Коментари - Създават нова дясна коалиция - “Демократична България“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с тази червена комунистическа мафия в българия не ми е ясно как ще стане това, но....

Боже, опази ни от такива грешни коалиции, които искат да богатеят на гърба на народа и да обслужват Прокопиев и другите олигарси от неговата свита.

Ха, ха и още едни продажници зелените ще се добавят в "демократичните" дебри.

Със стари проститутки но публичен дом не се прави

Да приемем, че Демократчна България успеят да спечелят 51%! За 80%те пак ще са един файтон хора.

МолА ви сЪ... нидейти! Алтернативата на сегашните експерти може да бъде само Славиту! Или Бюреков! Може и Божо Историка! Хора, които няма да просизнесат противната фраза съдебна реформа или пък да търсят отговорност на другарите, които се менката вече колко години...

Попътен вятър момчета, аз лично отдавна исках да се обедините. Сега наистина ще има за кой да гласувам, че само комуняги и руски партии в парламента.

Е ЯСНО,ЧЕ СИ ЩАСТЛИВ,ЧЕ СОРОСОИДНИТЕ ПАРТИИ СЕ ОБЕДИНИХА И ВЕЧЕ ИМА ЗА КОГО ДА СЕ ИЗГЛАСУВАШ!!!

Понеже не се ''нарадва на демокрация'' България та сега са решили ''нова'' да налагат ама са пропуснали че България отдавна като суверенна държава не съществува...

Сгодихме се ! Орел, рак и щука - Гном, Пинокио и пеерст.

Тва сме ние в парламента бе! Управляващи и опозиция!

Изчистихме се от ЛукаВски и КуКунева! НЕка да си ходят при Бойчето и Валерката! Сега всички демократи в България наистина можем да се обединим и да изметем пасмината, която узурпира всички институции последните 10 години. Стига толкова смяна на ГЕРБ с БСП! Резултатите са видими!

Само едно не ми стана ясно - как 3 файтона хора, от които нищо не зависи предизвикаха 260 коментара?? Странна работа. Какво толкова ви бърка?

260 коментара има само под тази мижва новиничка. Ортаците от ГЕРБСП леко се изпотяват при мисълта, че някой може да им наруши рахата и графика за менкане в упражнението власт-опозиция и добро-лошо ченге.

АМА ДРУГ ПЪТ! ИЗХАБЕНИ,СТАРИ МУЦУНИ,БЕЗ ИДЕИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!

Поимено Атанасов. поимено....

Къде можете да видите обединени гербери, бесепари, патрЕоти, дуписари? Под тази статия. И в парламента.

тия....соросоиди...колкото и да ламтят за власт....

Нов бардак със стари и добре познати труженички не става. Тия отдавна си ликвидираха кредита на доверие.

коалиция кого ще турим за електорат? Градските десни,"автентичните" десни,лъжливите десни.Само като видиш прикритите кукловоди - Ваньо Костов,Прокопиев,Сашо Дончев,Огнян Донев и "лидерите" - този на снимката със жабешката физиономия и Христо Иванов-Бойкикев/отроче от върла червена и отявлена проруска фамилия/ ми става едно ляво-"дясно" замайване и а,а да гласувам за тях.Ха,ха,ха.

Съкращението на новата коалиция е Да Бе! И аз бих казал - да бе! Оставете тия илюзии...

И от къде го измъдри това съкращение :) Нека да позная - ти си верен герберски или позитански привърженик! Не, стой, ти си обединен патриот!

това беше изковано още от времето, когато се чу, че има разговори между партиите. Не е от сега.

Какви десни хора са Да българия и Зелените? Те са си чисти социалисти по която и тема да ги питаш. Само дето не крадат толкова или поне така се представят. Ще гласувам за вас ама друг път.

Колко трябва да си малък и властолюбив за да се коалираш с дявола?

От кога Зелените са дясна партия??

Скъпи приятели, удари вашия час!!! Бъдете честити, действително единни, България е неделима, работете за нея. Абстрахирайте се от селските алчни хитреци, мутри, далавераджии. Очаква ви огромна работа, невиждана в нашата история, за да реанимирате ограбената ни, тънеща в хаос и насилие, Родина. Ще ви подкрепяме на всяка стъпка, легитимирайте се, ние очакваме Спасението!!!

