Два нови подварианта на Омикрон вече са в България - BQ.1.1. и BM.1.1

Понастоящем няма клинични данни за по-тежко протичане на заболяването, съобщи Националният център по заразни и паразитни болести

Обратно в новината

Коментари - Два нови подварианта на Омикрон вече са в България - BQ.1.1. и BM.1.1 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От пролетта не съм си слагал бустер! Не се издържа вече, но най-после Кунчев се сети да подаде сигнал, че е време да си бодна поредния. Много благодаря, Кунчи!

Уважаеми съфорумци, през последните дни забелязвам,че игнорирате трола Зевзек. Както вече беше писано горният индивид страда от тежки психически, социални и сексуални дезоринтации. Изясни се, че В момента троли, за да събере пари за операция за смяна на пола, за да не загуби гей-партньора си. Игнорирането му обаче води до недоволство от работодателя му, евентуално уволнение. Това ще сложи край на мечтите му. Моля помогнете, както можете.

Ало, Зов за помощ, троле наш, Кажи на адаша да даде поне банкова сметка, иначе няма как да му помогна. Сигурно САНИТАР пак ще му всеме комисионна, но поне ще съм опитал. Освен ако си трол. Тогава не давай банкова сметка!

Оуу, Божкеей, теиперя. Дано ни пощади туй пуредно опансо нещу. Оуууу, Божкеееййй

Веднага КПП през 5 метра. И бой докато не остане никой.

Да, заради плоските антиваксъри ще да е.

Ай спрете се с тая пропаганда вече! Никой не ви вярва, единици са маскирани, никой не се ваксинира. Каквото можехте да постигнете - го постигнахте. Повече овце няма. Който искаше да се ваксинира - вече е ваксиниран. Който не искаше, а му се налагаше - вече си купи "сертификат". Дори ония от фризер се усетиха, и вдигнаха 10 пъти цената на ваксата - сега ще печатат пари не с количество, а с цена. Някои хора станаха милиардери от тия ваксини...

Е... хубава работа. Как да няма овце. Всички видяха, че една не се вакиснира и вкупом я последвахте.

Стига с тия вируси вече съвсем откачихте

Като имаме предвид, че ваксърите са същите, които викат Слава Украини, същите които искат да ни вкарат във война и вкараха във война Украйна, същите които гласуват за партиите съсипали България, същите които подкрепят джендърската идеология, същите които вярват в глобалното затопляне и пробутват скъпи зелени енергии, ядене на насекоми вместо месо, същите налагащи цензура, представящи се за демократи, а всънщост са комунист и т.н - та може би идеята на Бил и Джордж и компания да поразчистят тая измет не е чак толкова лоша.

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Мрамор сянка да ви пази! Поп цветя да хвърля по вас! Тръби в гърлата за вас, мамицата ви, неука!

Ти не спиш ли бе трол малоумен. Бий си един бустер вечер, може да заспиш завинаги.

Ти пък да си жив и здрав.

Бабичките така кълнят. Жалко и смешно човече....

Като ЗАПАЛЯТ Китайски ресторант или китайски магазин, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ.. А също и като убият някой китаец или негър- маймуна в ТЪМНОТО, ИЗЧЕЗВАТ всякакви ВИРУСИ..

как съм живял преди 2019 без тази изчерпателна информация за заобикалящите ни вируси категоризирани с индекси, числа, запетайки и десетични дроби.

Вероятно вируса го имало и тогава, готов в лаболаторията, но не са били измислили другата част, как всички правителства да играят. ЕС, САЩ, дори и Русия, Китай ... Целта е по-малко човешки свободи и поробване чрез заеми. Вижте две години ковид мерки и вече говорят как България може да стане като Гърция, заради заеми и големият дефицит ...

Нито Гърците ще върнат парите, нито ние ще ги върнем. Харчете напечатаните им кървави пари докато все още вървят, след това ги заплюйте, както всеки човек на Балканите си знае и си живейте живота. ЕПМ на всичките про-западни, про-изтични и про-ститутки.

