Безплатно по Дунав мост 2 до 1 юли

Дунав мост 2 при Видин-Калафат бе отворен за преминаване от полунощ на 15 юни. Той ще се казва "Нова Европа". Преминаването по мостовото съоръжение до края на месеца е безплатно за автомобили, пешеходци и велосипедисти.

Обратно в новината

Коментари - Безплатно по Дунав мост 2 до 1 юли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре е "Нова Европа" отколкото "Султан Селим I" както го кръсти третия мост над Босфора Ердоган в Турция.

"...А сега си спомни, че през втория мандат Бойко обеща четерилентов път през Враца до магистралата, ама ние помним..." На това му се вика: да сложиш каруцата пред магарето. Първо да построиш мост, а после път към него - това и пожарникар не би го направил. Хеле пък ако го прави като магистралите и както направи Цариградско шосе в София - на вълнички и бабуни, та после трябваше да го кърпи и оправя, не знам...

абе няма ли кой да каже ВЛАК ИЗОБЩО ЩЕ МИНАВА ЛИ ПО ТОЯ МОСТ - ДО КЪДЕ И НАЙ -ВЕЧЕ КОГА ? Нищо че е юни, май ще пееем песента - някога но не сега ....

То се вижда от самолет ж.п линията бе тиквеник! Сега видинчани ще чакат Гея да им направи аутобана София Видин,няма само бат Бойко да се гърчи!

сега остава и пьт до видин да направят

Вече има... - от към Румъния...:)

"В обменните бюра във Видин най-обменяната валута в събота бяха леите. За 20 лева човек получава 43 леи". Абе румънците във Видин левове ли обменят срещу леи? Абе аз ненормален ли съм или журналистите вече не знаят какво пишат?

Ами ти като българин, ако искаш да отидеш до Калафат с левове ли ще отидеш дотам или ще се замислиш предварително да си купиш малко леи да имаш?

Подкрепям,ама много комунярски звучи,Бойков мост е почтенно да се каже!

Да благодарим на Мико Мазния,Олигарски и Гейзера ,че само за 16 дена ,успяха да построят Моста,те надминаха и Вълко Червенков-3 петилетки за ,една ,другари! Глория и Ивана има повече заслуга,барем са забавлявали с концерти вечер майсторите

Една хубава новина в тази държава.

гръб 100 тояги са много

не на чужд гръб столетница е много!!!!

Е, при всичките им грешки, едва ли има нормален човек да не признае заслугите на ГЕРБ този мост да стане най-после реалност. Дори, когато не харесваме някой не бива да бълваме само злоба, а да оценяваме хубавото...

Хората са объркани според мен, а отделно налице е страхотна компроматна война с тях. Комунистите не искат да пускат кокала, това е. Хайде сега, нали уж Цацаров беше човек на Герб, ми що обвини Цветанова? Нищо няма да намерят при Цецо затова.

Абе сигурно си прав... То ако е за въпрос, Адолф Хитлер е построил много повече и много по-качествени аутобани от магистралите на Бойко Борисов, ама някак си не може да ми се откъсне от сърцето да изкрещя "ХАЙЛ!", не мислиш ли?