Р. Кънев: Общ фронт на бацили не може да пребори инфекция

Нашата задача е да отрежем дебелата свинска опашка на властта, която расте и дебелее не в продължение на 27, а продължение на пълни 70 години,заяви Радан Кънев.

Обратно в новината

Коментари - Р. Кънев: Общ фронт на бацили не може да пребори инфекция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другите искали власт, той не!

не с конформизъма на радан

"Булката беглец" -яко! И по-добре от "Бай Х_й".

Бай Тъпар пак рече нещо.

И този къде е тръгнал.

НО БИХ ОТИШАЛ И ОЩЕ МНОГО ПО-ДАЛЕЧ, ПРЕДИ 8-9ВЕКА ОТ НАСТОЯЩИЯТ, И БИХ ЦИТИРАЛ СВ. НИКОЛА СОФИЙСКИ, КОЙТО НЕ ЖЕЛАЕЛ ДА ПРАВИ И ЖИВЕЕ, ТОВА КОЕТО "ТЪЛПАТА" ГО ПРИНУЖДАВАЛА

"Общ фронт на бацили не може да пребори инфекция" Тоя е толкова тъп, че даже не моце да си го представи! Той даже не знае, че бацилите са причинители на инфекции, а не борци срещу тях! След подобно заявление, всичко, което каже тоя малоумник, за да доразвива подобна велика теза, ще е само по-голяма глупост! И такъв иска да е Премиер на страната! Ба-а-а-х ма-а-а-му и страната, и поданиците с такъв Премиер.....

много бактерии и вируси се навъдиха

Група за автентичен фолклор с.Гюльовца- Радкина майка

ми звучи като Курнелия. Ама и с право - един учител имат - Костов.

бях Костовист - докъде можем да се излъжем - ние всички - та той имаше парламентарно мнозинство и ако червенте не бяха викнали Царя, пак щяхме да го изберем - и тогава жална ни майка. Костов, Костов от неразбран и неуспял сега направи Радан свое лице - потриса ми се.

Ами звучи ми като Нинова...

Я, още един, който не си е пил хапчетата тази сутрин. Ако тази фурнажийска лопата командвана от комунягите стане премиер - нищо добро не очаква България!

Общ фронт не може, само единичния "велик" бацил Кънев може!

Радане,тук май се майтапят с тебе.И то успешно..например бай Курдан..

,,..Той посочи, че амбицията на всеки лидер на дясното в България може да бъде само една - да заеме министър-председателския пост на страната..,,??? ,,след,, това ...и ,,потоп,, ...???

Прилича на оня парцал Блиц.

Този човек Радан К. май вместо вода пие оцет. Такава му е физиономията, насилената ехидна усмивчица, а за заядливите му, тъпи и ехидни приказки не ми се изказва мнения. Това "човече" е просмукано от озлобение. Господ да му е на помощ.

Бацили, инфекции, свински опашки, агнешки главички ... Празни главички, но приказливи. И този, и харманлийският постфактум чудотворец ...

и, ти като Бочко си глупак, но физическата ти силичка е много скромна, така че не се напъвай. Колкото до умствения ти багаж, с това почнах, виж началото.

Нарича "бацили" избирателите и хора, които ще му трябват за коалиция, защото дори и слепците не искат да му протегнат ръка или да седнат на една маса.. Колко са жалки комунистите- ами вижте провокаторите им! Хората, които познавах и бяха лежали по лагери и затвори никога нищо не казваха против комунистите, а мълчаха, защото знаеха, че само провокаторите говорят против комунизма. Днес тази тема се използва срещу българския народ, за да може хрантутници като този да търкат банките на топло в парламента, докато обикновения българин се чуди как да си плати прехраната. Поведението на Кънев отдавна показа пълния провал на целия Реформаторски блок, който нямаше смелостта да го изхвърли поради некадърност и глупост.

И кой да го изхвърли? Кунева, Зеленогорски, Даниел Вълчев, Гнома, Касим Дал, Асен Агов, Надка Патка - все стари муцуни, доказани безродници. Тези търсят кариеристчета като Радан, Лукарски, Корман Исмаилов, Мартинчо, Прошко, за да им се множи сборището. А точно Радан има привилегията да е любимото протеже на Командира.

"От всяко сборище не става Оборище." Реформаторският блок е чудесен пример за това. А Радан в ДСБ и РБ - това е илюстрация на поговорката "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака".

ДСБ са кретени, затова имат два файтона избиратели

От какво е болен този ? Рязане на свински опашки,бацили,инфекция,Путин,Агресия,ДС,Лустрация,Комунисти и т.н. Да сте чули някога нещо друго да излезе от устата му?

