Кънев се разграничи окончателно от РБ

Новият десен проект няма нищо общо с коалицията Реформаторски блок, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев. Коалицията Реформаторски блок е изчерпана, добави той.

Обратно в новината

Коментари - Кънев се разграничи окончателно от РБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам какво смята, че ще постигне Радан Кънев като направи сам нова партия. Сега РБ едва влезе в парламента, а нова партия, която ще участва в избори сама няма никакви шансове.

Рада дълбката пак се оака!!! Бойко да прави НОВИ избори 2 в 1 И боклуците ЗАД борда!!!!!!Писна ни да ги гледаме по всички "независими" медии!!!

До като Костов е в политиката Дясно , читаво няма да има!

Стига сте ни занимавали с този Кънев. Аман от неговите 4изцепки". Този ми заприлича на тези младежи, които еженощно и ежедневно напоследък се самоубиват с автомобилите на бащите си. И този докато се вози на татко Костов с автомобила ще катастрофира всеки ден.

За една година Радан се изчерпа като политик. Остана само пара за свирката ... Министрите на ДСБ в правителството се провалиха и творят скандал след скандал. По негова вина т.н. РБ започва да се цепи на мравки и бубулечки, както преди време Костов разцепваше СДС в свой интерес. Превърна съдебната реформа в мантра, за която няма сили и възмоности. Сега Радан си служи с политически клетви и заклинания, с които прикрива непоследователността и некадърността си ... A имаше и хора в началото, които му повярваха. Но краят е плачевен за ДСБ

все си мислех,че нагли са само комунистите, но може на такива като Радан да му е соя такъв. Колко години се опитват да влезнат в парламента и сега благодарение на другите 5-6 партии с вазелин се намърдаха. Абе срам нямате ли?

хора като Радан Кънев, но за съжаление стана правило - да влезнат в Парламента с ракетоносител - РБ, после да го плюят ,да се разграничават от носителя си, но остават в Парламента. Не е единствен - това е във всеки парламент. Защо не изчукат закон - които се разграничават от партията си - - да се разграниче ефективно - вън от парламента.

ЗАЩО ДЪЛБОКАТА РАДА ЗАБРАВИ ДА КАЖЕ ,ЧЕ ВСИЧКИ МИНИСТРИ В КАБИНЕТА НА БАТ БОЙКО НОМЕНИРАНИ ОТ РБ СА ПЪЛЕН ПРОВАЛ , А СКАНДАЛИТЕ С ТЕХНИТЕ МАЛОУМНИ РЕШЕНИЯ СЕ ЕЖЕДНЕВИЕ!?! КОГАТО В НАЧАЛОТО НА 90 ГОД ОТ МИНАЛИЯ ВЕК СЕ СЪЗДАДЕ СДС,ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИМ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ,КАТО СМЯТАШЕ ,ЧЕ С КОНУНИЗМА Е ПРИКЛЮЧЕНО ЗАВИНАГИ! С КОНУНИЗМА ДА, НО С ВНЕДРЕНИТЕ ЧЕНГЕТА В СДС КАТО КОСТОВ, ДОГАН,ПЕТЪР БЕРОН, ВОДЕНИЧАРОВ И ДРУГИ СЛАВНИ ГЕРОЙ НА ПРЕХОДА КАТО ФИЛ,СОФИЯНСКИ ,ХУБАВОТО НАДЕ,БОЖКОВ, СЕ ВИДЯ ,ЧЕ НАРОДА ОТНОВО ЩЕ СЕ ХВАНЕ ЗА ПАЛЦИТЕ! ДЯСНОТО ЗАГУБИ СВОЯ СМИСЪЛ ОТ МОМЕНТА В КОЙТО ИВАН КОСТОВ СТАРТИРА ПРОСЛОВУТАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ....ЗА ДЪРЖАВАТА .. И ЗА СЕБЕ СИ! НЯМА СИЛА КОЯТО ДА РЕАНИМИРА ОТНОВО СИНЯТА ИДЕЯ!ХОРАТА СЕ ОБЕЗВЕРИХА!!ТАКИВА КАТО КОСТОВ, СОФИЯНСКИ, БАКЪРДЖИЕВ, ЛЮБО ПЪПКАТА И ХИЛЯДИ ДРУГИ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ГНИЯТ ПО ЗАНДАНИТЕ!! ДЪЛБОКАТА РАДА ДА СИ ХВАЩА САМОЛЕТА ЗА РИО ....ТАМ ПОНЕ ЗАПОЧВА КАРНАВАЛА,КЪДЕТО СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ЗАМЕНИ СИНЯТА ИДЕЯ С........РОЗОВА ОКРАСКА!

