Дрогираният с поршето, убил французин на Околовръстното, иска да бъде пуснат от ареста

В молбата до съда защитата посочва, че ако мъжът е на свобода, той няма да затрудни разследването, а и вече няма опасност да се укрие или да извърши друго престъпление

Обратно в новината

Коментари - Дрогираният с поршето, убил французин на Околовръстното, иска да бъде пуснат от ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си продължи серията с някой англичанин:)))

Кво ще им се случи, ако не го пуснат?

Му нормално е да иска. Никой не иска да е в ареста за Коледа. Ама като се знае че има възможност да си купи полицаи за ескорт дали няма да си купи и прокурор съдия следовател свидетели лаборатория анализ адвокат килър или нещо друго? Очаквам българския съд да го държи докато е му свършат парите. След това здравословното му състояние ще се влоши и ще го пуснат да избяга в Дубай.

И аз не искам да те пускат! Какво щеше да казваш, ако някой беше блъснал твой близък? Дрогирани лайнари проклети

те пускат. Защото си убиец.

А един х.. отзад не иска ли?

Тоя па и иска някакви неща. Е.аси наглеците. Иска да излезе да убие още някой явно, не иска да има само 1 убийство. .ичка му наркоманска.

Той може би иска и мвр да му ремонтира поршето, защото е дал 200 лв за ескорт от катаджии, може би иска да му наливат алкохол в чаша, докато чака и да му дадат служебен автомобил патрулка, за да убие още някой... Какво толкова, той се е платил? 200 лв и да имаш порше (може да не твое, да е на артомобилна къща) струва човешкия живот в България.

За убиеца-наркоман е ясно - ще лежи. Мен ми е интересен казуса с униформените престъпници. Сега няма ли най-накрая някой да изкаже "обосновано предположение" , че цялата система на МВР,съд и прокуратура трябва да се ИЗМЕТЕ. Взички са на хранилка - малките чинове при наркотрафикантите - големите началници - при мафията герб/дпс. До кога ще храним официално признати престъпници - не стгиа че са най-много на глава от населението - в целият свят, не стига че никога не са там, когато ти трябват, не стига че "ескортират" престъпници, ами и заплати получават!!! Е , това ако не е за измитане - не знам кое е !!!

Грозде не ще ли?

Може да иска, само че това не е концерт по желание. Да е мислил преди катастрофата, а не след нея.

Редовно стават нелегални гонки по това шосе цяла нощ. Полицията обаче спи дълбоко. Колко още хора трябва да умрат преди да се вземат мерки!

абе я у лево! баси мутрафоните!

Sm3hurk0

200 лв. - благодарности за полицаите :)))) ..ееее... щом са от сърце ! :))))

Лъже, разбира се! Тарифата не може да е под 500, предвид повишенията на санкциите от преди две години. Освен ако наистина не е бил на абонамент при тях...

Моята гражданска съвест взе да дава заето. Полицаи съпровождат друсан и къркан шофьор. А той с лекота признава, че ги е наармаганил с 200лв. И явно не счита убийството на човек за нещо предосъдително, че се напъва да става свободен човек. Или аз нещо не разбирам или правоохранителната функция на държавата хич я няма.

Ако откраднеш кюфте от супермаркет от глад - ще лежиш няколко години, ако си с порше и убиеш човек ще те пуснат от ареста и ще получиш условна, да не убиваш пак в период от няколко години. гешев е радост ама за кого.

описАл такива работи. За кокошка...., за милиони. Само, че....убиецът си е убиец. И съучастниците му. А от това измъкване няма.

като го освобождавате, дайте му 100 бона да посрещне дневните си нужди. Амфетамините, крака или нещо подобно не се дава без пари. И го изпратете някоя седмица на спа хотел с масажистки, поне малко да му мине стреса на човека. А онзи, дето ударил кучето- за него 50 години в панделата са му малко. Доживотна или смърт. Все пак в тази Европа има ценности

Франция не го ли иска?

За Нас би било най-добре да го пратим там. Обаче няма как да го направим по европейските правила, ще трябва да го съдим тук. И си мисля, че наесен срещу влизането на България в Шенген вече ще скочи и Франция.

Да се радва, че не е там, че едва ли щяха да го бавят много. Тук тия паразити се измъкват, ама там особено чужденец и при това българин, няма никакъв шанс.

Два и кочината, за 12 години тиквун МВР се е превърнало в ескортна служба за наркотици, проститутки и пияни шофьори. И всичко това се плаща от данъкоплатците не територията. Прогнила работа…

Заточете го за 10 години в Нидерландия. Да гази тамошните наркомани.

За Шенген.

Идиотите по улиците трябва незабавно да бъдат осъдени за опит за убийство както е по света Иначе чакаме и се тръшкаме за Шенген

значи оня дето претрепа калтака цветков му търсиха умисъл ...интересно как има умисъл при птп? зорова уби 1 и инвалид друг даже книжката не и взеха прокурорския син уби 2ма на тротоара 2 г условно... съдиите главните виновници за престъпността и гадната територия

Ами не е баш така - този ще яде папура, няма как! Както и полюцайчетата, които плюят на професията си. При прокурорския син нямаме дрогиране, а само превишена скорост, и то не с много, както и имаме друг участник в катастрофата. Реално прокурорското синче не е преценило, че няма да успее да изпревари, дава газ, аджамийска история. Не, че не трябваше да лежи поне година-две, и то не заради него, ами заради всички останали самоуверени тънкопишковци, които си мислят, че изпреварвайки поредния автомобил са царе на пътя. Тая Зорова не я знам какви ги е сътворила, но надали е седнала пияна или дрогирана зад волана. В случая иде реч за тоя папур на снимката - убил е човек, а и френски гражданин, което значи, че освен нашите, ни гледат и отвън - това значи, че ефективната не му мърда, може и той да отнесе десетина годинки като Кристиянчо, убиеца на Миленя ... Самонадеяни дрогирани тъпунгери! Но рибата се вмирисва откъм главата - когато си полюцайче и шефчето ти каже - тия няма да ги буташ, се губи мотивацията! Ами щом за едни може, а за други не, и щом и шефа ми е затънал до шия в л...ната, що и аз да не чопна стотарка от един дрогиран. Е да, ама тоя се е оср..ал! До ушите! Да гние там и да се свършва!

скороста е била по бул българия над 180км правели са си гонки мигом записи от банки и магазини Изчезнаха...както и за Монов ... прокурорите си направиха отвод та викаха от прованса..и замазаха.

Да го пуснат от ареста направо в трапа на софийските централни да си почива...

Франция колко войни води по света от 1945 насам, и то кървави? Някой франзуцин да е отишъл в затвора за това? или взеха тлъсти пенсийки? Що да ни е грижа за един?

Да го пуснат и да прегази теб!

Непосредствено след убийството на цивилизования човек, животното на снимката се е затюхкало за смачканата си кола, а на притичалите се на помощ подметнало “аре бе, Кво толкоз, не са българи”… Ето това е племето в цялата му прелест. Да се знае. Не му е мястото сред цивилизования свят. Екарисаж, мор, и в боклукчийската кофа на историята.

Ако бяха българи щеше да каже е какво толкоз не са богати или не са млади или не са семейство с дете... Какво толкоз... Ти ми виж поршето е на кайма, какво толкоз, че някой бил убит... Човек се прави, колата не мога да върна, че е на лизинг... Това е абсолюютното падение. Този ще убие пак.

унтерменш - за такива - 9 мм в тила и толкоз , поне нямада трепе невинни хора