Коментари - Дрогиран тираджия блъсна кола в аварийното на АМ "Тракия", има жертва и ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като спрете на магистралата МОМЕНТАЛНО НАПУСКАЙТЕ КОЛАТА!!! Слагайте триъгълника, обадете се на пътна помощ и сядайте встрани на тревата, далече от пътя!! Никакво суетене около колата!! Никакви ремонти! Седите и чакате!

Виждаме, че дневните светлини помагат. Ама много помагат. Следващият път когато фанте се заяде за дневните, питайте го знае ли колко наркомани обикалят пътищата около него?

Наркоманите и пияниците затриха повече хора от цивилните жертви на войната в Ирак и лежат колкото циганите, дето крадат шахти. Имало закони, но никой не ги прилагал?! Човек, който има над 20 нарушения ще вземе 5-6г след спад на медийния интерес, ще излежи 3-4г. А за семействата на жертвите остава по един протест пред съдебната палата, унизителни интервюта с плачещи родители и кервана си върви. Колко съдби провали тая измет ненаяла се?!

ГДБОБ как ли спят вечер? Много добре знаят къде и как се разпространяват наркотици, НО не правят нищо. После надрусаните ни избиват... Малко съвест? Нема.... За законите е ясно.

Мръсна свиня! Изрод!

Да, сега Божанков (БСП->ППДБ), който иска дрогираните да си карат на воля да влза в дранголника заедно с тираджията-наркоман...

Заглеждайки се в колите ще видите, че всеки е с телефон в ръката! Какво толкова гледаш бе т ъпчо, милиони ли управляваш. Сакън да не изтърве нещо във фейсбук! Жалки човечета! 5000лв глоба за употреба на телефон в колата, ей тогава да видите кво става…..

тоя тираджия с толкова глоби трябвало да му вземат книжката много по рано за да се научи малко..... въпреки че са много , не можеш да вкараш човек в затвора защото карал без фарове, или два три пъти превишена скорост... сега че причинил смърт и то с надрусан трябва строгост за него

Доживот за подобна отрепка, обществото няма нужда от този боклук!

Така е, ще смучат амфетки, защото ги карат да правят курсове до дупка! Понеже не искат да наемат друг шофьор и заплата да му плащат.

Има си часове за каране и задължителни часове за почивка. Тахографа ги засича. Не можеш да караш повече, дори да те карат.

Може братко, с магнит върху тахографа. Препоръчителна техника от много български работодатели със скромно заплащане срещу поетия риск.

начи нарушил бил правилата за движение.... а не причинил тежки телесни повреди..... начи ако аз му счупя главата ше съм нарушил само етикета.... даже не е и дребно хулиганство.... бугаристан

Жалко за жената и жалко, че не се е случило в село Прилеп…

Дрогиран идиот с 21 нарушения на пътя най-накрая с 22-рото си е успял да убие човек. Хвала! Браво! Сега нека да благодарим на КАТ, съда и всичките институции, които са му помогнали и този скапаняк след 21 нарушения все още е имал книжка и е бил шофьор. Питаха ли го какво е правил и защо е карал в аварийната лента? Интересно ми е какво е отговорил малоумника. КАТ, прокуратура, съд и всички институции са съучастници в това убийство и носят солидарна отговорност за тази смърт на пътя. Ако сега този не получи максималната присъда от 15 години трябва към списъка на съучастниците да се добави и съдията по делото. За пореден път идиотска смърт на магистрала. Само в България магистралите са такива гробници. До някоя година няма да им трябва да слагат мантинела понеже паметниците покрай пътя ще служат като мантинела. Толкова много станаха вече и всеки път единственото което кретените с фуражките знаят е само камери, глоби, скорост, камери, глоби, скорост. Чакам да доживея да видя протокол от КАТ в който пише, че произшествието е станало заради лоша настилка, траповете по пътя или заради липса на знак/маркировка и тн. и с този протокол да може адвокатите и близките на ранените/загиналите да скъсат гъза на шибаняците от АПИ, МТИТС, ДАИ, общината и тн.

Как няма да види колата, не гледа ли? Трябва като на запад, цивилни патрули по магистралата и на такива отрепки да смъкват по три кожи и пак като на запад плащане на място.

Хора ! За Бога не спирайте колата никога в аварийната лента!!! Или поне не стойте там, а преминете мантинелата!

А /в случая / теб ли да чакам да дойдеш и да я подмениш ?

В белите старни викат 112. Ама Ганьо ще измисли друга схема! Гане знае всичко!