С досегашното си ченгеджийско поведение, постоянно разкриващи някакви заговори, остра позиция спрямо Русия и абсолютно неадекватна оценка на необходимите приоритети на Българския народ ,тези хора, както и да се именуват нямат никакъв шанс за каквото и да било в политиката. Много от тях си мислят че сме в 90те години на миналия век. Това са политически "динозаври" , само още дето не са измрели.

необходимите приоритети на българският народ са ясни, въпросът е, че едни хора, дето искат само да се носят по течението носят вода от 20 кладенеца само и само да отклонят вниманието и приспят бдителността тъй щото да продължават да се къпят в "стабилност" на позициите си - били те управленски, политически или икономически. Номерът мина вече веднъж 90-95-а години и се канят да го повторят.

Хората си свикнаха да си менкат гербери с розички, едните ДС-та с другите... Не им разваляйте рахата с някакви лустрации, съдебна реформа и най-вече искате да посегнете на нашия стожер, над който е само Господ!

Ехаааа.... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Е па тоя докато е лидер,никой няма да му се върже.

Пременил се Илия - пак в тия. Нищо ново - същите персонажи, същителамтежи на доказани некадърници, които извън политическата ясла нем огат да си изкарват хляба.

ако се абстрахираме от 45-те години болшевишки комунизъм и номенклатура би ли ми посочил двама-трима НЕ-некадърници озовали се в управлението на България и свършили нещо добро за страната? Ако не можеш, то навярно изказването ти може да се обобщи и за текущото правителство.

Нещо са огладняли тия хора!Да ходят да садят картофи и домати - доказаха, че в политиката са двойкаджии!

Има и пътища за ремонт, и магистрали. Не ги виждам да се снимат с лопати и кирки в ръце! Лаладжии под път и над път! Само дето пътя е с дупки и камъни.

вие си гласувайте за ГЕРБ-БСП-ДПС-АТАКА Там за стабилност, просперитет и прочие. Търкайте си талончетата и се кефете на бойчовци, цецки, курнели, тасковци, воленчета, каракачанчета и прочие експерти и държавници. Моят глас отива за Демократична България.

И с какво точно тези са доказали, че заслужават да се гласува за тях? Обединяват ги жаждата за власт и субсидии. Далеч от властта са никой, затова нашенските политици са готови на всякакви, даже безпринципни коалиции, само да са близо до яслата. Аз пък не вярвам на никого!

Да бе нали ти казах, давай както до сега! Менкаме ГЕРБ с БСП и паразитите им, пардон патериците, пардон коалиционните партньори. И да не забравиш - билетчето от Лафката!

три слаби карти колкото и да си месиш и да им разменяш местата - те са си все три слаби карти. Няма да станат коз! Безбислени занимания на бесните, пардон "десните".

Долнорпобна политическа гмеж !!

Нова дясна коалиция, стига бе! Зелените в цял свят са леви, а "Да България", дори се заявиха като център - ляво! Отново някакъв български принос - две леви партии и "градските" десни маргинали /под 2 %/ правят правят "нова дясна коалиция". После не се сърдете на десния избирател и на Бойко, когато на следващите избори получите 1.5 %. Защото ако получите повече ви чака прегръдката на БСП-то.

Обявили сте БСП за лоши и пеете тази мантра, докато ви повярват повече объркани хора. Те са с класи над ГЕРБ, защото там са образовани, интелигентни млади хора, които за разлика от другите, не са били членове на БКП. У нас битката обикновено е в името на за личния просперитет - отнася се за всички, без изключение. Затова предпочитем да залагам не толкова на цвят, колкото на култура и образование.

Ясно е, че ГЕРБ унищожават предприемчивостта на българина с тяхната идеология. И единствения смисъл да ги бутаме е да се гласува за хора, които ще издигнат като приоритет предприемчивостта. Ще пропагнадират, че богатите за добри, а да си беден е лошо. Не виждам как в коалиция с еколози това може да се случи. Тъй като все се сравнявате с Германия- В Германия още от деца ги учат, че първото нещо , което трябва да направиш за обществото е ДА СИ ОПРАВИШ МАТЕРИАЛНОТО СЪСТОЯНИЯ ЗА ДА НЕ СЕ В ТЕЖЕСТ.