Радане, времето работи за тебе. ГРОБ и Куневица се сриват като стара барака. До кога ще ги търпи народа.

Раданчо, сега ако си намериш и някой народ из европата готов да гласува за тебе и всичко е ок

По принцип си прав, ама....Не е само Кънев. РБ значи и Миглена Кунева-Пръмова.С какво тя, а и останалите "лидери" на партии от РБ, са по-добри от него? И все още има да гласуват за тая типична, пословична, кариеристка.Да не говорим, пък, че там има и ТУРСКА ПАРТИЯ.И всички, които гласуват за РБ, значи гласуват и за това, да има етническа партия в управлението на страната!Като вземем предвид и това, че голяма част от гласовете , РБ спечелиха със заявлението си , че няма да влизат във властта с Борисов и Цветанов, картината е ясна.РБ е проект на на личен кариеризъм на няколко "лидери" на партии (те, май ги има само на хартия), които обществото отдавна изключи от политическият живот.Та, погледнете само - 5 партии, едвам събраха 4% (заедно) за да влязат в парламента.По колко % се пада на партия?Колко хора представляват?И с какво право вирят носове, че са управляващи партии? Нито Пръмова, нито Москов, (които е ярък пример за службогонство) нито Лукарски, имат моралното право, със своите 1,5% от изборите, да определят насоките за развитието на страната!

Много ти здраве !Заек,ядящ марулите на Костов!

ко ни занимавате с тоя?

Ами занимавай се с Кутев или Сидер,...

Като не ти харесва, бегай от парламенто. "Българите нямали какво да ядат" - ами, дай им малко от милионите, които натрупа с далавери, и ще имат какво да хапнат, че и да пийнат. Ей, такъв гьонсуратлък не е истина. Раданчо, ти си не само смешен и нелеп, ами вече и доста вреден.

Този вече сам почна да си говори и да си вярва.... докаде може да стигне само психодясното...(като му изчезне "дясно" от името)

Иван Костов разби СДС и десницата.Радан също иска (не знам защо) да разбие десницата.Но няма да му се отвори парашута, защото е много по-глупав.

Хвани единия, удари другия. Най-горе не е везир... най-горе е главния ибричкия на САЩ - Бойко "Тиквата" Борисов.

Алчни за власт смешници. Тия само се разделят и събират, като незадоволени гейове. Това е драматичния състав на Народното събрание,Цирковия отдел се оглавява от ДПС, а Шекспировия отдел и отдела по Древноримска трагедия и гладиаторски борби - от Герб.

Novae

РЕ-форма означава старата песен на нов глас?!

По- ЛОШО! Реформа в българия значи- СЪСИПИЯ! РАЗРУХА !

Ето и истината - насред помията на троловете тук: "Радан Кънев: Вкарах ДСБ насила във властта 24.01.2016 Не съм избутал ДСБ в опозиция. Ако нещо съм направил почти насила, то беше преди малко повече от година да вкарам ДСБ във властта. Това беше много трудно, защото нямаше такова желание в партията, но аз и почти цялото ръководство бяхме убедени, че трябва да се поеме отговорност, че трябва да се опита. Влизането в коалицията беше по-трудното решение за партията, заяви в "Тази неделя" лидерът на ДСБ Радан Кънев. По отношение на излизането в опозиция, общинските, областните председатели, кметовете и общинските съветници на партията близо 400 души, целият елит на партията беше стопроцентово единодушен, това в ДСБ се случва много рядко. Ние сме партия с много гласове, когато става дума за тежки политически решения. Такава единодушна подкрепа срещам и извън партията", каза още Радан Кънев.

