Драстично увеличение на мигрантския натиск в България

През юли са задържани общо 2576 души, а броят им е с 35% повече в сравнение с юни

Обратно в новината

Коментари - Драстично увеличение на мигрантския натиск в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха хаа, такива са шорошките директиви и вкараните във властта с Мунчовския юмрук идиоти изпълняват! Че и клетвата си в Конституцията престъпи фатмакът за да ги издигне на власт и угоди на Мустафа ханъм и пр. козяшки уруспии, а малоумниците му ръкопляскат, щото бил казал, че Крим е руски! Казал на думи, ама с делата с ни еб...а ма...та!

САУДИТСКА АРАБИЯ,ДУБАЙ,КУВЕЙТ,КАТАР,ОМАН,БРУНЕЙ ЗАЩО НЕ СА ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ АРАБИ И МЮСЮЛМАНИТЕ БЕЖАНЦИ.......ЗАЩО НЕ ПРИЕМАТ БЕЖАНЦИ ЗАЩО НЕ ПРЕДОСТАВИХА СРЕДСТВА НА ТУРЦИЯ ЗА ДА ИНТЕГРИРА И НАЧТАНИ В ЖИЛИЩА БЕЖАНЦИТЕ ..........НЕ Е ПО ВОЛЯТА НА АЛЛАХ ЛИ ........ИЛИ БЕЛОТО,ЗЛАТОТО,ДИАМАНТИТЕ,ЛУКСА ИМ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ И ЗАБРАВИХА МИНАЛОТО СИ .......ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ И ИДЕОЛОГИЧЕСКИ АЛАЕВРО ИНЦЕСТ ....... ДЕМОКРАТКОЛОНИАЛНИ ВОЙНИ ОТ КОЙТО СТРАДА ЦЯЛ СВЯТ ВКЛ И БЕЖАНЦИТЕ .....КРАЙНО ЛУЕВАТА НЕОЛИБЕРАЛНА ПСЕВДОДЕМОКРАТИЧНА ШИЗОФРЕНИЯ ЗАБРЕМЕНЕНА ОТ РАДИКАЛНИЯТ ИСЛЯМИЗЪМ И АРАБСКИЯТ ПРОЛЕТАРИАТ В ЗВЕРСКА ШВЕДСКА ТРОЙКА И НЕЙНИЯТ НЕДОНОСЕН ПЛОД..... НЕУСПЕШЕН АБОРТ - КРАЙНОТДЕСЕН ШИЗОФРЕНИЧЕН ЕКСТРЕМИЗЪМ.....

Защо никой не иска да признае, че човекът, който можеше и знаеше как да управлява държавата и го правеше 11 години беше окалян чрез активни милиционерски мероприятия( Костинброд, режисирани снимки, слухове за къщи в Барселона, показания за рекет от доказани престъпници) и в момента се е дистанцирал от управлението. Именно на мъжката дума дадена между двама ръководители на съседни държави, а не на протоколи и договори, се дължеше почни нулевия мигрантски натиск в последните години от управлението му. Истината е, че някой не желае стабилна България в югоизточна Европа и в спешен порядък беше активиран Радев, за да създаде хаос в държавата цаки две години и половина.

Изглежда медиите започнаха да подготвят обществото, че отново няма да имаме късмет за Шенген.

по-добро одоказателство от това няма, че в Шенген скоро няма да влезем. По-скоро ще станем нов кантон на Швецария с тия дупки по границите като на швейцарски кашкавал.

Да се прибират по държавите си,защото ще им намалее раждаемостта след време.Търсели по-добър живот.Ами да си го направят там откъдето идват.

мисли малко и за Европа, нали и тука раждаемостта иначе ще спадне ;-)

Кльон, бразда, АК, ПК

Имам странното усещане, че заловените са които не са си платили където трябва. Останалите - с ескорт...

Нали виждате какви посранци сме , а сме се загрижили за усрайна ? БТРите по границата да охранява " великата НФСБ ограда " абе валрката защо не го приберат с тая ограда за кокошарник на по висока цена от километър буда магистрала ? ЗаблуДЕНКОВ , преводача дека Е

Браво за коментара!

