Коментари - Борисов ”разжалва” ДСБ като дясна партия | Днес.dir.bg

Борисов ”разжалва” ДСБ като дясна партия

Никога не съм очаквал и не съм разчитал на подкрепата на ДСБ за Пакта за финансова стабилност. Това каза премиерът Бойко Борисов пред “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов ”разжалва” ДСБ като дясна партия | Днес.dir.bg

Коментари

О, свещенна неграмотност! Твойто име е Бойко Борисов...

А Борисов кой и кога ще го разжалва. Може би наесен с изборите които предстоят, тъй като той с всеки изминат ден става все по-опасен и вредителен за нещастната ни държавица!

Костов е ниво и те много добре го знаят. Та затова и умират от страх от него .Защо така не ги е страх от Софиянски например,който е отдавна бита карта . Страх ги е от Костов защото е умен колкото цялото им правителство !

Ако Борисов се беше справил (не се водеше сляпо по Дянков) щеше сам да затвори устите на младежкото БСП, което аз също не харесвам, но факта че те са тука, говори че може би са прави поне за нещо

Костов е единствения човек който Може да се справи вмомента, затова толкова много ги е страх от него и го държат всячески в изолация

Кога са били дясна партия иванкостовците ?!

Аааааа, не знаех, че икономика се изучава по-добре в пожарникарското училище, отколкото в икономическия институт... Абе, българи, не ви ли е срам от този т.н. "премиер"? Щото... мене ме е срам!

Ами то в /dnes.dir.bg/ "Премиерът се размина с прокурор за Уикилийкс" 11:54 1 юни 2011 се вижда, че човекът е честен?!

Ще ги разжалва ми!!! Нали е Доктор-Генерал-Премиер!! Толкова години си носи генералските пагони у раницата - подир Тошо, подир др. нищожество, подир Триглавата...

По какво е доктор тоя пожарникар?! Доктор по пробутване! Всички вече те разбраха Боко, къде се буташ?

Свидетели сме на това как един човечец от улицата се осира на политическия пост, който видимо не е за него. Виждаме как се срива и отива към пропастта. 22 години сме свидетели на празно, ялово време, на загубени за нацията възможности за растеж в рамките на Европа. Не става - Боко - не става! Не става от пожарникар модерен икономически лидер. Вземи каквото ти трябва от кацата с мед и се пръждосай, не ни губи времето...

Смешник. много на сериозно се е взел. Аз мисля, че за сега България не е имала друг политик като г-н Костов. Мисля, че другите политици трябва да се учат на политическо поведение и говорене от него.

ГЛУПАКА С ГЛУПОСТТА СИ Е ПО ОПАСЕН ЗА ОКОЛНИТЕ , ОТКОЛКОТО ЗА СЕБЕ СИ , ВСЕ ПАК ИНСТИНКТА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ Е ЕЛЕМЕНТ ОТ ПЪРВАТА СИГНАЛНА СИСТЕМА .

До кога ще държите тази пребозала физиономия, да стресира читалелите в Дира?

И най-компетентния КРАДЕЦ е по-лош и от най-некомпетентния честен човек, особено когато става дума за управление на обществени фондове, вкл. и държавата! Набийте си го в кратуните, костовоиди и комуноиди!!!

А какво ще кажеш за един некомпетентен крадец?

К'во да ти слушаме Дянков пак?? Нали го виждаме какви ги върши откакто ТИ си на власт!!! Извади някой още по-голям идиот от вас двамата, ако е възможно изобщо!!! Ще ни ПОТРЕСЕШ!!!

В центъра на София хилядите дупки са нарисувани като гербери има надписи "долу Боко". Някоя медия да е съобщила нещо?

В младежкото БСП има нелоши улични и тоалетни художници. А в обществените тоалетни има таки-ива надписи и картинки, но никоя медия не е съобщила нещо.

а ти чйи го дириш в младежкото БСП,двулично герберче

Че кажете им на медиите де. Нали всички са комунистическите велможи! Краси Гергов, Батков, и т.н.