НАШАТА ПАРТИЯ С М. КУНЕВА ЩОМ СМЕ В ПАРЛАМЕНТО СМЕ СИ ДОБРЕ.КАТО САМОНАГАЖДАШ ЛАГЕР СМЕ .ВАЖНОТО Е ДА ВЗЕМАМЕ ПАРИТЕ НА БАЛЪЦИТЕ.......

Щом се говори за проект дясното в България няма да го бъде. Проектите са краткосрочни с ясни цели и схеми за получаване на пари. Те могат да обединят участвуващите в проекта но не и останалите. Хубав пример са финансовите пирамиди - участвуват много, но малко от тях печелят.

Истината за задкулисието лъсна! Хидрата, олигави и облада България, а после и три телевизии Радан, Христо Иванов и генерал Наско си спечелиха 15 минути слава, за да поемат към електоралната забрава

Виж ти! Пък след селфито, аз си мислех, че Радан ще прави крайно лев проект... Тц-тц-тц! Пък и те там са си точно такива - Рада Дълбокото, Москов... Все отбор "юнакини"...

По колко искате на пост, ако е срещу Пеевски или Цветанов, или няма значение? Дайте някакъв жиесем?

Този човек нормален ли е ? Случах изказването му вчера и разбрах, че хем го сърби, хем го наболява малко. Радан бил надраснал РБ и се разграничавал от него. Ама не съвсем ... Радан бил за предсрочни избори и против ГЕРБ, но от Парламента и Правителството, ДСБ нямали да излизат. Къде ще ходи Радан, какво ще прави, с това занимава България. Сякаш е забравил немощния 1% подкрепа от избирателите

Ха-ха, Радан съсипа Баневи, така че много не пейте. Радан издържа на гнусните атакаи срещу него. Аз мен Радан е истински човек и българин. Свинята Пеевски и Бойко Тиквоча са след Баневите.

Kънев и Марийка: Кой .... _ ...л, сложих нови гащи. Живота и вица, често се преплитат. От сега може да се каже, че целта е да се раздели, за пореден път десният електорат. Ще последват съдбата на Атака. Васил Филипов знае какво говори, за (КТБ, Костов, ДСБ) и "незнаещият " Р. Кънев.

Филипов и много други неща говори - като си казал "А", кажи и "Б", и карай нататък, не се спирай само там, където ти изнася, или нататък бият през пръстите и не плащат? И на тебе ще кажа както на много други такива чукиундурои досега през годините - изчакай, чадо, и после се покажи пак след време от дупката си, и ни припомни какви си ги дробил и що а простотии си писал...Така хе и когато преди години казах, че БСП отива у канала като СДС, и за ДПС,...

Министъра на образованието спешно да въведе нов предмет в учебната програма, "Работа в екип". Ако ме разбираш?

Затова е този смешен плач - всички те и капиите им нареждат и повтарят в транс - РАДАН КЪНЕВ И ДСБ НЯМА ДА УСПЕЯТ... НО ВСИЧКИТЕ СИ МИСЛЯТ - АМИ АКО УСПЕЯТ, ДУПЕ ДА НИ Е ЯКО НА НАС, НЯМА ДА МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ДА КРАДЕМЕ, ЛЪЖЕМЕ И МАЖЕМЕ, ДА НИ ГАЛЯТ ПАПИ ПО ГЛАВИТЕ ВМЕСТО ДСА НИ ИЗПРАВЯТ ПРЕД СЪДА, И ДА СЕ РЕЕМЕ С ЯХТИ И ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ ПО МОРСКИТЕ И НЕБЕСНИТЕ ХОРИЗОНТИ, а ще ни се наложи да изчезнам като братя Бегалеви и минем ПАК в нелегалност, или да ни изправят пред съда, или дори и още по-лошото, най-страшното - ДА СЕ ПРЕХРАНВАМЕ ВСЪЩНОСТ С ТРУД, БЕЗ ДА КРАДЕМ, МАМИМ И ЛЪЖЕМ, С ИСТИНСКА РАБОТА, А НЕ ИМИТАЦИИ, ИЗМАМИ И НАВЕЖДАНЕ...!

