ДСБ: Да подкрепим Плевнелиев за втори мандат като независим

ДСБ призова проевропейските и реформаторски партии да застанат зад кандидатура на Росен Плевнелиев като независим кандидат за втори мандат. Той остана изненадан

Обратно в новината

Коментари - ДСБ: Да подкрепим Плевнелиев за втори мандат като независим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РОСКО ПЛЕВЕЛА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И ПРЕДАТЕЛСТВА СРЕЩУ Р БЪЛГАРИЯ ! Не втори мандат, а затвор ! Тоя ИДИОТ Плесела ще ни вкара във война с братска Русия ! Рамаданчо е пълен идиот, за да ни го предлага пак за президент !

раданчо се изравни с роско доколкото беше възможно. Един идиот подкрепян от друг идиот. Asinus asinum fricat !,както казваше бай Тошо.

Плевнелиев заслужава не втори мандат, а съд за престъпления срещу България.

Аз гарантирам 100 %,че никой от мойто семейство и роднини НЯМА да го подкрепи .Това НЕ е мой президент и няма ПАК да бъде !

пак ПРЕЦЕДЕНТ.

Този приятел не е добре. Ако искаме БГ да бъде дозатрита може и да подкрепим втория мандат.

Четете и знайте, особено вие малките които не помните. БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЕДИН ЕДИНСТВЕН РОДОЛЮБИВ ДЪРЖАВНИК В НОВАТА СИ ИСТОРИЯ КОЙТО ЩЕ ОСТАНЕ КАТО СКЪП СПОМЕН В ПАМЕТТА НА БЛАГОДАРНИЯ БЪЛГАРИН. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ СИ ИМАХМЕ ДЪРЖАВА - БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА. ИМАХМЕ СИГУРНОСТ. ИМАХМЕ АРМИЯ. ИМАХМЕ ДЪРЖАВНОСТ. ПРЕДАТЕЛИТЕ БЯХА СЪДЕНИ. МЕСТОТО ИМ БЕ В ЗАТВОРА А НЕ В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА КАКТО Е В МОМЕНТА. АКО ТОЗИ ЧОВЕК БЕ ЖИВ ТЕЗИ КРАДЦИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ СЕГА ЩЯХА ДА СА В ПАНДИЗА А ДЕЦАТА ВИ НЯМАШЕ ДА СЕ САМОЗАПАЛВАТ САМОУБИВАТ ИЛИ ЕМИГРИРАТ. ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ИМАХМЕ БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ.....ИМАХМЕ УСМИВКИ ПО ЛИЦАТА. ИМАХМЕ МОРАЛ И УВАЖЕНИЕ КЪМ УЧИТЕЛ И РОДИТЕЛ... КОЙ БЕШЕ ТОЗИ РЪКОВОДИТЕЛ ЛИ? АМИ СЪЩИЯ ТОЗИ ПРЕД КОЙТО СЕГАШНИТЕ НИ УПРАВНИЦИ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ЖАЛКИ НЕДОНОСЕНИ ЛИЛИПУТИ. ТОДОР ЖИВКОВ ШАПКИ ДОЛУ.

Да се успокоиш и да отговориш на два въпроса: 1. Как си обясняваме икономическата КАТАСТРОФА на куманизъма? 2. Как един идиот да разбере, че е идиот?

Кражбите цапочнаха още от 1985 г. под ръководствато на андрей карлович, ако не помниш.

Аз вярно съм На Далече, но започвам да се притеснявам вече... Тозий тук Цървул, който гащите си не обул, Ми иска Президент... някакъв си прецидент!!!

И да довърша: Мгл, двбмкт нвсчк плтц?!

не вижда ли рамадан душевно надупване и дълбок цинизъм в превръщането на държавата в геополитическо гето?

За лакей , аз и семйството ми няма да гласуваме !

Р.К. "Да подкрепим Плевнелиев за втори мандат като независим" Вече няма никакво съмнение, че този е изтрещял напълно!

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

Радаан идва от Адвокатска кантора Натан Кьнев и ко специализирана по Правата на Човека по Хагската Конвенция както и в областа на патентите и защита на тьрговските марки от ментета .Неговите колеги адвокати сьщо сефариди специализирали в Хагския Холандски у-т гнездо и свьрталище на ционизма.Кантората на Кьнев не е спечелила НИТО едно дело с това е известна но се намира на СТРАТЕГИЧЕСКОмясто само на 60 метра срещу ИРАНСКСОТО ПОСОЛСТВО в София.Като се има предвид че ИРАН и неговото правителство е обявено за враг номер на Израел.Можете спокойно да предположете че в кантората на Радаан е монтирана специализирана техника насочена кьм Посолството-Да припоним че СОФТУЕЬРА на прочутия Цецомобил-Крайслер е Изрелско производство на базираната в Хайфа компания Гамма Текнолоджи

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

Магдалена Ташева-Президент!!!

