Десните призовават софиянци да си поискат Витоша

ДСБ, "Да, България" и "Зелените" призоваха Столична община да ревизира приватизационния договор за Витоша с "Витоша ски".

Обратно в новината

Коментари - Десните призовават софиянци да си поискат Витоша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпросът не мисля, че в това дали някой ще си поиска или ще вземе Витоша. Там проблемите са за това, че според сега действащия план нямам как да се подменят лифтовете. Може само да се ремонтират. Те обаче са изключително остарели и за някои дори не се произвеждат части. Това е като старата лада. Колкото и да я ремонтираш това не променя факта, че колата е вече на 50 години и не е годна за използване. Само, че Зелените са доста кухи парчета и не могат да се го осъзнаят или просто работят в нечий интерес, който да може да заграби планината.

Всеки ден се моля на Господа Иссуса Спасителя,час по-скоро да дойде спасението на душите на Драгалевския Крадец и 40-те му пладнешки разбойника, така както се молят (надявам се!) молионите бедни българи. Анатема и нека да бъде до девето! Амин ! За да възтържествува правдата и справедливостта, и да пребъде нацията ни!

тея и витоша са им е крива. чудят се как да се набутат в политиката и все някой им е крив. ето вижте как се използва природата за политически цели - https://link

А,бе белев,мелев.... след,като договора не е спазен се разваля!Кво толкова има за мислене.Има си закон!

А бе тия десни ли се наричат бе :) Ше падна :)

Да благодарим на Тома Белев за дебилния план на Витоша дет нищо не може да се пипне!

Dimi

Чел ли си плана за управление на Витоша? Ако беше го чел преди да коментираш щеше да знаеш, че всички лифтове/ влекове могат да се модернизират или изцяло подменят, но в съществуващите трасета (трябва да се спазва трасето, а не стъпките както лъжат от Витоша ски). Също ще разбереш и други лъжи, които говорят от Витоша ски... Също да те питам дали случайно си видял кой е иготвил плана за управление на Витоша?

ТОМА БЕЛЕВ И ДРУГИТЕ ЗЕЛЕНИ МАФИОТИ ОТДАВНА СЪСИПВАТ ВИТОША-ВРЕМЕ Е ДА СИ Я ПОИСКАМЕ;)

Dimi

Мантрата на Цеко Минев... за всичко на Витоша е виновен Тома Белев... че дажи същия този еколог има екстрасенски възможности и когато е разработван плана 2005 е знаел, че цеко зад офшорките ще купи лифтовете 2007ма... да не говорим, че плана е изработен не от екологични организации а от Националния център за регионално развитие към МС... също така ако се прочете този план действащ и в момента ще се види, че е разрешено модернизиране/ подмяна на лифтовете но в рамките на съществуващите трасета... Ама ти продължавай със същата мантра, че "зелените са винивни за всичко" начело с Тома Белев, който видиш ли бил най-кръвожадния, даже ядял малки дечица на витоша...

ДСБ?! А тези помнят ли кой промени статута на Витоша от Народен на Природен парк и по този начин отпуши купуване, продаване на земя, строежи и т.н.?

ЕДНИ СИ ВЗЕХА МОРЕТО ! ЗАПОЧНА ВЗИМАНЕ- РАЗДАВАНЕ НА ПЛАНИНИ :-) АКО СОФИЯНЦИ НЕ СИ ВЗЕМАТ ВИТОША, ЩЕ ИМ ОСТАНЕ САМО ОПУШЕНОТО ОТ ЦИГАНСКИ ПЕЧКИ И ПРОВИНЦИАЛНИ ТРОШКИ ,ПОЛЕ !!!

Ама че ви мързи, та ви г*за боли. За лифтове сте ми ревнали! Я почяайте да се катерите! Нали има пътеки, какво повече искате?

Както Пирин, така и Витоша, принадлежат на всички българи. Всеки, който обича планината и иска да прекара свободното си време в нея, трябва да има улеснен достъп до подножието й или по-високите й части, без обаче това да вреди на околната среда. Има достатъчно пътища и лифтови съоръжения. Трябва да се подобри автобусното обслужване и да се подобри състоянието на лифтовете, както и работното време на упоменатите. Да не забравяме, че Витоша е белият дроб на ужасно замърсената София, поради което трябва да пазим тази планина.

Dimi

Така де... ама този чийто бизнес интереси в Пирин защитава целия държавен апарат като матросов на амбразурата е собственик и на Витоша ски... пак скрит зад офшорки... и лъже, че плана за управление на Витоша му пречи да модернизира съоръженията...

