Христов и Прошков - кандидати на Синята коалиция

Румен Христов от СДС и Прошко Прошков от ДСБ ще са кандидатите на Синята коалиция за президент и кмет на София.

Обратно в новината

Коментари - Христов и Прошков - кандидати на Синята коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румен Христов, кандидатът на СДС е масон от Ротари клуб. Погледнете му мазната физиономия и кривата усмивка! Не ви ли писна масони да управляват и да работят за чужди интереси!

Боже господи, как сините могат да издигнат кандидатурата на такъв изпечен мошеник и лъжец.

Не го виждам като обединител на българите, след като парите и отличията му идват от: 1) член на Ротари Клуб - София и Президент на клуба за ротарианската 1997-1998 г.; 1998 г. - 1999 г. Помощник дистрикт - гуверньор 2) Вицепрезидент (трети мандат) на Международна фондация "Св. Св. Кирил и Методий" 3) 1998 - 2001 г. - член на УС на Швейцарска фондация за биологично земеделие 4) Носител на 3 (три) ордена: Kommendor ov Kunge Norstjarnorden, forsta Klassen, връчен от Негово Величество Краля на Швеция Komandor af 1. grad af Dannenbrogorden, връчен от Нейно Величество Кралицата на Дания; Honorary Member of the National Order of Merit. Companion with Breast Star, връчен от Негово Превъзходителство Президента на Малта.

Ами нали казаа чи ша ни пратят ПРИЗИДЕНД от БРЮКСЕЛ,зако да харчим народни пари.За пенсии немало пари ,ам чи за тези простотий-изборите от де ша намерят.Начи пари има ,ама си ги държат богатите

Идеята добра, работата пак циганска! Щом рамите почнат да гласуват, мирише на корупция, щом засмърди нормалният избирател пак го няма пред урните. Е, галсувахме и в крайна сметка пак се скараха заради циганите. Явно бардакът си е барадак и тъй като ме е срам да гласувам за Бойко, за БСП и ДПС е престъпление, за Атака лудост, то остава да му тегля една майна и да оставим работите да се рашават от циганите.

Ама те тея три изброени партии изобщо не ви вземат насериозно и никой от членовете им няма да си загуби времето да ви се меси в изборите. Възможно е някой да се опитва да всява раздор с купени цигани но за това сте си виновни вие с тази малоумна идея всички да гласуват. Това си е вътрешен избор и би следвало да се гласува само от членовете на двете партии.

НЕ ИЗБОРИ А ТОЯГА В ГЛАВАТА ЗА ТАКИВА СМОТАНИ И КРАДЛИВИ КАНДИДАТИ .

аз пък си представях точно обратната комбинаця за оптимална !!! Оценката ми се дължи преди всичко на симпатии и наблдение на поведението на кандидатите в медиите. сега е интересна позицята на костов и димитров по вупроса... ситуацята става деликатна!?

Може би скритата цел на тези избори е да се обезличи изцяло СДС като партия и да им се наложи определен модел за поведение. Иначе не е ясно, откъде идват парите, разходите за тези избори и може ли да се използват училищата за тази цел!

хаха изключително висок брой гласували хахаха има няма 70000 в цялата страна ми той Ковачки събраз повече, и те половината са роми абе ей Костов това ли ти е електората бе

Как може да има такива коментари за Румен?!Не го познават,а това е изключително почтен човек!Много по- подходящ от Гоце,Пръмова,Волен или човекът на Станишев и Доган!Ще видим и на Бойко,но Р.Христов е най-добрият вариант!Най-после!!!Ако коментарите са на комунисти,бих ги разбрал!

"Как може да има такива коментари за Румен?!" И какви още може да има за селянчето от русенско!!! Ама сега вече ни интересува, кой и как плати да се отстрани Малинов???!!!

Някакви мутанти, на които им е забранено да мислят, да избират, защото ВМЕСТО ТЯХ , "мислят и ИМ избират" кандидатите - един компир , един руски гей и едно полутатарче , с вид на ходжа ,...та тези мутанти ДАВАТ съвети и "критикуват" ТЕЗИ - които САМИ мислят и ИЗБИРАТ ...)))).. Наистина сме страната на неограничената глупост на ..мутантите :))))

Скъпа Веска, какво значи личното минало на Румен Христов. Да не би да е бил доносник, да не би да е окрал България и какво значи връзки с ДПС. Христов е бил научен работник и консултант по проблемите със селското стопанство и всичко е спечелил с труда си.Има здраво семейство и приятна визия и защо да не гласуват за него членовете на ДСБ.

