Коментари - Два пъти опитали да спрат джипа с мигранти преди да се обърне край Елхово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демокрация Седларов,сърбайте сега попарата не мрънкайте като ощипани моми.През лошия комунизъм пиле не можеше да мине,стреляше се на месо,това е граница а не пешеходна пътека господа управляващи Въшкари.Жалко,много жалко че и младото поколение е поело по вашите еврогейски ценности.Да ви е честито,пак за тия хашлаци гласувайте.Партиите трябва да бъдат забранени,това са лешояди.

и как точно са се опитали?? помахали са му, или са му намигнали?

Тука много народ се пробват да шофират бързо.

Защо не са застреляни на браздата?

Глоям майтап, искаме да влезем в Шенген, ама неможем да опазим границата. Припомням, имаше стабилна ограда , имаше гранични застави, имаше кльон, имаше денонощен караул с граничарски кучета. Супердемократите я премахнаха, обезличиха армията, сложиха бутафорна ограда и сега минава кой от където иска. После ги гоним по пътиата ежедневно. Много тъпо , нали?

Какви до пет години, какви до пет лева за трафикатни. Слагат им 20 години и да чукат камъни, за да си изплатат престоя в затвора. А ако искат предсрочно да ги освободят им слагат норма. Като се хванат ефективно за чуковете няколко тарикати, желаещите рязко ще намалеят.

Бе тия оръжия нямат ли да спрат луд шофьор. Ами ако беше сгазил деца а?. Страхливо овча нация, страхлива полиция и жандари.

Другарки и другари! Когато имаш проблем с парата и един те търси да му върнеш кредита, а ти гониш друг да ти даде някой лев, нещата са повече от елементарни! От няколко месеца по Европа в нета има съвети- Трябват ли ти кинти отиваш в БГ, взимаш кола под наем, качваш и возиш. Ако, те хванат- няма кой знае какви проблеми. Ако, мине както трябва от един курс слагаш в джобака поне 30 000 еврака , а може и повече. Тва е положението!

Грузинецът май ще го гризе гризли

Миниране на границата

Докога с тия смехотворни присъди, които даже и не се изпълняват !? До момента ЕДИНСТВЕНИЯ осъден е лежал .... 3 дни .... Тия....... избиват българи по пътищата и превозват де факто престъпници - нарушители на граници ... Затвор доживот и конфискуване на цялото им имущество за трафикантите ! - и да видим дали ще има повече проблем.. Както и миниране на границите, с предупреждения, за да се знае, каква опасност е ако се мине границата

а депортация? трафикът се извършва вече почти изцяло от имигранти, които приемаме, че идвали от война, а те ни носят престъпност, да се екстрадират всички заловени с каналджийство, 20 хиляди глоба, само за един курс те получават повече.

Панталоните как се се врязали в г...

само се чудя как в един джип се събраха 18 души ..даце да ги натъпкаш с ритници пак не може да ги събереш ...абе малоумни журналя..що преди да пишете не идете на училище да станете по интелигентни ..бахти тъпаците ...и после..тия мангали до кога ще идват в европа за да точат помощи от парите на данъкоплатеца а като ги накараш да поработят те съдят че ги третираш като роби ...всичко що е циганин и еврейн трябва да бъде изтребено...не напразно хитлер ги е избивал...имало е защо ..и ако някой малоумен педал каже че съм расист ...аз не съм расист а реалист ..това че европа се напълни с цигани и педали е проблем и то голям

Може, може и още как. Зависи от много неща, но каналите и помощниците им да получават 20 г., а незаконно преминалите незабавно връщане с чартър. По-евтино е отколкото да хранят и поят тези навлеци.

и що не са ги гръмнали още първия път????

ГО гръмнали.... мигрантите не са виновни, те търсят по-добър живот и в отчаяните си опити за това нарущават правилата.

ами да ти пратя малко невиновни мигранти у вас да се позабавляват невинивно с жена ти и дъщера ти