Радан=кретеноиден бацил ;)

Вие сте идиоти! Никога нищо смислено не е произлязло от вас. Кой ли ви плаща?

Ние се борим срещу мутростатуквото от всички политически цветове и за това няма начин някой от тях да ни плаща. Вече сме набъбнали на 65 000 членове- българи от света и унас и имаме достатъчно вътрешни средства да се издържаме. А теб кой ще издържа, ако бацилът Костов- Радан бъде излекуван, сиреч пратен в боклука?

Гледам някакво яко политическо менте е станало председател на НПСД. Новият десен проект на ДСБ и Кънев имат ли нещо общо с него? Би било много показателно.

С пълно единодушие от всички делегати на Първия редовен национален конгрес на Народна партия "Свобода и достойнство"(НПСД) за председател на партията беше избран доц. д-р Орхан Исмаилов, зам. министърът на отбраната в оставка.

Това какво показва? Че цялата партия, също като ДПС, гласува 100% по заповед?

Избран не е подходящата дума. Назначен, по-скоро!

Ако попиташ Пеевски и той ще ти каже, че е против корупцията.

питал ли си Пеевски, защо с неговите медии подкрепя креатурата на БКП, олицетворявана от ГЕРБ и представяна от посредствени играчи с партийни книжки в джоба, имащи наглостта да отричат същността си и на всичкото отгоре, да мислят, че някой им вярва.

Гледайте СЕГА за да сте информирани!!!!!!

Какво се възбудихте бе, другари, сасво е станало? Кънев е против корупцията, вие да не сте за корупция? Пеевски повече ли ви харесва или кой ви харесва?

Изреждате ги като от броеница - Радан, Боко, Дебелян... Само на тях ли вярвате?

Ако попиташ Пеевски и той ще ти каже, че е против корупцията.

щом не ти харесва Пеевски, един от щедрите спонсори, а защо не и собственик на ГЕРБ, ракетата носител на твоя Раданчо, посочи КОЙ! Побързай, времената се менят бързо!

Много точен коментар на Раданчо за Реформаторския блок!

БРАВО!!!!!

Малко му остана на този да си ръси глуповатите мисли пред медиите! След Предсрочните избори, ДСБ и тоси ще бъдат изринати на политическото бунище! Както и останалата част от ПФ! Много се изложиха с безпрнципност и желание за оставане в парламента и властта с невероятни противоречия и мерзост!

Радан не е тоя, който ще докара светлото бъдеще на България. Точка!

Сподели направо КОЙ Е да не се лутаме немили-недраги из дебрите на суровото настояще и несигурното бъдеще!

Как да не знаеш, кой е! Най-гениалният политик самоук, раждал се в България Бойко Методиев Борисов! Той ни оправи и ще ни дооправи! Огнеборската си подготовка прилага в политиката. Стане ли събитие той отива там да оравя положението. Разбира се по огнеборски - върви след събитията! Това си може, това прави и е убеден, че така се управлява държава! А, държава не се управлява така! Затова всяка година негово управление се отдалечаваме по развитие от всички в ЕС, та даже от БЮРМ и Албания, но, с помощта на медиие Премиерът наш ни менти, че сме на второ место в ЕС по увеличение на БВП, разчитайки на опростачването на българите, който дори не знаят, че БВП се измерва в евро(пари на глава от населението), а не в някакви измислени проценти, които той за България смята при база 5 800 евро. а примерно Германия при 38 000!?! И гордо се изтъпанчва той и останалите от правителството сравняват тези проценти! Обидно е и в двата случая! В единия, ако не разбират, какво и ка сравняват и в другия, ако се подиграват с народа, разчитайки на неговата простотия, където хората до толкова са затъпяли, че за тях проценти и пари е все едно и не се чува никакъв глас против наглостта да се представя изоставането на България, като много голям успех в ЕС!

Темата засяга Радан и това е моето категорично мнение за него, затова завърших с "точка!". А на въпроса ти "КОЙ Е?" отговарям, че още не знам, но не е Радан.

Бай Радане, първо започни от Мариците на Иван Костов и после драпай за власт.

Аз първо искам дрон с HD камера, иначе никой да не гласува за него!

Ачи, ще коментирам в стила на Раданчо - с метафора. Твоята нова харта е като нов грим на стара к.урва. Все си е на 70 години.

Обединение от гейове води до публичен дом!!!

РАДКЕЕЕЕЕ РАДКЕ, КАК ЩЕ РЕЖЕШ ОПАШКИ С ТАЗИ РАЗДУТА ЦИЦКА, ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ !!! ИВАН ГЛЕДА ДА ОТЪРВЕ КОЖАТА, КАКТО И ВСИЧКИ КОЖОДЕРИ, ГОЦЕ, ОВЧАРОВ, ГЕРГОВ, ВАСИЛЕВ, И КУП ДРУГИ, А ТИ С ЕДИН ГОЛ ЗАДНИК ИМ ХОДИШ ПО ГАЙДАТА !!! ЖАЛЪК СИ !!