Има едни с жълти ламби светкащи идват , обезопасяват периметъра и я товарят на влекача и я отнасят до сервиз или пред вас и тогава я подменяй..

бе ще занимаваш 112 с глупости за спукана гума,вместо да ходят на спешен случай???? и другия кви сервизи кви пет лева...една гума ако не можеш да си смениш къде си тръгнал бе човек!!!!!

Бог да прости момичето, дано другите се оправят, сила на горките й близки, на най-големия си душманин не пожелавам такова нещастие! Тежки присъди трябват!

Вчера на зелен светофар за пешеходците ,профуча автобус със висока скорост.

Всеки ден смърт се лее на талази, пияници и наркомани ни избиват освен на пешеходни пътеки, вече и в аварийни ленти. Да те е страх да тръгнеш на път, трябва да си с танк или комбайн, та някой да не те помете. А народните ни "избраници” преуморени от работа, излизат във ваканция...

Наскоро ми се наложи да сменям гума в аварийната лента на Хемус. Какъв страх съм брал само аз си знам.

Това като го прочетох и настръхнах.

Хайде сега да подхванат и този ,който го е взел на работа и му е поверил камион при 21 нарушения.

За оня смешник дето обяснява какво се правило и какво не във аварийната лента. Със сигурност смешнико аварийната лента не е за да се движиш с висока скорост по нея. И със сигурност е забранено дори да си с ТИР да караш в аварийната лента. Да след като е забранено да караш в аварийната лента- какъв е проблема да спреш в аварийната лента?????????? Ако на мене ми прилошее или започна да клюмам зад волана- имам ли право да спра в аварийната лента или е забранено защото някой така като тебе решил че има право да кара в аварийната лента????? Ако ми изгасне колата или спукан гума имам ли право да спра в аварийната лента? Всъщност я господин специалист да ми кажеш за какво всъщност служи аварийната лента- защото според тебе на нея не трябва да се спира защото е за движение.

Ами белите държави са отговорили на гадния ти въпрос. Спираш и се изнасяш от МПС, именно заради ей такива рискови състезатели. И си чакаш пътната помощ. Случи ми се на магистрала да спукам гума рано сутрин, само от шума на профучаващите коли ми стана лошо. Вярно е,че западна магистрала не може да сравниш с българска...Но елементарно чувство за самосъхранение трябва да има, предвид всички откачалки, като този в случая. Неотдавна не загина ли така и полицай? Жалко за това младо момиче, къса ми се сърцето за него - толкова нелепо! Съболезнования! Да лети високо душата й!

Не го е видял на дневна светлина в 10:30 сутринта с включени аварийни светлини

Коменарът на проКУРатурата за аварийните мигачи искрено ме развесели. Масово битува мнението, че аварийките дават право на безразборно спиране и паркиране, особено в градовете. Много се изписа за шофьора на камиона. Ясно е, че е виновен, но това няма да върне човешкия живот. А някой запита ли се, бил ли е поставен светоотразителен триъгълник на НЕОБХОДИМОТО разстояние? Били ли са хората извън автомобила със светоотразителни жилетки? И най-важното - какво са правили всички на пътното платно? Дребни на пръв поглед неща, които можеха да спасят живот.

аварийките не са ли точно за това да сигнализираш на тия зад тебе че си спрял щото има ситуация и те да си павят вече сметка да намалят да те заобиколят или и те да спрат или там каквато е ситуацаията в случая ? Както момичетата са спрели щото са спукали гума..не щото им се е пикало.

Значи моето момче в Щатите ако те хванат да шофираш дрогиран, въобще няма да ти цепят басмата. Нито ще си имаш защитници дето да обясняват как ама той може би не бил го взел сега наркотика ама преди това ама той сега не му действа и така нататък. Пък пак ако не знаеш в Щатите шофьорите на тирове периодично ги тестват за наркотици, и като те хванат можеш да забравиш повече да се качиш на ТИР. Иначе да знаеш вярвам ти че имаш приятел дето кара в Щатите и се дрогира.

Абе аз може и да съм смешник, но тва не променя факта , че зобат, и никъде не съм писал , че се друсат , а че взимат медикаменти съдържащи стимуланти, включително медикаменти съдържащи амфетамин. То 90 процента от американците са някави рецепти за шарени бонбонки, ако тръгнат да им взимат книжките няма да останат шофьори по улиците им . Ако не вярваш на мен ето ти статистики и инфо по темата. www.vanderwalde.com/blog/2022/september/most-common-drugs-truckers-use-to-stay-awake/#:~:text=Trucking%20is%20a%20demanding%20profession,when%20assigned%20a%20long%20haul. https://www.lanierlawgroup.com/blog/2021/september/what-medications-do-truckers-use-to-stay-awake-/

Аман от наркомани и алкохолици!! Мрете вие, оставете нормалните хора да живеем! Вие не сте ни нужни!! Не ни пука за вашите проблеми, болни мозъци сте!!!!