Хм, аз имам още по-хубава идея. След, като за две години за втори път ми сменят касовия апарат, поради промени във финансовата концепция, нека се организира рязане на лента пред всеки нов касов апарат от "Негово Превъзходителство" Бойко Икономиста! И новините по БТВ да започват с ленторязането всяка вечер. То и без това, друго не дават по тая телевизия...

А вие друже можете ли да разделите два килограма трици на три магарици

Ей тази орангутан бил по-добър икономист от Костов

АЗ ПЪК РАЗЖАЛВАМ ЦЕЛИО ПАРЛАМЕНТ-И БЕЗ ТЕХ СИ МОЖЕ

Бойко Борисов е прав по въпроса с дясното, защото това е дясна политика. На вас граждани не ви е ясно, че дясно значи далавера за най-богатите. На Костов му е ясно, но е по-умен и знае, че народа е гладен и тези мерки ще се отразят на най-бедните. Сбъркването идва от БСП, партия на едри собственици и недостригани овце. Собствениците са в парламента (справка Масларова), а овцете пред урните мечтаят за бай Тошо и равенство. Не се заблуждавайте ДСБ са десни, но десен електорат няма. ГЕРБ искат да са десни, защото там е далаверата, а БСП са откровени вълци в овчи кожи, останалите креатури са за цвят в палитрата демокрация. Забравих вас ... не съм толкова груб!

Защо наистина трябва да слушаме Дянков. И наистина много неглежираме политици като Малинов. Трябва да им дадем шанс.

Наистина е по-добре да вземаме примери от хора като Малинов, отколкото от зубъри като Дянков.

Тиквата наистина си мисли, че води дясна политика и че той е най-десния демократ. Не само, че води крайно лява политика, но и комунистическото мислене не го е напуснало. Какво доживях да чуя тиква да дава акъл на Костов, който е врял и кипял в политиката и е видял и хубаво и лошо. Дянков като "голЕм финансист", който разби икономиката в страната, точно от него съвет... мерси.

Интересно ми е защо трябва непрекъснато да слушаме г-н Дянков. Дошъл е тука за 4 години максимум и пак ще си замине. За разлика от другите завършили в чужди университети, но борещи се тук вече 20 години като Светослав Малинов, например.

ДСБ са единствената партия,която застава зад интересите на България,за разлика от ГЕРБ за които единствено е важно да се харесат на Брюксел.Аз ще гласувам за ДСБ.Те са най - изчистената и разумна партия.

и аз

+1!

Абсолютно съм на същото мнение. ДСБ са най-отговорната партия и в нея са най-мислещите и добри политици.

Знаеш ли защо още не си гласувал за ДСБ? Защото вече си им ял попарата като СДС -ари! СДС=ДСБ, нали разбираш от математика?!

И аз,понеже ДСБ не е дясна партия, ще гласувам за нея ,а не за "дясната " милиционерска партия ГЕРБ.Та нали основната част депутати са от бившата милиция, а всеки милиционер трябваше да бъде член на БКП,включително ББ.

ние не сме и за ДСБ но поне и те неговорят за "крайно десни мерки".Крайно десни са националисти и фашисти.Никой в Европа несмее и да си помисли да каже подобна глупост.

Стига с този интернационализъм , забравихте за България- фашисти , националсоциалисти, комунисти, социалисти от едно и също мляко са засукали.

А вас всякакви тъпи герберски пребоядисани комунета, няма ли кой да ви научи на малко СРАМ!!! Той бил "Дясното"!!! Като ти слушам проектите и изпълненията и като те гледам на снимката, Боце, "Твое дясно, мое ляво"!!! НАХАЛНИЦИ!!!

Бойко, ние никога няма да допуснем повече комунизъм в България. Защото помним много добре какво беше тогава! Затова скоро и ти ще си отидеш! Да сме живи и здрави!

И какво беше тогава? Животът беше в пъти по-добър!

О, да! С умиление си спомням 15 годишното чакане за Москвич... 30 годишното трупане на лихвоточки за жилище... Корекомите, записванията за телевизор, перална, почивна станция. Когато отглеждах детето си, даже ританки купувах с връзки. Банановата каша беше недостижима! Еееех, наистина славно време беше...

