Коментари - Лидерът на ДСБ за Шенген: На Запад не ни вярват | dnes.dir.bg
назад

Лидерът на ДСБ за Шенген: На Запад не ни вярват

Подкрепяме България да се присъедини към Шенген и оценяваме положените усилия, но още работа трябва да се свърши.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ДСБ за Шенген: На Запад не ни вярват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни искат в Шенген, защото знаят че цялата поверителна информация ще попадне в ръцете на продажни рубладжии. Условието да ни приемат трябва да е поне петнадесет висши чиновници, магистрати, кметове и пр. да отидат затвора за не по-малко от 10 години. Тогава в Шенген, иначе - не.

И ние не вярваме на Запада, още по-малко на собствените си управляващи които не са нищо повече от подлоги на Германските комисари в ЕС. На никой от влиятелните в ЕС не може да се вярва, те използват положението си за изсмукване на периферните страни.

,... започна точно от ДСБ , от БАЩИЦАТА НА КОРУПЦИЯТА , лицето И. Й. Костов .

какъв лидер, ккакво ДСБ? Колко пъти българският избирател да ме казва татко ще ни купи колело, но някой друг път.

то ние не ви вярваме,камо ли ония отвън....корупцията ни яде и мозъците,всеки пати и я разбира,та какъв Шенген?ГЕРБ са се нанизали като свински черва навсякъде....

Костов ли да вярват,бе лилипут.Какво казваше Ваньо през 1997 г. "Няма да ви излъжееем", а той ни очушка,заедно с теб и другите му мекерета.

Птицеферма: "11 години в ЕС-11 години големи яйца" Изгорелия цирк: "11 години в ЕС-11 години цирк"И така,до края на света!

а туи е толкоз просто и логично...

Току- що си го преместих в другия крачол от ужас. Не ми дреме дали тъпанарите ми вярват. И без тях даже съм по- добре.

обратно. Нема ефект.

Е, то и ние не вярваме на запада.

Ние не си вярваме та как искаме други да ни вярват?

Кои "вие"? Ти и брат ти?

Това вече и врабчетата го разбраха;) Политическата ни "класа" и тя го разбра, нищо че се прави на ударена. А пред електората стои тежък въпрос: как, аджеба, да ви разпознаваме на избори кои са шебеците и кои са тези, дето наистина ще направят нещо, че като ви "гласуваме доверие" да не си останем ние - само с излъганото доверие, а вие - с всички останали дивиденти от властта!

няма нищо за разпознаване - кандидатират се само шебеци. и да има някой нормален, претопява се

Гном скапан, скрии се бе джудже миризливо и кресливо. Излъгахте надеждите на 2 милиона българи които накарахте да емигрират в САЩ.И ти си един от тези лъжци измамници заедно с Костов.Лъгахте, мазахте само и само да сте на върха на партиите си и на власт в държавата.Изгонихте 2 милиона млади българи в чужбина и още продължавате да кряскате от екрана на телевизора.Умрете уроди. Вие похабихте няколко поколения млади българи с жаждата си за власт. Да бяхте помогнали на младите поколения да поемат десните партии и изхвърлят комуягите от властта и от държавата, вместо постоянно да ламтите за власт.На следващите избори дано погинете и никога да не чуем за вас.Предпочитам да гласувам за млади хора, а не за дърти десни проститутки, които за да са власт винаги са в вдигнати крака ...

Ако си станал на криво си го изкарай някъде, така да едро да обвиняваш всеки го може. Според мен ти си платен и взимаш доста сиви пари нали така .

Американската компания Oracle въведе ограничения на работата си с руски компании, включени в новия санкционен списък на САЩ. С писмо, изпратено още на 12 януари 2018 година до руските клиенти на Oracle се посочва, че наложените санкции изключват продължаване на сътрудничеството по продажба на продукти, технологии и услуги на компанията, съобщи "Комерсант". Според изискванията на Вашингтон, забраната се отнася до проекти започнати след 29 януари или по-късно и няма да засегне вече предоставени финансови или застрахователни услуги. Към писмото са е приложен списък на 283 компании, които попадат под новите санкции на САЩ. Сред тях са "Газпром", "Роснефт", Лукойл. Според руски експерти, пълната забрана за доставка на програмни продукти от Oracle може да нанесе голяма вреда на руската енергетика, тъй като компаниите в нея са силно зависими от вносен софтуер.

Браво. Руснаците ще спестят доста пари за безобразно скъп посредствен софтуер.

путинист.

