Дъщерята на Ц. Василев е в Сърбия с мярка за неотклонение

Дъщерята на Цветан Василев - Радосвета Василева, е била задържана за кратко в Сърбия и освободена с мярка за неотклонение. Това съобщи самата тя в блога си.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Ц. Василев е в Сърбия с мярка за неотклонение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сръбския Интерпол да провери твърденията на дъщерята!Не е учила само доктурантура в Лондон,а е била юристконсулт на фирмата на мажоритарния собственик на КТБ!Изключително пряка връзка с мушенгиите!

Цветан Василев трябва да представи в изложението си по случая пред американския Конгрес, Комисия и президент най-напред всеизвестната истина, че В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА! Тоест, че от всички европейски страни България е единствената, в която организираната престъпност се е сляла напълно с властта и я контролира на всички нива! Доказателствата? Ами ето само едно, но напълно достатъчно и съвсем красноречиво и ВЕЧЕ ПУБЛИЧНО: От години, дълги години не кой да е, а Комисията за национална сигурност не къде да е, а в парламента на Република България СЕ ЗАНИМАВАШЕ ДА УБЕЖДАВА!?!?!?! МВР и генералитета ДА ОСТАВЯТ ДА ИМА ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО ЗАКОНЪТ ДА МОЖЕ ДА ПРЕСЛЕДВА!?!?! ЗАЩОТО ТЕ ГИ БЯХА РАЗДЕЛИЛИ ВСИЧКИТЕ МЕЖДУ НСС И НСБОП и ВСЪЩНОСТ НЯМАШЕ СВОБОДНИ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ КОНТИНГЕНТИ И ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ БЯХА ЗАКРИЛЯНИ, ПОД ЧАДЪРА ИМ!!! С други думи, ИМА СЪВСЕМ ПУБЛИЧНИ (стига някой наистина сериозно да се интересува) И ДОКАЗАТЕЛСТВА И (САМО)ПРИЗНАНИЯ НА НАЙ-ВИСОКИ НИВА В ДЪРЖАВАТА И ТО МНОГО ПЪТИ, ЧЕ ... В БЪЛГАРИЯ ДС-КГБ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ВЛАДЕЕ ДЪРЖАВАТА И СЪЗДАДЕ, ПРИКРИВА И ОПЪВА ОГРОМЕН ЧАДЪР НАД ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ!!! Хайде сега който и да е защитник на Цацаров, Борисов, МВР, службите и т.н. да коментира тези ИЗВЕСТНИ И МНОГО ЛЕСНО ПРОВЕРЯЕМИ ФАКТИ!!!

Юристконсултката на " Бромак" ЕАД да не знае нищо за деянията на баща си,доста "странно"?Нали му е била правен съветник ,аджаба!Както и съсобдтврник е " Тръст Василеви"!Имущество за над 670 млн. и пак нищо да " не "знае?Абе малоумно ли е това момиченце?

На теб и на останалите идиоти и тъпаци, тролове без грам мозъ и правна, а и всякаква култура може всичко да ви е странно или не, може и да ви е странно какво е знаела или не и дъщерята на Цветан Василев, дори да ви светна още нещо" - МОЖЕ НАИСТИНА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ДА Е ПРЕСТЪПНИК И ДА Е КРАЛ ПАРИ... - МОЖЕ И НАИСТИНА ДЪЩЕРЯ МУ ДА Е ЗНАЕЛА И ЧЕ БАЩА Й Е КРАЛ, И ЧЕ ТОЙ Й Е ДАЛ 2.6 МИЛИОНА ЛЕВА ТОЧНО ОТ ОНЕЗИ, КРАДЕНИТЕ ОТ НЕГО ПАРИ, А НЕ ОТ ЗАКОННИТЕ МУ ПРИХОДИ, ЗАРАДИ КОИТО ВСИЧкИ ИНСТИТУЦИИ И СЛУЖБИ, ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ ГОДИНИ НАРЕД ГО ВЕЛИЧАЕХА И ПРОВЪЗГЛАСЯВАХА ЗА БЕНКЕР НА ГОДИНАТА!!! Може всичко това и да е така, но ПОЗНАЙ КАКВО, ОЛИГОФРЕН! Прокууратурата ТРЯБВА И ДА ГО ДОКАЖЕ, тя, Цацаров и неграмотната му разпасана шайка не могат да излязат пред един истински съд с "сргументи" на идиоти като теб и останалите от шайката, ЧЕ ДЪЩЕРЯТА КАТО БИЛА ТОЛКОВА УМНА И ПОДГОТВЕНА НЕ МОЖЕЛА ДА НЕ ЗНАЕ, същото излиза че и Иван Искров, и Стоян Мавродиев, и Сотир Цацартв, и Петъо Еврото, и Цветлин Йовчев, и Лазаров, и Писанчев, и онази силиконова героиня, дето я бяха инсталирали начело на финансовото разузнаване и и избяга от България и се покри в Канада дни преди атаката срещу банката, и куп вдури мастити експерти, банкери и специаялисти, и най-вече и особено Пеевски ОТ ЛЮБОВНИЯ МУ ПЕРИОД С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ДЕТО МУ БЕШЕ "КАТО СИН"... НЕ МОЖЕ СЪЩО ДА НЕ СА ЗНАЕЛИ, И ТО ПРЕДИ ЩЕРКАТА! Защото ... ТОВА ИМ Е РАБОТАТА, ОЛИГОФРЕН!

