17-11-2017 20-11-2018

Коментари

точно там съм се чудел колко сме глупаците, дето караме със скорост около ограничението?!?! всички летят, а варненските номера са над всякакви правила и за скорост и за всичко, те са тарикати....

Координатите на мястото - 43.2241117,27.9937371 (Гугле мапс ще помогне). Там единия кретен (чужденецът) тръгнал да прави абсолютно безумен и забранен обратен завой (има си знак), другият дрогиран кретен карал с превишена скорост защото е тар'кат (ограничението е 60, масово се кара с над 90)... Предизвестен край, те тези закони и правила са за украса (като мигачите)...

Нека заглавието да започне така: "Чужденци загинаха след като управляваха автомобила си в насрещното и се сблъскаха с дрогиран шофьор" Някак по-правдоподобно е.

Българи, сър. Но съм сигурен, че пак циганите ще са му виновни на Ганю.

На тази бензиностанция беше въпрос на време, да се стигне до такава катастрофа. Всички завиват на ляво, което е забранено със знак, но не е донаправено с ограничители. Никъде по шосето за Златни Пясъци няма стационарни радари, а само някакви глупави 60 км/ч знаци, с които никой не се съобразява. Постоянно има гонки с мотоциклети и коли- карат с по 150-200 км/ч. Бездействието на държавата относно контролът на скоростта във варненския регион е странно. Причина сигурно има.

И гонките по околовръстното в София започват понякога към 22…. Няма никаква полиция.

Попаднали цивилизованите хора на Скотостан и намерили смърт…

Цивилизовано и те са нарушавали закона, правейки обратен на място, на което не е разрешено и без да спрат на знак стоп. Това е от онова тъпо мислене "Е, аз ще го засека и ще мина набързо пред него, пък той ще натисне спирачка". Сори, пичът е бил дрогиран и не са му минали мисли за спиране...

Бабката шофьор въобще не е погледнала идва ли кола, а направо се е изстреляла пред БМВ-то и то е нямало как да спре и да иска. Айде не се правете са света вода ненапита, там масово се кара с 80-100-120км/ч. Това е все едно да тръгнеш да пресичаш магистралата пеша без да гледаш. А тоя дрогирания ще си полежи в затвора, да е мислил преди да седне зад волана, като седнеш вече е късно.

Масово с 80 ама със 120 не е масово. Ама ако искате и с 200 или с 300 карайте ама това ще са резултатите.

Ами и ти да излезеш на улицата трудно ще повярваш , че по нея лети ракета, а докато вденеш ще те е поразила.

Спрете да правите асоциация между марка кола и човека зад волана. Проблема не е в колата, а в тъпака който кара, в този който му е дал да кара и най-вече в кокошкарите люпещи семки до патрулката или до радара.

Ама то в такава кола няма как да не станеш тъпак.

Проблема е точно в марката защото все не може да си намери водача за който си мечтае. Другите марки си намериха вече подходящите водачи и проблемите са единици.

По кръстовищата с се допускат най-много грешки от водачите затова на междуградски пътища скоростта е ограничена до 60км/ч. В града 50км/ч., а в кварталите 30 или 20 км/ч. Ако не се спазва това ограничение резултатите са тези. Ако се спазваш при набиване на спирачки в момента на удара скоростта ще е поне на половина и щетите ще са само по превозните средства..

Смятам,че при извършването на някакво произшествие след употреба на наркотици или алкохол ,било то авто-произшествие, или производствено ,то да бъде третирано като предумишлено убийство.

Чужденците бързо се приспособяват в БГ към неспазване на законите за движени….. за съжаление и този с БМВ-то е мислел така. Трагичен инцидент в който варненския дрогиран джигит нормално ще остане “по българското законодателство” ненаказан

В този случай жертвите ще са виновни, а този с БМВ-то ще отнесе само глоба за несъобразена скорост. преди време с мой колега се случи идентичен случай , е той оцеля на косъм.

А едни Сигма тутуритки на мотори ме спират за каране без пуснати фарове. Във Варна полиция няма от 30г

Всеки с БМВ трябва да минава периодично на психиатрична и наркологична експертиза.

А бе що не казвате че шофера на бмв е арменец бе

Жалко за хората. Жалко и за нас, нормалните български граждани. Пълно е с наркомани, които летят по пътищата, този можеше да убие и цял автобус с деца. До кога ще се търпи тази война! Колко сложно е да се следи трафика и на всеки нарушител да му се стъжнява живота? Не мисля, че е сложно, само воля и желание са нужни.

е как като държавата е един китайска град хора всеки се познава и всеки брата измъква.

А никой не каза колко метра спирачен път е имало.

Спирачен какво?

