Борисов се отметна за взривовете срещу ДСБ и РЗС и нахока ГЕРБ

Премиерът Бойко Борисов, който лично намекна, че ДСБ и РЗС сами са си сложили взрив пред офисите, днес заяви, че не е искал да каже това и нахока собствената си партия за нейната декларация по случая.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се отметна за взривовете срещу ДСБ и РЗС и нахока ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те това е боко бклук.

той - Слънцето се отметна ...абе не може да бъде той не прави такива работи...хи хи

"Бабо, ти си бременна." - казва лекарят. Ти си луд, как може да си оцелял в тази лудница? - пита психиатърът. Ние сме нормални респонденти на dir.bg, казвам аз.

На моменти има просветления, но то е само за да докаже максимата, че сутрин казва едно, а вечер - обратното!

Абе сефте комендантски ! ... Аман бе, бате Бобчо -- хич галиба тъй бива ли ?! Пък и се повтаряш точь-в-точь да му се не види !

Мат'риал съм би, при това калпав. Куче съм бил, трябвало изкъсо да ме държат. Все някакви работи гледам по телевизията все се оказва че не съм видял и чул правилно та после гледам и слушам "правилното разяснение" за да разбера точно какво съм видял и чул. Абе нещо се обърках вече ама вие правилно ли ме разбрахте?

Когато в политиката попаднат случайни неподготвени личности все се налага казаното от тях да бъде в последствие обяснявано, замазвано и вторично интерпретирано. Грозно и обидно е когато това са типове, които допълзяват до най-високи постове в държавата. Пословичен с гафовете си беше селянинът от Веселиново, който направо измъчваше обкръжението си да се правят на маймуни за да обясняват и оправдават казаното от него. Отчайваща е безконтролната просташка словохотливост на банчанския бабаит, която би засрамила и най-голямата устатница от сергиите на женския пазар. Не мога да се отърся от неволната аналогия, която се натрапва в съзнанието с приликата в поведението, речовитостта и самообожествяването на нискокултурния шизофреник ефрейтор Шикългрубер. Питам се, трябва ли и ние да чакаме някой друг да ни спасява от опустошенията, които ще остави след себе си нашето напомпано нищожество. противопоставя на това невъзпитано

на този когато ме чета репликите все излиза,бе бълг.народ не го е разбрал.Искал едно да каже ,пък хоратоа друго разбрали.И тоя като Дянков!Докога ще трябва да с упрекваш хората,че не са те разбрали?Значи с ходи с преводач на мислите ,за да няма недоразумение и на другия ден да се червиш, че не си искал нтова да кажеш.Стига вече с тонва !Не си интересенДаже вече е на децата им омръзна.Да идва човек,който говори на български и да го разберем!Или като говори така-медиен герой-на единия ден се изказва,а на другия се извинява и така докато удари звънеца-програмата свърши вече е 12 и трябва да лягаме.да сменим валко Супермен-а

ЗА ВСЯКА ИЗЦЕПКА НА ББ, ПОСЛЕ НЕПРАВИЛНО СА ГО РАЗБРАЛИ, ГОЛЯМА СМЕХОРИЯ.... ЛЕЛЕЕЕЕ ТЪПОТИЯ СТРАШНА!

Alooo - nerazbrzlite - "Не бива да се обвинява някой преди да се докаже, едно е да изказваш предположение, друго е в декларация - заяви той"

Срамни сценки. Изпълнителят на главната роля силно подценява публиката.

Пожарникарят: Това, което съм го казал, аз не съм го казвал, а това, което не съм го казвал, скоро ще го кажа. Всъщност, аз не зная какво мисля, защото още не съм чул това, което съм казал. А това, което съм го казал, аз не съм го казвал...

"Днес премиерът обясни, че явно не е бил разбран, имал предвид взрива пред дома на Иван Костов преди години" - ха ха

Абре, човече, от обяд се мъча да разгадая тази мисъл и какво общо имат двете неща... Ама още не мога да вдена за какво става дума - ти някаква идея и тълкувание?

Иди си ... ела си! Цялата политика на ГЕРБ е такава! Много е кофти, когато мисълта ти върви по-късно от речта. Постоянно се излагаш Бойко!

