания, парады, пламенные речи, шествия, планы, нормы, плакаты, доски почёта, доски позора - огромные, фанерные ширмы, прикрывающие истинную картину вещей. СССР - это ложь и еще раз ложь. Насильственный изврат человеской натуры. Подмена всех общечеловеческих ценностей. СССР - самый длительный в истории недобитый человеконенавистнический режим. И вот мы снова там, за родным Железным забором с колючей проволокой, где дракон может наконец-то с упоением продолжить ненадолго прервавшийся роман со своей едой. На рельсах вероломной войны, по горло в чужой крови, мы с мазохисткой ностальгией скатились обратно на плаху, где уже ждали наши палачи. История, как хроническая хворь, склонна к рецидивам. А радикальное лекарство одно - своевременная химиотерапия клеток, несущих смерть. У нас этого не случилось, из СССР в «новую Россию» мы перетащились со всеми советскими клопами. Анна Политковская КОЛОКОЛ XXI

Куроглави Триперов, Копейкин, Кара Шкембе, Болен Атаков, Магарешки, Винету Боков, Рублен Радев, Курвел Ниновка, “Майстора” и …. , кога и как час по-скоро ще ги придвижите обратно към родината им?!

А Слави и тиквата,с тях ли са?

Тук се напълнило североатлантически мастии цвилещи от кеф... Това не са българи а така наречените българяни - ярки примери са просто Киро и Асен Василев кокорчо още известен като розовото пони. С тия хора на власт очаквайте България скоро да заприлича на Украйна. Ако там ви харесва демокрацията предполагам работите затова да дойде и тука същата... Честито нещастници такива.

Просто от посолството плащат, за да има такива коментари на всички статии свързани с Русия. Основната идея е това.

И от какво по-точно се срамувате? Не става много ясно... Ако бях от тези забъркани глави, наричащи се гордо ,,русофили", щях да се срамувам от дивата и жестока Русия, от самозабравилото се кремълско диктаторче, от дебелашкото поведение на наглата Митрофанова. Но изглежда, че русофилите имат някакво друго разбиране за чест, за достойнство, за морал. Или пък нямат никакво, защото тези трите се менят според желанията и настроенията на руските самодържци...

Въпреки,че съм роден в тази мизерна държава винаги съм казвал,че българите са една неблагодарна сган която напълно си заслужава да изчезне. Въпрос на време е .

kgoranov

Ти не си българин, руски гъзлолзец. заминавай да лижеш задника на путлер и сие

Чемодан, вокзал, масква! Аре, дърпайте! А ватенките в дира- лапайте сега пишората, щото нема кой да плаща за постове

И за без пари става за такива като теб.

КАЗВАХ ВИ МНОГО ПЪТИ ЧЕ СТУДЕНАТА ВОЙНА ЩЕ КРАТИ ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ И КЪРЛЕЖИ ОТ БГ, ЕТО ЗАПОЧНА СЕ ВЕРВАЙТЕ МИ

Не се и връщайте повече в България руски отрепки!

такива-онакива санким неразбиращи родна ни азбука прекратиха чрез кръвопролитна двугодишна война 2з години преди началото на отминалия 20-и век ислямското петвековно робство ... ак0ще опреживе Горбачовия Михаил не бе почнал перестройката (преустройството) надали щяха да нахлуят разни по рождение ползващи азбуката на разпадналата се римска империя човеци ... живи + здрави

Самолетите са държавни Туполев-214,а не Ил-96,това може да се провери в платформата за полети Флайтрадар

Мъ, боли ме бияча за твойте таратайки руски. Аре сърбай!

Срам ме е, че гоним братушките. Аз искам да напуснат всички американци и гейове те от ЕС.какво ли би казал Иван Вазов ако водеше това кощунство? Забравиха гробовете на руснаците, който са загинали за бг свобода. Нищо, славянската кръв вода не става

О, моля ти ...Стига Родинознание 3 клас.....

О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Желали би вас възхитени да срещнем со сълзи и с китки… Но идете вий настървени, на грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем и тоз път сърдечно, горещо. Но взорът ви свети зловещо… Как ръце сега да разгърнем? О, руси! Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен, високо ви лґкът поставях във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко — строшихте ни игото тежко, а днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: обича ви още народа); но любим и свойта свобода, стократно пµ любим я ния. За тоз кумир ние се бием и с чужд, и със близък упорно и няма ний врат да превием пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, свобода и вам и за нея кат нас да живейте и мрете! 1916

Единственото ни родство с руснаците е езиково, религиозно и донякъде културно. Етнически и генетично имаме съвсем малко общо и това е очевидно за всеки непредубеден човек. Толкова за исторически несъстоятелната и остаряла теза за някакви уж "славяни", създадена впрочем по времето на Екатерина Велика, по изцяло геополитически подбуди, и изкуствено пренесена назад във времето, което от научна гледна точка е пълен нонсенс.