След толкова бръщолевене му се полага един -два мандата почивка.

говорене, и за капак това предложение (осиране) налагат извода, че този на снимката е безполов, безгръбначен индивид. Впрочем той и затова е на това място...

Spirit

За времето на своя мандат Плевнелиев направи няколко много силни хода - не допусна до Конституционния съд острието на сарайско-ченгесарската мафия, скандалната съдийка Венета Марковска; решаваща беше ролята му по време на протестите от лятото на 2013-та- когато Бойко и Цветанов се бяха покрили той категорично се противопостави на назначаването на Делян Пеевски и с това даде опора и подкрепа на протестите срещу правителството на Орешарски; ясно показа необходимостта от модернизация и превооръжаване на българската армия и намаляване зависимостта от Русия. Само заради тези си действия за мен Плевнелиев е най-добрият и решителен български президент за годините на прехода. Но за сметка на това си създаде много силни и влиятелни врагове. И резултатите за жалост са налице..

Десен или Ляв ти си педал, също както това чудо на природата Прецедентът Плевенлиев, прокарващ най-вредните за страната ни и за Европа като цяло интереси на САЩ

НАТО и ЕС са за предпочитане пред Рашия,вечно неудовлетворена,манипулативна,незадоволена, постоянни ревове да и се обърне внимание,интриги с цел получавани на уважение,деструктивност и поведение с което показва ,че на нея не може да се разчита за партньорство! Но тъй като въпроса е за Плевналиев,въпреки правилната му позиция за НАТО,всичко останало са множество несъответствия,задкулисие,зависимости и това накланя везните срещу него!

Няма значимо престъпление срещу българската нация, през последните 26 г. в които СДС - днешното ДСБ да не участва. При това има селекция на индивиди с очевидни ментални отклонения - Радан, Иван, Москов, Димитрофф ... Да подкрепиш безполово, безграбначно с комсомолски произход, ставащ за посмешище на всяка крачка посткомунистически олигарх - това не е ли емлематично за ДСБ ?

Spirit

Грешен ход и на Радан, и на Плевнелиев. Позицията на Радан е леко закъсняла- трябваше да го подкрепи за втори мандат още през декември, след провала на съдебната реформа. Позицията на Плевнелиев пък е дълбоко погрешна ако чака номинация от ГЕРБ. Да чака човек нещо сигурно от ГЕРБ е като да чака от умрял писмо. При тях всяко нещо е за пред последно, както в армията и милицията.Помнете ми думата те и до началото на септември няма да имат сигурен кандидат за президент, ако въобще издигнат такъв- всичко може да се очаква от Баце и компания. Затова Плевнелиев още отсега следва да заяви намеренията си, че ще се кандидатира за втори мандат като по този начин консолидира край себе си проевропейската част от обществото и модерно мислещите и активни българи, които не са никак малко. По този начин и ГЕРБ в един момент, щат не щат, ще бъдат принудени да го подкрепят.

Радан е бил голям шегаджия, да предложи най слабия президент отново да продължи да ни прави за смях пред света.

СЛАБ СИ ТИ, НАЙ-ДОБРИЯТ ПРЕЗИДЕНТ, КОЙТО СМЕ ИМАЛИ Е ПЛЕВНАЛИЕВ .... ТЪПУНГЕРИТЕ НА РАЗБИРАТ ТОВА, ПРОСТО СА СИ ГЛУПАЦИ ....

Не знам как успяваме да пращаме все най-малоумните в това народно събрание.....

С тая избирателна система и магарето на дядо ми Марко Марков да сложат в листите ще стане депутат. Особено пък ако е подсигурено в два- три избирателни района! Амаааа, били сме тъпи, не сме знаели за кого и как да гласуваме!

Този път Радан каза хоп преди да е скочил. Това предложение е не само глупаво, но и показва кадрова немощ. Това в което обвиняваха ГЕРБ. Толкова ли няма свестни хора сред 7 милиона, че все ни карат да избираме измежду такива недоразумения!? Какво направи Плевнелиев за целия си мандат, че да го преизбираме?! Кажете поне едно нещо с което ще се запомни! Освен с гафовете му. Не, благодаря, не искам такъв човек да ме представлява повече!

