СДС и ДСБ се разбраха за изборите в София

Представители на ръководствата на СДС и ДСБ проведоха среща и се разбраха, че в неделя двете партии ще регистрират „Синята коалиция” за участие в изборите в столицата.

Обратно в новината

Коментари - СДС и ДСБ се разбраха за изборите в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато централата на СДС диктува на общинските си структури,в случая София,как "правилно" да се споразумява с други десни партии,СДС скоро няма да излезе от сянката на ДСБ-Костов.

Какво се коалират? Народът отдавна ги отписа тез мошеници. Окрадоха държавата до толкова, че чак следващите избори комунисти ги спечелиха:(, А сега мутри...

изгладнели псета, отдавна загубили битката за бекона, таят надежда за кокал

За сьжаление няма я вече синята идея,няма го онова СДС за което висяхме по площадите.Сега най-после се разбраха как да разделят кокала,но те си правят сметките без крьчмар,защото хората /повечето/вече не им вярват.Затова ще гласуваме за ГЕРБ.

Веселин Методиев е един от най-келавите политици на новото време, ама нищо не става от него......позволявам си да направя такъв коментар, защото го познавам и като просветен министър и като председател на една от комисиите в НС през есента на 2005 година. Головодник !!!! Заради такива като него не ща да чуя за СДС или ДСБ, а бях един от твърдите им подръжници.....демократи.....дрън, дрън, за нищо не стават!!! Жалко!

няма синя идея, няма синя коалиция, няма пари, бившия СДС е в будна кома - нито приема, нито предава.., сигурно сънува "мистър10%"

-Какви лекарства изписаха лекарите за политическата ви амнезия г-н Костов ? -Абсолютно никакви ! Предполагат , че така скоро ще забравя за заниманията ми с политика изобщо.......

щастлив съм че децата ми живят в чужбина и внуците ми се родиха там

Ало, цяла ви коалиция е от около 100 човека,това акосте милион ще се изпостреляте,ама вие си знаете,така сигурно ставате по влиятелни........

Нещо не става ясно къде в това "разбиране" са Усмихнатият крадец и Бакъра?

СДС изпадна в КОМА на 17.06.2011, когато самоопределящите се като "демократи" гласува "въздържал се" при втория вот на недоверие на БКП/ДПС към правителството Борисов! Синята идея на СДС, сътворена от истински демократи малко след 1989, УМРЯ едва 11 годишна на 26.07.2011, когато СДС > > ПОДКРЕПИ < < БКП и ДПС в стремежа им да свалят едно демократично избрано правителство на България!

Оправи малко аритметиката 2011 - 11 = 2000 г. Синята идея се зароди, укрепна и беше убита по-рано. Ликвидира я Иван Костов в края на втората година на управлението си - 1998 г. Заради неговите действия и подкрепата му към червената ДС олигархия стана възможно идването на власт на Крадлив Дедо през 2001 г., а после и на Триглавата ненаситна ламя - Тройната коалиция, създадена и режисирана от Гоце и наставниците му. Сега са останали един файтон хора (както казва великият Алеко) и ще се избият кой да се докопа до кокала в Софийска община. Иначе си много прав/а - няма Синя идея в СДС, ДСБ и ОДС. Има само представящи се за сини ненаситни отрепки.

БУРЯ В КАПАЧКА С ВОДА.

Моля опитайте се да прочетете"Течна дружба" на Иво Инджев,"Хрониките..."на Стефан Цанев,"Строители на съвременна България"на Симеон Радев...и тогава коментирайте.Вероятно сте чели само..."Овчарчето Калитко"

Българино,защо не си задаваш въпроса,защо здраво държим последното място в Европа по доходи?Явно никой не мисли за това незавидно положение на народа ни. Трябва без да се обиждаме идва от простотията ни българска.Простотията ни идва от голямата ни неграмотност.Простотията ни идва от омразата,завистта и алчността на вождовете ни,които искат да ни управляват! Защо силата да се разделяме е по голяма от силата да се обединим На България и трябва една силна синя партия! Кой най напред разцепи С.Д.С. Имаше С.Д.С с тирета след това Софиянски го продължи Така,че неможем да виним само Костов. Само с обединението в една партия ще имаме най голям успех! Другото е провал! Раберете го! "Прост народ ,слаба държава"!

хммммм, а някой казваше: "Българите са един много малък, но за това пък много прост народ", ама кой да чува?

Междувременно цели райони от страната престават да бъдат български. Там необезпокоявано вилнеят ислямски фондации и турските тайни служби. А мекеретата, които сме овластили си траят, защото така им е наредено от задокеанските им господари.