"Блажиш ли блажиш ли дедо попе?" "Тая шунка не е блажна, защото е направена от чисто месце бе, серсемино!" Та, Бойко Борисов много ми напомня на дедо поп ... дето не блажи. Плюе по комунистите, ама той самият не се ли вижда, нас ли заблуждава, че копира точно комунистическите маниери на бившите Първи?

Пред нас са блеснали житааата, Окъпани от тооопъл дъъъжд ... Здраве желаем другарю Борисов! Браво, вървиш успешно по стъпките на твоя предшественик - другаря Тодор Живков! Аз пък ще си гласувам за "недясната" ДСБ!!!

и аз ще гласувам за тях дано да сме повече, дано всички дясно мислещи хора да ги подкрепят, те са истински държавници.

+1

-12

Подобен пакт и подобни мерки са присъщи само на истински десни партии, а не на ДСБ. Ако е необходимо, винаги бих могъл да възложа на Дянков - да им обясни Пакта за финансова стабилност, защото той е една крайна дясна мярка, която не е записана в учебниците по политикономия на социализма, каза Бойко Борисов.

Флик "обясни", а Боце "разбра" т.е. пълен абсурд!!!

За какво ли са си говорили?? Във всички случаи от финансии нищо не отбират..

То пък това дето е писно в учебниците по политикономия на капитализма вече 20 год го гледам на живо и му се радвам,все още съм жив.

О, велики български избирателю, това Винету задължително да си го преизбереш и за втори мандат! Хау! А сега сериозно: Недоумявам от позицията на какъв Б.Б. си позволява да се изцепва по въпроси, които са толкова далече от битието му, колкото цветната телевизия от аборигените. Безпросветен и малограмотен човечец като него трябва да се свре в ъгъла и да мълчи засрамено, а да не се опитва да дава квалификации за хора, превъзхождащи го по опит и образование. Костов може да е преподавал и политикономия, но е в пъти по-добър финансист, отколкото вносното ни юпи, което може да кандидатства за пицар, но не и за специалист.

Бойко учи Костов на финанси...В България и това е възможно. Да се смея ли, да плача ли?

Дори и БСП не си позволиха такава намеса на държавата,каквато наложи преоблечения комунист Иван Костов.Приватизация чрез РАБОТНИЧЕСКО мениджърски дружества,безброй разрешителни и регистрационни режими за бизнеса,най-голям дял от БВП разпределян от държавата,ДЪРЖАВНА здравноосигурителна каса и т.н.,и т.н.

Да припомня че Костов не е на власт от 11 години. Царят , ДПС И БСП нанесоха милиони пъти по големи загуби на БГ. Ако Костов беше на власт още един мандат сега щяхме да сме с 2-3 пъти по високи доходи..

злобар

Дянков не бил взел изпити в Берлин. Но е взел изпити на друго място и се е дипломирал нормално. За разлика от стотиците "учени" с Рабфак и АОНСУ с които е бъкано в бСП. И ако някой си мисли че АОНСУ е нрмално учебно заведение, а вземането на изпити по комсомолска линия на Рабфак-овците е нормална практика, най добре да емигрира в Сев. Корея. Щото поради тази причина никъде на Запад не признават болшинството от българските дипломи за висше образование (как да признаваш дипломи от Рабфак и АОНСУ!!!)

За какво, бе?! За помощник пицар ли?! Тъъъъъъп като галош!!!

Рабфак и АОНСУ отдавна ги няма....Сега ги бълват още по-тъпи и неуки срещу заплащане с по 2-3 висши от Нов български, Благоевградски, пернишки и къде ли не още из БГ-то, да не говорим за чуждестранните учебни заведения?!

И всичките ни пулитици са много учени професори, академици... И Боце е Доктор само не знам по какви науки?!?! Май царо го възнагради за услугите, а може и Триглавата...и при двете се подвизаваше на много висши постове.

Не поопускайте Академията в Свищов - ще се обидим! Ректора

Поради малоумието на Б.Б. и пълният му непукизъм за България, "богатият" български народ трябва да плаща милиарди евра.