Егати боклуците карат типове това е недопустимо едно време за да караш тир трябваше да си перфектен водач а сега всяко лайно се качва да кара тежкотоварни камион

Триъгълник????

Триъгълника не може да спре ТИР. Пък ако не знаеш в аварийната лента е забранено да се шофира.

В смисъл, че нашмърканият тираджия с 21 нарушения не е видял колата, но ще види малкият триъглник ?

ПРИСТИГАТ КАТАДЖИИТЕ ,СЛЕДОВАТЕЛИ,ПРОКУРОР,СЪДИЯ,ПОП,ЖОДЖА,ПОЛИТКОМИСАР И НА МЯСТО МЪРШАТА НА ЕКАРИСАЖА ЗА КОМПОСТ.....

и наркотици нали е отнемане на автомобила.

Добре, докога ще обвиняваме полицаите, че не си вършат работата? 21 пъти са го хващали и повечето от нарушенията сочат, че става дума за абсолютна отрепка, която не зачита никаква правила. Въпрос на време е било да убие някого, Дайте да видим кой не си е свършил работата, защото част от устройството на тази държава упражнява системен терор над гражданите. Дайте да спрем с приказките и да видим в тази ситуация кой е виновен, този човек да шофира? Законът ли, съдът ли, работодателят му ли. Този, ако не в затвора, поне следва да е без книжка и никой да не може да го наеме като шофьор. И то на ТИР. Все едно да дадеш картечница в ръцете на шизофреник....

За дрогата не знам, но със сигурност е бил в интернет.

Вчера карайжпо Тракия. Много народ шофираше в аварийната. Имам ли право да сменям гума в аварийната или викам пътна помощ.

Така е в България, всеки се друса пие и кара и трепе

Не всеки ,но 90% със сигурност.За съжаление тинята в България е повече от чистата вода.

Какво стана с шофьора на спортната кола от Бояна?

Чадър

Да му вземат тира! И да му пръснат халката у панделата!

Забранено е заплащане, което да стимулира тираджията към нарушения. Но на някои им плащат на километър. И те гледат да избият чакането по границите по всякакъв начин. На границите не спят, защото местят. И някои си помагат с енержици, този е прекалил, ако е взел дрога,и ето беля.

Аз имах познат беше твой колега , но в САЩ, там това си било редовна практика да взимат лекарства , които са като амфетамини, че като се кача в камиона и гледам права линия пред мен и пущинак пустиня от страни с дни и не се издържа..

Докато те хванат .След това си в затвора и без право да управляваш ТИР.

Принципно е така, него не са го хващали за 20 години, дето беше по пътиката , че цедката явно и там е с широки дупки

Наркотиците са бич. Но никой не се захваща да ги изрине. Никак не е трудно! Всеки хванат да носи наркотик и дал положителна проба затвор, за поне 2 години. Може и 20, според йоличеството и вида. А з ПТП след наркотици и доживотно отмемане на книжката. Примери по света има.

Така е в някои латиноамерикански държави и проблемът не е решен

метамфетамини те кой ги е измислил, лошите руснаци, японците, или краварите? още ценности искате ли?

Японците още в далечната 1893 г. , през втората световна война метамфетамин се е използвал основно Япония и Германия да вдигат бойния дух на войниците си. Не не съм толко умен, прост съм си все още не ги знам тея работи, ама понеже питаш и се порових заради тебе в Нет-а :)) https://www.release.org.uk/drugs/methamphetamine/history

По време на социализЪма в ХФК Станке Димитров легално се произвеждаха амфетамини и се изнасяха.Една опаковка от 10бройки струваше 12 стотинки.

Няма страшно, убиеца на Милен Цветков не лежи.

От юли месец е в затвора.След като получи присъда от 9години .Приспадат му се тези 3 години,когато е бил в "домашен" арест .

НЯМА ДЪРЖАВА, ПРОДАВАЙТЕ И ЗАМИНАВАЙТЕ ДАЛЕЧЕ

На където ви видят очите.