Така им се пада на СДС като се събраха с Костов и компания

В изборния закон трябва да бъде записано - 4% ...и баста никакво влизане в парламента, а за коалиция от 2 партии - 8% ! Тогава ще се отървем веднъж завинаги от кандитат-члена на БКП другара Костуф и дебилния комсомолец, Мартинчу Димитров!

злобата е голяма. костов е мразен точно от дс агентите ,защото въпреки всичко ги изобличи.точка. всичките престъпления за прехода търсете в дс ,мултигруп ,доган, илия павлов, васил и георги илиеви и много други верни на бкп създания.

В лето 1989-то другара Костуф писа нов Комунистически Манифест във в. Работническо Дело /има го в интернет/. Тъй като другарката Елена Костова беше щатен партиен секретар на ИТКР, другара Костов искаше да се влее в редиците на новосъздаденото БСП /не е много ясно, защо отреди не му е провървяло с БКП, макар и гл. асистент по Политикономия на Социализма/. В последствие, обаче другара Луканов, който се стремеше да сформира и "достойна" опозиционна партия, преназначи другара Костов към СДС.

дсб винаги ще са в парламента за да представляват малкото хора с мозък в главата си.

Да, де! ... с 1,5% гласове!? На миналите избори, всъщност ги спаси Гоцито, като върна закона за 8% гласове за коалиции ... -:)

Шапка свалям на стратезите в БКП-създадоха БСП и клонингите и СДС,ДСБ,НДСВ,ДПС и другите боклуци, тихо и мирно пратиха в небитието старите партии-БЗНС, Социалдемократическата, Демократическата, Радикалната и др. и по този начин си запазиха кадрите, заеха ключовите позиции в държавата и вече 22 години пудрят мозъците на балъците, че има многопартийност и демокрация.Уважавам ги-само те успяха и комунягите в Русия донякъде.

Не са толкоз много стрезите на БКП-ДС, а именно: Луканов, Лилов и Гоцев ... някои са още живи и необезпокоявани от матриала. Но са от различни кланове: Днес Лилов има Гоци Първанов и Станишев, а ген. Гоцев има Б. Борисов и 3то разрядни милиционери и ДС-служители.

А ГЕРБ на кого е клонинг? Само тя е независима така ли? То бива промит мозък, ама чак толкова. Бъдете малко по обективни. Независима от Лукойл ли е?

Забравиха и другите с които се подкрепят!

ало идиотите на дCб Cдс герб и бсп турците развяват турското знаме в Kарjaли ,затова ли се биха и умряха пра дедите ви ??или вие сте башибозуците на балгария ???позор сте за хората оставили костите си на шипка . или ви харесва да ви шибат турските паши???шибани партии проклети да сте за туи че поробихте бг народа.

СДС станаха всеядни помияри.

ДА ТО ЗАТОВА КОСТОВ Е МРАЗЕН ОТ ВСИЧКИ ДС АГЕНТИ . НАЛИ НЯМА ЗАЩО? ПЛЮТЕ СИ

Хич няма да се учудя ако в топ ченгетата на ДС изкочат имената на тези нещастници начело с КостООФ

Кой не скача е червен!!! УРА....АААА! Къде сте Вие сега ентусиазирани седесари...посинели площади....излъгаха Ви. Иван Костоф Ви беше бляна. Последния валс беше написан за Вас.... злобата Ви задави и сега ще плащате за глупостта Ви!

Много добре казано!

...го прецака Иван Костов. Като го би царя, той се скри за три години и мислеше, че ще натрие носа на някого. Хората го забравиха. А той беше човекът, който можеше да вдигне партията след провала на 800-те дни. С фасони политика не става и ето резултата. Я си спомнете митингите, дали това беше само еуфория? Това беше потенциал, който се профука. Къв седесар е Мартин, каква партия е ДСБ. Отломки. А Костов имаше шанс да бъде лидер и до сега. Освен ако всичко не е една конспирация от рода на "трайко, полека".

Човек като чете какво говорят сини и тъмно сини и как се пазарят - направо да му се доповръща от търговията. Политиката е станала БИЗНЕС... далавера, алъш-вериш, а, бе гадна работа. Кой ще гласува за такива хора!?? Политик = мошеник!

Политик е по-висока степен от най-големия мошеник и мръсник

Веселине, когато ти говорехме да се регистрираме сами (2005г.) ти си побара онази работа!Сега ДСБ щеше да има собсвен политически профил, а не да е крак на маса!

А не беше ли по-добре с БСП да се регистрира....хахаххах тъпи комунисти

спокойно ще ви управляват мутри пичове и пички...ала ББ ала Маргини Миски и всякакви подобни. и ще ви оправят

Всичките тия по този начин работят за герб-най-лошото е че го правят умишлено...това е жалката картинка...на 41 год. съм за първи път в живота си се замислям за емиграция - тука почва да не се трае.