докато продължава управлението,на неграмотния пожарникар,Б.М.Б все така ще бъде.

Опасявам се, че и преди него пак така беше. И след него пак ще е така. Проблемът не е в премиера, а в политическата система.

Проблемът е в чалгализираното стадо българско.

Всеки отказ към България, всяка критика, всяко нежелание на Западните елити да ни подкрепят носи само ползи, защото разкрива истината за българската управляваща клика. Най-голямата вреда е в лицемерната подкрепа към настоящия псевдоелит, който е превърнал държавата във феодална територия.

"Това, което ни спъва е непрозрачното еднолично разпределение на общите ни пари." - Ето къде го стяга чепикът тоя михлюз! Не го пускат да припари до кокала! А иначе много му дреме и за Шенген и за националната ни сигурност!

Как да ни пуснат в Еврозоната, като знаят как у нас по две кожи ще ни одерат олигарсите... Ние винаги сме най лошият вариант за обикновените хора. Кой ще обясни защо точно Британия не прие еврото... тези лисици ли искат да изкарат глупави, като винаги са излизали сухи от водата.

българя, с комунистите на чело, си остава черно петно на световната карта!

българя, с комунистите на чело, си остава черно петно на световната карта! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тати ще ти купи колело.... ама друг път..

Голям дърдорко. Слаб и дребен политик. Разградски хитрец, заложи на лоша карта със СДС, посредствен и интересчия. Това му е дереджето, толкова може, те такива като него са и шефове в СДС, то и затова го няма СДС. И в конкретното изказване общи приказки, олигарсите вземали парите, дай конкретни факти, да видим имаш ли?

Много важно,че не са ни взелив Шенген. Може да се приближим към Шенген ако главния приватизатор ,твоя шеф бъде осъден за корупция.

Измамна, подла, предизвикваща отвращение отражение на обективната реалност...

Ако влезнем у Шенген блядовете де се заселиха тука и те ли ще влезнат

jingiby

И по ваше време беше същото...

добре,ще махнем сегашното статукво-герб,обединени патриоти,но коя читава партия ще заеме мястото!бсп,дпс,обединени патриоти! въртим се във вечна спирала,но дъбокоровициaлните селски тарикати винаги печелят!

а на тебе и тука не ти вярват.

Защо публикувате простотиите на тази базедова жаба ! Сигурно и в къщи не го понасят !

костовист, политически пигмей, който близо 30 г. се блажи в политиката, тръгнал да прави аналлизи.

Да,Атанасов,така е. И аз много пъти съм го твърдял същото.Само че,имам и др.теза. Как"Западът" и нашите "партньри"търпят това статукво вече 9 г.???И защо??? Пределно ясно е на Западът,какво се случва у нас-и за корупцията,и за злоупотребите,и за липсата на Правосъдие.Тогава,къде е логиката да се целува Западът с Еднокнижния и да го държи на Власт???Напредък по болните теми няма,няма и да има. От порочни практики,крадене и корупция,Държавата е обезкостена. Вместо да пишат любезни докладчета,които не трогват никого у нас,вместо да Го канят напред-назад,смело и решително да си кажат.Снемаме доверието си от това Управление.Налагаме наказателна процедура на България.Докато не се оправите по спешност,попадате в изолация,спрени пари и санкции. Това,даже и Геройко няма да понесе-пада веднага.Да поискат промени в Конституцията сега и веднага,така щото Кривосъдието да се реформира на мига и по същество.С потупване по рамото и бла-бла,явно няма да стане.

Шило

Атанасов, прав си, ама да не забравяме, че и вие подкрепихте Борисов през 2014г. Тогава, по-различен ли беше Боце? Не. Що го направихте?

Какъв Шенген като вчера Пеевски внася закон за медиите в България?! Преди това писа закон за КТБ и за офшорките?! Шенген и Еврозона през крив макарон! Само тупане по главичките и някоя снимка за спомен! А ураганът Магнитски идва! Василев е още жив и това кара някои шишковци много да се потят и въртят нощно време!

Този да си върви по пътя към небитието,защото навремето подкрепи мутрата да състави правителство.Преди много години(ако си спомняте),когато ББ беше избран за кмет на София, Атанасов щеше да внася в съда документи срещу него. Но мина време, нещата се потулиха. После го подкрепиха за правителството, независимо че той се гавреше с тях при всеки повод.Дори Радан каза,че ББ се променил.Поради предателството спрямо своите избиратели този другар не влезе в парламента и започна да говори срещу ББ. Не, че не е прав. Но той е участвал в това, другите да не вярват на лъжите на ББ.

