ДСБ преизбра Радан Кънев за председател

Радан Кънев беше преизбран с 502 гласа "за", 10 въздържали се и двама "против" за председател на ДСБ с четиригодишен мандат.

Обратно в новината

Коментари - ДСБ преизбра Радан Кънев за председател | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е отявлен болшевик. "Трябва да направим така, че да изхвърлим българската левица от българската политика, да защитим националната сигурност, призова Кънев." Не се ли усеща колко е слаб и вреден.

Тоя е един неадекватен малоумник! При това продажен и марионетен, като всичките си ортаци! Като се провали на изборите с кретеноидните си послания и му врътнат кранчето от едно посолство, където му пишат програмите, ще отиде там, откъдето е дошъл - в небитието! Интересно, че ортаците му са големи оптимисти, та са го избрали за 4 години! Аз не им давам повече от 1-2 години, най-много до след следващите парламентарни избори!

СИНЪТ НА БИВШИЯ КМЕТ НА ХАСКОВО -СТАНИСЛАВ НЕ Е ЛИ В ДСБ?АКО Е ТАКА ТОЗИ КАК ИЗОБЩО ИМА ЛИЦЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ И ДА ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ?ИЛИ ЦЯЛАТА ИМ ПАРТИЯ Е СИНОНИМ НА КОРУПЦИЯ?

Браво с такова мнозинство и Тодор Живков не е преизбиран!

с теб съм. Не знам дали друг освен мен, а и теб разбира се се сеща че си толкова напорист, защото това е лебедовата песен на твоята партиюйка. Давай, говори, плюи, щото след изборите, особено след парламентарните няма ни да се видите, ни да се чуета повече.

нема ли некоя стара мома у туй ДеСеИбе да го задомят тоя юнак? Па кой ша го вземе с тоя повреден мозък?

За кой ли път все същата песен - ние сме чисти като планински сняг, а всички други са крадци и мошеници. И по въпроса за външнополитическата ориентация - защо да мислим, че единствената правилна ориентация е да се кланяш доземи на Запад, а на Русия да показваш "среден пръст"?

Дръш се, Раде! Имаш рейтин, Две, БИЕШ "Хойо, и Лиле"?

Бойко копа картофа, картофа... отдол иде кака- кака мллада , Де бре, Бойко, дее..! Добрйутро како, како мллада, ти окОпа ли картофа, дебре деее! "Песнопойки за тези които ще забравиме" Една пръдашън, на : Студии "бТТВ Трътки"

Явно са били пияни.

Тази пиеса вече сме я играли... Това че сега са на ход дубльорите, не променя стария сценарий... С плюнка могат да градят гнездо само лястовичките, а с амбициозни напъни се стига само до тоалетната... Ако не "закъснееш", разбира се!

членската маса на ДСИ-бъто е долу-горе равна на депутатите на конгреса му...Ще рече, че Радан го е избрала цялата му партия ( е с двама инакомислещи), но те ще бъдат скоро отлюспени...Да не забравяме, че термина го въведе в действие именно ментора му..!

ДСБ избра Иван Костов за нов четири годишен мандат ...

Само да те гепна гащите ще ти цепна. Само да те гепна гащите ще ти цепна. Само да те гепна Радке гащите ще ти цепна. ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2) Музиканти свирят кючеци се леят. Радкените цици бурно се люлеят. Ozzy се провикна на микрофона: ОП-СА!!! ОП-СА!!! (x2)

Малиий, от квартала Банкя лисъ тези записи ? Там, сичкоту цигани, гледъ на Бойку свинити, там има Кйочеци*, и дубре съ живеи!

Има ли политик в България, който да няма дълбоки корени по произход от левицата?

Ами от този по-дълбок, казаха, нема!

единствения почтен политик в бг с теб сме по-добрите 7%, който не крадат в тази държава

Единственият политик, който не краде по време на прехода е Жан Виденов!

Гледайте бе Герберасти, тука, в Текущите новини: Два пъти, по висок е, от Доста на Бойко, Ер Дого? И, 20 Пъти по- висок е от този на Един плашипутак! Мухльо назначен в Харема за "Министър" на войната? Така че, вий още си плюйте, ритайте се, като говедата в оБора на с. Бистрица, но, не забравяйте дасе поогледате около Гз, и около Хъбовете !! дедо Ратко

В тъги, в неволи младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита:

От далече ли,ги дърпа?