Поради малоумието на функционерите на БКП, а после на бСП сме на този хал. Всъщност и окупацията на България от Съветската армия има пръст в съсипията на България. Среден, естествено. Но ако някой си мисли че управлението на БСП през изминалите 22 години не е нанесло поражения много се лъже. Първият удар беше с правителството ан Луканов. После 4 години безвремие при Беров, после катастрофата при Жан Виденов. Това ни върна още 20 години назад. После малко глътка въздух с по-нормални управници. И добре че беше Царя при Станишката та да им озаптява идиотизмите. Иначе и този път щяхме да духаме супата.

Не сте добре, честно. Вашето си е направо болестно състояние. Говори се за Пакта за финансова стабилност, в който ни набутва БКП-ееца Бойко и реакцията на бившите СДС-ри.

България не била окупирана от Съветската армия ,а е била бомбардирана от САЩ и Англия и сега окупирана от американската армия

Туй чудо KGB -не е ясно защо така се е нарекло, много тъпоо! Не му обяснявай, няма да разбере защото нищо не знае за нищо само повтаря каквото са му набили в тъпата кратуна "БСП-то са комунисти и крадци, а ГЕРБ-ерите не са!!! Те са ни падна ли от небето в листите, също като атакистите срещу 150 000 Е!

.".без да потърси за себе си покой." -Докато не изпере милионите безброй. Втора банка вече купува, за да е всичко чисто и направено с финес. Това е положението днес. А какво остава за нас? -популизъм и филия с мас!

ВЕЛИКИЯ АПАХ Е ДОБРЕ ДА ПОЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА ...

Кога най- после ще дойдат изборите , че да си отдъхнем от глупавите приказки на този НАРЦИС - Б.Б. Във всички области на живота дава всезнаещи становища , а може би тези приказки са от неговите слуги министри. До есента .

Мислите ли, че ще спре? Недоумявам, но има хора, които Му се възхищават!!! Такава липса на интелект, възпитание и образование, но явно има и по-тъпи и от Него... Гласуващи за Него!!! До къде стигнахме???

Комунисти и популист дава оценки за дясното

Няма ли Б. Димитров да прояви инициатива и да вкара в НИМ партийната книжка на Б.Борисов , като член на БКП, та народа да ходи да я види.

РЕСТРИКТИВНИ ПРАВИЛА В КОНСТИТУЦИЯТА Е АБСОЛЮТНА ИДИОТЩИНА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ОБЛАСТА НА ФИНАНСИТЕ! ДА СВАЛИМ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ!

Така си е - Вуйчо Ваньо този път се дясно оля, та оля... Той вместо да критикува и то с основание някои леви изцепки на кабинета ББ, го критикува за най-дясното?!? Май предизборния вирус мъти много глави...

На Бойко Борисов Светец на истината се роди в България с много лъжци дори, войн с душа искряща, без покой, отиваше на все да види той. Вселюбещ от народа мъченик, той раздава си живота велик, крилато хванал истината той, без да потърси за себе си покой.

Поетееее, защо не възпяваш на бабати хурката?

"Светец на истината..." Направо изби рибата с този пасквил. Развесели ме за цял ден.

Кой и какъв е тоя да разжалва? За какво се мисли мутрата?

Кой го избра този некадърник?

Пародията на "дясното" в България лъсна много рано. Баш, след като Желю Ж. излезе да справи политика със скъсаните си обуща. После Иван Костов заслужено спечели прозвището Командира. Ами такъв си е горкия, щото аз не зная някой да е научил много от него докато е преподавал полтикономия по Маркс. По-насетне Костов все е сред опзицията на всичко дето не е командирско. Благодарим ти господине, ама що не си вземеш отпуска от политиката. Това не като да приватизираш Балкан за няколко сребърника, или да се правиш на демократ за през деня. Заради Костов измислиха най-добрия виц в ново време: Колкото по-високо се катери синята маймуна, толкова повече се вижда, че гъзът и е червен.... Адски точно, майка му стара, както би казал Ганьо Балкански...