ДСБ да успеят ? Ми той Гаргамел крадеца не успя, сега някъкъв ге..й инструктор щял да се пробва. Хайде в канала при учителя си !

Не ми досаждай повече, не репликирай мои постинги, защото знаеш кой съм и че ще те намеря...:) Слушай си там началника, брой си сребърниците и не ми досаждай повече, не отговаряй на този постинг! 59

Вие самохипнотизирате ли се, или просто началникът ви е спрял в учебника и ръководството за лъжи и манипулации при троленето до правилото "Една лъжа, повторена хиляда пъти става истина":) или само това е запомнил? И на тебе ще кажа както на много други такива чукиундурои досега през годините - изчакай, чадо, и после се покажи пак след време от дупката си, и ни припомни какви си ги дробил и що а простотии си писал...Така хе и когато преди години казах, че БСП отива у канала като СДС, и за ДПС,...

Една седмица след излизане от властта никой няма да се сеща кой е Радан, освен в г..й клубовете.

И затова от месеци, да не кажа години все за него говорите, и все на чужди гробища плачете:)

Шубето е голям страх, а, на батко червенотиквеничетата? Споко, бе тиквеници и лузъри, купонът тепърва започва, тепърва ще се разкрива и ще узнаете точно кой ви плаща и за какво и кои и какви са началниците ви и началниците им!

Плащат от Непеотата, като на теб.

кефиш ме брат. Много се радвам на Радан. Той успя с Баневи, сега иска да успее в държавата. А дано.

Е, как и защо герберите са толкова обсебени и втренчени точно и само в Радан Кънев? И какъв е изворът на гнева им, след като са "толкова успешни" и "популярни"? И защо винаги в най-критичните моменти в държавата Борисов и сарайско-библиотекарската шайка ГОВОРЯТ И ДЕЙСТВАТ В АБСОЛЩТЕН СИНХРОН, че наблюдяваме, че дори и Брисов и Цветанов ИЗПОЛЗВАТ ... СЪЩИТЕ, АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ ОПОРНИ ТОЧКИ, КОИТО И ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ РАДАН И ХОРАТА МУ, КОИТО ПАРЦАЛИТЕ НА ПЕЕВСКИ ОТ МЕСЕЦИ ИЗЛАГАТ И ПОЛЗВАТ, ВКЛ. КЛАКЬОРИТЕ И ТРОЛОВЕТЕ ИМ, ВЪВ ВОЙНАТА ИМ СРЕЩУ НАРОДА И ЗА ДА ГО ОБЪРКВАТ И ОШАШАВЯВАТ И ДА КЛАТЯТ НЕПРЕСТАННО ДЪРЖАВАТА, ОТКЛОНЯВАЙКИ ВНИМАНИЕТО ОТ ТЕХНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ЦЕЛИ! Просто е - този път кукловодите на Борисов и Цветснов НЯМАТ ПОРЕДНИЯТ ГОТОВ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ и СА ЗАЛОЖИЛИ ВСИЧКО НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ, а те не са свикнали да играят само с една или с две белязани карти в колодата, А С ВСИЧКИТЕ, и да поемат подобен риск, и това адски ги изнерва, залогът за тях, НО И ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, Е АДСКИ ГОЛЯМ - даже напротив, случва се точно онова, от което най-много се плашат и неуморно работят да не се случи и предотвратят всичките тези десетилетия - ЕВЕНТУАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТ, КОЙТО ДА НЕ Е ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ ЧРЕЗ ЛИДЕРА МУ, И КОЙТО ИМА ОПАСНОСТ ДА ПОЛУЧИ ПО_ШИРОКА НАРОДНА ПОДКРЕПА, НАЧЕЛО С АВТЕНТИЧНАТА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ И ГРАЖДАНСКОТО ОБЗЩЕСТВО, а тези големи унмове и мъже НЕ СА СВИКНАЛИ ДА ИГРАЯТ И ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ БЕЗ БЕЛЯЗАНИ КАРТИ, БЕЗ КАПИИ И СКРИТИ АСОВЕ В ДЖОБА СИ, БЕЗ ХИТРИНИ, МОШЕНИЧЕСТВА, НАТИСК, РЕПРЕСИИ, ЗАПЛАХИ, УБИЙСТВА, ИЗНУДВАНЕ, ОМАСКАРЯВАНЕ...