Абе идиот, може ли прокурор да влезе в съда с обвинение, че тази жена е виновна, защото НЕ МОЖЕ ДА НЕ Е ЗНАЕЛА, че баща й е крал и че от десетките милиони ЗАКОННИ НЕГОВИ ПРИХОДИ, НА КОИТО Е ПЛАТИЛ ДАНЪЦИ, той й е дал точно от другите, от откраднатите тези 2.6 милиона лева и щерка му е знаела, че това точно са от крадените пари! Може ли да си такъв олигофрен, бе! Ти да си чувал на какво се гради едно обвинение, да си чувал за думичката "ДОКАЗАТЕЛСТВА", и то безспорни и категорични! Можели да сте такива пълни кретени всичките отчаяни защитници на абсурдните поръчкови атаки и обвинения на тотално деградиралия Цацаров с шайката му и господарят им Пеевски! И като споменаваш цифра - имущество за над 670 милиона, НА Цветан Василев, А КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ ДО НАД 4 МИЛИАРДА, БЕ ИДИОТ И ТЪП ПЕЕВСКИ ТРОЛ? Защо Цацаров и шайката му и дума не обелват за останалите 3.4 милиарда на КТБ, те пък къде потънаха и тях кой открадна? И между прочем ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ, ДОРИ И В ТОЗИ МОМЕНТ!

За дъщерята е само обвинение,то не е доказано,затова е следвало да даде показания,а не да бяга и реди през Фейсбук,както й отърва!Като правен съветник е много по вътре в схемата,освен това е учила международно икономическо право!Та материята изобщо не е непозната,както баламосва.Не прави другите на " идиоти"!

Сръбския Интерпол не е като този на ЕС,на Щвейцария или САЩ!Разбрахме вече!Той е най " добрия",от него нищо не зависи!

Моме ,моме като лъжеш накъде гледаш? Търси риби ,също като бащицата " дарителя" с чужди пари!

И като говорим за ЗНАНИЕТО И ОТГОВОРНОСТТА НА ДЕЦАТА ЗА (ЕВЕНТУАЛНИ) ИЛИ ВСЕИЗВЕСТНИ И ДОКАЗАНИ, ДОРИ И ... СЪС ЗАКОН НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ (впрочем аз намирам за много добре да се подхване широко тази тема сред българската общественост, за вината и отговорността, ОСОБЕНО МОРАЛНА, на децата на ОТЯВЛЕНИ ЧЕРВЕНИ И ДС ПРЕСТЪПНИЦИ, ВКЛ. ГЛАВОРЕЗИ, нека да продължа с примера (и паралела) си още малко: Майката на Георги Боков убила баба на булевард Юлия Владикова, била надута и надменна на младини, в Лондон крадяла по магазините и се любела със съветски дипломат. 30 Авг. 2011, 16:488161 прочита 25 март 2004 г. Георги Боков пред съда (Снимка: Иван ГРИГОРОВ) Юлия Владикова била надута и надменна на младини, в Лондон крадяла по магазините и се любела със съветски дипломат През далечната 1973-а младата и нахакана номенклатурна дъщеря и снаха Юлия Бокова фучи с лъскавото си западно возило по столичния бул. Баба Парашкева /днес Европа/. Кварталът в ония години е маргинален, населен от бедни хорица от социалното дъно, обитаващи схлупени къщурки. Не щеш ли, западният автомобил на другарката от голямото добро утро нацелва възрастна жена, която няколко дни по-късно издъхва в болницата. Дъщерята на убитата старица прави опит да потърси възмездие, но такова не последва. Престъплението на Бокова е покрито, а пенсионерката е погребана набързо някъде в предградията. Говори се, че още тогава близките на жертвата проклели до девето коляно фамилията Бокови и, както виждаме, прокобата постепенно се връща като бумеранг и настига нейните членове. Според бившия народен представител от СДС в 36-ото НС Янко Кожухаров, който е завършил ковачницата за дипломатически кадри на комунистическия режим Московския институт за международни отношения, заедно с Филип Боков и Юлия, съпругата на настоящия ни посланик в Словения била страшно надута и надменна.