Да са бия у главата проста, дето са вързах на Каракаша да излезем от изолация! Е, свършихме рекията: първо кайсиевката, после сливовицата, грозданката... Излязохме и аз вече 5 пъти карам ковида, 4 ваксини си турих и пак нищо, а на Каракашчето нищо му няма! Последният път, с Кентавъра, много тежко го изкарах, имах ракия, ама пестях... Сега се чудя дали да не се самоизолирам, без Каракаша, без Марто, само аз, кайсиевата, 5 гътнати свини-диваци, една бъчва с дунавска риба, малко грозданка и сливовица - по стотина кила... Ама някой трябва да ми купува хляб... Не знам какво да правя, дайте съвет!

Купи си брашно и се научи да си месиш сам. Не е толко трудно... е за съвременната домакиня, която чака на Glovo да й донесе - може, ма ти не ми изглеждаш да си от тия :D

Няма

И що под това безинтересно писание има близо 100 коментари? Що ?

е казал, че е безинтересно

Ганьо е неваксиниран и безсмъртен.

Ганьо е промит мозък. Ваксиниран и се има за голямата работа, но всъщност е доста прост.

ако ще и още 50 щама да изкарате! ебете си майката!

В Бг сте мнооого зле.

Защо ли не се учудвам :) https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4-%d0%b5-%d1%81%d1%8a%d0%b7%d0%b4%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%b2-%d0%bb%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d1%8f%d0%b2%d0%b8%d1%85-394205.html

Ало, :), тролице наша, Само до преди 2 седмици не се учудваше, че хремата минава за 2-3 дни, а сега гледам тотално си обърнала палачинката. Сигурно всяка сутрин ви предупреждават от какво да не се учудвате и затова. Отговорих ли на въпроса?

Нищо. Ваксината (доколкото е ваксина) е за 2020г. уханския вариант. Така че бегпм наросе да се бодеш. Колкото повече толкова повече.

Малко ли ни пръскаха.

На 95-годишна възраст почина жителят на Иран Аму Хаджи, който беше наричан най-мръсният човек на Земята. Това съобщава Daily Mail . Мъжът каза, че е спрял да се мие преди повече от 60 години поради страх да не се разболее. Хаджи призна още, че се отвращава психически и физически дори от мисълта за вода и сапун. Любимата храна на иранеца беше развалено месо от бодливо прасе и предпочиташе да пие вода от ръждясала масленка. Хаджи живееше в тухлена колиба, която съседите му построиха, за да не нощува в канавка. https://www.m24.ru/b/d/nBkSUhL2hFchkc-wJL6BrNOp2Z3z8Zj21iDEhfHnKUPXuaDyXTjHou4MVO6BCVoZKf9GqVe5Q_CPawk214LyWK9G1N5ho=x8zuZZFGEHLqZ0vQsgjwJA.jpg

Ало, Санди, тролице руска, Ти защо не следваш примера на човека? Ще живееш дълго.

А неудобната истина е, че спадът за последните 7 дни е 15% -- 4253 нови случая за последните 7 дни и 4987 за предходните 7 дни. Същевеременно в Европа се задава нова вълна на свръх-смъртност, като текущите нива за тази година за над тези от 2021 и 2020... Накратко: ваксинирайте се :D За несхваналите, предходния абзац е сарказъм :)

Ало, hehe, троле наш, Свръхсмъртността в Европа, в която и да е държава, следва ковид вълните. Обаче сте много интересни, когато на 16% за месец в 3 държави, му казвате свръхсмътност, а на онези месеци 150% отгоре в България му казвате леко грипче. Имам едно подозрение и то е че всичко е защото си трол.

Пускам телевизора-има ковид...спирам телевизора-няма ковид;)

Пускаш телевизора, кандидат за депутат призна, че е карал дрогиран и с чужди номера на колата, получи условна присъда. Спираш телевизора, вече не е карал дрогиран.

3евзек

Ало, САНИТАР, троле руски, Ще имаш да вземаш, обаче не съм в психиатрия, че друг да ми пуска или спира интернета, а имам и резервен. Сега сигурно те е яд, че на теб ти го бяха спряли за месец и си претърпял финансови щети. Трол!

Продължавайте да триете, майната ви :)

A пъk Haс ни е през Xyя.......