Те принципно отиват в "западния рай" което нас не ни касае, но заради разни тъпаци дето са вманиачени от фиксацията да сме влизали в шенген и изобщо да ставаме и ние част от "западния рай", накрая вашите дъщери ще изнасилват, а не германските и френските както е редно.

Това е най голямата заплаха за България. Съвсем скоро границата Мексико САЩ ще изглежда като детска играчка сравнение с България Турция. На изток от Турция е лунен пейзаж с милиарди гладни хора който преживяват с една порция ориз на ден . Съвсем скоро ще загубят и това. И тогава Господ да ни е на помощ. Нещата не са добре и в самата Турция. От там също ще получим доста емигранти, а тя е 90 милиона вече. Само два три милиона емигранти и с България е свършено. А това е капка в морето. За съжаление няма спасение ние сме обречени. Дано уцеля правилният момент да продам всичко в България преди да го загубя.

Тъй е. Всеки гледа да иде на хубаво.

скоро най търсената стока ще е вазелинът

Навремето лидер на ИД каза:Ние ще превземем Европа чрез утробата на нашите жени.Тогава никой не му обърна внимание.

Изобщо не беше лидер на ИД. Бутефлика, министър председател на Алжир го каза в ООН, някъде 1967 година. И французите, които бяха буквално окупирали Алжир, му се присмяха. Тези, които сега влизат и няма начин да ги спрем защото сме подписали всякакви антибългарски споразумения че нямаме право на самозащита, не са имигранти а войници, дошли да ни завземат.

Мигрантския поток минава последователно през Турция. България, Сърбия, Унгария. Турция и Сърбия не са в ЕС. Унгария пък се управлява от великия Орбан. И мигрантския поток не секва. Това какво ви говори?

Че ЕС са тъпънари.

Е кво общо имат ЕС с Турция и Сърбия?

Че ние сме тъпана в ЕС.

Общото е ,че през Турция и Сърбия влизат в ЕС.

Фактите говорят друго. Кораби с хиляди мигранти акустират в Италия и Испания. По суша, пътя е през нас, Сърбия и за Германия. Унгария първо е в ЕС , и второ изгради мрежови заграждения и лагери като за военно пленници за мигрантите, заради което Орбан и Унгария бяха порицани. Сърбия, след което НАТО и европриятелчетата им направиха с Югославия много ясно че няма да и дреме за мигрантите, а и на самите мигранти не им дреме за Сърбия.. Целта са по-богатите западни държави. А те последните вече затъват безславно. Има много хубав документален филм за зели малки градчета и села в италия в които живеят само сомалийци. И разбира се, същата сомалийска мафия вече се е сдружила с калабрийската и сицилиянска и дрогата и проститутките вече са неизменна част от пейзажа. Та оная нацистка дето се облизваше на Зеленски, да прецени какво точно я чака италия в близко бъдеще. Да не говорим за експлоатацията на африканци на полетата за бране на зеленчуци. С идването, взимат се паспортите, и си на нивата. Спиш във фургон, няма санитарни условия, "работодателя" плаща на полицията да гледа на другата страна, и разбира се храна може да купиш на двойна цена само през него. И това не са мигрантите, а идващите сезонни работници... Ама за това не се говори нали? Нито в новините нещо...

Е нали им вдигнахте заплатките на Ушавите пак, защо продължават да заработват допълнително?

Какво могат да направят 300 или 500 ушави?

Те са 60 хиляди милюцинерина.

Де ги видя, че са толкова? В моя град - грубо 60х община има 12 полицая и 6 незаети щата. Плюс 3 лелки на гише за смяна на лични карти и книжки. Още един чичак - служба КОС.

колкото повече нещастия, толкова има шанс да ми дойде акъла, КАКВИ ПРАВИМ В ЕС??? И БЕЗЦЕННОСТИ МУ

Дали им пука на мигрантите, дали си в ЕС или не? Влизат от Турция, която не е в ЕС. Излизат в Сърбия която пак не е в ЕС.

ОГРАДИ 4 МЕТРА, МИННИ ПОЛЕТА И ЛАЗЕРНИ УСТАНОВКИ! ДА ВИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯ СВЕТОВЕ РЕД ЗОМБИТА! ХАУ!