Ама той скача ли? Аз си мисля, че той само вика Хоп! и не скача. После пак. Хоп! и не скача. И т.н. Сиреч, добър е във викането на Хоп! В какво друго е добър, просто не се сещам!

Не, не, никакъв Плевнелиев. Искаме РАДАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ! Това е потенциалният победител срещу статуквото на ГЕРБ и пропутинския блок. Плевнелиев евентуално ако се навие може да стане вице. РАДАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

Това за сарказъм го приемам единственно!

Разбира се, че е сарказъм, споко :)))

Плевнята е независим - нищо не зависи от него. Боко да предлага магаре, да си го избират и да закриваме държавата!

Олелеееее..! Радане не можеш и да си представиш как ми "олекна" в очите с предложението да гласуваме за парцалената кукла Плевнелиев!! Повече няма да гласувам за вас или за някой в дясно! Писна ми! Вие сте национални предатели!

Роско обединява болшинството българи по плюене. Само като го видят или чуйт, пресъхват, то се вижда от коментарите.

МАРЕШКИ!!!

Ти си луд бе Кънев...

Гласувайте за "социологическото проучване" на 3-та страница. Нищо не е нагласено. Право куме в очи....

Ко ?! НЕ !

Какъв е този дебил???? Кой го иска???

koia@abv.bg

Нещо не разбрах какво точно имате предвид. А иначе: - Плевнелиев никога няма да бъде независим - Плевнелиев е изключително непредставителна личност ( на кантар е с Желев и Стоянов ) - Плевнелиев е плашещо неадекватен и много други тиренца могат да се напишат

Оформя се голямо гей общество .Абе тия да не вземе да се вземат?

Баба казваше краставите кучета се надушват

Защо Плевналиев? защото не може да управлява семейството си ли? Или защото много напира да е богат и да осребрява президенстването си? или защото дели народа ни? или защото мрази едни други народи и непрекъснато говори против тях? или защото само за МОЙНА говори и подкрепя доказано провалили се правителства ли? Тъжно за нашата България!!!!

Да де, затова! Ти описваш един типичен представител на ДСб! Със свещ да бяха търсили, нямаха да намерят по-типичен десебар!

преди да си напълните устата с коктейл от плюмка и зроба, вижте интервюто на г-н Плевнелиев пред Бойко Василев, проследете изказванията на къневци, и тогава решете дали изобщо ще плюете срещу тях, или напр. срещу ББ, по чиято вина Б-я търпи руската и турската злосторност и е най-бедната, или пък заедно с ББ ще оплюете и мрачния и злобен Първанов, главен руски резидент в Б-я, и Доганчо и Местанчо паши, които са се родили тук, а продават Отечеството - нашето, но и тяхното и на техните деца и внуци, на московци и анадолци. Разберете, гладкомозъчни, къневци и президента са светлия и полезен лъч в нашата политика, а не т. нар. патриоти, тарикат Вълчев, Куневица и Лукарски и патриарха, който заради продажничеството си все гледа надолу. Две години милият е учил цэрковно пеене в Русия и наистина добре го усвоил. Бълг. църква без национална кауза не може да бъде упование за българите. Затова нареждам патриарха до Гоце, до пашите, до ББ. Ако на къневци и на президента и на подобни на тях не се пречи, бългтарите ускорено ще се измъкнат от нищетата. Боже мили, помогни на Б-я да не последва съдбата на Другата Б-я на Волга /Г.Владимиров/, на Крим, на молдовска Бесарабия и т.н и т.н.

Аз ли съм тъпунгер или бай Радан ме смята за такъв ? Какво ще да е това явление "Независим президент" ама подкрепен от ДСБ и Герб ?

като "малко бременна"...

Тук всички дето се пенявите, си мислите, че ако седнете на същия този президентски стол ще сте независими?????????? И ще се правите на един Наполеон????????? Ха, ха, ха, ха.......душички...... Не знам за Плевнята, само знам, че не искам Гоцето, Сталинка, Бокова и тем подобни! Сега сте на ход! Кой да бъде?

Ми некой дет прилича на МЪЖ И Е ПРЕДСТАВИТЕЛЕН. НЕКА ДА Е ЕВРОАТЛАНТИК, АКО ТОВА Е ВОЛЯТА НА МНОЗИНСТВОТО....обаче Роско ме дразни, че нема визиа, говори плахо и безучасно, нема вътрашна убеденос, в това което КАЗВА. СЕ ЕНА ДУМА Е АНТИПРЕЗИДЕНТ - НЕ КАТ ИЗАВИ, А КАТ ЧОВЕК ЗА ТАЗ РАБОТА....ДА СИ ХОДИ НА ЧАСА. А подкрепящите го - напарво ги намразих. Не си прават услуга да подкрепят некой със слугински манталитет. И да, ПРОЗИРА ЧЕ ГО ПРАВАТ ОТ ИНТЕРЕС И ПО ЗАПОВЕД....