:)))))

Със чия дипломатическа поща дойдоха. Чие въздушно карго ползваха този път . Като знаем на какво ниво да Лабораториите в България и специалистите който работят там на какво научно ниво са ,се съмнявам изобщо че са открили нещо. По скоро са им пратили нареждане за рестарт на ковид Цирка . Почнаха вече доста хора който се ваксинираха при това много млади да мрът без видима причина ваксинирали се кой от страх,кой от глупост,кои от сляпа вяра,че някои му мисли доброто трети по принуда. Скоро се чака масово да стане измирането

Ало, Жжг, троле наш, Секвенирането на ДНК/РНК е технология на вече около 40-50 години. А ти пак си трол.

Споко, още малко и доктор Путин ще ги оправи.

Тези дни в Бостънска лаборатория, сътвориха чудеса! Много заразният Омикрон, но безобиден стана Омикрон S, с 80% смъртност при мишките! Ай честито, лейдис енд джентс!

че Алек Болдуин е убил повече хора от Омикрона:))))))

аз В-нивата ги минах,сега съм на С1.1,нещо за тях няма ли,че пак да се посмеем от сърце???;)

За СЗО

явно на тия задниците вече не могат да се затворят от лакомия. само от гьостерица ще разберат!

Умниците блокираха IP-то на цял хотел, където съм в момента :)

Г-н Куче, IP се блокира еднакво лесно, без значение дали е на хотел, или на мобилен телефон. Обаче определено след мародеторите на дир-а има задници.

Ами не е точно така, лесно да.....ама ако правиш пари от рекламки, нямаш много сметка да блокираш.

3евзек

Г-н Куче, От един хотел я има двама потребители, които четат статии в дир, я няма. Виж ако ги вкараш в казус да блокират цял мобилен оператор... тогава е съвсем друга работа. Може да се намеси и някоя ПР агенция, чиито тролове пишат повече коментари, съответно с повече реклами между тях и правят по-убедително впечатление чрез рейтинговата система от променливи адреси. Веднъж блокираха такъв и не смеят повече.

Съгласен.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Да ви Ева майката на Сунск,ЕС,Нато ,рок шиле,Рокфелер,Сирос,Паси,Плевнелиев,Мустафа и все проджендърска гад!

Имаш да си връщаш, или какво?

МНОГО ВАЖНО!! Ако очаквате да умрем от страх, няма да стане. Както и ако очаквате да се набодем, пак няма да стане.

Споко......пускаме нова "ваксина" до 2 месеца.

То си беше ясно, че зимата няма да минем без поредна вълна - било то корона или грип. Даже все пак до края на октомври щом устискахме, вероятно основно заради топлото за сезона време, пак е повече от добре.

Били по слаби към новия хахахха.Пак си пробитват боклуците

Ако има тъпанари, дето да им вярват, това, че си поставят ваксина им е по-малкия проблем. :)

По голямата част от предните ваксини за измамата КОВИД бяха бракувани, защото не можаха да принудят народа - овца да си сложи тия краварски отрови. Сега закупиха стотици хиляди ваксини за измамата Омикрон. Ще изхвърлят и тях, но за политиците е важно, че си взеха комисионните, а ваксините ще бъдат отново платено от нас овцете. Така е било и преди години - ваксините за Птичи грип, също са били изхвърлени и то на 90%. И тогава народа ги плати, а полит м.астиите си прибраха комисионните.

И как да го принудят, след като една овца реши да гради стаден имунитет и всички овце я последваха. Една овца реши да не се ваксинира и всички останали пак я последваха?

Ме боли фара.Като няма разлика защо ни занимавате

и какво от това , местя го

Не е така, на база ковида ще искат да овътрят държавата с милиарди заеми и да изпаднев в спирала, която не можем да плащаме. Ковид мерките не е шега работа, това е организирана престъпна схема на най-високо ниво!

Писна ми от тоя прост народ. Не може да боледувам от Ковид два пъти, за два месеца. Колкото и да се пазиш, винаги срещаш в работа някой селянин, който е дошъл болен на работа! Нито се пазят, нито пазят другите. България се оказа най-големия развъдник на вируса. Не случайно средната продължителност в България падна с 3.5 години!!!

Падна понеже си ни тровят с нискокачествена храна.

3евзек

Ало, да, тролице наша, Преди пролетта на 2020 високо ли беше качеството на храната, че продължителността на живота растеше с по около 1 месец всяка година?

