Два нови грипни щама ще ни атакуват тази зима

Доминиращ е щамът "Дарвин", който засяга най-малките и най-възрастните

Обратно в новината

Коментари - Два нови грипни щама ще ни атакуват тази зима | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбрахте !Ванга вече не е жива .Нещасници!!!!!!!!

Само два ли?

Най-последните и най-нови разпореждания на СЗО е: Да се върне грипът, който бяха забранили за две години, докато бяха разрешили коронката. Да живеят всички долни измекяри и комерсиалки, клели се в Хипократовата клетва, техната мамица дейба... Да жиявеят и всички фармецефтични концерни, и техната мамица дейба.

Е вярно в този сайт пишат само идиоти…

Днес пръскаха цялата страна. Те мислят за нас.

Особено в София. Това са новите вируси ,създадени в американските биолаборатории.

и във военната болница ли? тая път няма да чакаме доставка от чужбина, наши ще са, и ще са ни по мярка

Един известен доктор каза , че преди е мислел , че грипа е нещо естествено , но сега е разбрал , че тези вируси се пускат нарочно и тези които го правят знаят предварително кой щам ще бъде и имат ваксина за него. Има видео с него в тубата , човека е шокиран , че учени и лекари могат да вършат подобно нещо.

Интересно от къде се знае точно? Аз знам: както и с корона вируса всички сведения се дават от американците. С една дума те знаят какво ще пуснат и така ще контролират грипа. Има ли някой още да не е сигурен че корона вируса е лабораторен и е пуснат от американците?

Как така грип, 3 години корона цирк и грип нямаше как така сега грип. За 3 години не изчезна ли и грипът, от къде се появи пак , като го нямаше толкова време. Значи всичко го пускат изкуствено , значи тези изроди трябва да умрат.

Австралия достигнала рекордно високи нива на заразени с грип тази зима. "Достигнаха стойности, които надминаха 2019-а годна. И това наложи така доста по-сериозни мерки от страна на здравната система", Ау! Ваксинирана Австралия с по виски нива на заразени от преди ковид кампанията! изследвания от поне 1960 та досега, обясняват защо 1. ваксините дейстават срещу немутиращите причинители (като паралич и др. 2. Не дейвстват срещу мутиращи, ефекта се нарича Original Antigenic Sin: the Downside of Immunological Memory and Implications for COVID-19 виж в American Society for Microbiology

БраВо сега другарката Лайнен пак ше праи гуша

вече я влачи по земята бе

Какво беше това грипен вирус, пак ле е на мода.? Нали само Ковид имаше?

Бооооц!

Стаматеее, кефиш ма.

Аз съм с две маски и съм предпазен, да му мислят тези с по една маска

Как точно знаят кои ЩаМ ще дойде? Стъклено кълбо ли ползват? Как ,от кого И къде ще бъде пуснат щама?

Живейте си живота и не обръщайте внимание на медиите, които ви "предупреждават". Ако не умрету от Ковид, ще ви пратят на война, или ще ви хване грип , от който ще влезете в болница. Ако случайно нещо от това ви пропусне ще ви блъснат на пътя или ще ви вдигнат лихвата по ипотеката ... От толкова много неща да ви страхуват най-много да хванете рак. Ама той според медиите не е чак толкова много опасен.

Заради тия ваксини и тази изолация 2 години сме на тоя хал. Няма нищо по нормално от естественият имунен отговор на организма. Всичко друго е отровна химия, която ни скапва организма

Искам да работя в отдела за кръщаване на вируси и новият да са каква : Мама ви да е...!

нови преснички направо от поточната линия как мислите да пишем ли завещанията ???

"Заради отпадането на противоепидемичните мерки у нас, епидемиолозите очакват висок процент болни от грип." А досега как не сме разбрали че е имало висок процент болни от грип като е нямало т.нар. "противоепидемични мерки" бе, Локумчев??? Нали грипът бил "леко грипче"? Нали само от коронавируси се умирало??? Как така сега се умира и от грип, пък ние едва сега научаваме, досега не сме го знаели??? "Очень вырос в целом мире Гриппа вирус, три-четыре Ширится, растёт заболевание Если хилый, сразу в гроб Сохранить здоровье чтоб Применяйте, люди, обтирание Если хилый, сразу в гроб Сохранить здоровье чтоб Применяйте, люди, обтирание" Тази весела песничка Владимир Висоцки е пял през 70-те години на 20-ти век! За тези които трудно разбират руски казва - Много се е разпространил грипния вирус по цял свят и заболяването се разраства. И после - ако си хилав, веднага "влизаш" в ковчега! И по-нататък - за да си запазиш здравето, тоест да не се разболееш от грип трябва да спортуваш, да правиш гимнастика, хигиена, да се миеш, да се къпеш... Никъде не се говори за маски и каски, въпреки че лекарите са имали. И да, от грип също се умира, и то яко се умира!!!

Не, че го е нямало грипа, но беше ребрандиран, сега му връщат името, когато от източника обявиха край на ковид. Разбира се това не значи край на пландемиите, не си мислете, че скоро няма да има нова. Към края на годината или следващата по някое време чакам ново 20.

Joe69

Щамът "Дарвин", който превръща човека в маймуна!

И после маймуната хваща маймунска шарка ама само алтернативно сексуалните маймуни.

"В аптеките вече има противогрипни ваксини. "Засега има, не знам докога. В смисъл дали ще стигнат. Според мен са малко по-малко от миналата година", заяви Николай Костов - председател на Асоциацията на собствениците на аптеки." Това е типичната рекламна кампания, която създава впечатление за нещо, което няма да стигне и трябва бързо да се набодеш, че после няма да има, докато миналата година са изхвърлили 40 000. Противогрипните ваксини имат най-често ефективност около 20%, рядко достигат до 30-40%. Чист бизнес са си, със здравето.

Ами то няма вече Грипни пътеки, Ковид ли ще ги пишете?

К'во ста'а с пост-ковид синдромите? Анална хрема, де(ком)пресия, сърдечни удари, махмурлук? Валидни ли са още или вече ще са пост-грипни?

Забрави най-важния - МОЗЪЧНА МЪГЛА!

Юруш на ваксите? Този път - среден!

Леле мале, Ковид-а се е клонирал на 2 подвида?

Бай Дън каза край на ковид и го разделиха на две.