Ама ти сериозно ли?" Случки " отпреди сто години,пак някакви компромати от нафталина! Виж дали е така и с други и дори да е ,малко ме интересува,темата е конктетна,а ти умишлено отклоняваш.Каквото и да е ,изобщо не означава ,че на Банговци трябва да им се размине и потулят измамите!Какво искаш да кажеш?Да спре делото,щото така ти изнася,за кражбата на века,че имало и други на които не е започнало?

Абе като си много инфо да кажеш за коя групировка се говори,че се е облажила с активите?

Това е все същата "групировка", която и на времето ограби българските банки и за която Жан Виденов поръча и Колъо Добрев разпореди и бе изготвен МНОГО ПОДРОБЕН СЕКРЕТЕН ДОКЛАД, имам предвид със СЪЩИТЕ БОСОВЕ И ГОСПОДАРИТЕ ИМ! Това са същите хора, които имат такава власт, че да осигурят на Пеевски имиджа и статута на Рекетъорът на републиката и главният прокурор да е толкова уплашен и зависим от тях, че да изпълнява и най-безумните им и самоубийствени и самоизобличаващи заповеди и поръчкови атаки! Попитай и се заинтересувай от Цацаров и прокуратурата да разкажат за запитването, официалното запитване на прокуратурата на Лихтенщайн по РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ СРЕЩУ ТРИМА ИЗВЕСТНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ, ПЕЕСКИ, ДОГАН И БОРИСОВ ЗА ПРОИЗХОДА НА ОГРОМНИТЕ ИМ СМЕТКИ ТАМ И ХАРАКТЕРА НА ПАРИТЕ И ДАЛИ И ЗАЩО ТЕЗИ СА ДЕКЛАРИРАЛИ ТЕЗИ СИ ПАРИ, ОТКЪДЕ СА? И защо Цацаров и службите и до ден днешен и дума не обелват за това?

Да му се доповръща на човек от лиготии и шикалкавене на тройката измамници!Абе питането е за изнесените мангизи и произход на парите за даренията към всички получили ли?Не ми вади вода от девет кладенеца,не чула не видяла,не знаела,пък била надзорничка в банка и получавала дивиденти всеки месец,сигурно и това не знае и изобщо не е чула за 15000 страници обвинителен акт и все " изфабрикувани"!Тия вече не се търпят!

Ми аре да ги осъдят де, кво чакат "нашите" ? Толкова голям балък ли си, да си мислиш, че един човек може да окраде много пари? Колко мислиш можеш да откраднеш сам? Нали се сещаш, че все добитък, дето е на власт последните 10 години е вътре в кюпа? Да виждаш някой да бърза да намира каквото и да било? А да виждаш от тея, дето са взели кредитите нещо? Като Г. Георгиев - Гъза примерно ... И той е от дребните риби ... Както виждаш, никой не се напъва по случая, ако си мислиш, че Василев е главният виновник, значи си много заблуден. Че е участвал, участвал е, ама гаранция са му я спретнали доста добре врътката ... Простотията с призовката в апартамент в София е невероятна обаче, при условие, че лицето живее в Лондон ... Типично нашенски похвати ...

Като " живее" в Лондон да съобщи където трябва!Нали е упълномощила адвокати и последната е трета призовка!В такива случаи се обявява за издирване!Те си бягат от правосъдие, то ясно като бял ден!А Мустака не го подценявай,всичко изнесено е от банката,и основния спекулант е той!Фалшиви отчети,фиктивни фирми с кредити в милиони,да не говорим за частни самолети,имоти,предприятия и прочие,че и завод в Сърбия където не си плаща разходите!

