До месец СДС и ДСБ напускат сградите си

Областната управа в София започва да изпраща съобщения да освободят помещенията до партиите, които не преминаха бариерата за влизане в парламента.

Обратно в новината

Коментари - До месец СДС и ДСБ напускат сградите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е добра новина. Идиотите нека си наемат офиси в Ботунец. Нямат място в центъра на София.

Интересно дали ГРОБ и комунягите имат бъдеще? Сега ще пооткраднат каквото е останало, но ще ги гледаме след една година...

със себе си и Корнелия Нинова,бившата им от СДС.

Всичките тези партии от прехода ,заедно с майката закрилница БСП-БКП по етапен ред към затвора и Белене.Тезеи СДС,ДСБ,БСП-БКП са истинските виновници за мизерията на България.

"С малко, но завинаги."

Разединено семейство, разединено царство загива, библейски закон.

Тия партии най-сетне умряха. Да замълчим за минутка!

Когато нямаш инстинкт за самосъхранение и алността за власт и пари е водеща мястото ти е в политическата канализация. Ако през 2014 г. РБ бе останал в опозиция. Сега щеше да има 35 -40 депутати. Колко елементарно ги изпързаля Банкянския! Единствен ход - ПЪЛНО ЗАКРИВАНЕ!

И аз това си мислех. БСП постъпиха така и сега са двойно повече в парламента. Гадната Кунева със Зеленогорски, Лукарски, Москов и др. гладни за власт и пари пре...аха дясното.

Кога ще се изнасят точно че да ходя да им се смея?

еи на такива новини се радвам-остави ги на улицата, направи ги бездомници

След изборите, пуснаха едно видео! Едно черно нещо на фона на бяла стена в малко затъмнена стая правеше изказване! Един разплакан хленчеш глас! Заслушах се, а ваньо! Голямо удоволствие беше! Ама сега е още по-голямо!

Защо още тези партии не са се саморазпуснали? Върху тях ще лежи вечен позор, че излъгаха демократичнонастроените граждани, че на два пъти покрепиха Мутрата!

НАРОДЪТ! НАРОДЪТ заби здрав шут в тъмносините задници на ДСбарите костоваци! Най-долната прослойка в България!

Сега да си наемат евтини офиси във Факултето. Хем може и електорат да спечелят.

Малоумният експериментатор Радан докара ДСБ до просешка тояга. От 14 хил. члена преди няколко години, сега са останали едва към 2 хил.

ДСБ да отиват на колене пред Москов и учтиво да го помолят да им стане председател. Затади личното его на Радан се съсипа ДСБ. Жалка детска работа.

Ти луд ли си? Личи си, че не познаваш Москов!

Уволниха главния секретар на Агенцията по вписванията Надя Георгиева. Тя е била освободена, тъй като доклад на Инспектората към Министерство на правосъдието установил, че Георгиева е назначена чрез нагласен конкурс. През юни 2015 г. Надя Георгиева е спечелила поста главен секретар, след като са сменили Устройствения правилник на Агенцията по вписвания и променили минималните изисквания за заемане на длъжността, за да й осигурят позицията. Изпълнителният директор на агенцията Елена Маркова запазва поста си, въпреки че е знаела за нарушенията, съобщава Дарик. Надя Георгиева и Елена Маркова са назначени в Агенцията по вписванията от квотата на ДСБ във втория кабинет на Борисов.

Кой го е.е този факт и какво общо с новината за сградите и офисите?

да ги изпратим на палатки пред парламента

Да отиват да стават овчари в Анадола. Ще са "продукти с двойно предназначение". Хем ще пасат овцете на турчолята, хем турчолята ще ги ползват за ханъми. :)))))

Модераторче? Как живееш със себе си? Да манипулираш дискусията и да поемаш псувни по твой адрес? Яко ли е да се чувстваш като опърдяна проститутка! Аз на твое място бих се самоубил, вместо да живея по-недостойния ти живот от този на циганин клошар, ровещ по казаните!

Сега и модераторчето ли ти е криво, агент А?

Ай дай доказателства най сетне :) Ти що си вярваш, че си много готин, дядка?