Не съм политик ама промени по конституцията не се ли правеха от Велико народно събрание? Тиква обичаме те

икономишески рестрикзии в конститузята - това може да роди само един болен мозак.внимаваите балгари !!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коментари - Борисов ”разжалва” ДСБ като дясна партия | Днес.dir.bg

Борисов ”разжалва” ДСБ като дясна партия

Никога не съм очаквал и не съм разчитал на подкрепата на ДСБ за Пакта за финансова стабилност. Това каза премиерът Бойко Борисов пред “Фокус”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов ”разжалва” ДСБ като дясна партия | Днес.dir.bg

Коментари

О, свещенна неграмотност! Твойто име е Бойко Борисов...

А Борисов кой и кога ще го разжалва. Може би наесен с изборите които предстоят, тъй като той с всеки изминат ден става все по-опасен и вредителен за нещастната ни държавица!

Костов е ниво и те много добре го знаят. Та затова и умират от страх от него .Защо така не ги е страх от Софиянски например,който е отдавна бита карта . Страх ги е от Костов защото е умен колкото цялото им правителство !

Ако Борисов се беше справил (не се водеше сляпо по Дянков) щеше сам да затвори устите на младежкото БСП, което аз също не харесвам, но факта че те са тука, говори че може би са прави поне за нещо

Костов е единствения човек който Може да се справи вмомента, затова толкова много ги е страх от него и го държат всячески в изолация

Кога са били дясна партия иванкостовците ?!

Аааааа, не знаех, че икономика се изучава по-добре в пожарникарското училище, отколкото в икономическия институт... Абе, българи, не ви ли е срам от този т.н. "премиер"? Щото... мене ме е срам!

Ами то в /dnes.dir.bg/ "Премиерът се размина с прокурор за Уикилийкс" 11:54 1 юни 2011 се вижда, че човекът е честен?!

Ще ги разжалва ми!!! Нали е Доктор-Генерал-Премиер!! Толкова години си носи генералските пагони у раницата - подир Тошо, подир др. нищожество, подир Триглавата...

По какво е доктор тоя пожарникар?! Доктор по пробутване! Всички вече те разбраха Боко, къде се буташ?

Свидетели сме на това как един човечец от улицата се осира на политическия пост, който видимо не е за него. Виждаме как се срива и отива към пропастта. 22 години сме свидетели на празно, ялово време, на загубени за нацията възможности за растеж в рамките на Европа. Не става - Боко - не става! Не става от пожарникар модерен икономически лидер. Вземи каквото ти трябва от кацата с мед и се пръждосай, не ни губи времето...

Смешник. много на сериозно се е взел. Аз мисля, че за сега България не е имала друг политик като г-н Костов. Мисля, че другите политици трябва да се учат на политическо поведение и говорене от него.

ГЛУПАКА С ГЛУПОСТТА СИ Е ПО ОПАСЕН ЗА ОКОЛНИТЕ , ОТКОЛКОТО ЗА СЕБЕ СИ , ВСЕ ПАК ИНСТИНКТА ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ Е ЕЛЕМЕНТ ОТ ПЪРВАТА СИГНАЛНА СИСТЕМА .

До кога ще държите тази пребозала физиономия, да стресира читалелите в Дира?

И най-компетентния КРАДЕЦ е по-лош и от най-некомпетентния честен човек, особено когато става дума за управление на обществени фондове, вкл. и държавата! Набийте си го в кратуните, костовоиди и комуноиди!!!

А какво ще кажеш за един некомпетентен крадец?

К'во да ти слушаме Дянков пак?? Нали го виждаме какви ги върши откакто ТИ си на власт!!! Извади някой още по-голям идиот от вас двамата, ако е възможно изобщо!!! Ще ни ПОТРЕСЕШ!!!

В центъра на София хилядите дупки са нарисувани като гербери има надписи "долу Боко". Някоя медия да е съобщила нещо?

В младежкото БСП има нелоши улични и тоалетни художници. А в обществените тоалетни има таки-ива надписи и картинки, но никоя медия не е съобщила нещо.

а ти чйи го дириш в младежкото БСП,двулично герберче

Че кажете им на медиите де. Нали всички са комунистическите велможи! Краси Гергов, Батков, и т.н.