"На 14-ти август 2017 г. българските адвокати на баща ми ми се обадиха, за да ме информират, че ПРОКУРАТУРАТА МЕ Е ОБВИНИЛА В ПРАНЕ НА ПАРИ, защото през 2013 г. баща ми ми е дарил пари, с които съм си купила апартамент във Варна, И Е ТРЯБВАЛО ДА ЗНАМ, ЧЕ БАЩА МИ Е ПРЕСТЪПНИК!!!!! ======================== Нека да направим паралел с друга много популярна в България фамилия и оживените дискусии и разговори, които се разгоряха около нея ПАК ПО ТЕМАТА ЗА ВИНАТА НА ДЕЦАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ: И така, КОЙ е Георги Боков, чиято дъщеря Ирина Бокова не само не е преследвана от Цацаров и българската прокуратура, вкл. с европейска заповед за издирване, но е генерален директор на ЮНЕСКО, била е заместник-министър (1995), първи заместник-министър (1996) и и.д. министър на външните работи (1996 1997) в правителството на Жан Виденов, посланик във Франция и Монако и постоянен представител в ЮНЕСКО. Гоерги Боков от 1962 г. е член на ЦК на БКП, а в периода 1968 1976 г. е секретар на ЦК на БКП. [2] Член е и на Националния съвет на Отечествения фронт. Избиран е три пъти за народен представител. Тоест, с две думи Георги Боков е точно ОТ ТАЗИ КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА, ЧИЙТО РЕЖИМ И ДИКТАТУРА СА ОБЯВНЕНИ ЗА ПРЕТЪПНИ СЪС ЗАКОН НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ! Тоест НЕ САМО ЗА ПРЕСТЪПНИК, НО И ЗА ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ НА ТАЗИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, КОЯТО В ПЕРИОДА НА РУСКО РОБСТВО ОТ 1944 - 1989 ГОДИНА Е КОНСУМИРАЛА НА ПРАКТИКА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, ВКЛ. НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ИЗМЯНА, И ТО МНОГО ПЪТИ, КАТО РЕЦИДИВИ!!!"

Споменахме за щерката Ирина Бокова, генерален директор на ЮНЕСКО, на този ДОКАЗАН ОПАСЕН ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ Георги Боков, ВИСОКОПОСТАВЕНО ЛИЦЕ В ТАЗИ МАФИЯ, КОЯТО Е ОБЯВЕНА ЗА ПРЕСТЪПНА И СЪС ЗАКОН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, да кажем две думи и за сина му (чийто син също е (бе) доказан престъник-рецидивист и загина при катастрофа: Синът на този ОТЯВЛЕН И ДОКАЗАН, вкл. и със закон на България ПРЕСТЪПНИК-РЕЦИДИВИСТ Георги Боков е Филип Боков, станал известен с отговора си на въпроса за отговорността на БСП за репресиите по време на комунистическия режим. На 16 октомври 1991 г. в телевизионно интервю за тогавашния Канал 1 на БНТ, запитан дали БСП носи вина за политическите репресии след 9 септември 1944 г., Боков казва, че БСП поема вината, но само с мезета. Впоследствие обяснява, че ТАЗИ НЕГОВА РЕПЛИКА Е БИЛА ПРЕДИЗВИКАНАОТ НЕГОДУВАНИЕТО МУ, ЧЕ СЕ ИСКА СИНОВЕТЕ (ДЕЦАТА) ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ!!!! (забележете, не дори и да отговарят, А ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ!!!) ЗА ГРЕХОВЕТЕ НА БАЩИТЕ СИ!!!!"

Може ли да не прекаляваш с измишльотините си?Е няма толкова балъци да не ти разберат намеренията!Ставаш досаден с това явно толериране на тройката апаши!

"info" -то пак загряло с али- бали! !Не ставаш веке,износи се!Твойте хора от Сръбско ще ги съдят ,ама не се кахъри!

Я кажи за приватизациите на прехода,колко завода изгърмяха и колко хора излъгаха,въпреки че темата е друга,но тъй тъй си почнал с глупости,по важен е прехода .

Дрън,дрън...мярка,за опазване от правосъдие!

Нали излезе информация ,че на 16.08. е напуснала страната,а не по рано!С колко паспорта разполага в крайна сметка?Ако е регистрирала полет до Лондон и пътувала,пак някакви фантасмагории разиграва.

Семпли сте ,като полските цветя!Заложихме на това и не сме сгрешили.Дубайски поздрави на всички!