Психично болния Spiritus не знам си кой, дето е подел тука някаква кампания срещу всички, айде млъквай вече, че ставаш досаден, еи сега ще ме убедиш, че тия жалки хорица от тия 100 малки партийки, дето и те самите не им знаят броя (СДС, ДСБ, Реформатори, България на гражданите и не знам още какви популистки именца на още от партийките им на така наречените десни), са някакви читави хора или още по-малко експерти и професионалисти с някакви ценности и визия. Аз не знам те каква политика предлагат, даже не знам и колко са и защо за бога са се разделили на безброй малки анонимни партийки, това не мога да го разбера. Та, винаги много съм обичал някой като тебе Spiritus като каже, че щом някой не ги подкрепя тия ехидници, значи е веднага е комунист. Най-тъпото нещо, уж си голям демократ и европеец, прозападно насочен и модерен, пък виж колко си тъп и прост да дъвчеш темата за комунизма до края на живота си. Къде е взаимовръзката, че ако си нормален човек и не те кефят тези посредствени хора като Кунева, Радан, Зеленогорски, неприятния Москов, мазния Лукарски, който е като Даун, или пък гротескно и тъпоизглеждащия крив и фъфлещ Трайчо Трайков, дето чак си беше въобразил, че с това крайно нехаризматично и тъпунгерско излъчване може да се кандидатира за президент, значи задължително трябва да подкрепяш БСП или пък да си комунист. И въобще какво значи да си комунист в днешно време, почвай да живееш в настоящето, че нещата не вървят на добре. Спри да живееш с тая мисъл за комунизма от преди 20 и кусур години. Още малко ще почнеш да мрънкаш и колко си недоволен от Средновековието или колко е било лошо положението през античните времена.

И да си довърша... Та, Spiritus, oсъзнай, че всички политици са еднакви, хитреци, мошеници, крадци, подлеци, лъжци, за това са станали политици, това е политиката. Червени, сини, всички са еднакви, просто има разделение, за да може такива тъпи хора като тебе по цял ден да си губят времето и да затъпяват, да не развиват личните си качества, и по този начин да бъдат по-лесно управляеми. Червени/сини, всичко е, за да се разделят хората, и да се обръщат едни срещу други, а не да са обединени. По темата: естествено е, че хората се радват, че тия ги гонят, тия мазни мързеливци и некадърници. Ако не друго поне хубаво, че вече не само, че не са фактор, толкова са незначителни, че дори не ми е интересно да ги коментирам. А ти върви почини малко, че и твоита не лесна, ще се поболееш от мъка, че тия измряха политически. Но все пак да ти кажа, не ги съжалявай толкова, те са си уредили нещастните гъзове и и жалки животи, обаче ти колкото и да се бориш тука за тях, сякаш те са ти дали живот, те не знаят, че съществуваш дори...

Пребитият Дада се появи! Казх ли ти , че ще гледате Парламента през крив макарон! Че и сградите загубихте, че и субсидиите! Сега и Конрад Аденауер като ви цепне!

Ето до къде стигна тази сага.Започната от внедрените комунисти в СДС начело с Костов та се стигне до Радан.

ха така, скоро spiritus i dada ще останат на леб и изворна водица

Доносникът е на доста добре платена държавна служба.. не че не може да изхвърчи в един момент от там... има достатъчно издънки... но го държат засега.

Ти си невменяем :)

Да се изнесе боклука от Раковска, кой смее сега Москер ххахахах

Кога БСП ще освободи държавната сграда на "Посрано"20 боядисана като великденско яйце с паметници на терористи отвън?

Развод ми дай , развод ми дай вземи панелите трабанта и повече не ме мъчи.ЕДНИ КРАДЦИ

Трябваше досега да са си закупили сгради в които да се помещават, а не да ползват държавни имоти. Да са мислили навреме, не само да лапат.

сградата на СДС е безобразно занемарена.. дори и да не е собственост на партията тези малоумници можеха да дадат малко обществени пари като представители на обществото за да оправят кочината..

Две етажа ползват бе кретен. А сградата е 6 етажа и има други наематели.

Появи ли се бе лузър? Как си? Облиза ли си костовашките рани? Кееф! Откога те чакам!

Вземи панелите , Трабанта, но въздуха ми остави! Айде хаирлия да е! На ви въздуха!

Бойко ще им санира сградите

Он вече им санирА реформаторският блок.

Член 1 (1) Народна република България e социалистическа държава на трудещите се от града и селото начело с Работническата класа. (2) Ръководната сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия. (3) Българската комунистическа партия ръководи изграждането на развито социалистическо общество в Народна република България в тясно братско сътрудничество с Българския земеделски народен съюз. Член 2 (1) В Народна рeпубликa Бългapия цялaтa влacт пpoизтичa oт нapoдa и пpинaдлeжи нa нapoдa. (2) Нapoдът ocъщecтвявa влacттa чpeз cвoбoднo избpaни пpeдcтaвитeлни opгaни - Нapoднo cъбpaниe и Нapoдни cъвeти - или нeпocpeдcтвeнo.

Добре че напомни! Нека да се върне! Дай боже!

И като се върне, к чакаш да стане? Но не чакай повече! Всички в парламента са БКП!

едно много голямо блато в центъра на София - народно събрание. Тази неприятна миризма се разнася из цяла България. Кога и как ще бъде почистено.

Почистено е вече! Ето, първите квакащи десебари напускат!

А вие ще си останете все така бедни и излъгани :))

ни позна

Последен валс, сбогом любима ...