не мога повече да ползувам въженият седалков лифт Драгалевци -Голи връх , тъй като са повишени билетчетата и видях последният път ,когато исках да го ползувам че хора не се качват. Принудих да драпам пеша нагоре !

..." при последващите процедури по приемане на специализирани устройствени планове Столична община ще има достатъчно лостове да изисква инвестиции"......Още колко години г-н Герджиков трябва да минат, че пак да не можете да сдържите мнението си и да напишете във фейсбук, че ще намерите "лостове" за въздействие

ОТ БЕЛЕВ ЛИ ДА СИ Я ИСКАМЕ ВИТОША?????ХАХАХА

Къв Белев бе? Цеко Минев е собственикана "Витоша ски"!!

Да, крайно време да се въведе ред!!!!

Лъжи, лъжи и само лъжи!Точно тези, които сега са се загрижили на Витоша предизвикаха пълната разруха и еко-катастрофата свързана с корояда.Нямаше никакви грижи за гората и инфраструктурата.През последните 10 години директор на парк Витоша беше видният "зелен" Тома Белев, оставил след себе си радруха и пълно унищожение, без никой да му потърси сметка за явно престъпление по служба.Докато не осъзнаем истината за "зеленият октопод" нищо хубаво не ни чакал

Иванов, за лифта ти говорят бе! Има ли лифт до Копитото?

А защо няма?! Защото по всякакъв начин се пречи да има!От началото на 2007 има план за нови съоръжения, до сега не е забит и един стълб.Причина -непрекъснати пречки и саботаж за влизане в сила на съответен план за управление на планината.

Тези опорки си ги заври дето слънце не огрява.

Софиянци ще си върнат Витоша само тогава когато българите си върнат България.

От кого да я поискат ? От мафията.

Ал

Трябва да се промени Закона така, че да НЕ позволява части фирми да притежават и да стопанисват съоръжения в национални паркове! Само общински и държавни фирми!

Не съм привърженик нито на ДСБ, нито на "Да, България" или зелените, но този път са напълно прави. Как може да бъде оставен един човек да издевателства над цял двумилионен град? И да си прави каквото иска, без да спазва клаузите на сключения договор. Витоша предлага прекрасни условия за туризъм и ски спорт и Софийска община трябва час по-скоро да се заеме с разрешаването на въпросите, свързани с пречките пред развитието им. Искаме ние и нашите деца, както и гостите на София, да можем да имаме възможността да ползваме модерни лифтови съоръжения за бърз и удобен достъп до планината. И да се възстановят унищожените от лакомите и прости бандити на прехода хотели с ресторанти и хижи, където хората да могат да отпочинат след работната седмица.

Билета за седалковия лифт в двете посоки за двете линии е 10 лв, което е достатъчно евтино. Основния проблем е, лифта работи само от време на време, и ако имаш късмет ноже да го ползваш. Затова на последък, го подминавам и ходя с колата. Това не е правилно но за съжаление хората са принудени да го правят. "Витоша ски" упражняват, толериран от общината рекет на всички които посещават планината.

хахахаха е то кво излиза, крадеца вика дръжте крадеца

Къде са десните между гореизброените ????

Да, гласувано е през 2007 г., но през месец юли (26.07.2007), когато в СОС все още няма нито един представител на ГЕРБ. За сметка на това там са БСП (19 човека), СДС (10), ССД (9), Гергьовден (6), ДСБ (6), Демократи за София (5), НДСВ (4) и 2-ма независими.

Ал

Билетчето за седалковия лифт в една посока - 8 лева! 4-членно семейство до Голи връх и обратно - 64 лева! Ебати цените! На всичко отгоре работи само когато им е кеф. Аман от мутри! Прекратяване на приватизационния договор!

Корупцията не е от вчера !

ВИТОША, В КАЧЕСТВОТО СИ НА ПЛАНИНА , Е СОБСТВЕНОСТ НА БАНСКО ! ЗАПОВЯДАЙТЕ СОФИЯНЦИ В БАНСКО ! НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ СКОРО ЩЕ ИМА НОВА КАБИНКА И ПИСТИ, ХОТЕЛИ , РЕСТОРАНТИ, ПАРКИНГИ.....

защо ли точно тия спонсорираните соросоиди са се загрижили за витоша?

Защото дебилите комуняги са безгрижни

Да, гласувано е през 2007 г., но през месец юли (26.07.2007), когато в СОС все още няма нито един представител на ГЕРБ. За сметка на това там са БСП (19 човека), СДС (10), ССД (9), Гергьовден (6), ДСБ (6), Демократи за София (5), НДСВ (4) и 2-ма независими.