Коментари - Дрогираният водач, убил жена в аварийното на АМ "Тракия", поиска свобода заради страхова невроза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно е с такива нагли боклуци който си мислят че са над всички и изпреварват в аварийната лента. Даже съм виждал как от патрулката ги виждат но не им се разправя а се протягат вътре полузаспали.

Кво прави в аварийната лента?

Много ми е интересно как с толкова много актове е все още професионален шофьор.

Убил си човек. В някои държави са такива нещо тежлинчувст на място. И даже нямаш време да си проявиш страховата невроза. Всеки шофьор преминсва медицински преглед преди да вземе книжка. Професионалните шофьори от клас С нагоре имат и психологичен изпит. Как са му дали на тоя медицински за шофьор. Или е излъгал тогава че е годен или лъже сага че е болен. Те, адвокатските пинизи край нямат.... А иначе проблема с тестовете е сериозен. В този смисъл аз имам едно конструктивно предложение. Преди всеки тест на водач, да бъде подлаган на тест и служителя, който извършва проверката. За калибриране на уреда и верификация на резултата. Това ще има ефект, че полицаите няма да правят мошенгии с тестовете,от една страна, ще държат уредите им да са винаги изправни, от друга, и ще ходят на работа трезвени. Просто е....щото и те са хора. След като теста е валиден завсеки шофьор да бъде валиден и за полицая. И ако при теста на полицая има лъжливо положителен резултат санкцията наьводаа да отпада автоматично. Така е справедливо, нали

Зависи как се прави теста - как действа апарата. Ако трябва за всеки тест да се зарежда с нов тестер, както правят например при проверка на камини в химически лаборатории, то няма смисъл. Единият може да е коректен и действащ, а другият -не. Затова дори и кръвните тестове не са сигурни, защото никой не работи химическо определение, а си купуват също готови тестери. Изобщо -нищо не е сигурно. И адвокатите там да погледнат, за да не си пълнят джобовете от анализи разни хитреци

Поредния циркаджия

То май забраниха на шофьорите да се лекуват. Щом и сироп за кашлица не може... Редно е да използват специфични тестове. Това става за минути. Но ако не си е взел нещо като прозак е бил опасен точно защото го е пропуснал. И все пак остава въпроса - какво е правил в резервното платно? Между другото може да ги съди ако не му дават предписаните хапчета.

И тоя пуснете, пуууу да... е и държавата измислена и циркаджийска,

Пийте си хапчетата, че за едно ще се командировате у панделата.

Виновен за непредумишлено убийство - 10год и 250х.лв.

Тази невроза се лекува с анален масаж. Да го пращат при лекарите в Софийския

Stanko

Не е редно да се пише,че е бил дрогиран преди кръвните проби.Освен това е професионален шофьор,нормално е да има фишове за превишена скорост.Това не те прави престъпник.

А това, че е убил човек, какъв го прави?

Stanko

След влязла в сила осъдителна присъда става престъпник.Обаче ако е под въздействието на мет или/и алкохол присъдата ще е много по тежка.От предварителната информация е извършил престъпление щом ги е блъснал в аварийната лента.

51 фиша не е нормално. Ако е болен си седи у тях и се лекува, не кара в аварийната лента и те убива хора. Престанете да оправдавате престъпници, ако това момиче беше ваша дъщеря ...

abe glupak stanko,slaed 12 tochki za kakvito i da sa provineniya ti vzemat knijkata ,a v zavisimost s kolko si previshil i skorosta moje da tetiknat direkno v pandelata .poneje ima takiva boklutzi kato tebe stanko ,se chudyat kak da opravdayat drugi podobni.

Като официално заявява, че има страхова невроза, 100% с адвокатско участие....фирмата с чорбаджията на прангала, заедно с докторите подписали медицинският му тест че е годен за професионален шофьор. Всяко изказване на този льолю го набутва с години в панделата и повлича със себе си околните.

Бре бре, а в кабината на камиона нямал клаустрофобия.