Тримата кретени от снимката, продължават да правят българската държава за смях...!?!?!? Ми къде сте бе държавни органи на сигурността - ДО СЕГА 100 ПЪТИ ДА ГИ БЯХТЕ ОТКРАДНАЛИ ОТ ТЪПИТЕ СЪРБИ И ДОВЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ДА ОТГОВАРЯТ В СЪДА... Ми кажете ако не знаете как, да ви кажем и ви го покажем как ще ги доведем в България, само за 100 000,00 Евро при това от тях а не от държаваата...

Руснаците ще ги пазят н сърбия и има защо

От някой коментари направо настръхнах от простотията им и злобата им. Василев не е фалирал банката си. Това е истината. Някой ГО фалира. Военните заводи и Виваком бяха достатъчно надеждни, за да покрият ако някъде е имало дупки. Лично аз не вярвам, че той е фалирал банката си. Три месеца преди фалита нали Пеевски бе заплашван от някой?

само раздаде много необезпечени кредити, които държавата, която плати на вложителите, няма как да получи. Всички платени 4 млдр. ще бъдат извадени от нашите джобове, ненаправените улици, недофинансираните болници, училищата с течащи покриви. Това е цената. А лицето Василев е знаел какво прави с голямата въдица, големите лихвени проценти. Изначално е имало замисъл за източване, защо то когато правиш банка трябва да си добре с математиката. Това е вината на банкера и е редно да я плати с имуществото си, което не е купено със заплатите му, а също и със свободата си. Той затова се крие, но не може да се крие вечно.

То първо защо е правена приватизация на военен завод?Защо точно на него?Дори и печеливши ,проблема е, че на всички печеливши заводи Мустака е прехвърлил голямите кредити на фиктивните фирми!Това са многомилионни задължения за които заводите нямат ресурс да се справят!*Затова имат финансови проблеми и затова Василев изпращаше емисари да ги откупват за 1 евро,но пак с цел измама!

Семейство Гнус!

Момата доктор по право ли е ,или е с купена диплома?Какво се прави, че не разбира,а точно тя трябва да е много много наясно с такъв тип дарения,а не като ударена извън сферата,като че ли е от детската градина.

ама какво от това - нали става за ебань.. Хич не я мисли ти нея - с няколко милиончета от далаверите на тате в джоба, дето ти ще ги видиш през живота си само през крив макарон, колкото и да се пОтиш...

Ами защо не избегахте на Женевското езеро,ами се скрихте в безправова държава,хем да е извън ЕС?Щото не ви стиска!

Какво има да се озадачава сръбския Интерпол, мари?Те са длъжни да изпълнят,както и реципрочно!Да прочетат обвинителния акт и да започнат и в Сърбия да съдят такива мърши,както чрезвичайното семейство!

Тези вампири протакат да не дават показания ,защото са гнили и прегнили лешояди!Ще му са прай лигавето на антимафиотче!Ай сиктир!Колко мангизи източи от офшорната сметка докато са правеше на нечула невидяла?Същата боклучарка като баща си!

Тия са семейство Говедарови по манталитет и алчни селяндури!Малката крадла забравя ,че започна съдебно дело,а точно след изготвяне на обвинителния акт и внасянето му в съда ,платиха един куп крадени пари да се активира молбата по закона на нещастния руснак " Магнитски"!И вместо да дойдат да дадат показания,нали са " честни",стоят в Сърбия с насрани гащи и се правят отадалече на "невинни" измамници!Източиха милиарди,ама не били мафия,ами нещо " друго" дето няма име!И сега разчитат на корумпирания съд във.Сърбия да му снасят крадените пари!А защо не остана в Лондон момата,щото не й държи,щяха да я екстрадират!

Честно казано бих я опънал. Ама майка ѝ - не.

... гоше, при възможностите на цецко - може да ти е сестра, бе...

Ако я докарате до там, че един човек ви е обрал банката и всички други са невинни, ще бъде много съмнително! Има нещо, което не звучи нормално в тази песен.

Главния крадец на парите на вложителите и създаваш корупция по високите етажи е този на снимката!Не е само той в родината,то трябва да почне от някъде,защото неговото е тотална свинщина.

Откакто Цветан Василев се оплака в САЩ, че му гепиха банката, нашите шмекери нещо май взе да ги стяга около угоените вратове и почват с мръсни номера.