Голям смешник тоз радан, все едни метафори и сравнения. То и партията му една смешна....Свърши времето когато властта се взимаше на крилете на омразата... сега хората гледат какво можеш да предложиш, а радан нищо не може да предложи освен плюене по невидимия вечен враг - комунизма

Не плюе по комунизма, не че не заслужава, а просто няма смисъл има по-важни неща. Мафия, корупция на върха на държавата и по-надолу, липса на правосъдие. Това са нешата, които ДСБ адресират всеки ден, ама не се харесват на мутрите и тарикатите окупирали властта и икономиката в България.

Радан е "любимеца" на герберите,бесепарите и депесарите.Щом му видят името и веднага се скупчват като мухи на мед.Той единствен има кураж да хвърли камък в блатото на застоя.

СИ БРАТО, МУХИТЕ ХОДЯТ НЕ НА МЕДЪ, А НА ЛАЙНАТА !!!!

То не е само отдалече камъни да хвърлят, а трябва и да се нагази в блатото. Радан просто не го бива за това. Бива го да плямпа, да дразни Боко и да слуша Командира.

И като стане Раданчо премиер, и като си вземе шантавия д-р Пепи за здравен министър... Малееей, чак тогава българите ще изчезнем в съкратени срокове - всички сегашни прогнози ще се окажат дългосрочни.

Ти ли му пишеш състава на министерския съвет?

едно е Костов - говори тежко, с научни фрази, авторитетно, поучително, а този като мангал от махлата - без червена точка говори мерзости. Ама като се обединят - за всекиго по нещо - както ви се хареса.

ние разбихме и унищожихме СДС, та с един ГЕРБ ли не можем да се справим. Майка ми казваше - като видиш човек - нисък - подлец, с дълъг и остър нос - лъжец, с тънки устни - злобар - той е посочен от Бога - да се пазиш.

Айде,бе?

Що бе, теорията на Ломброзо е подобна. И тя има място под слънцето, дори да не е вярна! ;-)

Защото е лицемер, лъжец, ортак на ГЕРБ и Тиквата и никой не му вярва, затова.

До вчера вие я лъскахте тази опашка бре, радане и си подавахте дирниците заедно с гоце и патриотарите, сега ли разбра на кого? За да сте дупедати и министри (сиреч слуги), aма не на народа, а на мафиота Боко. Лично ти, мазнико, го наричаше твоят премиер! И беше част от управляваща коалиция- тоест от свинската опашка. Айде, циба!

1. Конформиста си ти 2. Нали имахте 2 години да го сторите. Какво направихте? Ползвахте ги за личностно облагодетелстване, запазвайки статуквото и възможностите, които то предоставя. 3. Не може една програма да е само СРЕЩУ нещо. Трябва да се каже и с какво ще се смени. Та не знам какво предлагате, ама това, което видяхме не отговаря на лозунгите, които веете

Нещастници жалки. А КОЙ ще отреже "агнешките ви главички",властолюбци корумпирани?Изобщо,какъв "лидер",може да е този чиляк от снимката!?Протежето от Лабораторията на Черния от Драгалевци....дето за 4г.опустоши България....

Много добри идеи и послания, затова всички са ревнали срещу Радан.

Идеите и посланията ще си останат само "на книга", щото са примамка за наивници. Радан и компания не са тези, които могат да ги осъществят, а дори те нямат и намерение за това.

И така да е, но какво ти пречи да оглавиш тези идеи и ако си по - добър от него, да поведеш борбата против 70г-та свинска опашка?

Истински носител на евроатлантическите ценности, само той може да ни осигури светлото европейско бъдеще под светлината на евроатлантическите ценности.

Ако беше допълнил известното заведение в Карлуково, щеше да обереш плюсчетата.

Раданчо мамин,след като и твоята амбиция е да заемеш пост,т.е. да разполагаш с власт,по какво се различаваш от тези,които критикуваш?Кога най-после ще чуем български политик да каже,че амбицията му е да превърне страната в нормално място за живеене?

Без Ценко Чоков в Галиче е невъзможно да има сигурност и респективно без СИКаджийската мутра от Банкя е невъзможно да има сигурност в България.

Твойте бивши министри са виновни за падането на Кабинета. - каквън нов проект, по добре сложи край на политическата ти кариера...

За падането на "кабинета" виновен е само Боко Тъпото. Обаче, според мен, това е и единствното му добро дело.