жертвите са скапани нешастни потенциални убийци! които в Англия НИКОГА не биха направили забранен завой! ама тук е Булгаристан, и си маневрират както им харесва скапаняците

Хахаха. Ти си бил мн прост бе. Или се шегуваш. Или си тъпанар с БМВ.

Когато и тук малоумните, дрогираните и всякаква паплач започнат да получават присъди за глупостите си, и у нас ще спазват и румънци, и турци и гърци.. Ей оня ден в дъжда, при забранено изпреварване, непрекъсната линия и ограничение 50, един простак с пикап и софийска регистрация влезе в насрещното да ни изпревари?!? Днес па една шматка руса, на телефона и номера СВххххх , сече предимство на един с Х5-ца в последния момент... Некъф ужъс и дебили по пътя...

Вече дрогираните чалгари почнаха и чужденците. Лошшоо

Отворих street view от конретното място в името на обективността. Дразни ме когато хората плюят инстиктивно, подлъгани по начина, по който е поднесена новината. 1. Правейки ляв завой към златни пясъци като излизаш от Еко-то наруаваш знака "задължително надясно". 2. За да направиш такъв завой наистина влизаш леко в насрещното, или поне трябва да пресечеш платното диагонално обратно на посоката на движение 3. Измерих разстоянието в което има видимост към идващия трафик - 475м. Това е ужасно много място. Кола, която се движи с 160 км/ч би изминала това разстояние за 10,7 секунди. Това е ужасно много време да се изнесеш. Както и ужасно много място да спреш също така. 4. Може пък и шофьорката да е била подпийнала.. да се е панирала, да е тръгнала, да ѝ е изгаснала колата, да е забравила да си пусне фаровете излизайки от бензиностанцията. Тъжно, но в името на обективността трябва да кажем, че и двамата са виновни. БМВ-то, че е карало с превишена скорост и не е реагирало адекватно. Има бол място да се заобиколи изкочил автомобил ако не може да се спре - дори през тревната площ - бордюра е нисък. А другата кола, че е излязла без да види БМВ-то и не се е изнесла достатъчно бързо. Да не беше дрогиран, сигурно нямаше да лежи, ама сега ще си полежи.. ами така му се пада. Също въпреки, че аз не карам БМВ, ми е някак болно, че се създава такъв грозен имидж на марката.. жалко.

Интересно ми е просто, ако попаднеш в ситуация на пътя с дрогиран примат, как ще раздъждаваш тогава? Какво си се затюхкал кой крив и кой прав бе?!? Само линч за такива безмозъчни посерковци ! Ден и нощ карат , като бесни, Докога?

tonk11

Да бъдем обективни. Всъщност за катастрофата са виновни тези от другата кола. За съжаление са платили най-високата цена за това. Онзи наркоман е виновен, че е взел наркотици а не за катастрофата.

Един смислен коментар. Със 120 карат обикновено защото няма видимост и има лек завой след бензиностанцията. Така че времето за реакция трябва да е към 15 секунди за реакция и 60 метра спирачен път.

Прав си. За да се случи подобно нещо на този участък (аз съм от лошите дето минават по-бързичко от там) чужденците трябва да са излезли без добра преценка, т.е. да не са му оставили време да реагира. Разбира се, че е виновен и дрогираният, когато караш с висока скорост трябва да следиш всичко и всяка кола около теб е потенциално ПТП, шансът някой пред тебе да блее, да си гледа съобщенията или фейса е огромен. В случая алко за двете невинни жертви, и двете виновни страни така или иначе са изяли (или тепърва ще ядат) дръвцето.

И двамата са били криви. Но това не е основание да се убиват хора. Да лежи тъпака, след като е седнал да кара друсан. Той ще излезе ама ония няма да възкръснат...

Верно е така. Явно това нарушение е заложено още с проектирането на пътя - повечето селски тарикати биха направили същия номер с навлизане в насрещното, за да се докопат до обратния завой.

Не се навлиза в никакво насрещно. Насрещното е от другата страна на острова. Дрогираният е карал с превишена скорост и това не му е позволило да спре.

Влез в кръговото да видим какво ще ти каже патрулката която дебне там в 23:00 часа. Обясни на тях правилника.

на никой ли не му прави впечатление че е станало към 22 часа ама имало знак е кой да ти го види тоя знак като знам и осветеността на бг пътища си представям какво е защо там има отбивка която е забранена грошно и лошо организирано движение УАСГ такива некадърници произвежда има и специалност пътно стеоителсвто какви некадърници

Ти от небето ли падаш??? Това е точно срещу Евксиноград двореца, там през нощта е по-светло от през деня, но този изрод с дрогата е летял с 150, вместо с 60 км в час...

убиец. Бог да прости жертвите. Лека им пръст.

