Семейство от Германия подари дрехи за деца от 6 наши села

Семейство от Германия подари дрехи за децата от шест села в общините Долна Митрополия и Оряхово.

Обратно в новината

Коментари - Семейство от Германия подари дрехи за деца от 6 наши села | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

християнииииии... КЪДЕ СТЕЕЕЕ.... В СТРАСТНАТА СЕДМИЦАААА ????? Няма тук коментари, когато трябва да се правят добрини, ако сте съпричастни с Бога? Няма ви да похвалите добрите християнски дела! Нали сте християни! КЪДЕ СТЕЕЕЕЕ?????????????

тази Българка по бащина линия! БОГ ДА Я ВЪЗНАГРАДИ! ЗА МИЛОСТТА И СЪЧУВСТВИЕТО Ѝ! Тя не е длъжна да знае, че в този регион живеят и мързеливи, и етноси престъпни. Престъпността на етносите са вина на Държавата и Политиците. РИБАТА МИРИШЕ ОТ ГЛАВАТА. Както в България, така и в САЩ има гета от етноси, оцеляващи чрез престъпност. На това положение, угнетяващо живота на местните българи в случая помага една БЪЛГАРКА по бащин произход! БЛАГОСЛОВЕНА ДА Е ОТ БОГА ВЪНАГРАДЕНА! А тя, тази българо-германка няма вина, че преди три десетилетия всички българи си имаха и дрехи и прехрана, но още тогава недоволстваха и предадоха сигурността си, чрез опиянението си от свалянето на Живков. И се подложиха като жертви на западната демокрация и политици, които ни ненавиждат, завиждат и винаги, във всички военни конфликти в края на 19-ти и през 20-ти век са ощетявали териториите с българи на крехката християнска Трета България.

Ама, как така, нали сме и ние част от този прословут ЕС, от който е част, и Германия??? Или сме част само на... думи??? Или сме част само чрез престъпниците, гнидите и шушумигите ни, които като политици ни представляват пред него???

Какво общо имат обикновените германци с политиците си, с нашите политици, че и с провежданите политики? Нали и на тях им ги налагат, без да ги питат. Че и ги обработват срещу нас - бившия източен блок, манипулират ги чрез новини, учебници, научни трудове, филми - документални и .... ЗАЩО НЕ НАМЕРИ СИЛИ В ДУШАТА СИ ДА БЛАГОДАРИШ И КАЖЕШ ДОБРИ СЛОВА за тази жена, запазила в душата си спомена и силата на корените си? Нали сме в Страстната седмица, християнино!

Интересно- при социализма сами можехме да си купиме дрехите които ни бяха нужни.

Как може да говори, че една просперираща страна, член на Еврейския съюз и НАТО е бедна, та хората нямат дори дрехи. Нима баща и не отчита демократичните промени довели до върхови постижения в България. Да е.. и Дойчланда тъп.

Домакини сме и никой не говори за нашата бедност и престъпност.

Малките градове и селата на северозапада са много много зле - брутална бедност , нищета , мизерия , глад. Доходите стигат обикновенно колкото да се покрият сметките ...

Хората се опитали да помогнат, но истинска та благотворителност е тези хора да се докосната до знанието. Дрехите утре ги съсваш, а храната я изакваш. Който иска да става човек - да става, който не иска - да си ходи в страната по произход.

колко мила и трогателна новина. всъщност, нищо подобно и нищо трогателно! "повечето деца от училище Климент Охридски" са социално слаби дечица. " социално слаби са, защото са от размножаващи се фамилии, в които никой няма никакво намерение да работи, макар че работа на село има колкото искаш. и не просто нямат намерение да работят, а мародерстват и тероризират като невидели старате хора по селата, секат гората като че е тяхна, лежат на социални помощи и на детски помощи за същите тия дечица-страдалчета. ерго, нищо трогателно няма в новината. пари на вятъра! можеше да ги даде и на "беженчетата" в германия, все същото е...