Руските наглеци никога не са ни били приятели. Русия не се интересува от никого. "Россия сама по себе"... Няма за какво да сме им благодарни. Те не ценят дори собствените си хора. Освен това за всичко сме си платили скъпо и прескъпо. След 1878ма, сме им платили 36 тона злато. Това е покрило 100 от разходите за войната. При това са ни разделили и са продали каузата на България за Кавказки земи, които са оспорвали с Османската империя. След това по времето на Стамболов пак се опитват да ни плашат с кораби край Варна. Тогава 10 години не сме имали дипломатически отношения. После слез Балканската война пак нахлуват в Добруджда. И нашите ги опердашват много хубаво. 1944та кой влиза в България? Само "Братята". Съсипват икономиката ни до степен, в която целия златен резерв на България отива за погасяване на измислени дългове към СССР. Тогава пак 30тина тона злато отиват за да им платим за ОКУПАЦИЯТА. Предателят Георги Димитров продава каузата с Македония в интерес на Сталин и Тито. Тази тяхната попара и в момента я сърбаме в отношенията ни с Македония. После ни принуждават към насилствена ИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ - енергоемка и суровиноемка. От нея затъваме цели 45 години. Принуждават ни да покриваме цели 6% от парите за Варшавския договор. 45 години, ядем не луканка, а танкове и ПВО ракети. Това, че няколко хиляди човека от техните са умрели за нас, за техните елити не означава НИЩО!!! А и те са дошли тук по принуда, а не защото са искали. Няма за какво да им благодарим. Всичко сме си платили с кръв, концлагери и злато.

Отишли си - прав им път и много здраве. Не това обаче ме тревожи. Не ми пука и от това какви ще бъдат търговските, политическите и всякакви други отношения занапред с Русия. Лошото е друго. Чета коментарите и се чудя защо се мразим и защо се цепим като орел, рак и щука толкова време. Така никога и нищо положително няма да се случи по нашите земи. Поне докато са наши. Дано да не съм прав.

пролет путин ще е в шабла

Да заповяда. Чакаме го.

Разпадна ли се вече Руската федерация?

Тоя педал КГБ го няма вече цял ден, за да троли!!! Допускам, че и други путинофили вече ги няма! Кеф! Иде ми да си ударя гъза от тавана!!!

По добре го удари у кура на бай онур, бг винаги ще е руска!

тролове като тебе не могат да казват каква ще е България, прост уруде...

Измит ли е, иначе трябва спешен ремонт за кафеви петна на точки

Сбогом и не се връщайте никога, Путинския подложки.

Както е тръгнало руснаците ще ни освобождават трети път ! Който не помни историята рискува да я повтори !

Руски говнар прост.

браво

От руснаците съм видял само добро ! Добре уредена почти 10 милионна България , с развита индустрия и селско стопанство , с добре въоръжена и много числена армия с която се съобразяваха съседите !От американците и ЕС унищожаване на енергийната система и индустрията , сриване и разграбване на икономиката и природните ресурси ! Е за някои като теб има и плюсове , гей паради и свободен избор на пола

Посреко!!!

"Пред сградата на летището има въоръжени жандармеристи, а в салона за заминаващи други полицаи се грижат за реда." Е що бе, що въоръжени жандармеристи ги пазят? Нали българският народ ги обича? Къде са цветята от признателните българи? Защо не чувам познатите ноти от марша "Прощание славянки"??? Дотук с мита за "вечната дружба" между България и Русия!!!

Русия забавя , но не забравя ! Уреждайте си нещата, и се гответе. Първо ще приемем американските бойни глави от Инджерлик, после още натовски части, и най- накрая руски десант.

Русия скоро няма да я има. Както я няма Югославия!

Сърцето ми се пълни, когато видя повече минуси, отколкото плюсове под постовете видни рашистки тролове. Свърши се вашата :)

Ами не, просто в момента Козяк яко е развързал кесията :) Ето и ти седиш да късно и работиш:)

Аз не се притеснявам за Русия, ама хич . Тази държава с такъв народ и такъв президент няма да пропадне. Но какво ще стане с България?

Ти си ясен! Що не се прибра с другите руснаци?

помнишли могъщия непобедим ссср? и неговия варшавски договор? е, съвсем скоро и рф ще полегне до ссср!

Аз бих се притеснявал на твое място. Всъщност, и сега се притеснявам. Не искам да си мисля какво би станало ако руски ядрени ракети попаднат в ръцете на Рамзан Кадиров и други чеченски терористи!!! Сериозно говоря, не се шегувам!!!

Е кво ще стане? Масква на стъкло.

Ще ни пожали ...

Проклет да е Кирил Петков и децата му! Господ да ги мъчи за предателството му! Простете ни братя руснаци, мастии сме!

Братя Руснаци?Да си ебат майката

Този път последиците ще са ужасяващи,за народа,разбира се! Дрисъка скоро ще го шутират в Канада.

Стига плаши ве мурзилка! Плашете си там Беларус и Чечня, моля.

За американското посолство кога ще има? Не разбрах и какво правим с АЕЦ Козлодуй....

Затваряме го!

Помня преди години че имаше шпионски скандал между САЩ и Израел. Та бяха и те гонили дипломати. А Израел се смята за приятелска държава на САЩ! А Русия наскоро ни обяви за "неприятелска държава"!!! Не ние тях, а те нас!!! Е??? Какво очакват???

Нищо не ти се разбира. Израел е приятел само на себе си и на нейните кръгове по света, вкл. в САЩ и Русия, също и България.

Къде са били тогава великите защитници на свободата и равноправието. Какво правят сега и какво са правили тогава?

алкашите дали кацнаха в московията, или украинците им святнаха самальотчетата?