Наши сте гледали онзи служител на ДАИ как си просеше 20 евро от турския тираджия, иначе щял да го проверява.

НА ТОЗИ УБИЕЦ НА ЗАПАД СЛЕД ТОЛКОВА НАРУШЕНИЯ И ТРОТИНЕТКА НЯМАШЕ ДА МУ РАЗРЕШАТ ДА КАРА

Този шофьор е от редовните нарушители и ето, че вече има убийство.

Аз знам какво са правили корумпираните катаджии в този момент.

Ае стига глупости! Според теб катаджиите трябваше на през 500 метра по магистралата ли да са наредени?

Ти пък цели 500 метра.

Ние имаме семейства, и вие имате семейства.....

Нъй от Партия възраждане питаме - докога ще се оставяме еврогейските и краварските навици, традиции и култури да ни изнасилват? Докога ще бягаме от истинската си култура, народност, традиция и цивилизация така великодушно ни подарени от бртаска Русия! Гласувайте за Партия Възраждане, за нейните кметове и листи, и тя ще ви избави от всичко чуждо и вредно нам славяните!

добре, ама имам друг план, направо ще взема руско гражданство и ще гласувам директно за Путин, що да се бъхта за некви побългарени ментаци на културна принадлежност, като прокситата от Възраждане:))))

Тираджиите масово зобат сякви стимуланти, съдържащи кофеин, амфети като адерал, което си е амфети, за да издържат на натоварването и да стоят будни, не че искат да се друсат толкова. И правилникът може би трябва да се промени, като в Англия наример ако спукаш гума и ти се наложи да спреш в аварийнто съветват да излезеш от автомобила, да не поставяш триъгълници и подобни , неща а по най-бързия начин да напуснеш очертанията на магистралата и да се обадиш на службите да дойдат да те приберат тебе и колата..никкави сменяния на гуми, гледаници под капака и опити за поправка на автомобила, щото заради такива инциденти

Оставяме настрана дрогирания убиец... шофьорите масово нямат елементарни познания как да се пазят сами. С какъв акъл ще спреш на магистрала и ще стоиш в лентата? Наложи ли се такова спиране, всички ВЪН от колата и ЗАД мантинелата.

Абе, човек ти четеш ли?!! Била са в аварийната!

Добре, по новите рапоредби сега тира на трупчета и тоя маняк изплаща стойността на тира , това добре. Но кофтито е, че цитират какво нарушения има и то даже фишове, не актове. И то даже за невключени фарове. Значи да си знаете - всеки който веднъж е регистриран за неизправен пожарогасител е потенциален пандизчия - рецидивист. Това е внушението. Както и - всички сме били пионери и комсомолци , следователно всички сме виновни, че комунизма се е пръкнал. Схванахте ли внушението какво е? А сега, че си продължават да си пият и карат и летят с 200 разни разглезени дупенца на по 20 години , те не ги гледайте тия неща, вижте фаровете посред бял ден да са включени, щото..

Шилo

В България масово се шофира в аварийната лента. А милиционерите стоят на сянка до някой малоумно сложен знак за ограничение на скоростта, за да изпълняват норма за актове и фишове. Що за простотия е това да има норма за актове и фишове????

Както и масово се спира, за да се пикае: от деца до възратни. Което е абсолютно недопустимо и би трябвало да друсат яки глоби или дигат нанправо книжаката н атрупчета за това.

Абе чудна работа - що спирали в аварийната лента! Ами щото тя е за спиране в нея, по някаква причина. Иначе защо е направена, а?

Няма нищо за чудене. Спира се САМО ако си аварирал. Като си длъжен да обезопасиш (ама не 5 метра, за де не се "разкарваш")! Ако ти се допикае не е авария! Авариийната лента се ползва и от превозни средства, които не могат да поддържат за момента препоръчителаната скорост на магистралата. Това е положението - всичко друго са желания и интерпретации на Ганчо, Генчо, Мунцо и Андрешко, които у нас умуват и пикаят където им падне, но никога извън България. Пикаещи българи на магистрала има само у нас, но не и в Гърция, или Турция, или Сърбия. За по-нанатък да не говорим - ония белите ти взима "лебеца на детето" само като те видят, че караш небръснат.

То проблема не е в спирането в аварийната, а шофирането в нея! Самото име подсказва защо можеш да спреш там…

Малки наказания в нашата съдебна с-ма. А тя и без това си е подкупна на 100%

Бог да ги прости! При спиране в аварийната (да не дава Господ) задължително обезопасяваяте поне на едни 100 м. със сигнале триъгълник!