Аз мисля, че е крайно време ДСБ да се отделят и повече да не се занимават със СДС. Очевидно е че партията на Мартин Димитров се е напълнила с хора на ДПС и други продажници. Щом подписват и споразумения с престъпници като Софиянски, Бакърджиев и Дилов - значи нищо не е останало от първоначалният замисъл на СДС.

Прошко Прошков е толкова сигурен на балотажа, доколкова,доколкото е сигурен другият опонент-Робинзон Крузо.

Правили сметки,ама ги правили без кръчмар!На изборите ако вземете 80 хиляди гласа,хвърляйте шапки от радост,че и толкова сте взели!

Синя коалиция,СДС,ДПС,ДСБ,БСП лапачи на прехода.Хората обаче вече се осъзнаха.Сига КОМУНИЗЪМ.

А ГЕРБ къде го забрави. По-комунистическа партия от тази издигаща паметник и соцмузей на Тодор Живков няма.

Забравих само НДСВ-партията-майка на БСП.Те основно окрадоха държавата.

Нещастни сънароднико ти си се объркал кардинално! Всичко е с една производна ДС, само разликата е, че сега всичко се краде организирано и в ред. Жалки мушмороци, нови членове и симпатизанти на ГЕРБ - бивши седесари, бесепари и от НДСВ. Някои наричат такива - стари политически пачаври:)

СДС се разпадна още преди 10 години същото ги чака и измисления ГЕРБ.Дано изкарат половината от годините на СДС.На добър път.И сбогом!!!!

"И да е имал ББ известни колебания около приемането на наградата/орден Михаил Ломоносов,връчен му от АБОП-академия за безопастност,охрана и ред,организация на бивши и активни КГБ-исти/,те /колебанията/вероятно са били отхвърлени от съзнанието,че неговият предшественик,Стефан Софиянски не само е награден с орден "Петър Велики" на същата тази КГБ -академия,но е станал и редовен член на АБОП през 2005г. Други такива"заслужили българи са:Сашо Дончев,Валентин Златев,Вежди Рашидов,проф.Легкоступ,ректор на ВТУ/23.03.2007г е денят на връчване на руските послушници на "престижната"награда от КГБ-орден "Ломоносов".Последният,ректорът на ВТУ,връща жеста на...ПУТИН,като го прави ДОКТОР Путин,макар и само "хонорис кауза"т.е. почетен...Какво общо има всаичко това със Синята идея-България трябва да скъса със зависимостта си от Путинова Русия/там където убиват журналисти ,дръзнали да кажат иастината,напр.Политковская/,да скъса с ПОСТ-КОМУНИЗМА на Гоце,мутри и ченгета и псевдо-демократи и да тръгне по пътя,който очертаха Левски,Ботев,Стамболов и др.ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ С МОРАЛ!!!

Трябва да скъса с Русия, ама няма да се получи, та по-добре да не се пенявиш излишно. Капише?

Дежурните драскачи насксчаха в защита на сценаристите от СДС ко Бъки,Софиянски ,Дилов -Праматарски. Задачата е - да се игнорира Мартин Димитров като лице на СДС и да се унищожи СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Само се опитайте ,нещастници тъпи, и ще отхесете много як син юмрук по муцуните.Впрочем Праматарски не беше ли на хранилка при ГЕРБ, а сват на Софиански не беше ли Черепа- първа дружка на ББ.

За теб не е ли по-добре да си гледаш реституцийката? Вече сме яли и сини юмруци и сини метли /от времето на синята метла е и съставът на съдебната система/ и оцеляхме.

Май не сте разбрали, че сте АУТ...господа...Все пак в този живот трябва да има някаква справедливост! възмездие. Великият грабеж-имате тепърва да плащате....

И Бойко ще плаща - рано или късно

Какво беше това "синя коалиция"?

Сините не се ли разпаднаха преди няколко години?

Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода. Това което е особено обидно е, че човешкият ум има свои предели докато човешката глупост е безпределна. Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него. Светът е пълен с глупаци, и никой не забелязва своята глупост, даже и не подозира. Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

Пич, научихме ти поговорките наизуст! Смени плочата, моля те.

костов е един от малкото които заслужават уважение в политиката на прехода точен и последователен но една птичка пролет не прави тук мисленето отдавана е погребано в скотщина клюкарстване и оцеляване за хлба но бъдете благодарни на подобни хора като бодигарда на живков.

Учи граматика и тогава разправяй за другаря ти КостУФ!