Лятото аз и повечето ми близки пак изкарахме "грипчето", но в случая сами сме си виновни, защото нито маски носихме, нито дистанция спазвахме - просто си повярвахме, че щом сме го карали по 5 пъти и повече, вече трябва да имаме имунитет, пък и нали лятото беше затишие. Иначе казано, удавихме си се на плиткото - чувстваш се като последния идиот и не вярваш, че ти се е случило. :) :) Сега обаче мислим да се отнесем по-сериозно към темата и да спазваме дистанция, да носим маски и прочие. :)

Така е, като работиш на село.

Зa това - сядай ми по - често на ваксинатора и ще си спокоен .

_stankow

Ooo, айде бе, много се забавихте ! Колко ? Един, два милиарда за ваксини и тестове, колко да приготвим за фармафията. Ще ги вземем назаем и ще ги платим - веднага, накуп. Та и банките (дето са пак ваши), и те да спечелят. Един вземаш, два връщаш. Абе супер го измислихте, само дето ние сме от другата страна, на плащащите ! Ах, да, да не забравите да приберете и пейките от парковете, нали, грижа за хората ! Щото седят там хората и се заразяват ! Пък нали вий ще ги пазите, друга работа си нямате ! :D : D

За продължаващите заболявания от вируса "SARS-CoV-2" да предоставим лично "сърдечните" си благодарности на Института в щата Северна Каролина в който са работили: Prof. Ralf Berek и dr. Anthony Fauci обединявайки човешки вируси /SARS/с животински /CoV/ създавайки COVID-19. От там я поемат военните и разработват във форд Dietrich щат Мериленд. За да прикрие следите на пандемията президента Тръмп закрива лабораторията в щата Мериленд в края на мандата си, като с помощта на медиите, вината се прехвърля на френско-китайската лаборатория в Ухан !

Дори да е изкуствено получен щам, той досега не предизвика по-тежки последици от предишните щамове преди 2020-та. Извънредната смъртност се дължеше не на коронавирусите, а на официалните мерки срещу тях, които блокираха здравните системи. Чакаме присъди...

Ало, д-р Менгеле, троле наш, Нали само до преди 2 седмици това беше обикновен сопол, който минава за 3 дни? Или онази тролска партида вече отива към евтаназия, а ти си представител на следващото поколение?

Разбира се, че са тук. Нали ГРОБ са на власт. Смърт и разруха вирее при тях.

само киро канадеца ще спре ковида

Всички собственици на медии, журналисти, лекари, математици и други, които си продадоха душите на глобалистите - сатанисти, рекламирайки и разпространявайки измамата КОВИД, да им умрат децата. Това заслужават предателите ! Те и техните семейства ще горят в Ада, ще се пържат в казана с катрана. Амин !

Децата не са виновни. Трябва просто виновните да им се приложи румънски модел и да децата им не бива да ползват парите придобите по престъпен начин т.е. трябва да им бъдат отнети.

3евзек

Ало, да, тролице проста, Румънския модел най-редовно ви го прилагат. Онези твои колеги, които преди 2 години казваха, че БЦЖ-то ни пази... какво мислиш им се случи? Един жив не е останал.

Ало, Санди, тролице проста, Засега в Ада приемат само онези, които излъгаха народа да гради стаден имунитет срещу Делта. Журналистите, математиците и лекарите са си наред, някои даже в рая отидоха заради положените усилия да спасяват хора. А ти пак си същият трол, който копира едно и също всеки ден.

Ахаа, това е от новия вид, за който онзи ден писаха, че е изолиран в щатска лаборатория и е хибрид между Омикрон и Ухан. И на който няма да действат сегашните ваксини. Значи...хайде овчици на опашката за нова "ваксинация". И с масчици.

Стадото слуша и вярва на телевизора и каквото прочете в нета. Без медиите и Интернет живота навън няма нищо общо с това, което се пише и пуска тук. Нужно е да спрете да слушате и четете и да си гледате живота. Специалистите ако не помагат и не лекуват за какво вземат заплати? Медицината преди години като не беше толкова напреднала до каква възраст живееха хората, а сега като е напреднала защо умират толкова млади?

Май печаблите от войната в Украйна взеха да понамаляват и се връщаме при добре изпитаната доходоносна практика с ваксините...

От ноември ли ша затварят, че искам онлайн училиште ?

Вече не вярвам, че всичко е тръгнало от онази миризлива джикитайка на пазара в Ухан, която плюскала заразен прилеп. Гадовете са го изпуснали волю, неволю от лабораторията.