Голямо роене, голяма работа,заради това кошерът наречен България е толкова слаб. Не е ли време всички "майки" да се премахнат и само една да обедини всички кошерчета, а търтеите - само толкова, колкото природата- т.е. народа реши..

България е демократичен вилает, в който всеки жител има право да стане мутра и да стане Премиер! Аз вече станах!

България нито е вилает нито е задунайская. И за това най малка заслуга имат хора като Р. Кънев. До колкото си спомням протурска декларация произнесе не само Местан , но и Корман от Р. Б.! Къде е вашата патриотична реакция? Доган пак ви надцака. Факт , гейски-мекерета.

да говорят с недомлъвки - една жена каза каза. Затова хората харесват Бойко, защото той назовава имена и фамилии. Днес Радан по телевизията каза, , кълнеше се, че хора от ДПС ходили при Бойко да го питат как да гласуват на вота за недоверие. Е-е, това вече минава всички граници. Защо не каза кой е ходил при Бойко и приблизитално деня, не говоря за часа. Нали се кълнеше че знае точно.

"Затова хората харесват Бойко, защото той назовава имена и фамилии." Хайде бе, ама наистина ли Борисов е толкова бял, а Радан толкова черен и зловещ, лош и конспиратор:) И кой му изпраща SMS-и, вкл. и онези, ор Вайбъра, и други нареждания по телефона или в разговори кой да бъде опраскан (напр. Янева, "каката" и довчерашната им "семейна приятелка") и кой да бъде "оправен" и обвинението му "замазано" (напр. Миро Найденов) Много ти е слаба опорната точка и тезата, издиша отвсякъде! Обаче ти викаш, че ти е псинало и то точно от Радан, КОЙТО НЕ Е И ВЪВ ВЛАСТТА, и още: "Е-е, това вече минава всички граници. Защо не каза кой е ходил при Бойко и приблизитално деня, не говоря за часа." Имай още малко търпение, изчакай оше малко чадо, и всичко ще стане пределно ясно, ще ти се изясни дори и на тебе и на такива акто тебе, и то много скоро. КОЙ какви ги е дробил, и защо! И се пригответе за друга опорна точка в защитната си теза, шото старите, като "Вина има - виновни няма" и Такова беше времето", и "Всички СМЕ виновни" повече явно няма да вървят и да минат. А и само със снишаване този път няма да стане, и с рязане на опашки и потапяне. Бегалеви му е майката, и гледам, че някои по-схватливи от бандата вече са се усетили...

И в този ред на мисли бе особено показателна реакцията на Борисов и Цецо Голямото Ухо след поредния им найсти успех на иборите - ТЕ НЕ САМО ЧЕ НЕ СЕ РАДВАХА, А БЯХА БЕСНИ! А бяха бесни, защото БСП се доказа, че оттича в канала, бе ясно за всеки с повече от 1 грам мозък в главата че е само въпрос на време и ДПС да ги последва, И ТАКА МАСКИТЕ ПАДАХА, ЗА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И ШАЙКАТА ИМ ПАРАВАНА ПАДНА ОКОНЧАТЕЛНО И ТЕ НЕ МОЖЕХА ПОВЕЧЕ ДА ГО ИГРАЯТ ПОДГРЯВАЩИ И ИМИТАТОРИ! Впрочем замислите си защо тези плюят и атакуват, и то неспирно САМО РБ И ПО-ТОЧНО РАДАН КЪНЕВ, ХРИСТО ИВАНОВ, ВУЧКОВ, ... ТОЕСТ ХОРА, КОИТО ОЧЕВАДНО НЕ СА ПОД ТЕХЕН КОНТРОЛ, НЕ СА КРЪСТЕНИ ОТ МАФИЯТА? Защо никога не чуваме дори и най-малките забележки или критики за КОЯТО И ДА Е ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ, на които редовно при подтик да кометира, дори и голмо безобразиа, Борисов и Цветанов излкизат с заученото (от "съветниците" им) - "НИЕ НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ ИМ СЕ МЕШАМЕ И НЕ ГИ КОМЕНТИРАМЕ) Да не говорим пък какви суперлативи и величаене, какъв език Борисов удари на Гоцето на времето, когато този бе разкрит че е ДС доносник, и даже и големият демокират директно забрани на хората си дори и да го споменават, камо ли да го коментират, и си менкаше с него "телефонни услуги" и любов (а нали тези уж дойдоха в политиката и се идентифицираха КАТО АЛТЕРНАТИВА НА КРАДЦИТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ЧИЙТО "БАЩА" И КОНСТРУКТОР БЕШЕ ТОЧНО ... ГОЦЕ!?!?! И то с неспирни критикки и люти закани как ще вкарат всички престъпници от нея, иот пайките на Станишев, Доган и Симеон в затвора!?!?! Е, как и защо герберите са толкова обсебени и втренчени точно и само в Радан Кънев? И какъв е изворът на гнева им, след като са "толкова успешни" и "популярни"?