Хм, аз имам още по-хубава идея. След, като за две години за втори път ми сменят касовия апарат, поради промени във финансовата концепция, нека се организира рязане на лента пред всеки нов касов апарат от "Негово Превъзходителство" Бойко Икономиста! И новините по БТВ да започват с ленторязането всяка вечер. То и без това, друго не дават по тая телевизия...

А вие друже можете ли да разделите два килограма трици на три магарици

Ей тази орангутан бил по-добър икономист от Костов

АЗ ПЪК РАЗЖАЛВАМ ЦЕЛИО ПАРЛАМЕНТ-И БЕЗ ТЕХ СИ МОЖЕ

Бойко Борисов е прав по въпроса с дясното, защото това е дясна политика. На вас граждани не ви е ясно, че дясно значи далавера за най-богатите. На Костов му е ясно, но е по-умен и знае, че народа е гладен и тези мерки ще се отразят на най-бедните. Сбъркването идва от БСП, партия на едри собственици и недостригани овце. Собствениците са в парламента (справка Масларова), а овцете пред урните мечтаят за бай Тошо и равенство. Не се заблуждавайте ДСБ са десни, но десен електорат няма. ГЕРБ искат да са десни, защото там е далаверата, а БСП са откровени вълци в овчи кожи, останалите креатури са за цвят в палитрата демокрация. Забравих вас ... не съм толкова груб!

Защо наистина трябва да слушаме Дянков. И наистина много неглежираме политици като Малинов. Трябва да им дадем шанс.

Наистина е по-добре да вземаме примери от хора като Малинов, отколкото от зубъри като Дянков.

Тиквата наистина си мисли, че води дясна политика и че той е най-десния демократ. Не само, че води крайно лява политика, но и комунистическото мислене не го е напуснало. Какво доживях да чуя тиква да дава акъл на Костов, който е врял и кипял в политиката и е видял и хубаво и лошо. Дянков като "голЕм финансист", който разби икономиката в страната, точно от него съвет... мерси.

Интересно ми е защо трябва непрекъснато да слушаме г-н Дянков. Дошъл е тука за 4 години максимум и пак ще си замине. За разлика от другите завършили в чужди университети, но борещи се тук вече 20 години като Светослав Малинов, например.

ДСБ са единствената партия,която застава зад интересите на България,за разлика от ГЕРБ за които единствено е важно да се харесат на Брюксел.Аз ще гласувам за ДСБ.Те са най - изчистената и разумна партия.

и аз

+1!

Абсолютно съм на същото мнение. ДСБ са най-отговорната партия и в нея са най-мислещите и добри политици.

Знаеш ли защо още не си гласувал за ДСБ? Защото вече си им ял попарата като СДС -ари! СДС=ДСБ, нали разбираш от математика?!

И аз,понеже ДСБ не е дясна партия, ще гласувам за нея ,а не за "дясната " милиционерска партия ГЕРБ.Та нали основната част депутати са от бившата милиция, а всеки милиционер трябваше да бъде член на БКП,включително ББ.

ние не сме и за ДСБ но поне и те неговорят за "крайно десни мерки".Крайно десни са националисти и фашисти.Никой в Европа несмее и да си помисли да каже подобна глупост.

Стига с този интернационализъм , забравихте за България- фашисти , националсоциалисти, комунисти, социалисти от едно и също мляко са засукали.

А вас всякакви тъпи герберски пребоядисани комунета, няма ли кой да ви научи на малко СРАМ!!! Той бил "Дясното"!!! Като ти слушам проектите и изпълненията и като те гледам на снимката, Боце, "Твое дясно, мое ляво"!!! НАХАЛНИЦИ!!!

Бойко, ние никога няма да допуснем повече комунизъм в България. Защото помним много добре какво беше тогава! Затова скоро и ти ще си отидеш! Да сме живи и здрави!

И какво беше тогава? Животът беше в пъти по-добър!

О, да! С умиление си спомням 15 годишното чакане за Москвич... 30 годишното трупане на лихвоточки за жилище... Корекомите, записванията за телевизор, перална, почивна станция. Когато отглеждах детето си, даже ританки купувах с връзки. Банановата каша беше недостижима! Еееех, наистина славно време беше...