е те службите на Сащ които действат в региона знаят много добре какво е станало с банката и кой я фалирал , просто за момента работят добре с тези които гепиха КТБ и прогониха Цецко в Сърбия а най-вероятно го направиха всичко това понеже и Цецко е искал да им подлее вода и да влезе в политиката дали с шроект Бареков дали по някакъв подобен начин - пара щом има балканските овци се лъжат лесно ;)

Ти такъв политик ли искаш?Банков измамник!Тотално срастване на властта ,че никой да не му държи сметка,а още повече да краде!То при него няма наяждане!Махай го тоя боклук,че се изтъпанчили и тримата,семейство Флинстоун,но и тъкмо са в комплект да ги докарат.

"Милата" тя!Толкова уплашена, но иначе плаши с докторска степен по право !!!А сърбите .....ти да видиш,колко състрадателни и нежни души! Защо ли не предложат на Цветанови една от банките си, да и успокоят още повече

абе тя неиска сърбите да и дават банка - просто скимти че я превърнаха в персона нон грата в родината и взеха банката на татко и , ти да беше щеше да се жалиш подобно на нея. ясно е чеи баща и е мошенник ама бившите му другарчета също големи мошенници го прееваха и сега гонят и нея - тя затуй риве и тъпото е че такиви като тебе неискат да разберът че мошенници бивши другарчета на нейният татко имат власт в България

КТБ си беше държава в държавата,не го подценявай Мустака и провери комбинациите му ,всички са в негова полза!И да е давал то е да не го закачат да краде на спокойствие!

На човека си му заграбиха банката и това е. Ама бил голям престъпник...Ама на запад никой не им верва. То и тука никой не им верва.

Заради раздадените евтини кредити, се очаква главоломен спад на цените на недвижими имоти. Продавайте бързо, но не падайте под себестойността от 350-400 евро/кв. м.

И къде са евтини кредитите? Докато лихвите по влоговете са толкова ниски и банките непрекъснато си увеличават таксите, народа ще влага парите си в недвижимост.

Увеличават се цените на имотите!

Само дето някой и е казал ,че е пусната за издирване и беж за Белград,който не е в ЕС. Значи смятайте Ц.Василев какви хора още са зад гърба му в България. Никога няма да го върнат..

ИНТЕРПОЛ НЕ Е ПОЛИЦЕЙСКА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ЕС ..... ЕВРОПОЛ Е ТАКАВА.

ЕВРО-ТРЕТИ-ПОЛ, казваш?

къде се покри прасето делян пеевски!?

Той толкова заграбено има да преживя сега, че сигурно 10 години няма да му видим зурлата... Ако не го чукне инфарктчето през това време, де...

василев, предаи се или ще тормозят теб и семейството ти,парите няма да те спасят!!!!

във форума, обаче за съда трябва да си приготви достоверно обяснение как татко и със спестени от банкерската заплата пари, и направи подарък от 2 млн. лв, а тя го получи без никакви притеснения.

В БГ няма гаранции. Ще се разплете ли кълбото и всички да си го получат.

Що не си седя в Лондон да видим щяха ли да я пуснат така ама беж в Белград... Английското правосъдие и то мафия за туй семейство. Не са за ЕС тия хора.

Тая мръсница скоропостижно се е омела от Лондон, щом е разбрала за бюлетната на Интерпол. Зер крадецът Цветан Василев е дал ( засега ) милиони от откраднатите пари на всякакви сръбски институции, за д а не ги закачат. Но май в Лондон това не става. Затова се е изнесла от там . И лъже нагло. както и е в гена. наследен от лъжливите и крадливи родители.

нещо мирише... да не е плувала през ламанша, нали е минала паспортна проверка на излизане от страната...тогава си я оставиха да пътва,в сърбия я арестували...

Пеевски /и който стои зад него/, Искров, Цацаров и не знам кой още този път са отворили твърде голяма уста, за да налапат ..... всичко и всеки, който им попадне. Дано поне този път си строшат зъбите!

Няма данни те да са разпоредили арестуването на жената. То за всичко е отговорен Господ, може и него да го пишеш сред конспираторите.

Сгъласна съм с мотивите и ...досега не см чула да има осъдителна присъда за Василев ,от която да произтича това обвинение за дъщерята...Прокуратурата ни хвърля прах в очите ...

Не е нужно да има осъдителна присъда!Има обвинителен акт внесен за разглеждане в съда!Всички които са получили пари ит Василев следва да бъдат разпитани сега,не от после!

