Драматичен пленум започна на "Позитано" 20

Опозицията ще иска включване в дневния ред на конгреса и на точка за промени в устава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надявам се да завърши драматично!!!

Доста кранчета спряха и настана Паника !

Левосектантите - ВЪН !

...Та къра!

България ще достигне икономическото ниво на слабата комунистическа 1989 г. , едва за период от 50-70 години УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНАЛ, НЮ ЙОРК, 12.8.2014 Г.

и след 100 г. не можем да достигнем това ниво, защото окупираната от САЩ България и българите вее не съществуват, затова и говедарите не плащт наеми

Като вече почти изпапкаха останалото от Бай Тошо?

БСП не е никаква комунистическа партия, а буржоазна социалдемократическа партия. Както е казал Благоев: Социалдемокрацията е катраникът на буржоазията

Драматично е в кратуните на платените медии защото Пленума свърши ама нищо такова дето си плямпате не стана и за това си траете че трябва да си опровергаете това писание..

Ами вие комунягите сте страхливи плазмодии.Пазите си местенцето и позволявате на една нахална крадлива и безкрупулна стринка да ви командва.

БСП със сигурност е по-нормална партия от ГЕРБ, защото вече няколко пъти си сменя лидера. А в ГЕРБ не ми се мисли какво би станало, ако Боко го хване заушка да речем. Няма Тиква, няма ГРОБ!

Група олигарси-милионери сменят един разбойник с друг, сега ще махнат Импексова и ще сложат начело някой друг за главатар на шайката.

Тези мръсници най добре да се разпуснат, всички червени са преки потомци на убийците комунисти които 45 години съсипваха страната ни и я продаваха на руснаците - например Татяна Буруджиева, шеф на кабинета на Станишев и дъщеря на убиеца на генерал Луков или самия Станишев който е син на червен садист и убиец на българската интелигенция.

Да не забравяме дядото на дебеличкото Лиле! Лапачка на еврофондове и мутренски ХХХХве!:))

тази селска тарикатка нищо смислено не е направила и на никого не е нужна.

Пробвайте малко и с Цецо бе , тоя Бойко не ви ли омръзна ?

Ако вътрешната опозиция успее, цялата страна ще заприлича на община Пловдив - безразборно строителство, далавери и нелегални цигари и всичко това тихо, тайно и законно.

Щото ако не дай си боже курнишона успее ще е много убаво ли? Всичко ще се приватизира за лични нужди.

Кой се вълнува от този пленум само не разбирам ?

какъв е този пленум без Митьо Очите бе, другари ? Да бяхте изчакали да го докарат от Турция. Срамота.

Е идете на Бузлуджа, че барем си отдаде на кебапчета, другаре... Хахахахаах

Очаква ли се 43 милиона дадени от агент буда за дупката на бай георги да дадат резултат?

чуя думата пленум се сещам за едни отминали времена и вица ...След корабокрушение туземци хванали американец , французин и нашенец .Казали им да кажат по една дума , ако не я знаят остават живи , ако я знаят ... яхния в казана .Американеца казал Линкълн , събрали се туземците ,шушу мушу и познали че е бил президент и...хайде в казана .Французина и той отишъл в казана с Айфеловата кула . Изправили нашия и той човечеца казал ПЛЕНУМ , събрали се тузамците ама ...ъъ .Питат го тогава какво аджеба означава думата ПЛЕНУМ ?!?! И нашенецът обяснил че се събират другарите и като тях шушу мушу и хайде в казана ! Та те така с ПЛЕНУМА ... ха ха ха !

ГЕРБ сега е пълно копие на БКП преди 1989 -абсолютно единство и който смее да гъкне на "тато" бива изритва или потъва в забвение.Сменил се е само "ТАТО" с таговия възпитаник.А "кавгите" в БСП говорят за нейната демократизация,която накрая ще я погребе!

На днешния ден преди 66 години в затвора на София са екзекутирани четирима католически свещеници — епископ Евгений Босилков, Камен Вичев, Павел Джижов и Йосафат Шишков.

Странното е че в аналите на ЦРУ от 2007 година открито се признава че първите двама са платени сътрудници на европейския и клон?!?!?!

И как си мислите, че тази партия е лява? Децата им в Америка, парите в банките, визията им за българия е одобрена от американският посланик....Хайде стига лъжи.

