Задържаха голямо количество стоки менте

5000 броя дрехи и обувки, както и 150 парфюма, носещи логото на известни търговски марки, задържаха митнически служители на Митница Русе.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха голямо количество стоки менте | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посетете LIDL - най-голямата верига магазини за китайски ментета за промишлени стоки! И не се лъжете, че стоките се изкупуват - всеки Пн и Четв. едни и същи стоки се разместват по залата, за заблуда на селянията по цялата страна... Търговски номера за тъпаци... Което не е китайско, не е оригинал!

Обувките една по една ли са броени или по чифтове? Въпросът е съществен за отчитане на успехите на митниците!

да не се съмняване : неотчетни , тайни лаборатии превземат страната , подобно както в старите времена фабрики за папироски , тютюн. разплащането по българският биткойн, там даже предплатен ваучър от едикъдеси ще свърши работа . а след цялата операция , въпрос се съсредоточи върху една вратичка в счетоводната част , щото сумите няма да са левче за тебе , левче за мене. но, погледним на БФБ, капиталите на регистрираните . Едно и също .

Тези митничари в Русе, не са ли ходили никога в МОЛ-а, че се правят на толкоз изненадани? С още 2-3 подобни акции, ще оставят средностатистическата българска кифла да ходи гола и боса и да мирише на село...

..

Ау , каква новина! Ами то и храната и дрехите и обувките, всичко е менте. Сега ли го разбрахме?

Цялата държава е менте.

.

маркова стока купувам на килограм , втора употреба . добра цена , добро качество .

Абе този капитализъм със свободна конкуренция все повече ми прилича на планов социализъм.

да си вършат работата митничарите, но всяко чудо за три дни. След това пак ще почнат рушоветите - те без тях не могат, митничар без далавери - такова животно няма!

малиййй,пак избихме рибата с контрабандата