"Блажиш ли блажиш ли дедо попе?" "Тая шунка не е блажна, защото е направена от чисто месце бе, серсемино!" Та, Бойко Борисов много ми напомня на дедо поп ... дето не блажи. Плюе по комунистите, ама той самият не се ли вижда, нас ли заблуждава, че копира точно комунистическите маниери на бившите Първи?

Пред нас са блеснали житааата, Окъпани от тооопъл дъъъжд ... Здраве желаем другарю Борисов! Браво, вървиш успешно по стъпките на твоя предшественик - другаря Тодор Живков! Аз пък ще си гласувам за "недясната" ДСБ!!!

и аз ще гласувам за тях дано да сме повече, дано всички дясно мислещи хора да ги подкрепят, те са истински държавници.

+1

-12

Подобен пакт и подобни мерки са присъщи само на истински десни партии, а не на ДСБ. Ако е необходимо, винаги бих могъл да възложа на Дянков - да им обясни Пакта за финансова стабилност, защото той е една крайна дясна мярка, която не е записана в учебниците по политикономия на социализма, каза Бойко Борисов.

Флик "обясни", а Боце "разбра" т.е. пълен абсурд!!!

За какво ли са си говорили?? Във всички случаи от финансии нищо не отбират..

То пък това дето е писно в учебниците по политикономия на капитализма вече 20 год го гледам на живо и му се радвам,все още съм жив.

О, велики български избирателю, това Винету задължително да си го преизбереш и за втори мандат! Хау! А сега сериозно: Недоумявам от позицията на какъв Б.Б. си позволява да се изцепва по въпроси, които са толкова далече от битието му, колкото цветната телевизия от аборигените. Безпросветен и малограмотен човечец като него трябва да се свре в ъгъла и да мълчи засрамено, а да не се опитва да дава квалификации за хора, превъзхождащи го по опит и образование. Костов може да е преподавал и политикономия, но е в пъти по-добър финансист, отколкото вносното ни юпи, което може да кандидатства за пицар, но не и за специалист.

Бойко учи Костов на финанси...В България и това е възможно. Да се смея ли, да плача ли?

Дори и БСП не си позволиха такава намеса на държавата,каквато наложи преоблечения комунист Иван Костов.Приватизация чрез РАБОТНИЧЕСКО мениджърски дружества,безброй разрешителни и регистрационни режими за бизнеса,най-голям дял от БВП разпределян от държавата,ДЪРЖАВНА здравноосигурителна каса и т.н.,и т.н.

Да припомня че Костов не е на власт от 11 години. Царят , ДПС И БСП нанесоха милиони пъти по големи загуби на БГ. Ако Костов беше на власт още един мандат сега щяхме да сме с 2-3 пъти по високи доходи..

злобар

Дянков не бил взел изпити в Берлин. Но е взел изпити на друго място и се е дипломирал нормално. За разлика от стотиците "учени" с Рабфак и АОНСУ с които е бъкано в бСП. И ако някой си мисли че АОНСУ е нрмално учебно заведение, а вземането на изпити по комсомолска линия на Рабфак-овците е нормална практика, най добре да емигрира в Сев. Корея. Щото поради тази причина никъде на Запад не признават болшинството от българските дипломи за висше образование (как да признаваш дипломи от Рабфак и АОНСУ!!!)

За какво, бе?! За помощник пицар ли?! Тъъъъъъп като галош!!!

Рабфак и АОНСУ отдавна ги няма....Сега ги бълват още по-тъпи и неуки срещу заплащане с по 2-3 висши от Нов български, Благоевградски, пернишки и къде ли не още из БГ-то, да не говорим за чуждестранните учебни заведения?!

И всичките ни пулитици са много учени професори, академици... И Боце е Доктор само не знам по какви науки?!?! Май царо го възнагради за услугите, а може и Триглавата...и при двете се подвизаваше на много висши постове.

Не поопускайте Академията в Свищов - ще се обидим! Ректора

Поради малоумието на Б.Б. и пълният му непукизъм за България, "богатият" български народ трябва да плаща милиарди евра.

