”Самоубийствено повторение” ли е смъртта на Краси Иванова?

Възможно ли е дъщерята на Татяна Титянова да се е превърнала в заплаха за някого, научавайки истината за смъртта на майка си?

Обратно в новината

Коментари - ”Самоубийствено повторение” ли е смъртта на Краси Иванова? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сутринта я видях,просната и красива.Бях дете,малко на кофа се качих колкото и да неми даваха да погледна през балкона.Сега като зрял човек като се замисля това си беше убийство!

Познавах Татяна от младежките ни години, когато беше екскурзовод в БМТ "Орбита". Изключително ведър и жизнен човек, който не би посегнал на живота си. Не приемам, че се е самоубила. Нечия гузна съвест се опитва да използва повторението на семейната трагедия за да легитимира самоубийство по наследственост, с което и предположението за причината на смъртта на Татяна, мир на праха ѝ.

Това семейство преди годни ни проглуши ушите и очите, че били някакви жертви на някои си комунсти. Бяха изхарчили сума ти пари за скъпи афише н образа на тая Титянова. По това врмене нямаше такава развита рекламна индустрия, чудно как се бяха справили. Интересно че има много самоубийци, не само в България. СИгурно и там комунистите са им виновни. ами като сте тръгнали да ровите пак тованещастно семейство, дайте и за другите самоубийци такива статии.

Жоро, трай си. Ти беше, нали?

Преписвате стари статии. Богдан Кръстев се прочу с "преследването на нинджи" по времето, когато бе директор на МВР-Ловеч. По друг повод бях в залата при реаутопсията - през 1990-та година, на покойната. Няма счупена подезична кост. Същата завърша с две фалшиви стави - остатък от филогенетичното ни развитие, та едната от тези стави се разпадна - това го видях лично. "Пълнежът" винаги се е правил с бельото и т.н. на аутопсираното лице. Споменатият професор се самоуби поне 15 години по-късно. Няма съмнение за неговото самоубийство. В психиатрията има термин "ларвирана психоза", поради което не правете сензации от стари човешки трагедии.

че Живкови са убийци, особено синът който е и наркоман - пропаднал тип.

Приказките за хладния ум,чистите ръце и горещото сърце май са само евтина комунистическа пропаганда?!

Тия вече ми омръзнаха с техните разправии и трагедии! Явно е, че този съпруг на Татяна е някаква голяма и силно засекретена клечка в бившето ДС, затова колегите му правят всичко възможно и невъзможно да протакат и забъркват делата и разследванията, да се "губят" материали, да се отнема на бабата и дядото законното и постановено от съда право да общуват с децата на дъщеря си ... А същите тези баба и дядо така и не казаха нито веднъж ясно и високо кой е убиецът, защо е станало всичко това и защо тая тяхна дъщеря-красавица навремето много е искала да се жени за Георги, дори две деца е родила от него, а пък не щяла да живее с него, а си ходела при техните, но и не се отказвала от привилегиите и парите, които са ѝ падали от него и неговото високо положение?! Много позната картинка, адски характерна за онези времена - не една подобна познавам - сами се вряха в тези среди и се натискаха да забременеят, за да се оженят, след това с връзките и позициите на тези мъже се намърдваха в телевизията, творческите съюзи и разни министерства, развяваха си коня колкото си искаха, след което се пишеха жертви на тия жестоки мъже, и искаха тих развод, със запазване на привилегиите и възможностите, но без носителя им, и с нови връзки - вече с по-млади и по-интересни ... Аман от провинциални кифли - тия са от Плевен - които даваха мило и драго да се закачат за големите хранилки в София, но ако може - без задължения - само с привилегии, и да се правят после на поетеси (една от бившите на малък Тошко, също плевенчанка, се мислеше за адски талантлива в писането - поетеса и журналистка била, как не... ), художнички и големите таланти ... И все мистерии около тях, все недоизказани тайни, неизяснени обстоятелства, неясни сенки от минало и от друг живот ... А без тези връзки и мъже в живота си не можеха да направят и една крачка, но много им се искаше да са все в хай-лайфа и по сините екрани ... Ля фам фатале ... леле-мале! ... от горно уйно, учиндолско ...

Аз така и не разбрах какъв точно е бил мъжа ий. Разбрах за сестра му, разбирах още че се опитвате да отклоните вниманието от Владимир Живков, но мъжа ий е супер мистериозен. И какво прави в Лондон?...

Още едно доказателство за злокобната роля на "светлата" дата 09.09.1944г.И от тогава насам - социализъм, после уж демокрация, а постсоциализъм, до сега пък с налаган на цялото човечество социалистически разврат под формата на измислени ценности...Абе евреите, няма ли да се спрете...?

Девети септември и личната трагедия на една фамилия, а, тъпанар?

дето не бил чувал за комунизма.

не е реално майката и дъщерята да се самоубият - навремето го потулиха случая за нула време, във всички по-големи градове бяха залепени позиви, в които някой питаше - кой уби татяна титянова - явно са им помогнали и на двете да се самоубият , червената аристокрация от миналото не си поплюваше, сега техните наследници- крупни капиталисти се превърнаха в червената мафия- почивайте в мир, татяна и краси

Така е. Като се забъркаш с недостъпен комунист, биваш ликвидиран и никой няма да плати за смъртта ти. ГАДНИ, ДОЛНИ УБИЙЦИ!!!!!!!

papion

Стефка я помня, една руса и пълничка говорителка, но явно с брат си не са били случайни деца. Никой не говореше тогава за родителите им. "Заметоха" историята, като самоубийство, дано сега в Лондон не го повторят.