ГЕРБ в началото не бяха замислени и създадени с подбрания от ДС-КГБ мафията Борисоив начело и Цецо Шестака, който да му спретне и организира партията С ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ, тоест на босовете на мафията И МЕДИИТЕ Й, за да управлява. Или по-точно не за да е първа политическа сила, а да мачка, унищожава, пасивира, страхува и компроментира всичко в "дясното", и то още в зародиша му. Подобно на много други партии досега през последните 25 години, плод на генно-политическото инженерство на кукловодите, патерици на основната политическа сила в България, или по-точно ОПГ - БСП. Тоест - на Борисов и Цецо Шестака бе отредена ролята да имитират десни, за да може мафията да държи цялото политиеско пространство, а от там - управлението в държавата, а от там - и прокуратурата и службите (вече се разкриха пред всички и технологита, и конкретните начини, методи и дори лица и кръгове, с техните АНОНИМНИ SMS-и...). Както ДПС на времето. Но в хода на неблагоприятния развой на нещата, на буквалното сриване на БСП и откровеното мутризиране на страната (защото Доган може и да нарича Борисов мутра и да претендира че е велик и учен, но той е не по-малка мутра от него, съдейки по действията и манталитета му, а не по приказките ИМ и по венцехваленето на капиите им навсякъде) и на "еволюцията" на Борисов дойде и "еволюцията" и естественото "развитие" на проекта им. Борисов събитията избутаха като премиер и "лидер", но по-точната дума е главатар (както и за Доган, Станишев, Гоце, Болен, Капута, Симеон...) на водещата политическа сила и маските паднаха, имитациите повече не вървят, особено след като и ДПС се запъти на юг, и то по много убедителен начин, както малцина предполагаха и допускаха, когато преди време споменах, че ще се случи.

Най-после смислени действия на Радан! Нямаме място при кукувицата и измислените $седесари$.

Вижте в мрежата срамни снимки на долното отверстие на Раданка-Дълбоката! Бързо, защото дираджиите ще ме изтрият! Рада Дълбоката пишете и ще видите тоя какво си е снимал навремето, и пращал на дружките си гейове!

много сте мръсни ей. Гледай да не попаданете в дълбоките ями, които сами си създадохте. Ха,

Абе тука има ли левскари? Отбора го купих за вас. Смятам да го прекръстя на мене си - Леевски (на Пеевски). То тогава вие сигурно трябва да сте леевскари.

Няма леви, няма десни. Има само котерийни боричкания - борба за изтънялата баница. Изходът е само един - Терминал 2.

Препоръчвам ви Русия многоуважаеми господине - да разберете от хубаво в този живот да се оправите!