Буря в чаша вода! Колко струват тези "избори", от кой са платени разходите и срещу какво? Партия със 60К избиратели влиза в централните новини - смешници!

прочети тук малко биографични данни за Руменlink

Този Румен Христов според мен има леко нагла физиономия. Отделно смятам че ако се беше избръснал щеше да изглежда далеч по-добре от колкото със сегашният си уж небрежен стил. Доста неподходящ персонаж за президент.

...и с тоя перчем, и с тоя дързък поглед...опитва се да се докара като престолонаследник, лишен от сеч на борови гори.

какви са едните,какви са другите. следва обида...

Във форума пишат хора, които нямат никаква представа за Румен Христов. Това е много позитивен човек с познания, умения и опит. Един от тези, които измъкнаха България от зърнената криза през 1996 -1997 и спасиха от глад народа и с нищо не се е облагодетелствал.

Нямали сме представа, колко бил позитивен !!!!! Имаме представа доста дълго се подвизава в София, а и от ръководителя му Бисеров имаме...

Синята коалиция изкарва много качествени кадидати,за разлика от БСП!

е шушумига. И на общите избори едва ли ще прехвърли 4 % подкрепа. Докато За кмет Прошкол ще получи в София 8 %. С това моделът Софиянски ще бъде окончателно заплют.

кой знае кой купи циганите, срещу няколко хиляди лева, създаде прекрасен раздор вдясно. А всъщност Румен Христов спечели толкова убедително, че евентуално няколко стотин цигански гласа по никакъв начин не променят вота. И аз не разбирам как може да се гласува за Прошко, при положние че Делян Пеевски Номер 2, ама какво да кажа...трайкам си ;)

Какво означава Делян Пеевски Nо2??? Дай подробности, че аз мислех за него да гласувам!

Откъде да ти ги даде тия подробности, кат си плямпа ей така - лаф да става и да минава работното време!

Кадиев е платил на индобългарите

кой плаща за всичко това,кой??????????????????????2

Ч Р Д ,на БОЙКО БОРИСОВ! С пожелание ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И СИЛИ ДА ДОВЪРШИ ЗАПОЧНАТОТО ДО КРАЙ...до крак...

С тази визия!!! Високопоставените гости ще ти избагат. Вземи вкарай малко стил прическа обръсни мустака. Като талибанин ли ще посрещаш хората. АКО ИЗОБЩО ТЕ ИЗБЕРАТ ДЕ . И тези погледи къде ги тренирате. Кои ви излъга че като гледате като килар някои се плаши . Сякаш простотията отзад не прозира . !!!

Какво се вълнуваме толкова кои са избраните? И четиримата нямаха никакви шансове. Лошото е, че тази коалиция нещо много се клати.

Бе то и Фандъкова ни убеждаваха че значело уж лешник пък то си е стиска вълна!

Нахранили циганята и сега се фукат, пффф, повръща ми се..

ЦИГАНИТЕ БЯХА КУПЕНИ ОТ ГЕРБ ЗА ВСЯВАНЕ НА РАЗДОР.

Номер е да! Утре ГЕРБ смятат да пуснат една градушка по тютюна, за да се ядосат тютюнопроизводителите на ДПС, та да се втурнат да гласуват за БСП и да задръстят изборните локали и така да провалят избора, а ГЕРБ да въведът тоталитарен режим! Ако този номер не мине, за октомври ГЕРБ плануват силно земетресение- за всяване на раздор- та да се уплашат старите хора, които така няма да гласуват за БСП и ГЕРБ да спечели абсолютно мнозинство, след което въвеждат тоталитарно управление.

Този Софиянски къде излезе от нафталина на дали ще има глупаци които да гласуват за него ,та той ограби София ,облагодетелства с имоти на топ места в столицата.Вече не върви с тази мазна усмивка.Скрий се някъде господинчо.

Колко е жалко, че такива като теб имат възможности да пишат глупости. Преди Софиянски София приличаше на град след война. Благодарение на неговата работа и умения София беше възродена. Няма да му ставам адвокат, но от селото в което живееш нищо не се вижда. Сега при управлението на ББ, София пак възвръща облика си - "преди Софиянски". Дано софианци проумеят и изберат качествен управник и да отхвърлят измислени кукли на конци като Фандъкова.

Аз пък да ти кажа за 3 почти пълни мандата на Софиянски освен че си оправи собственото материално състояние и това на близките си, полезното за обществото което е направил е направо смехотворно!!! Тоя си е за съд, но явно доста хора са намазали покрай него и даже не помислят да се занимават с него.