Борисов, спри да се подиграваш с народа! Не се дръж презрително, защото не сме глухи и слепи и няма безкрай да понасяме това. Преди само няколко дена отрече и, че си сравнил българите с кучетата си, а аз гледах видеото и чух с ушите си, че го каза, едно- към едно. Преминаваш всички граници на търпимост, да знаеш.

Вие не знаете ли ,че за да се ликува шизофренията трябва прокурорско решение .Самия болен не осъзнава че е болен.

Обичам другаря Борисов, защото той, още докато говори, най-малко пет пъти се отмята и си сменя мнението!

Браво на парламентарната група на ГЕРБ! Бойко пръдна, те се изпонасраха! Само така! Чакаме продължение...

Остави ги тия примати! Бойко уволнява сутринта шефа на някаква външонтърговска фирма (Либия) - всичките първосигнални тикви скачат да плюят човека. Да ама вечерта Вратльо го връща на работа, а маймуните почват да го целуват под опашката, защото бил мъдър политик! Уволняват вечерта шефа на НЕК, сутринта въодушевено Бойков министър с хомосексуален изглед вика по телевизията за шефа на НЕК: "Боклуук, боклууук, кввииик, квииик!". Да, но следобед шефът е върнат на работа, а недоклатения цвръклив министър започва да дава изявления, че наричайки човека "боклук" не е имал предвид точно това, а.... Свине мръсни долни.

Защо ли вече не се учудвам, че сутрин се говори едно, а вечерта се опровергава? Всеки трябва да стои зад изречените думи, без значение дали е работник или министър-председател. Иначе оставам с впечатлението, че за всичко се пускат словесни димки, следи се реакцията на народа и после се народоугодничи.

Тоя първо каже някоя глупост, после каже, че е искал това да каже. Нещо човекът не е добре.

Все хората не са го разбрали, тогава да се научи да се изказва

Тъпичките, сладки ГЕРБерчета, ще се скъсат от натягане да се харесат на Боко, да ги забележи, да ги оцени и награди, а той все им се отмята и ги хока като бавноразвиващи се хлапета.... А тук става нещо интересноооо- вече не Трактора е поръчал бомбичките, което е много топло, направо горещо ....

Вчера му поставих диагноза. Днес само я потвърждава. Раздвоението на личността е един от показателите за 4-ти километър.

Защо ли не се учудвам, че се е отметнал. Че то за две години няма нещо което да е казал и после да не се отметне или да не обвини някой, че не го е разбрал. Лъжа и арогантност- това са двете основни характеристики на това управление. До кога ще ги търпим???

Борисов - пенсионер

Бойко, Бойко ......................докога?

А бе нещо става тука. Не виждам нищо писано са "виновника" Станишев, няма ги нито калитко-момче плитко, нита аврорка-бърборка, нито кгбето с мозък до небето и другите герберасти със големи страсти.

Г-н Борисов изглежда,че понася с радост хорските подигравки и дори харесва да се самоунижава. Автентичен гьон сурат!

Тоя наш тъп премиер какво го питате изобщо? Не мисля, че има нещо , което може да ми каже и да има някакъв смисъл...

Както предишният. Както и по-предишният. И още по-. За покойниците - мълчание.

защо ли не нахока Искра Фидосова за триглавия змей и юнак Бойко,който ще отсече главите!Голям смях и гаргара ,но тя толкова си може горката!

Разбрах, че август през депутатската ваканция щели да разширяват вратите в Народното събрание, защото Фидоска не могла да влиза през тях.

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН) лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо копеле е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА (ГЕРБ)!

Не мислите ли, че много внимание му се обръща и затова кокетничи по телевизии и вестници?

Тъп!По-тъп!Най-тъп!Борисов!

Английска поговорка: "Асъмпшън ис дъ мадъ ъф ол каъп".

... факъпс"

Класика - отмятане от всичко, което е казал вчера.

Боко така действа - всеки ден се отрича от това, което е казал вчера. И изисква да му се вярва на казаното в момента. Ха, върви че разбери, този объркан човек...