Пак дрогер, при това кара с идиотска скорост, вероятно над 150 км/час при знак 60 км/час... Наркотици и многократно превишена скорост..., какво повече за тежка присъда в резултат с 3 мъртви жертви...

Там с повече от 120 не може да се кара. Все има някой заспал в лявата лента. Покажи ми как ще вдигнеш 160 в 22:00 когато има трафик? Поне 20 охлюва карат в лявата лента.

Видя ли човек с БМВ , този човек е ясен. Не уважавам такива хора. Хедонисти и многознайковци.

Мен са ме блъскали бмвта. Включително и скъпи. Още не мога да повярвам какво имаха в главата - нищо.

Голям магнит си бе. Остани да спиш в къщи да напълниш двора със стари и нови БМВта.

Грозденцето кисело....

Ако караш кочина (Б)ърка (М)асло и (В)ода не кисело ами вкиснато.. гроздето Ма добре че са те да има работа на сервизите.

Навсякъде го казвам. Налага се да го кажа и тук. Това БМВ е серозен автомобил. Аз имам петица. 5 годишна. Мъжка кола. Може да си карам бързо на магистралата и да я натискам и вземам бързо завоите но съм преценил рисковете и няма никога да изложа хора на риск. САМАТА МАШИНА Е СЪЗДАДЕНА ЗА СКОРОСТ! Затова съм против милоците да карат БМВ щото аз ако ще пия си яземам таксита. Пия си. На волана трезвен се качвам

Смях в залата... Офроуд-огчайващ, висок център на тежеста, чупещи се кутии, и в завой с тоя камин ако влезеш бързо си в драките... Качи се в тесла Y и ела пак ми говори после за тая реклама на чугунени радиатори :))))

Защо да ги е убил дрогирания шофьор ? Ако онез не бяха нарушили грубо правилника и не обръщаха на забранено място,сега да бяха живи и здрави !

Като стане катастрофа, обикновенно има повече от една грешка. Проблема на надрусалия е първо високата скорост, при спазване на ограничението от 60км/ч спирачния път на модерна кола е под 20 метра. Второто е че може и въобще да не е реагирал/видял. Шофьорката, най-вероятно се е забляла или заприказвала...

Два прости факта - високата скорост убива и полицаите, които приемат рушвети и пускат такива, също убиват!

АЗ съм чистоглед смърт да бъде

От бензиностанцията нямаш право да влезеш в кръговото защото трябва завиеш наляво и да навлезеш в насрешното движение! Трябва да се завие надясно и да се обърне на следващото кръгово на Траката. Онзи могат да го глобят за превишена скорост!

А за употребата на наркотици какво, ще го похвалят ли?

Проблема е че е убил чужденци което означава попадане под чуждо следствие А и самият път е недобре измислен нямаме проектанти как така единствената възможност ще е еако направиш нарушение

Видях обърнатите автомобили беше грозна гледка. Само не разбирам защо аз бях виновен като не спрях на стоп и ме блъсна друг автомобил? Защото водача на другият автомобил не е бил дрогиран ли? Значи ако караш направо и някой ти сече пътя си виновен защото си наркоман?

Пак BMW. Тази фирма трябва да бъде съдена и закрита.

Има разлика от ново БМВ и старо. И дали те возят?

Знам, че преди ако си под въздействието на алкохол или друга субстанция и извършиш престъпление се водеше смекчаващи вината обстоятелства, защото не си имал пълен контрол върху себе си. Един добър адвокат ще може да докаже хронична зависимост и виновникът е аут, най много санаториум за наркомани.

Точно за това искат социализъм и комунизъм ! ! ТАМ Е ТАКА !

Глупости, точно като си употребил алкохол или наркотици е по-лошо защото съзнателно си ги взел като си знаел че ще шофираш.

Едни малоумници тръгнали в насрещното без да спрат на стоп-а, ама срещнали друг малоумник. Нищо ново под слънцето.

Скапаният наркоман на смърт.

Един месец бла бла и е на свобода, гаранция! Такива копелета трябва да се бесят на местопроизшествието, ако са живи.

Аз отдавна съм казал, че у нас да притежаваш BMW и Mercedes си е диагноза! Ще ви дам прост пример, само обърнете внимание колко от тези собственици дават мигач, когато това е необходимо и повече не е необходимо да се коментира. Това до голяма степен показва стила на шофиране на тези.......... (вие се сетете какви).

Аз има 2 БМВ-та. Мисля че си комплексар.

Моите искренни съболезнования! Ама и преебани трябва да има... Мха ха ха

Не е въпрос в марката. Малките хора искат да се правят на важни пред останалите за да се изтъкнат колко са големи а всъщност нищо не струват.

