Техническа грешка довела до объркани суми на партии в КТБ

Техническа грешка е причината за обърканите суми на политическите партии в Корпоративна търговска банка, съобщиха за БНР от банката.

Обратно в новината

Коментари - Техническа грешка довела до объркани суми на партии в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе,кой ви вярва,нарочно е.....

Защо за ГЕРБ няма почти нищо? Остава и ангелски крила да им поникнат. Като се каже веднъж, че някой има сестра курва, после иди обяснявай, че той нямал сестра! - стара житейска истина! Това е ГЕРБ! Тарикати, та, дрънкат! ГЕРБ завинаги!

Да вея мамата неграмотна и крадлива!

Очевидно списъците са манипулирани. Нали публикували най-големите суми по влоговете от последните 5 години? Къде са тогава най-големите суми от влоговете на Делян Пеевски, Нели Коирдовска (тогава Гл. директорка на Управление "Банков надзор" в БНБ, пряко отговорна за липсата на контрол на далаверите на КТБ)? Къде са най-големите суми по влоговете и кредитите на Делян Пеевски? Той сам си беше заявил, че е изтеглил основните си влогове и е прехвърлил кредитите си към ББР, с което е чист спрямо КТБ...

Кой може да ги манипулира? Разбира се властта! Ама властта е в ГЕРБ в случая! Нима ГЕРБ са манипулаторите? Или властта на ГЕРБ е толкова некадърна, че ДПС и/или БСП, манипулират каквото си поискат, а ГЕРБ си кюта, понеже е на далавера или са тъпи и не виждат какво се случва? Кое е вярно? И в двата случая ГЕРЕБ не става вече за нищо! Или само ръководството му! Нима в ГЕРБ няма по-мъдър и образован човек от ген.Бойко Борисов? Сигурно има, ама ГЕРБ е еднолична партия на лицето Борисов! В нея няма етична комисия. Няма демократично начало. Няма демократични структури. Там нарежданията се свеждат от горе - надолу и няма тън-мън! Който слушка - папка! Другите - аут!

МНОГО ДИНАМИКА С ТЕЗИ СПИСЪЦИ. ВЧЕРА ГРЕШЕН ,ДНЕС ДВА ПЪТИ ПАК ГРЕШНИ.КАК ГИ ПРАВЯТ ТЕЗИ СПИСЪЦИ ,ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО ГИ БЪРКАТ ? ПОСТАВЯТ ЕДНИ, ПОСЛЕ ГИ МАХАТ, СЛАГАТ ДРУГИ. АЛОООООО, ГОСПОДА/ДРУГАРИ СРАМА НЯМАТЕ !!!!!!

КАКВА ГРЕШКА КАКВИ 5лв. СРЕЩУ ТЛЪСТИТЕ ИМ ЗАПЛАТИ ГРЕШКИ СА НЕПРОСТИМИ.

тези глупости?Техническа грешка?!Техническа грешка, ама при преписването и манипулирането на списъците! Иначе всяка банка, към всеки божи ден има АРХИВ!Достатъчно е било да се вземе архива към датата на затварянето на банката и да се даде "принт"!Ако има техническа грешка, тя ще е на компютъра, ама не ми се вярва компютъра да сгреши!Освен ако не му "наредят"!

Накрая да не се окаже, че и "изчезналите" пари от КТБ са сгрешени-да не са 3,6 милиарда, които платихме със заем, който всички ще плащаме, а да се окаже, че липсващите пари са само онези 202 милиона, дето Цветан си ги е дръпнал на изпроводяк!

Че синдиците на КТБ работят под прякото ръководство на парламентарната комисия по КТБ, от своя страна ръководена от твърдата ръка на Десито Атанасова! Затова и в КТБ не се оказва нито един депозит на човек от ГЕРБ!Ни на човек, ни на партия! Изключая Веждичката , но той се освети сам, в лакомията си...!

Гербераска ''иновация'' - грешка на техниката, грешка на езика:)))явно не са измислили как да вкарат ''предишните Орешарски'':)))))или са се усетили че предишните са самите те бая време :(((

Техническа грешка... Грешка на езика... Големи извинения взеха да измислят герберите. Кой им вярва?

ЧЕТЕТЕ !За золумите на РАН ЪП ! link

Четете в гугъл" България която изгубихме"!

Дали някой Ви вярва?

А като ги приказва така - Радан Кънев, като се погледне в огледалото, вижда ли Костов...???