Сериозно ли на това ги учат? И тогава защо имат толкова много паразити които си седят на социални и нищо не правят?

За другото съм съгласен, но не разбрах защо твърдите, че ГЕРБ имат идеология. Нямат нищо, те са събрани с определена цел - да досъсипят държавата. Правят го усърдно не толкова защото са лоши, а поради некомпетентност и липса на знания в областите, които управляват. Да се учиш в ход не е политика, а самодейност - те точно това правят, затова сме на тоя хал.

Група неодачници се събрали наричайки себеси сини .Това е пълно безобразие не сини а тъмно червени мизерници.

Дясна коалиция ли?!? Кое и е дясното, щом в нея участват либерали и Зелените, които по дифолт са с левичарски уклон? Тези са десни, колкото е дясна ... щях да напиша БСП, но се сетих, че всъщност БСП май са най-десни, защото техни са всички олигарси в България.

Не нова коалиция, а нови хора с нови идей и нов морал които ще ви потърсят отговорност.

Ще припомня един виц от Съветско време. Решили да открият публичен дом в Москва. Обаче работата не потръгнала. Събрало се политбюро. Проверили здравните досиета, помещенията, чистота и т.н. Попитали за персонала. Отговора бил. "Всички са верни те до една са съратници на Ленин"

А бе,както ида се събирате,разделяте,коалирате и кръщавате на хората им писна от физиономиите ви.Погледни снимката.

Зелено -юилавите мутри на гнома ,ицко и рада дълбоката са по продажни и долни дори от червените паразити на нинова! И двете недобити шайки са на московска хранилка,за да саботират най българското правителство на Бойко и Валерката!

Минало е отдавна времето на "градските десни" и други подобни ретро мелодии. Тези антикомунистически емоции отшумяха отдавна. Това вървеше през 90-те и накрая втръсна. Защото е деструктивна болшевишка сила и нищо повече. Дайте да махнем червените и дотам. Червени отдавна няма, няма нищо за демонтаж, освен феодализма, който се оказа проект на евроатлантизма. Т. нар. "десни" бълнуват за някакви средни класи, които дори да съществуват, дълбоко не се нуждаят от десни политици и импотентни политики. Времената се менят. Този тип партии са отминали безвъзвратно и днес не са интересни никому. И с нищо.

Да ви кажа един много прост, много лесен, елементарен и достъпен начин за проверка една - ПОРЕДНАТА, зараждаща се партия или коалиция в България каква е и дали е автентична и какво място и бъдеще може да се очаква да има. Един елементарен лакмус. Оценката на състоянието на държавата и - много важно - КАК и ЗАЩО стигнахме дотук! Логиката е много проста и всевалидна - не може да оправиш и поправиш нещо, което не е развалено, което не мислиш, че е развалено! Не можеш да решиш (правилно) и дори да тръгнеш изобщо да решаваш проблем, ако най-напред и преди това НЕ СИ ГО КОНКРЕТИЗИРАЛ, ИДЕНТИФИЦИРАЛ и ДЕФИНИРАЛ! Пример - как очаквате Борисов и ГЕРБ да инициират или направят истински проблеми в съдебната система, когато точно Борисов наложи Цацаров и заяви, че нямало какво и защо да променяме и че сме по-напред от румънците, че сме нямали корупция в България, щом сме нямали нито един осъден за това от по-големите разбойници и политици и магистрати, или тотално пробитите ни МВР и служби! Така че само като им чуя и разбера оценката на тези, ако я оповестят, и причините, мога да ви кажа кои са и защо са в действителност! Отделен е въпросът, че в България когато политик или управник ти каже Добро утро, слънцето най-вероятно залязва.

По-скоро коалицията ще е либерална, а единствената дясна пария остава тази на Симеонов и донякъде СДС (зависи накъде ще се насочат).

На тези много им вЕрваме - особено в последно време, когато картите паднаха и е ясно кой работи ЗА и кой ПРОТИВ националните интереси. Каквито и коалиции да правят, 4-те процента няма да минат, кой е малоумен да вкарва във властта продажници?!? Могат да разчитат само на парите на задграничните си спонсори. И на купените от същите тези спонсори медии, които дават поле за яловите им изяви.

Какъв напън на мисълта, Мери! Сега си почини, помълчи, пийни кафе ...

Това са крайни соросоиди.....