Задържаха 14 гранични полицаи за рекет

14 гранични полицаи, изнудвали за пари шофьори на ГКПП-Дунав мост, са задържани при операция на дирекция "Вътрешна сигурност", съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха 14 гранични полицаи за рекет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо от такива акции, но защо Б.Б. и Цецо трупат рейтинг само на гърба на своите избиратели. Защото ги избраха до голяма степен полицаите и техните семейства, с надеждата за по-добро и адекватно заплащане в системата на МВР. Истинската корупция заради, която ни критикуват е по-високите етажи. Защо не осъдихте един политик, а и какво стана с депутатите, които бяха поблазнени от скъпите GSM-и - бяха порицани (похвално). Макар това не е подкуп???

Всички знаем че на всяка граница всеки митничар взима пари щом цеци е арестувал тия значи от другите митници му се отчитат редовно БРАВО Е ТЕ СЕГА ПОВЕРВАХ НА ГЕРБ!

ИНТЕРЕСУВА МЕ КОГА ЩЕ СЕ САМОАРЕСТУВА ДРУГАРЯ ПО ФИЗИЧЕСКО.

Браво дон цеци отне ти една година да разбереш това което от години знае всеки минавал граница!!!Колко ли време ще ви трябва за по сериозни неща се питам,към седем осем мандата ще ви стигнат ли г-н физкултурник?

Често ходя до Гюргево и никой до сега не ми е искал нищо. Е,вярно,пътувам с велосипед.Ако не ги бяха гепили,току виж и на мен някой ден биха ми поискали един лев.

много си прост.

Не е вярно г-н Цветанов Слагат са по 5 евро на паспорт за да няма проблеми. Това е практика на всички КПП-та не само на Дунав мост. Спомняте ли си румънският журналист с 50 евро. Изкараха човека виновен че снимал със скрита камера, а корумпираните митничари - герои.

Защо точно на Дунав мост направи акцията Цветанчо? Да си го върнете на Ваньо Танов ли??? Софийски улични полицаи кога ще арестувате за рекет - там също сумите са малки но системни.

А кога ще арестуват кожодерите на Калотина?!!!

А кога ще арестуват кожодерите на Калотина?!!!

Да, наистина! Преди време пътувах с автобус до Германия и носех рекламни материали. За това един митничар ми иска пари, за да ме пусне, аз му дадох 20 евро, но той се извърна настрани и започна да цъка и се направи на обиден, че не съм оценила достатъчно жеста. Аз веднага му дадох 50 евро, той се усмихна и пожела ми приятен път!

Един по един. Всички на куп не може! И за това берекет (все пак досега такива неща не са правени).

Поредната измама на Цветанов, та аз редовно преминавам през дунав мост никой нищо не ти иска бе хора, какви са тези глупости, сега си го връща на Танов, войната продължава. Цветанов е бил доста нагъл тип. Никой нищо не иска на Дунав мост- редовно пътувам

С какво пътуваш бе, глупак, с ТИР или с автобус? Не четеш ли че става въпрос за такива ПС.

по-принцип всички са си давали , тъй че нищо ново,въпроса е че след това ще се вдигне тарифата , заради възможни усложнения. А за Цецо - ела на пазара в люлин3 да видиш - цели композиции цигари се продават и то пред погледа на патрулиращите , които наблюдават да не се карат циганките.

много гранични полицаи просто забравиха какво трябва да правят и къде се намират.Лично аз се срамувам от тях. Ужасо е положението в ГКПП порт Бургас -там една огромна част от граничарите просто изнудват капитаните за цигари.Мислля ,че тези хора просто петнят лицето на България. А е толкова лесно да се изловят всички които злоупотребяват.Сигурен съм, че при една провека ГКПП Порт Бургас ще остане само с няколко служители.

Цецко, това не е само на границата бе моето момче! Защо не се поинтересуваш колко е задължителния ежедневен отчет на един автопатрул към началниците?! Или не знаеш, че има такова нищо. Да ама не, важна е границата!

А теб кога ще те арестуват, наглец шестаков?

Паричките май пълнят партийната касичка на ГЕРБ !? Добре дошли в България - тук експериментът продължава!!!

Още преди новината да бъде пусната по медиите те били освободени срещу 2000 лева което е заработката за цели две смени. Смешна държава сме.

в булгаря никога нама да се спре цорупцята.така е било *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма да забравя когато си донесох парвя компутар как митничаря отвори едно чекмедже и каза остави тук нещо за почерпка....дано се е почерпил....в гроба

Eееее браво! Hаистина "сговорна дружина-планина повдига" но горко му на тоя на чиято глава се сгромоляса. Aко това е истина-ама толкова са се изложили или вече от "старост" са оглупели. Xора, няма н и щ о скрито "под слънцето". Hяма и да има н и к о г а.... Bърнете краденото и покайте се, докато сте живи!!

Това са полицаите в България!.. .Вари ги, печи ги - нагли прости милиционери! Итакива ще си останат- гранични полицаи, катаджии и въобще всички милиционери! Те отиват на работа не с мисълта да изпълнят заодълженията си, а с мисълта да крадат!... Много проблеми създават румънските и унгарските подобни служби при пътувания. Румънците обикновено си питат по ТРАДИЦИЯ". Ако им дадеш 5 евро, ще ти иска 10, защото требва да дели с колегата!... Унгарците са още по-зле!... Те ровят в багажа и буквално търсят за какво да се хванат! Оправия ще има (може би!) при махането на тези граници и приемането ни в Шенген"!... Пак има нещо странно - на показната акция показаха 3 TIR-а с цигари - да се чуди човек, тия контрабандисти дали срам нямат или са били сигурни, че ще могат да ги прекарат незабелязано?!... Между другото тия дни румънците сториха това на ВИСШИ служители в тяхното МВР и затова са пред нас по всички показатели!...

