Дрогираният антимафиот опитал да заблуди полицейския патрул, състоянието му било силно неадекватно

Управлявал е автомобила по начин, застрашаващ останалите участници в движението, обясни прокурор Георги Иванов

Обратно в новината

Коментари - Дрогираният антимафиот опитал да заблуди полицейския патрул, състоянието му било силно неадекватно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сетих се за полицайката, част от ескортиращата патрулна кола, когато поредния глупак уби французина. Гледах снимките ѝ - същата май....на, като предишната. Тя се мисли за красива, а то - грозна, набита, яка.. То са напомпани устни, то са пози - и всичко това качено по фейсбуците, та ако някой случайно не знае колко е грозна и елементарна, да знае.

Един малък ужас. Като го чух този цървул как ми мяка, как гледа като идиот когато маха на трамвай или автобус да му спре като на такси, ми стана ясно, че в тая прокуракура всеки се бара за кура и от такива селяци като тоя институцията напълно заприличва на фарс.

Борисов 12 години ни управлява в силно неадекватно състояние- проститутки, дрога, купони....а така и не се намери институция, която да го задържи, а сега изведнъж взеха да говорят, че закона бил еднакъв за всички... от кога бе? До вчера още не беше.... Явно искат на нечий друг гръб да си направят реклама.

някой му е сипал дрога в чашата, без той да знае?

то добре, че катастрофират каналджиите, инак няма и да разберем за далаверата с мигрантите.

кусал си е малко от мострите, вие сега го нападате.

какви антимафиоти сме имали, мафията няма шанс

В пълен разпад сме. И това е от "Пълната Промяна"...

Самото словосъчетание "дрогиран антимафиот" е показатлено за състоянието на държавните структури.

То всичко в тази система е или мафиотизирано, или дрогирано или пияно. Какъв е смисъла тази паплач да ходи на работа, никаква.

Преди няколко дена детето ме попита какво работят полицаите. Не можах да му отговоря.

Полицията трябва тотално да се изволни и да се преназначи само качествен персонал,а тоя хем в ГДБОП,хем на амфети,дали не е участвал в трафика на наркотици или е бил нечие чадърче...?!? Борба с наркотрафика напоследък почти няма,затова и всички масово карат дрогирани...

Ти да не говориш за Милиция може би , щото Полицията тя навсякъде така работи. Нали затова скачахме навремето и вирихме пръсти.

Откъде ще я вземем тази нова полиция, от Северна Македония ли ? Лош човешки мат'риял, тва е положението.

В полицията работят 3 пъти повече персонал,от колкото има нужда... Повечето нищо не правят,дебелеят или се корумпират,затова и трябва да се разредят,да останат качествените,така и заплатите им ще се вдигнат.

Полицията в това си състояние е напълно излишна. Трябва да се закрие и да се започне начисто. Някоя и друга година без разпасани шкембелии по улиците едва ли ще е проблем.

какъв антимафиот е тоя гашник? елементарен КЕЛЕШ!

... защо му викат "анти..." ? Дали не се казва Анто ? Виж само как звучи: Анто мафиот-а !

Набиване на кол. Преди това му се дава да се надруса за последно, че като го набием на кол да се наслаждава и той на мига.

Какъв ти антимафиот, пълна отрепка обесете го на първото дърво което видите.

Пандемия от дрогирани под пътя и на него застрашава да разруши държавата.Наказателни мерки за всички наркомани КОГА??Независимо дали шофират,при хванат дрогиран да дава обществено полезен труд за 2-3 месеца!

Че какво обществено полезно може да свърши един наркоман?

И как като тия които следат затова нещо са по големи наркомани от тинейджърите

Прокурор Иванов, с това мячене не правите добро впечатление и..... в какво заблуждене пияния/ дрогран шофьор е въаел служителите? Ами за това имат права, да проверяват! Всеки може да каже, че е марсианец

Не е ли задължително да бъде уволнен от работата си?

Интересно, как ли ще бъде наказан тоя боклук? Като му намалят заплата с 50 ст. или като го заточат в друг отдел, където пак ще застрашава живота на околните след поредната дрога? А може би дори ще му дадат условна присъда от 3 седмици в почивен дом нейде по Родопите? Ония ченгета са пълни с идеи, дори не можем да си представим как яко прилагат закона за свои колеги, сгазили лука...

Ойййй, Шопьо! И тук ли даваш акъл? Тоя сега от шопиянците ли е или от селяндурите според теб? Я уточни, че нещо почнах да се бъркам.

Бае Ганя

От твоите е, селски циганин. Нищо чудно и да ти е рода, обади се в другия катун да питаш дали не са загубили нещо вчера.

Ойййй, Шопьо. Мамин мил той. Разбира ги нещата.

Бае Ганя

Естествено, ходил съм на училище за разлика от теб, каскет кух.

различно от публично обесване е неприемливо на този етап от развитието на държавата ни!