Ми то всичко от вярата

Наказание смърт чрез разтрел.

като на Милен Ц. ....

В тъмната част на денонощието, дрогиран "шофьор", движещ се със скорост много по-висока от разрешената - какво повече се иска за ПТП?! Шансовете да има оцелели биха били многократно по-големи, ако единият водач не бешепод наркоза и си караше със разрешената скорост - съвсем просто е. Според мен това си е чисто предумишлено тройно убийство и трябва да бъде осъден строго и справедливо, ако ще и назидателна да е присъдата!

Ti trygni v nasreshtnoto kat oligofren, pyk az trezven, okypan i naparfjumiran da te tresna s 60. Adio Rio i kovcheg za teb.

Абе ти карай с 300, и се надявай на оня, дето излиза от път без предимство да ти го даде. Не мислиш ли, че ще имаш повече време за реакция при многократно по-ниска скорост?! Айде не се опитвай да оправдаваш наркомана, той не е шофирал, той просто се е возил! Никога не се разчита 100% на собственото ти предимство - набий си го в кратуната!

Следващата еделв ,куршум между очите, заплатен от близките ! На площада пред Морската. Понеделник всички ще сме , като самураи дисциплинарни !

Тези дрогираните са все от миналогодишните протестъри.

Все гербери и герберски синчета са ..

Булгаристанска идилия - единия навлиза в насрещното, другия дрогира кара с 120 км/ч

Абе кво насрещно бе тъпак? там си има лента за обратен завой. и в продължение на 20 км има знаци 60! Дори да не са спрели на,стоп, на което не вярвам, защото излизат от бензиностанцията и са със скорост 0.5 км ч онзи урод ако беше със 60, щяха да са само посинени. Този е за разстрел!

Изхода на бензиностанцията е СЛЕД входа на обратния. Т.е. за да направиш обратен излизайки от бензиностанцията се връщаш назад, макар и малко, което си е точно каране в насрещното. Олигофрени като теб го правят постоянно и нямат представа че са нарушители. Има знак ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НАДЯСНО!

Да не говорим, че няма никаква лента за обратен завой, тъпако. Има такава отсреща, от страната на резиденцията.

Полицията е винова! Поредното, всички знаем ама никой не си мърда пръста! Ако бяха шибнали булонката там веднага щяха да вземат мерки! Колко е просто само, една патрулка за 3 дена 150-200 акта и вече никой няма да го прави!

Ограничението е 60 или 50 в този участък. Да се приеме смъртното наказание.

Тук има 3 известни нарушения и едно възможно. 1.Жвнипката не е спряла на стоп. Второ навлиза в насрешнито. Ако не беше спряла на стоп и завие надясно да я избегне ма така. 3.Другия е дрогиран. 4.Потенциално /недоказано е карал с превишена скорост. /. Т. е ако разделим вина 80/20%в вината е на починалата. На дригурания отнемане на право да шофира до живот, колата и условна му стига. Виновата бог да я прости. Бедете справедливи ако някой пресече така пред вас и унищожи живота ви. Как ще се чувствате. Знам знам. Аз не се дрогирам. Добре но всички пиенпо бира и превишава е с по 20км.Но дори да си трезвен и да караш с 50 като ти излезе някой така си пътник.

Ти добре ли сиии? Първо не е доказано в съд, че не е спряно на стоп. второ карането пиян или дрогиран е вече опит за убийство. При убийство е отежняващо вината. За скороста не говоря, защото на крилете на дрогата убиха и милен цветков, в зона с 50 и червен светофар. Тук зоната е с 60. Ако беше с 60 и адекватен, дали нямаше всичко да се размине само с псувни. Но с 200 от завоя той дошъл за 2 секунди. Как да го видят?

Пуснете го като убиеца на Милен.

Пуснете убиеца в домашен арест с гривна.

Минусчията, да ти еба майката изрод долен.

Доживотен, без право замяна

Абе ти четеш ли бе. Обратен завой на главен път отнемане на предимство.Нищо не знаеш за Скоростта най вероятно жената го е направила на 5метра пред колата. На тоя път ограничението е 90км в час. Физика учил ли си? Няма шофьор на планетата който да не ги удари. Не ви е срам.

Пич, 90 км друг пут да ти епм. 60, даже 50 е там. 90 е само в дрогираната ти тиква! Пукнете всички наркомани и бесни моторджии дето карате като изумени между колите и после някой друг ви е виновен. Забравих шофьори на бмв и хонда сивик 30 годишни

Ограничението там е 60, има знак точно на спирката. За да направиш обратен, освен че трябва да нарушиш знак за задължително надясно, трябва да влезеш в насрещното макар и с малко. Псувайки като каруцар когато си в грешка показва достатъчно.