Грешка - отрича само това за което го подхванат...а за другите си приказки на които никой не обръща внимание си трай, въпреки че след това се оказват грешка.

Има само един начин да се спре с простотиите на ББ, просто трябва да му се гласува един хубав вот на недоверие и веднага след това да се прати в пенсия.

ПОДКРЕПЯМ, ПОДКРЕПЯМ, ПОДКРЕПЯМ

Ти си, не си ти, кога съм казвал че си ти, ама сигурно си бил ти, сега като се замисля може и да не си бил, а пък може и да си бил... Не съм казвал че си ти. Не съм казвал че не си ти. Може и да съм казал, ама не съм искал. И да съм го казал и да не съм все грешни си ме разбрал... ВИНАГИ ТИ СИ ВИНОВЕН БЕ!

Днес едно - утре друго !!! Важното е да сме в медиите и да им даваме зрелище на хората. Щото те вече и без това живеят много по-добре , сега да ги развличаме !

отдавна трябваше да я нахокаш-най-лошия пи-ар,/сравнено с др.парлам.групи/.Иоще много критика заслужава,по много др.въпроси...

еее тоя вече наистина изперка, ВЕНТИЛАТОР

Борисов е професионален манипулатор.Радва се на глупостите които приказва и прави.Извърта се на 180 градуса.Прост пример.член на БКП , напуснал МВР, за да запази членството си в партията, а сега върти едни истории за дядо си, говори, като ни лук ял, ни лук мерисал за лошите комунисти.Утре за ГЕРБ ще говори по същия начин.

Този селски тарикат няма ли да спре с тъпите си изяви всеки ден. цяла българия с него ли ще се занимава. писна ми от простотия! Да си подава оставката и да изчезва!Да спре да прави хората на по прости от него - "не го били разбрали" - ТОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ, ЗАЩО НАРОДА ГО Е НАЗНАЧИЛ ПРЕМИЕР!

г-н Борисов, Дотегнахте ни от велики мисли, от вашето високомерие, от това да слушаме ПОСТОЯННО за магестралите, за тенис, за футбол и какво ли още не/ с това не можете да нахраните народа/. КОГА ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ЗА ИКОНОМИКАТА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА. СТИГА СТЕ РЯЗАЛИ ЛЕНТИЧКИ ПО ХИЛЯДА ПЪТИ ЗА ЕДНО И СЪЩО. ЗА ТОВА СИ ИМА ДРУГИ ХОРА, КОИТО ДА ПРАВЯТ ТОВА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е, ВИЕ ДА ПОМИСЛИТЕ, ако можете, КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ РАБОТА НА ХОРАТА, КОИТО ГЛАДУВАТ И МИЗЕРУВАТ, ДА ПОМИСЛИТЕ ЗА ДЕЦАТА - ЗА ТЯХНОТО СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ, ЗА ПЕНСИИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ НИ И Т.Н. И Т.Н. АКО ИМА РАБОТА, НЯМА ДА ИМА И ПРЕСТЪПНОСТ. ЗА ТОВА СТЕ НАЧЕЛО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, А НЕ САМО ДА РЕЖЕТЕ ЛЕНТИЧКИ. ТАЗИ РАБОТА Е ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ДРУГИ ХОРА.

Как ще започне да говори за икономика г-н Бочко, като той нищо не разбира от това. Така или иначе не Ви ли стана ясно на всички, че г-нчото Бочко е сложен от други хора именно с цел затъпяване, ограбване и опростяване на нацията. На кой му трябва българският народ да е умен с умна глава да управлява? На САЩ ли? На ЕС ли? Друго е да се управлява с ТИКВА начело, която да изпълнява заповедите на своите чуждестранни покровители.

Ни трактори помогнаха, ни Костов, ни Яне, ни ДПС. Нищо не помогна и най-сетне разбрахме, че като се бият петли пада перушина и от двата. И все пак, дали няма връзка между истанбулската разходка и шашките?

Човека който е поставил взривовете се знае. Свързан е със спец. службите и Герб и познава лично Цв. Цветанов и Б. Борисов.

Прекаляваш,кажи откъде имаш информация!Иначе и баба ми (Лека и пръст!) може да бъде СЪОБЩЕНА.