то нямаше случайни в телевизията по онова време - като се почне от иван славков и янчо таков - но никога не казаха и дума за починалата говорителка татяна - явно е имало замесени от висшия пилотаж - едва ли ще излезе истината наяве конкретно кой е "помогнал "за смъртта на татяна, както и на дъщеря и - със сигурност не са хора от народа

Ако следствието в Лондон установи че не сте права пак ли ще ги обвините че са подчинени на дс и те???Без никакви сведения да си пускате тълкувателните приказки според мен си е лицемерна ''болка'' за племеницата ... А да приказвате как ако с''отидете'' как имало в ''чужди страни сейфове'' е жалко и тъжно ако наистина изпитвате човешката болка от загубата..

Е не, не си сменяй номера всеки пък, като се изказваш през пет поста. Стилът ти се разпознава, повтарят се няколко особености - трудно сглобени изречения, тромави мисли ... такива работи. А, да - и се засягате на ДС- принадлежност, защо ли?

Имах предвид, че всичките ви превъплъщения под различен номер се засягат!

Да, изреченията на 81, 98 и т. н. наистина къртят- каквато мисълта, такова и писането!

Така действаше червената сган навремето, така действа и сега!

суицидна ли е била? това как точно да се чете? предполагам някй идиот е опитал да вкара думата suicide в българския...

Лека и пръст на младата жена ама леля и голм ''спец'' се оказа с писанията си. Ако е имало какво да казва. от какво да се оплаква при сегашните информационни технологии е можела да го направи. Оставете хората да почиват в мир след като са напуснали този свят и не си запълвайте времето с фантасмагории защото не сте били свидетели на нито една от тези смърти.. Сляд ексумация видители намерили ''следи опт гуми'' и мачката започва фантазето на турския сериал в главата си. Той и е баща и след като той се е грижил за нея в Лондон където се живяла може да реши дали да ги уведомява или не..Лека им пръст и престанете фантасмагориите да си ги тиражирате.....

Между другото - синът на говорителката и номенклатурна издънка ,Стефка Иванова държи/ше паркинга до входа на Ю. Парк. Мамата пък е с хотелче по морето. Мила родна картинка.

Е.. малко по-едра номенклатура трепе дребната такава. И двете фамилии са комунистически, като Иванови са по-силни. Смятайте ,какво е било за съвсем обикновенните хора, еле пък "неблагонадеждните".

Цял турски сериял тука бре. Ако не повтаряхте една и съща фраза няколкостотин пъти написана по различен начин можеше и да го прочета цялото. Но важния въпрос тук е Кво ни интересува трагедията на простолюдието?

Пристанете да ровите в миналото на хората и да вдигате костите на починалите!Мир на душите им!

Ама разбира се, защо трябва да се търси някаква си истина и да се разравя някакво си престъпление. Кой умрял, умрял, нали не си ти!

Много е страшно, че режимът не може и не може да си отиде. Неговите представители и децата им, и внуците им, продължават да се облагодетелстват на наш гръб, да имат фирми, връзки, не изпускат властта и не се спират пред нищо, за да запазят позиции.

Изказахте си болката за някаква ваша комплексарщина май след като под статия за самоубийство, добре че не е в България та резултата като не ви харесва да го преснете пак на болката в главата ви ''комунисти, внуци, фирми''...

вие защо мислите, че пипалата им се простират до българските граници? и не, няма комплексарщина тук, а само тъга и негодувание срещу тези, дето се имат за повече от другите...

Само не мога да разбера тази поръчкова статия какво прави тук. Неадекватен анализ на някакви конспиративни теории, предположения и догатки - кой болен мозък реши да ни информира с тази толкова важна новина?!?!

Ако съкратят написаното десетина пъти, отделят фактите от предположенията и намалят субективното представяне, може би ще може да се чете.

напишете нещо за живите бе.

Например "Живите мъртви" с Рик Граймс , "Живият труп" от Толстой и други.

Какви са тези жълтини?

Публична тайна в телевизията бяха оргиите на Владимир Живков по онова време. Още тогава потулиха случая именно заради него.

Отивай в прокуратурата и давай показания, щом си сигурен, че е така! Досега нищо не сочи към твоята версия.

Ами значи и тя е била участник в оргиите ама само Владимир ви е на устата.. Сега да ви кажа че са още по големи оргии защото тогава все пак се държеше на някакъв професионализъм а сега само на задник..

LOL ... did not read!

НЕЗНАМ КОЙ Е ПИСАЛ СТАТИЯТЯ,НО ТАТЯНА ТИТЯНОВА БЕШЕ НАМЕРЕНА МЪРТВА ЗАД 2 БЛОК В ЗОНА Б-5 СОФИЯ,ЯВНО ВСЕКИ ПИШЕ КАКВОТО МУ ХРУМНЕ

Глупости

57 блок червена звезда.с очите си я видях.И никога няма да я забравя.червен пеньоар и с черен чорапогащник май беше.