До Big Eye моля напиши ти ,като отиваш на работа какво мислиш ?Ти най вероятно мразиш и себе си щом изброи толкова много професии които ти мразиш .Направи си автопортрет на себе си и тогава укорявай всички други ,защото това е характерно за българина ,той лицето на народа ,а другите криви ,но истината е друга !!!!!!

хммм, и сега да не стане, да ми сложат гладни герберистани, че, тия душевадци, гледайки от Боко, ще искат да лочат народна кръв, като за 20години неяли... и вместо 5-10 евро, да трябва да им снасяме на тия по 100-200...

Браво Цецко, браво

Ето, бе! Изловихме ги, цели 14 парчета! Ха, сега ни пуснете в Шенген!

Тези възпитаници са на БСП!Тя така ги е научила да работят и след това назначила на работа!

Става банално това тотално оплюване на БСП и това миене на ръце с тях. Сигурно те са ти виновни когато имаш проблеми с ерекци*та! Откакто милицията стана полиция и гранични войски станаха гранична полиция, освен корупция, рекет и злоупотреби друго не се случва там. Крадците са си крадци, независимо кой е на власт.

но я се замисли кои ги толерира тези крадци толкова време.

Добре правят и да продължават! На мен лично в последните години български митничари и гранични полицаи не са ми правели никакви проблеми. За съжаление много проблеми правят румънските и унгарските подобни служби при пътувания. Румънците обикновено си питат за "ТРАДИЦИЯ". Ако им дадеш 5 евро ще ти иска 10, защото требва да дели с колегата. Унгарците са още по-зле. Те ровят в багажа и буквално търсят за какво да се хванат! Оправия ще има при махането на тези граници, приемането ни в "Шенген"

тъпако ,на такива като теб трябва да им бъркат в отвърстието.Ти не разбираш смисъла на това какво се говори.Междудругото -какво прави един тъпак като теб по чужбина ?Ти си долен хайванин и мястото ти е някъде в района на Джебел или северн Турция.Наздраве ,Глупако-нещастен

........казала свинята и се потопила отново в локвата.

Абе ти от МиАлоград ли си БЕ? Седи си там!

шибани унгарци. никога няма да им дам. много са нагли.

ами шефа Пенов няма ли по 20ст.-за него

Къде майтап каде истина требе поне едно благодаря да кажем на Яне пусна малко литературно творчество и контрабанда взеха да хващат че и граничари да ловят. Само дето пак има нещо странно на показната акция показаха 3 тира с цигари да се чуди човек тия контрабандисти дали срам нямат или са били сигурни че могат да ги прекарат незабелязано. Айде утре Янето да пусне още нещо че най-накрая да вземат да ги фащат наистина.

+1

Идва реда на Искра и Менда.До сега само Дунав мост не беше узурпиран от герберската вълна.А какво става по всички граници на Европа всички знаем.Между другото тия дни румънците сториха това на ВИСШИ служители в тяхното МВР и за това са пред нас по всички показатели,и при тях мутри не са начело на държавата.

Цецо голям залък хапни но голям камък по митничар не хвърляй ! Защото ще вземем ей така по погрешка да спрем някой от камион с носна пудра и сетне много хора ще понесат бизнес загуби :)

Добро утро това е на всяко минаване на всички граници

Уауууу, Цецо откри топлата вода!!!

А ние даже не знаехме,че има топла вода.

В такива продължителни акции смисъла е да се стигне по-нагоре, сега обче дай да жертваме няколко дребни риби и да се ограничим с малко приказки как големите лоши, едно време, вземали и те. Защо бре Цецо все уж големи риби гониш и само цаца фащаш, па и я пускаш накрая? Много ти е странна въдицата рибарю, ама и езика ти е рибарски - фанеш жабка, па после ходиш да разяравяш как ти клъвнал кит ама кофата била пробита и избягал.

Големите риби си имат Съд и платени ревачи.

Ами цАцА ще фаща, нема да фане цЕцО!

хихихихи :)

На 40-50 човека 20лв. или по 40-50 стотинки на човек, но минаваш веднага. Камион със стока за стотици хиляди лв. и часови график-ще дам и повече за да не вися като парцал защото това време след това няма наваксване. Не виждам какво ще спечели държавата, но на шофьорите ще ни разкрачат мамата ако започнат да проверяват камионите по устав-ще дремем с часове.

Е сега ще гледаме колко са корумпирани граничните полицаи/не че не се знае/Но в това време минава контрабандата на Цецко.

Е, ако не ти отърва да ти проверяват нещата, както е редно, къде си тръгнал? Както се казва - който го е страх от мечки не ходи в гората.

Тръгнал съм да карам камион на п..ката си майна за 30лв.надница защото трябва да ям и аз и семейството ми

Това са полицаите в БълХария.Вари ги печи ги нагли прости милиционери.Итакива ще си останат:и гранични полицаи и катаджии и въобще всички милиционери.Те отиват на работа не с мисълта да изпълнят заодълженията си а с мисълта да крадат.

Как да си изпълняват задълженията като не си ги знаят. Я хвани който и да е пътен полицай и го попитай какво може да прави, освен да те спре за превишена скорост или за това, че си минал на "жълто" на светофара... Мъка...

Стига с тоз тормоз по границите

всички го знаят това. дано тази практика престане. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.