решения много но юдеите искра да затрият европа и ще го направят, той процеса си тече, на принципа на жабата в тенджерата. Шанса е разпад на ес веднага, друг шанс няма, от хората зависи. за каквото гласуват това ще получат

Викаш вие московските педали много искате ЕС да се еазпадне. Разбирам ви.

на джихада плавно превземат Европа.

На джендъристкия еврогейски съюз се вижда края, лошото е, че благодарение на нашите безродни политици и България заминава с нея! Стрелба на границата и да видим дали ще идват!

Отивай да стреляш де. Разнибдърти руски прдали сте много силни на думи. Ей къде е границата - размърдай си дъртия гъс и отивай да стреляш.

Само да ми дадат право да стрелям и тръгвам, първо ще мина през вас да прострелям Калаша и да го настроя!

Много си смело руско педерастче. Ще ти резна главата като на пиле.

Всички тези стотици хващани всеки ден по магистралата и в София, не падат с парашут. Кога ще се погне мафията от полицейски началници, митничари и гранични полицаи, които организират каналите? Всички знаем, че трафика е замислен, оргаизиран и реализиран от полицаите, които са превърнали полицията в ОПГ за трафик на мигранти, проститутки, терористи и наркотици.

Любопитното е, че сред мигрантите рядко има жени и момиченца. В огромното част от случаите са мъже и деца-момченца. Къде са им майките, сестрите, жените и дъщерите?

Всъщност онзи ден хванаха група в която имаше бебе и две бременни.

Това е по-скоро сред изключенията. В 99% от случаите са само мъже и момчета.

В метрото е пълно с мигранти, миризливи, опърпани! На МВР не им пука, дори миграните да решат да взривят метрото, полиция имаше само на последния мач с Левски, иначе мигрантите си пътуват съвсем спокойто на тумби

Гарантирано от ОПГ ГРОБ-ДПС

Пращайте дъртаците русофили да пазят границата и да бият мигрантите с бастуните.

да пратят такива като теб да им лапат още на браздата!

наближава. Който може трябва да се изнася към територии които мангустите не достигат.

Къде са тези територии?

Работа на УСА

Бойко се беше разбрал с ер-насран и всичко беше тихо при нас. Ходеха през Гърция. Сега обаче господата ала Прости Профани ги боли фара - бързат да изпълнят следващите точки от мисиите си. Правилните хора където трябва и съответните закони, за да отворят път на американското цоцане и пълна зависимост. Само ГЕРБ.

Всички гербави престъпници трябва да бъдат арестувани и съдени докрай!

Боклуци , краварски....

Колко от тукпишещите слабоумни русофили искат да бъдат изпратени на границата да я пазят от мигранти? Щото то на думи не става.

За шилоогуявяне ли ще ви отглеждаме или като прасета за Коледа!?

Заминавай да пазиш границата бе изпърдян руски боклук

Предлагам всички българи да се включим в превозването на тези хора до Франция и Германия...Отмъщението на робите от колониите Африка, България и Румъния ( цитирам самия Макрон от изказването му вчера) наричам това ..

Действай русофилска въшко. А за всички българи не бери грижа. Ти си един единствен ебан русофилски цървул. От тебе до всички българи има огромна разлика. Предлагал бил

20 или 30!?

Шофьорът на тира убит в кабината си от побеснелите цигани

Смачкал им е детето преди това.

Да стане както преди граничар автомат и куче да видим кой ще премине и награда за войника

Соросс ще те застреля

Ти ще идеш ли граничар за по 2лв на месец като преди? Щото на думи те знам, че си силен.

И им се възхищавам на смелостта...така Нигер ще направи скоро и вътрешен преврат на макрон във Франция и в целия западнал ЕСЕС , някоя сутрин няма да събуди макрона в леглото си, тоя мръсен колониален педераст макрон родшилдски

Ти за Макрон си се загрижил.

Заселвайте ги в България, да живеят и се женят тук, имаме нужда от повече хора.

Е как? Не щат. В пранги и вериги ли да ги вържем?

Долу педерастите, долу шибаняците, които промениха генофонда на европейския континент...