ало холан, всички критикуващи пеевски, цацаров, боико борисов. вие за гласувахте ли за партия, която иска и подкрепя реална съдебна рефома, която да създава граждански цонтрол върху сега безконтролната прокуратура. когато липсва граждански контрол - тази прокуратура се контролира от олигархията и мафията. ако сте гласували за герб, бсп, патриотите, дпс, марешки - вие не сте гласували за граждански контрол върху прокуратурата. вие сте гласували за мафията, за пеевски, за цветан василев, за запазване на статуквото. неотдавна казах на един приятел, че проблемът на хората в нашата страна е че те не могат да различат добрите герои от лошите. в момента в парламента няма добри герои - има лоши и такива които са нито добри нито лоши. затова българската икономика расте с 3.5 процента а румънската с 5.5 процента.

Мето, много си прав, ама ей ги на, виждаш как са ти нацвъкали минусчетата. Няма оправяне тоя народ, може би Бойко е прав. Такъв е материалът.

Абе "справедливост" ти явно си МЕГА проста щом не знаеш кой открадна парите!!!!!!!

"Кой?" Я дай едно списъче и ние да се светнем?

Кучко, да те отровят тези пари, които откраднахте на българите. Бял ден да не видите!

Това, което момичето го казва, аз го знаех още преди две години, но явно в България мафията е откачила, защото не може да окради всичко безнаказано и сега се чудят как да смачкат който се съпротивлява. А Цацаров, че е корумпиран прокурор мирище чак до Брюксел, но защо мълчат не ми е ясно.... да не си мислят, че нещата ей така с траене ще се оправят от самосебе си? Как може при явно погазване на всичко у нас Европа ей така да си трае.... толкова ли е по-важно някоя и друга мутра да са добри приятели с тях, че да си затварят очите за явни злоупотреби и машинации. Тъпи, прости и нагли Европейци!

Защо още не си повдигнал обвинения на тъщата,шурея,балдъзата и кумовете на Василев?Да не забравиш и вторите братовчеди на жена му,както и гаджето на неговата дъщеря!

Пеевски здравата го е закъсал. Опрял е вече само до най-неграмотните тролове и тук таме я някой турчин, я някой циганин да го защитава!

Цацаров изпрати ДАНС по сред бял ден да щурмуват банката КТБ и да я окрадът, затова го съдят американците

любуваи се на сърбия маце - рано или късно изборът ти ще е между москва, дамаск, или планините на кандахар. до вчера беше само призована и обвинена, а отвчера си беглец от правосъдието. нека ти припомня че и слободан милошевич, и радован караджич бяха в краина сметка предадени в хага.

И Цацаров и годподарят му Пеевски са ти правосъдието, бе лумпен, дето атакуваха банката за да откраднат милиардите й активи? И то пред очите на всички! Смятайки, че хората са овце и нищо не виждат и не разбират, понеже "и аз съм прост, и вие сте прости..."

сега къде са парите. парите са раздадени на "наши" фирми без нужните гаранции. тои много добре е знаел че тези фирми няма да му върнат парите. просто до един момент са били прятелчета и са си делкали печалбата, а в един момент са го изиграли. по принцип начина по които е раздавал парите е неправилен. банката фалира защото се разбра че има прекалено много лоши кредити, които не могат да бъдат възстановени. да, съгласен съм че държаватат може би трябваше да вземе банката и да не остава да фалира. по този начин щеше наи-вероятно да се избегне неразборията при която се откраднаха още пари. да и цацата е виновна и цялото полицхеско съсловие, с изклучение на партиите които подкрепят реално съдебна реформа. а за тези които казват че пеевски е виновен - има една приказка - не виновен които яде баницата, а които му я дава. парите ги е отмъкнал василев и ги е подарил на пеевски, като му е дал необезпечен заем, които тои ако не върне няма никакви последствия за него. с думи прости - аз открадвам едни пари и ти давам заем. ти идваш и ми казваш - не мога да ти върна заема, и аз не мога нищо да направя, защото това да не ми върнеш заема е законно. само аз съм виновен че съм откраднал парите.

Метине, империята на Доганя и Пеевски нещо? А?

аз не съм казал че доган и пеевски са невинни. но има случаи когато един краде незаконно, а при други кражбите са си съвсем законни и не могат да се докажат.

Мноооо неглрамотно и злобнооо написано!

ментора, та да не е такъв! Помниш ли Пеевски как се заканваше на Цветанов в парламента? Та и Мето е същия!