Аз не искам да бъде "КОЙ" ! По-скоро бих гласувал за Марешки. Само той ми се вижда със собствена глава на раменете !

Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България. youtube. com/watch?v=aMI3TsChLPM

Гласувахме по пропорционалната система!

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Още преди изборите беше ясно - ГЕРБ създаде Реформаторския блок, за да съберат недоволните от ГЕРБ десни, които не искат ГЕРБ, а Патриотичният фронт да събере всички националистически гласове, които също не искат ГЕРБ. И двете групировки се кълняха, че нямат нищо общо с ГЕРБ и го анатемосваха, с цел да съберат гласовете на наивниците и глупаците, и сега след изборите поднасят на тепсия тези гласове на Боко и ги изтъргуваха. Да, но на следващите избори хората няма да забравят това! Хак им е на глупаците, които гласуваха за тези два политически хамелеона! Лошото е, че тъпи същества гласувайки за подлеци определят и нашето бъдеще.

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот. Това признание на Радан Кордова може да бъде прочетено в пламенна статия от 2008 г., защитаваща правото на педерастите да провеждат педерастките си шествия в центъра на столицата на България: Радан Кънев (Кордова) 'реформиста' :)

Поздравление за Вас и Вашите съмишленици, г-н Кънев, за подкрепата, която давате на г-н Плевнелиев! Считам оценката Ви за президента за напълно справедлива. Реално той стърчи над другите държавници най-малко 3 човешки боя. Г-н Плевнелиев е стожерът на европейската ни ороиентация, боец зйа независима Б-я. Споделям, че на ББ не може да се разчита. Дали е поел ангажименти, или русите го държат с компроматни материали от мутренския му период, или по рождение си е такъв, но в крайна сметка на приказки е патриот, а на дело всички негови действия са в полза на Кремъл. До сега 100 пъти трябваше да осигури интерконекторна газова връзка. Целият поднебесен свят знае за хибридните войни на Р. и Турската иимперии с/у Б-я, но не и той. С целенасоченото си антиреформаторство и с охлювата скорост към Европа той е голямото зло за Б-я. Пълна лъжа е твърдението, че правителството било дясно и патриотично, и си вършело работата добре. След заканата на Гоце да се радикализира, появата на войнстващата Нинова, излизането на АБВ, оставката на Калфин, активирането на четвърт патриотите, обстановката заприлича на тази при унищожението на историческия приемник на Волжка Б-я - Казанското ханство - от И. Грозни и досуш на тази в Кримското ханство през 1783 г., когато Екатерина ІІ го анексира. Багодаря Ви , истински реформатори, че Ви има и че вършите искрено родолюбива дейност, че сте почтени и открити, че с Ваша и Божия помощ Б-я ще съумее да се спаси от евразийско похищение и най-после ще тръгне по-смело към Европа, за да се отлепи от дъното.

Рада дълбоката и роско чурколиза пак им се иска да са власт а за хората ще организират един нов цирк!

Мисля че Кънев много ,ама прекалено много се излага,като показва много очевадно протестърски и олигархични зависимости,а това не е добре за нашата демокрация нито за борба с корупцията! Много жалко радане,но си изчезващ вид!

Майната ти, шломо !!!! Това нещо настояшият прецедент има подкрепа от цели 8 % :))) Всякакъв коментар е излишен !

Простата истина е, че ГЕРБ нямат нито един читав кандидат за президент. Имат един расов овен, останалото е стадо. А пък овенът не може да се разчекне и да е хем премиер, хем президент. Да не дава господ нещо да се случи с Борисов - ще се разпадне цялата пясъчна кула за една нощ. Средния коефициент на интелигентност им е около стайната температура за радост или за съжаление, не знам... Папкат и слушкат, пък колкото изкарат - все е кяр.

един достоен български политик изразява своето заслужено уважени към президента и червената пасмина веднага изпада в бяс, много изнервени са руските подлоги и умират от мъка че България е вече свободна страна

глупости на търкалета:) веднага маркирахте с болшевишки плам, че всеки против е непременно я червен, я русофил и т.н....

Баце, ти НОРМАЛЕН ли си! Май, не!