Гоце хубавеца, Кърския йебач, Ловеца, мисли да става, Пак- патерица? Него бара Кумониста, Бойко- мет Борисов- Генерала! б.а.: Барам ( Радомирска дума), значи търса! А може и да се каже: Генерал си Хубавец ?

Молим накрая, Н.В. Читателя да прочита: Генерала бара Хубавеца ! ГлаД. редокторка: Тодорка

Каква е тая терца ? Майорна ли е ,козовна ли е на половинка водка ли е?

Защо ни е демокрация, начело с Гоце Ловеца, и, Бойко Лентореза? Първия хойка, циганета да чука, и да БИЕ защитени козли в чужбина! А Хойко, не се спира, от: Праскане на каките и Рязидбата на лентите! А народа, с 200 лева, им се радва, и с по Три мандака ги претпочита?

Радвам се за кака Рада

Не им е лесно на жалките пропутински мурзилки, защото освен вулгарни простащини няма какво да кажат. А по въпроса за кандидат президента - защо никой не се сеща да предложи Александър Йорданов, който отговаря на всички условия!

500 "члена " не са ли му много ?

хъъ рекох чи тоя се омъжил чи го давате на фото а то файтон щял да кара с 502 кавала.

Ти, "Фатална Грешка" на Природата, и твоите Побаратеми го, Герберасти , сте от Един дол дренки, с Кумонягите! Вас Червеното знаме роди ви, имате Вожт- кумонист, още носи Червената книжка в задния джеб на анцуга! БИЕ народа на избори, и после може- неможе, ще си бракне с лева ръка в джеба на паталона, да си брои Мандаците: Един два Три, и пак: Един два Три ... Благодарско, че Ви има такива и особено като Тебе, отвреме- навреме да се посмееме!

Нямах представа,че тия имат 500+ членове на мижавата партийка

Този еврей си е платил за да напишат това за него ! Мен и много от провинцията не ги интересува ДСб , там в София шопите ги избират тези меки китки с юдейски корени от ДСБ ! Има и един с юдейски корени и един мека китка със силно изразени Евро-Атлантически мечти и първи НАТОвци ! На мен лично нито Евро-Атлантическата ориентация , нито НАТО са ми дали нещо добро , преди нямаше НАТО , нямаше Евро ариентации но ядяхме , истински плодове и зеленчуци не като сега -Пластмаса , салам и кренверши от месо , тока , вода , бензин и билети на грацкия транспорт стотинки струваше ! Помним още когато ДСб бяха на власт как окрадоха и разпродадоха всичко , големи крадци бяха с техния Костов Лаборанта , искат пак да крадат но ДУКИ !

vasil

Жоро(джоро)на романес означава муле,катър,а за човек-от смесен българо-ромски произход -(д)жоревец.Нищо лошо,хора като хора.

00:54 Много антисемитски го давате, другарю, а забравяте за Сергей (той май беше полуеврей) и брат му Юри Асланов, да не говорим за Ленин (по майка), и баш евреина Карл Маркс! Евреите са ценни хора, но като във всяко стадо има и мърши.

Браво, Жори! Дано повече българи мислят така.

Alan Walker - Faded

2016 Krieg in Europa Plan der USA Hier die Beweise

Robin Schulz & Alligatoah - Willst Du (Official Video) Robin Schulz 25,525,882 views 4:13

Lost Frequencies - Are You With Me (Official Music Video) . ДА ТРИЕТЕ МУЗИКА Е НЕШО НОВО ЗА МЕН, ОТ ФАШИСТИТЕ НА МЕРКЕЛ! :-)) ЛИЛЛИ ВООД, И МИСЛИШ ЧЕ ЩЕ ТИ ПРОСТЯ?

Alan Walker - Faded

ЦЕНЗУРАТА НА ОМРАЗАТА СЕ ПОСРА!

Споко Men... 514 са си 514 бъди оптимист... 514 е повече от 00

За съжаление нямате политическо бъдеще в този си състав, момчета. Сори.

Знаете ли каково мразя най-много в руските подлоги и путинофили-крадливи и тъпи неграмотни шебеци и човекоподобни в България, които разсипаха и разграбиха хубавата ни Родина и прогониха българите? ВСИЧКО!

И аз така, само че не забравям да пиша, че натофилите са от същото котило на ДС и гадостите им са не по-малко. Та като кажеш А, кажи и Б, не се стискай.

,,Трябва да направим така, че да изхвърлим българската левица от българската политика, да защитим националната сигурност,,,??? призова ,,левака,, Кънев.