Те ората сигурно не знаят че тука е пълно с руски кавали

с НПО църни дупки.

нищо не става без труд и работа,наготово без борба но кои не може да разбие днешният модел на българското статукво?.причините не са едностранни само герб,бсп,дпс,атака,обединени патриотари,дост и много други!не бива да се робува на партиини симпатии всички те са доказано неспособни за съвременната пазарна конюнктура!ето днес е публикувано въпреки силното евро стоките прозведени от немски инжинери и технолози белeжат силно търсене!

Корупцията и беззаконието пречат на доверието не по принцип, а по следната обективна причина: Когато усещането, че законите не защитават от произвол, обхване твърде много хора, на власт в България като спасител може да дойде сила, която Западът схваща като враждебна. Поверителната информация на шенгенската система се осветлява.

един трезво мислещ човек,вижда нещата такива каквито са. а бе мутрак ти ли си за дума, ако беше у кацата с мед щеше да си трайкаш а. и ти си за зад решетките ,ама а???

За съжаление - прав е! Никой не взема на сериозно нашичкия комплексиран мутро-милиционер, независимо от усърдното му ровене по кофите за боклук! Лошото е, че този звучен шамар през устата на Боко, който му лепнаха не само Холандия, но и "приятелите" Меркел и Юнкер ще откънтява в ушите на България, но....Ние сме си виновни, че прадължаваме да търпим ежедневните гаври на тая самозабравила се шайка, която буквално унищожи всичко читаво у нас и чалгаризира до крайност целия спектър от обществени отношения в страната. Бог да прости България!

Няма как да вярват когато реалността е много различна от приказките на боко и техните представители тук им я дават реално а не манипулативно..Да ви кажа имам впечатление че другите държави знаят много по добре и повече за реалността у нас..

"Цацата, Прасето и Тиквата" вече се определя като "неприемливо име" от опитоменото дир.бг? Някой се чувства засегнат от 3 животинки?

Няма Еврозона и Шенген със Главен Цацаратор, опитомени дебелянови медии, нагласени обществени поръчки! Виж Румъния за 5 години направиха съдебната реформа, вкараха 3 правителства в затвора и вече вратите им са широко отворени за където пожелаят! С Бай Уй, Курнела, Духан и прочее метастази на мафията още дълго ще се сравняваме с африканските републики по мафия и свобода на словото. Не са толкова тъпи европейците, колкото си представят нашите селски хитреци!

за наказание на 80 те %

докато има такива като решетников,курнелия нинова румен овч.,пеевски,гечев,гергов,твоя милост,имного още и наѝ важното 80%те процента гласуващи за тях така ще е.

В общи линии си казал приказки за откриване на топлата вода! Докато има гравитация все така ще е в България- ето ти друг преформулиран изказ на твоето наблюдение!

кога ще прогледнат българските политици - нас ни имат за трета ръка хора - даже негрите им са преди нас в класацията

Ами ние сме си трета ръка доказано след като толкова години търпим да властват едни и същу крадци и манипулатори..Каквото сам си направиш друг неможе да ти го направи:((((

Не обвинявай политиците, а мисли! Не може да искаш да живееш добре в държавата си, а да си оставил чужди държави ЕС, САЩ, НПО-та да ти правят реформите 21 години! Естествено е тези реформи да ги обслужват тях, реформите бях структурирани така, че икономиката на България да се намали, да възникне голяма безработица и ниски доходи 350 евро средна заплата след 11 г. в ЕС: - безработните от България над 3 млн. превърнати в потенциални емигранти да бъдат принудени да се насочат към Европа в " мръсните сектори"- строителство, нископлатена работа във фабрики( за стандарта на ЕС), почистване, обслужване на възрастни хора и т.н.!

Тука е прав. Не ни вярват.

Разконспирирани сме, дрОгари! Не можем да изпълним поставените задачи по осигуряване на достъп до шенгенските информационни масиви и безпрепятсвеното движение на водещи путински офицери в Европа.

Аз затова си харесвам Тиквените правителства. Те са гаранция, че българският народ, няма да бъде тотално разорен влизайки в Шенген.

запазването на бизнеса на българското политикоикономическо статукво от времената на саморазпадналата се бкп поради разпада на бившият ссср, е жизнено важно за спокиствието и бизнеса на държавните и местните феодали.ето идва новият летен туристически сезон,иде жетва на местните феодали които са важен работодател.нека да не разбутваме блатото с което сме свикнали и обичаме и браним!