Познати са ми два най-преки способа да си увреждаш здравето давайки пари - ако ги даваш за тютюн , или на Бойко да ги управлява . И в двата случая парите изгарят , а ти получаваш увреждания. Тук пушат едни 43 млн. дадени уж за една дупка , а в същност ....... да няма опозиция.

МммммДам! Не знаех, че все още излиза клонинга на работническо дело, ама явно си има определена прослойка която го предпочита пред тоалетната хартия.

заседава, за да измисли поредната мизерия срещу България.

БСП е абсолютна дясна партия. В ръководството й - крупни капиталисти. И се джавкат за власт. Сега в партията, а после и в страната. Защото в изсмукана, в изтощена до крайност България, келепирът е във властта. Там са мангизите и за тях е битката за власт и в БСП, и въобще.

Виж сега, няма по-подходяща Курелия да докара БСП до 4.4%, но на България й трябва лява партия, та ако ще да е Симов.

На България трябва лява Партия, но да няма нищо общо с БСП или БКП. И на Нинова не и е мястото в БСП.

Виж ти, как ми се изтри коментара свързан с това, че трябва пълна лустрация. И едни агентчета на ДС в bulgarianscienceproblems разсъждават защо не е успяла синята идея. Все едно не знаят защо: ами защото ГЕСТАПОТО НА БКП влезе във всички партии от Прехода, влезе и в учебните заведения с една цел: да действа над закона в личен интерес. Че този Стратилов като е бил депутат в НС, дали направи нещо добро за държавата? Къде са му академичните излседвания? Ами този Лазаров- агентче под прикритие. Събрал ИП адресите на учените и знае и следи всеки кой как мисли. Знам го от имане-даване с него. Не успя, защото нямаше ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ. А сега пак ми изтриите коментара. На запад богатите не богатеят от далавери, кражби и корупция.

А г-н Стратилов и Лазаров учените не стават академици по политичекса линия или вярност към бившата ДС-ГЕСТАПОТО НА БКП. А то сега ни управляват бившето ГЕСТАПО и бившата БКП. Абе вие как си мислите да прогресирате с такива управляващи. И дали доброволно тези паразити ще си тръгнат? Вярвате ли?

Правят живота на всички труден и беден, за да ги държат в подчинение. На който живота е труден, не ще почне да мисли, той ще гледа да оцелеее - колкото може. Свиват се като мишки за ПЪЛНАТА лустрация. България е единствената в която такова нещо нямаше. И герб не я подкрепиха. Защо ли?

Социалистически просттии.

Колкото и парадоксално да е, излиза, че БСП е една много по-демократична партия от ГЕРБ. Защото в ГЕРБ и дума не може да става за вътрешна опозиция, всичко там е авторитаризъм и тоталитаризъм.

Абе ти така си роден или отпосле ти стана нещо?

Да не си ял от спанака с татул, бе човек??? Я си пусни изследвания!

Боко Тиквата беше преизбран със 100% от гласовете. Нещо, което дори на Адолф Хитлер не се е случвало. Просто факти.

Новината е уж строго партийна, а хихаховците са я навалили, все едно обсъждат, къде да ходи Боко другата седмица. Споко, това са последните издихания на старите муцуни с дебели потфейли! Нещата започват да се оправят, от там от където се вмирисаха.

Да отлюспим Нинова, и да я заточим в ню йорк, другари....

Senator1

докато не се разделят с птези хамави поняатия като пленум, бюро и някои други

Нинова, Нинова, от кога разправям, че Гергов ти скроил шапката и те дебне да ти е нахлузи. И ще ти я нахлузи. А след евроизборите (ако устискаш) до тогава ще имаш избор или да си прегризеш врата от яд или да емигриаш в Сибир

Нереформирана Партия. А голяма и единствена в момента алтертатива на шайката ГЕРБ. "Опозиция "в БСП....ха,ха. ,поредните корпоративни интереси. Гергов и Овчаров в БСП....смях в залата-егати и "социалистите ". Нинова не е лидерът,който ще пребори Геройко. Радикални промени са им нужни. За да имат успех на Избори.

Борбата е как да разделят парите на Гергов. Борбата е как да спрат делата срещу червените олигарси.

Спират протестите, спират делата. Битият, бит....

Ето ви я връзката с протестите против цената на горивата!