Луд умора нема!

Гледам, гледам, виждам: Ти убавецо, "Румен Христов от СДС", неме да имаш никакъв шанс! На президентските, всите циганя ще гласуваме за традиционните си фаворити облечени в турско-синьо, комуно-червено, царско-жълто и герберско-посрано!!! Требе много повече да плащаш на бг роми за гласа тогава! Бисеров дъл ще убеди Доган.... ДСпипалата, ще ли се пак обединият с идеята :" Ето ви го СДС президент за чудо и приказ!!!"

ЗА ТЕЗИ НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА! ЕБАТИ ВИЗИЯТА, НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧАТ, А ПЪК ТОЗИ ПРОШКО, КОЙ ЛИ ПЪК Е? НЕ СЪМ И ЧУВАЛ ЗА НЕГО...НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ЛИЧНОСТИ...

Този е син на онзи шеф на тотализатора Неделчо Прошков или го забравихте,който бе назначен там по поръчка на сините главатари .

Абе не му е син бе кретен, племенник му е!

Тия са тези, дето изкараха България от ужаса на хиперинфлацията 1997 г.;)

Да същите, които "приватизираха" всичко по партийни приятели и другари, пребоядисаните червени...

Според мен ще е важен резултатът от редовните избори през октомври.

"ще е важен резултатът от редовните избори през октомври." Е какъв ще е резултатът?! Турско-циганското протеже Румен (пак л...о, това име ще да е нещо заразително) няма да има електорат!

Кви са тия? Депутати? Не съм ги и чувал. Както и предполагам 90% от българите. Това ли са хората за които трябва да дам своя глас? Смях.

Скапани нещастници ! Отвратен съм и съжалявам,че някога съм гласувал за Гаргамел.

Ами гласувай за комунистите (ГЕРБ) и със сигурност ще попаднеш на "щасливци".

Точно така и ще направя.

Панаири.. панаири..

Там където всичко е пари, демокрация и честност са понятия изпразнени от съдържание!

как какви са - целия град налепиха с плакати, ти питаш какви са... сляп ли? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Името не прави човека, ама и аз не бих гласувала за Прошко. Някак много прошлячески ми звучи. И просещо...

Напротив ПРОШКО - да прощава..... :))

Анкеееееее, що не почетеш, преди да пишеш? Първо ще научиш етимологията на името "Прошков" и второ - значението на думата "прошляк". А може и за своето име нещо да прочетеш, ма ква полза....

Иване къде си тръгнал на вътрешни избори нали хората на Бисеров специалисти в правенето на манипулирани вътр. избори и избори на конференции останаха в СДС. ВСЕ АЙДУЦИ И ИЗБРАХА АЙДУК НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И СТАР КОМУНИСТ ОТ ЗДРАВО КОМ ПОТЕКЛО, АМА АЙДЕ

Прошко е неизбираемо име...

Да ГЕРБ по добре звучи .

Че дайте по имена да ги избиреме бре - ДПС звучи добре

Тъжно, но факт - много хора гледат това. И без това Преидента има само представителни функции, а тов включва и външност, име и маниери...

Ама разбира се! Каква е тази неразбираема за нас дума ПРОШКА? В българския речник сигурно са я затрили вече. Виж това Сергей, Румен, БОЙКО, Цецка, все хубави, звучни, български имена. Е, Прошко, да ме прощаваш, но българите сега са на друга вълна на име: Дария, Ан Мари, Плейметка.

Какъв умен поглед....гледа ,като бик във втичка..ама нека похарчи някой лев...спестен

ЧЕСТИТО !

Ами ако на циганина в Шумен са му платили от БСП, да им извърти тоя номер!!!

Жалка история:))))) Платени цигански номера. И това ми били "демократически партии". Нищо демократично не виждам във вас.:)))))))

По-добре цигански номера отколкото номерата на Слави Трифонов

що? за "7-8 и ще си паднала" ли говориш? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Доста слаби кандидатури, особено първата. никакъв шанс.

Този ще стане президент, когато България се премести на Марс!!

за този кандидат-ПРЕЗИДЕНТ съм повече от сигурна, че няма да гласуват членовете и симпатизантите на ДСБ. Не само връзките му с ДПС,, а личното му минало са пречка за подкрепа.

И да гласуват, и да не гласуват, пак няма да стане президент!

Динената кора довърши Синята коалиция.