вчера чухме вечерта по новите на БНт какво казва Борисов на среща във Варна на жените от ГЕРБ. ТОЙ КАЗА ЧЕ ГЕРБ НЕ Е ТОЗИ КОЙТО ПОДЛИВА ВОДА НА МОСКОВ А СТОИ ЛИЧНО ТОЙ ЗАД НЕГО. Днес по Бтв Радан Кънев КАЗА ЧЕ ДПС СА ОТИШЛИ ПРИ БОРИСОВ ДА ГО ПИТА ПО КАКВА ТОЧКА ДА ИСКАТ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ. Той им е отговорил че по икономическа не може, но по здравеопазване може. Е, СЕГА РАЗБРАХТЕ ГО.

Радан лъже

Лъже разбира се... хахаха. Дори си позволява да говори за КТБ. Парите не сме ги взели ние честните и слабички бизнесмени .... Айде, че отивам ка закупя някакъв бизнес - тези пари не са ваши, аз от малък работя.... хахахахахахаха Вярвайте само на ББ, ЦЦ, Доган и на мен

Не мога да прикрия възхищението си от вас отдел Агитация и Пропаганда!

Рада дълбоката се е взела много насериозно. Помислила се е ,че е политикът фактор в България.

Наблюдаваме пълен провал на политиката на Реформаторите! Предстои им вдигане на гълъбите от всички Министерства и постове и съдебно преследване! Първото гълъбче е МОСКОВ!

Целта на краварите е да бъдем разединени. И в политиката , и в армията , в съдебната власт и даже във фитбола. Това важи и на еврогейско ниво ! Спрете да си въртите газа и се насочете към главната идея, как да излезем от батака и да се защитим от нашествениците. После ще бъде късно Мара да се побара.

Докато един политик разпределя порции е един. Окаже ли се от консуматорите става друг. Рамаданчо не прави изллючение.

Затова дясното никога няма да възкръсне у нас и ще управляват поредните червени барони с поредното измислено име. Т.Н. десни партии в РБ еволюираха до малките групички, котерии, партиийки и др. в парламента, чиято единствена цел е всеки да запази каквото е докопал колкото може по-дълго време. Това не е десн блок с мисъл за страната, а групички по интереси, събрани в името на властта, чиято критика се изчерпва с това, от време на време да плашат с оставки и да рекетиратт мандатоносителя за повече порции.

Радане! За това, че имаш амбиции за лидер, но оставаш в сянката на ББ и не случайно те нарчат комплекса Борисов, затова е Кънев всичко това, нали? Още от самото начало не искаше ББ за премиер и една година по- късно вече не можа да свикнеш, че всичко в тази държава се върти покрай ББ, нали Кънев. Абе Кънев, г-н 1%. Къде си тръгнал да се мериш с големите 40%, Барабар Петко с мъжете. Много се изживяваш на важна политическа фигра и ти затова така мучиш и виеш постоянно, за да имаш повече внимание, за да подтискаш комплекса Борисов, нали Кънв?

Радане, ама и ти си лъжец бе! Излъга избирателите си бе. Веднъж, че ще се бориш с Борисовщината, после стана част от нея. После реши да излезеш, което е похвално, ама си остави министърчето да бърка още в кацата с меда..щото има далавера, ама до 6 мес. е орстрелян от пеевските медии, заедмо с Бъчварова.

Синята идея е жива, червения труп на комунизма се опитва да възкръсне но няма да му се получи.Браво Радане.

Да ви имам жалката синя идея. Видяхме ви какво представлявате, повече не ни натрапвайте жалкото си крадливо присъствие.

Мое ли Кънев да нацепи дясното? Хи хи, спомняте ли си тролчета изроди мои какъв лапни шаран беше Радан, как го баламосахте преди 2-3 години да анатемосва :" ГЕРБ е зло което не трябва да допускаме никога да управлява"? Малък бил - излъгал се а ха хаа

Ревете русофили и рубладжии.България няма никога да е пак руска губерния.

а на бас по хиляда грантови долара,че ще е,и то скоро?? хахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахаах

Никога няма да е пак под руска окупация и руско робство както беше.

Кончита,България никога не е била руска губерния.

На Костов България дължи много.Той е спасителя, той е патриот, той е истинския българин спасил България от комунистическите сатрапи.

На тоя ,,спасител" Костов, мястото му е в затвора. Тотален престъпник разбил българската икономика и царя на ДДС измамите.