Педерасите са ти виновни. Пе то за нищо не ставаш и не можеш да оставиш сибствено поколение. За Дарвин чувал ли си? Е ти си от тоя дето не могат да се приспособят и ще измрат.

През гъза ли го роди или през ушния канал го роди!? А спермата от теансгенен мъж ли я взе или от прасе с клонирани човешки гени!?

Вчера затова се изкряска пред цял свят кво ще стане, ако в България и Румъния робите направят преврат и си върнат държавата и националната сигурност и богатства като в Нигер!?!? С останалите педераси от ЕС се стъписаха...

Макарони родшилдски Кретенски...

ДРОНА ЛЕТИ И КЪДЕТО ХВАНЕ С КАМЕРАТА ЗА НОЩНО ВИЖДАНЕ ...ДИВЕРСАНТИ ...ПУСКА ПО 1-2 ФРАГМЕНТИРАЩИ ГРАНАТИ .. СЛЕД ТРЕТАТА ОТБЛЪСНАТА АТАКА ... ... ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СЕ УСМИРЯТ :))

По-добре дс ги застрелва с лазерното оръдие. Като на 4-та серия на Междизвездни войни.

СТРАННО!НАРОДА ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ ,ЧЕ ТАкавА ДЬРЖАВА КАТО БЬЛ-Я НЯМА!!!Има само територия

Викаш само на тази територия има мигрантски поток. Никъде другаде.

Една голяма заблуда е, че "няма държава". Я се защити от банките, „роми”те, турците, геЮвете, "бежанците", кучетата... да видиш дали няма - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Какви дознатели, следователи, прокурори и съдии ще се запроизнасят. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

ДПС ОДОБРЯВА ТОВА !!! ... ПОВЕЧЕ РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ , ПОВЕЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ

АКО ДОКАРАМ 300 РУСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ИНСТРУКТОРИ ОТ ЧВК ВАГНЕР .... ПО 1 СПЕЦИАЛИСТ НА ВСЕКИ 3 КМ ГРАНИЦА ( НА ТРИ СМЕНИ) ...... ЗА 10 МИЛИОНА ДОЛАРА НА ГОДИНА . ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ СА РЕШЕНИ :))

Е що тогава в Москва има 5 милиона нелегални. Имигрантс от централна Азия?

Хиляди заловени във вътрешността за месец? Че за какво са ни граници и граничари тогава - направо да разпускат щата и да пренасочат спестените милиони за други нужди.

Не смогват... Брашнян чувал ни е границата

Колко граничари има според теб?

Гнездо с картичар, разположен през 200 метра по дължината на 200 километровата граница с Турция и стрелба на месо, ще реши проблема с ислямската инвазия ПЕРМАНЕНТНО.

хората отдавна ка създали ДРОНОВЕ. И за топлинно и физическо следене и за ..... ОТСТРЕЛ. Нужно е само да излезете на жълтите павета. И не да виете за Съветската армия а да се купят дронове и да де разреши да действат. Това се нарича ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ.

Като гледам как са наредени, хората ще се пребият по жълтите павета...

са създали противопехотни мини..

Ислямизацият на Гейропа и цганизацията на Булгаристан върви по план.

запитвали ли сте се защо 99% от арбаските емигранти към Европа са мъже във военна възраст? На жените явно не им пречи да си живеят в Афганистан и Мароко, явно само 18-28 годишните мъже не издържат на "ужаса" там и бягат към Европа. Странно...

Няма лошо фано са повечко и с много деца да живне демографски тая дупка

Никой не иска да остане в България????????Дори афганистанците ни подминават.

Всички искат в русия.

В центъра на София, около Халите е пълно с такива орки. Да бяха Иракчани и Сирийци, пак добре... Но грозни Арганистанци... Направо като им видиш физиономията... Блякс

Така описват нещата, чче виждате ли, няма да има промяна в натиска, дори ще става по зле, защото няма държава...

Не искам да вървят по улиците тия шведи

3500 са най-малко на ДЕН, хващат около 4-5%, и то защото са катастрофирали или съвсем случайно. Разграден двор. Либерални ценности. Тези примати ще оплождат дъщерите ви, свиквайте и се примирявайте.

Всичкото тоС мнгал кой плаща?? Ние