От решението на арбитражния съд във Вашингтон по жалбата на Оманския фонд за умишлен фалит на банката от страна на държавата с участието на държавни институции всичко ще се изясни.

Оманският държавен инвестиционен фонд, който е акционер с 30% дял във фалиралата Корпоративна търговска банка (КТБ), заведе дело срещу България в Международния център за разрешаване на инвестиционни спорове, базиран във Вашингтон. Сумата на иска е тайна, но по информация на "Капитал" тя е малко над инвестираните преди шест години почти 200 млн. лв.

то е нормално да съдят. това не значи че присъдата ще е осъдителна.

Има ли останали роднини на Василев - напр. до т.нар. "девето коляно" , които още да не са с някаква мярка за неотклонение и кой е допуснал този "пропуск", ако има такива роднини ?

Скъпа Радосвета, пише ти един семеен приятел! Ще се сетиш ли кой съм? За един твой рожден ден получи такъв подарък от мен, че почти се разплака от радост. Радосвета, баща ти е престъпник. От най-гнусните. Всичко, което ти ядеш, пиеш, обличаш, притежаваш, в това число и образованието ти, дамските ти превръзки и тоалетната хартия, която ползваш, както и гинекологичните прегледи, които ти се налагаха в едни момент в България, всичко това, мила Радосвета, е платено с крадени, мръсни, престъпни пари. Апартаментът, който е купен с дарени пари от баща ти, Радосвета, е нищо в сравнение с огромните пари, които баща ти пръскаше за любовницата си в продължение на години. Чисто приятелски съвет, Радосвета: Избягвай да пътуваш към България.

Не, не мога, ще ме светнеш ли кой си!

как кой !

Трябва да се учим от ингилизите. Идва некъв пазарджишки гей с парата - сака лорд да става. Земат парите, па му дадат една хартия, че е лорд. Некъв габровси циганин иска щерката да стане доктор по право. Няма проблем. Земат му парата, дадат тапията за доктор. Ако си плати ще му дадат и тапия че е Архиепископ на Кентърбъри. Така се прави бизнес. Сърбите схващат по-бързичко.

И все пак темата е защо Цацаров атакува КТБ и фалира банката за да може Пеевски и мафията да я обере и открадне АКТИВИТЕ Й за милиарди левове, и след това се опита да прехвърли цялата вина за кражбите на Василев! Разбирам, че трябва да заработваш тук, но все пак и ние не ядеме доматите с колците, капиш:)

то в Белград на колци ли са доматето?

От коментарите разбирам, че Василев чака Оманския фонд да осъди България, че банката е умишлено фалирана. Интересно !

не се прави на малоумен, американците съдят Цацаров и Пеевски за корупция и погазваане човешките права на българите, виж в Ютуб : Да се смеем или да плачем - в отговор на кампанията срещу Би Ай Ти (част 3)

Ми да ги съдят, но какво е общото с КТБ казуса и къде е Василев в това дело ?

Не само, Цацров и прокуратурата крият, но всъщност Василев още преди да атакуват банката е подал молба в която пише, че Пеевски се опитва да го изнудва и заплашва дори живота му - до Интерпол. Всъщност обвиненията срещу Василев, вкл. с обвинението му за убийството на Пеевски, което бил организирал е отговор на таиз мафия точно на тази молба на Василев! След това Василев уведомява с писма и европейските институции! Вече са задвижени процедури и в САЩ по закона "Магнитски", както се знае. Така че има за какво да е толкова нервна и уплашена българската мафия и Цацаров. и не случайно Доган и Пеевски изпълзяха от дупките си и започнаха да се обясняват. Пеевски дори проплака от ... ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ ЗА НЕГО:) Майтап бе, Уили! Основният съуздател на фалшиви новини в България се обяви за пръв борец срещу тях и тяхна жертва! Борисов се е привел и се ослушва какви ще са колатерал дамаджис:)

Ние от Америка за България се разграничаваме от нашия служител и колега "info" и смятаме твърденията му за безпочвени и манипулиращи обществото. Той изразява лично мнение, което не се споделя от останали членове и ръководството на фондацията !!!

Циганите крадат на дребно, българите на едро.

Циганите крадат, колкото могат, просто нивото им е ниско, не че биха отказали милиарди. Някои българи крадат на едро - 5 %, това не може да се отнася за останалите 95 %. При циганите процентите са обратно. 95 % крадат, но е несправедливо да се казва това и за останалите 5 %.