граматика не ми е нужна отдавна съм я научил. важно е какво казвам и по- точно духа на казаното. а принципно, от осана до разпни го, са хорат които има защо да ми правят впечатление.

Костов е най- големия политичиски пумияр и мръсник . Нищо не е оцеляло след неговото докосване. Примери много- СДС, ДСБ , сега синята коалиция, правителството му, отказа на царя за коалиция през 2001

Това "пУмияр" от "пума" ли произлиза? Защото думата, която май си искал да употребиш, произлиза от "пОмия".

Две години съм с псевдоним "Точен",а самозванеца ми го взе.Че на всичко отгоре пише небивалици и наизуст. Понеже не мога повече да се разправям от днес пиша като Точен/а/-автентичен

СДС ще възкръсне не с коалиции и то с такива де предадоха СДС. Вървете си на избори сами господа и не се мешете с тия мафиоти. 20+ години народа ги видя кой какво прави...търсете нови лица,не стари омерзени муцуни

Кой да ги търси, те ли? Все едно мафиотите да търсят нови мафиоти, които да ги изтласкат от пазара? Как си го представяш да стане? Тея ще стоят до последно там. Докато не ги изгоним и намерим нови лица. Ние трябва да ги намерим.

Мартине,не се съюзявай с тия останки от миналото-Костов,Софиянски,Бакърджиев,Дилов/който провали Стоянов и даде пътя на Гоце/...иди си на изборите сам...защо ГЕРБ не търси никого...или на СДС не и стиска сама да се изправи пред избирателите...какво направи с това СДС другаря Костов...разби го,напусна го и сега иска коалиция с него-да го доубий

герб .са мутри ами никого няма да търсят защото са тръгнали от маргински далавери.

ГЕРБ затова са силни-защото са сами-Не се прикриват зад разни коалиции-лесно разпознаваеми са и ще спечелят поредните избори. Всичко друго е плява в политическото пространство.Оцапаха и СДС тия отрепки-Костов/прикрития комунист/,Софиянски/крадец от класа/,Бакърджиев/на един мавзолей се огъна/...

Това е КОАЛИЦИЯТА,която ограби надеждата на българите !!!!

по добре сами отколкото с бакарджиев и софянски.марков затрива сдс. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Червени,сини все едно и също сте-ядохте,крадохте,дерибействахте...сега ще гледате как ГЕРБ печели и то без коалиции.Времето ви мина и колкото по-бързо освободите лидерските постове за млади неопетнени...толкова по-добре за партията ви. Костов,Станишев и плеядата разбойници около него,доносник Гоце-не сте за това време. Вървете си!!! А за етническата партия не ми се коментира-тя олицитворява самия преход колко е ментарски

Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Всичко само се изменя и нищо не се губи. На бедните хора не им достига много, на алчните - всичко. Каквото не знаем, не го и желаем. Няма значение кой за какво Ви говори, накрая винаги става въпрос само за ПАРИ! Лошо живеят тези, които смятат, че ще живеят винаги. Луд умора няма! Не е луд този който яде баницата, а този който му я дава! Има избори, от Вас се изисква само едно - ДАЙТЕ БАНИЦАТА! Един човек не е човек. Навикът и обичаят имат силата на закон. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Всичко зависи от ВАС, но нищо не зависи от ТЕБ! Променете СИСТЕМАТА сега, защото утре тя ще промени ВАС! Кроткостта е лекарство за жестокост.

и не само в София, ами че най-после се приземете и си сверете часовниците....веселяци

Не се карайте-Фандъкова печели от раз!

И аз ще гласувам за нея, така че със сигурност ще спечели!

Какво беше СДС навремето,в какво се превърна!Колко милиона избиратели останаха излъгани!Кой има неповторимата възможност преди 14г.,да изведе страната още тогава до европейски переспективи и какво се случи.Кой даде шанс на Царя,Доган,Станишев,а сега и на мутро-милиционерската хунта да управлява,манипулира,краде,лъже страната.Жалко,много жалко-имахте невероятна обществена подкрепа след Виденов,можехте да постигнете чудеса.Напротив,г-н Костов се погрижи за свой кръг хора.Определи по командирски,кои ще бъдат богати и кои бедни за следващите 400г.Жалко за СИНЯТА ИДЕЯ И МИТИНГА НА ЦАРИГРАДСКО ОТ ЮНИ 1990!!!!!!!!

Точно и кратко!!! Много хора-идеалисти вярваха в СДС и бяха наказани за това! Мислехме, че каменната ера свърши! Сега всичко е ясно! СДС е един от клонингите на БКП. Това е... Жалко!

Забравих да добавя ДСБ,ССД и прочие абревиатури, деклариращи демократични ценности.

Браво! Много точно казано!!!! поздравления за коментара!