Поради малоумието на функционерите на БКП, а после на бСП сме на този хал. Всъщност и окупацията на България от Съветската армия има пръст в съсипията на България. Среден, естествено. Но ако някой си мисли че управлението на БСП през изминалите 22 години не е нанесло поражения много се лъже. Първият удар беше с правителството ан Луканов. После 4 години безвремие при Беров, после катастрофата при Жан Виденов. Това ни върна още 20 години назад. После малко глътка въздух с по-нормални управници. И добре че беше Царя при Станишката та да им озаптява идиотизмите. Иначе и този път щяхме да духаме супата.

Не сте добре, честно. Вашето си е направо болестно състояние. Говори се за Пакта за финансова стабилност, в който ни набутва БКП-ееца Бойко и реакцията на бившите СДС-ри.

България не била окупирана от Съветската армия ,а е била бомбардирана от САЩ и Англия и сега окупирана от американската армия

Туй чудо KGB -не е ясно защо така се е нарекло, много тъпоо! Не му обяснявай, няма да разбере защото нищо не знае за нищо само повтаря каквото са му набили в тъпата кратуна "БСП-то са комунисти и крадци, а ГЕРБ-ерите не са!!! Те са ни падна ли от небето в листите, също като атакистите срещу 150 000 Е!

.".без да потърси за себе си покой." -Докато не изпере милионите безброй. Втора банка вече купува, за да е всичко чисто и направено с финес. Това е положението днес. А какво остава за нас? -популизъм и филия с мас!

ВЕЛИКИЯ АПАХ Е ДОБРЕ ДА ПОЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА ХОРАТА ...

Кога най- после ще дойдат изборите , че да си отдъхнем от глупавите приказки на този НАРЦИС - Б.Б. Във всички области на живота дава всезнаещи становища , а може би тези приказки са от неговите слуги министри. До есента .

Мислите ли, че ще спре? Недоумявам, но има хора, които Му се възхищават!!! Такава липса на интелект, възпитание и образование, но явно има и по-тъпи и от Него... Гласуващи за Него!!! До къде стигнахме???

Комунисти и популист дава оценки за дясното

Няма ли Б. Димитров да прояви инициатива и да вкара в НИМ партийната книжка на Б.Борисов , като член на БКП, та народа да ходи да я види.

РЕСТРИКТИВНИ ПРАВИЛА В КОНСТИТУЦИЯТА Е АБСОЛЮТНА ИДИОТЩИНА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ В ОБЛАСТА НА ФИНАНСИТЕ! ДА СВАЛИМ ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ!

Така си е - Вуйчо Ваньо този път се дясно оля, та оля... Той вместо да критикува и то с основание някои леви изцепки на кабинета ББ, го критикува за най-дясното?!? Май предизборния вирус мъти много глави...

На Бойко Борисов Светец на истината се роди в България с много лъжци дори, войн с душа искряща, без покой, отиваше на все да види той. Вселюбещ от народа мъченик, той раздава си живота велик, крилато хванал истината той, без да потърси за себе си покой.

Поетееее, защо не възпяваш на бабати хурката?

"Светец на истината..." Направо изби рибата с този пасквил. Развесели ме за цял ден.

Кой и какъв е тоя да разжалва? За какво се мисли мутрата?

Кой го избра този некадърник?

Пародията на "дясното" в България лъсна много рано. Баш, след като Желю Ж. излезе да справи политика със скъсаните си обуща. После Иван Костов заслужено спечели прозвището Командира. Ами такъв си е горкия, щото аз не зная някой да е научил много от него докато е преподавал полтикономия по Маркс. По-насетне Костов все е сред опзицията на всичко дето не е командирско. Благодарим ти господине, ама що не си вземеш отпуска от политиката. Това не като да приватизираш Балкан за няколко сребърника, или да се правиш на демократ за през деня. Заради Костов измислиха най-добрия виц в ново време: Колкото по-високо се катери синята маймуна, толкова повече се вижда, че гъзът и е червен.... Адски точно, майка му стара, както би казал Ганьо Балкански...

Не съм политик ама промени по конституцията не се ли правеха от Велико народно събрание? Тиква обичаме те

икономишески рестрикзии в конститузята - това може да роди само един болен мозак.внимаваите балгари !!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.