ДПС заподозря симбиоза между "Продължаваме промяната" и прокуратурата (видео)

Приетият закон ясно задължава ДАНС в шестмесечен срок да бъдат направени проверки на издадените златни паспорти, заяви Хамид Хамид

Обратно в новината

Коментари - ДПС заподозря симбиоза между "Продължаваме промяната" и прокуратурата (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дебелия на Боко и задника на председателя Мустафа.

Има ли по-мазни и гнусни от тези фесове?

е па нема само Пеефски да си назначава глвни прокурори. е ся и другите.

Яд ги е че всеки ги подминава и тъй трябва да е

Цонев е най краставото псе!!!!

Ако агата кешеф не бе техен цялото дупесе ще е в затворите

Това вече е от фентъзи жанра. Цяла България вижда истинската симбиоза между дъпъсъ и поркуратуратс.

Дъ Пъ Съ –то на Мети Доган, Карадайъто, Хламидов и Данчо Ментака вси бивши агенти на държавна сигурност да ни учат на демокрация.

ченгетата от ДПС са завършили същата школа като ББ!! Ползват същите похвати и опорки - хахахаха!!

Кирил Петков си е БЪЛГАРИН... Ако е взел паспорт и от друга държава, може да е ДОБРЕ или лошо.. И тъй като е взел паспорт от Канада, това е по- скоро добре... Ако имаше паспорт от Турция, щеше да е ЗЛЕ.. ЛОШО за България е когато Българиа ПРОДАВА паспорти на богати чужденци... Трябва да АНУЛИРАТ всички паспорти дадени на араби негри и китайци !!!

Малко след промените дрипавото тогава ромче, което помним ходеше с един прокъсан кафяв шлифер - Меди Доганов отиде с пълните списъци на българските контра-разузнавачи, разкриващи турските агенти и терористи, които действаха на българска територия и извършваха терористични актове, саботажи и ислямизация. За награда от тогава започна богатеенето на ромчето, което започна да се представя за чист расов турчин и се прекръсти с индианското име Ахмед Железният Сокол (Демир Доган). Това ромче днес е най-верният подчинен на диктаторът Ердоган и владее всички медии и бизнеси в България - чрез подставени лица разбира се.

Ромчето отиде с тези списъци в турското посолство. И добре го наградиха от Турция

колко е железен тоя "сокол" се виде, когато се насра пред дулото на газов пищол!

,,Царрррревичка и еври бари на магари" това са думите на Данчо ментата преди 33/тридесет и три/ години по морето край Бургас. Продаваше царевица с един подобен на него ерудит и разкарваха казана със стока по плажа. Лично съм купувал от него при цена 0,50 ст за брой царевица/тогава това бяха пари/.После стана разносвач на алкохол по южното черноморие и така се сдоби с званието ,,ментата".-демек мента за пиене,знаете.А сега....нар. представител вече над 33години. Е това ако не е извръщение . И нагъл ,безпогрешен и....най важното мюсулманин. Смех и трагедия за народа. Срам и позор за България.

Страхуват ли ви вече, ага Карадайъ?

Какво значи "страхуват ли ви"? Не е на български

Шишо и тиквата назначават каскета,а Хламид, ментата и оня, дето Турция му е родината,твърдят,че ПП са в комбина с Гешев! Е, няма такива турски помияри!

тоя Хамид хамид обаче му разказаха играта с прякори Хламид хламид, Кромид Коромид, Мит и Недоизмит, абе да иде и да се гръмне некъде!:)

А дали Петков няма пръст във фалита на КТБ? Или в хиперинфлацията по времето на Виденов? Има такива подозрения сред хората в Делиормана и те трябва сериозно да се разследват.

Тези лицемери Аллах ще ги накаже рано или късно... време им е!

Господин Доган време е да го разкарате този наглец Карадере,вреди Ви.

Няма по нагло копеле от Карадере малоумник а

Трябва да ги качим на товарен космически кораб и да го изстреляме към слънцето.Молекула да не остане от тях,за да не се размножат отново.

Гледай какви са нагли! Много добре знаят, че е назначен от шиши и лойко, гешев. Даже шиши викаше, че, като си назначат главен прокурор много години няма кой да ги пипне.

Като не му харесва да излезе от парламента

Мноого добър виц!

Доган да вземе мерки като най- големия политик в БГ обграден с обрачи от фирми,защото Карадайъто и Данчо ментата се уляха с простотиите ,които ръсят в публичното пространство.Представете си само Гешев каскета чадъра на Борисов в съдружие с Киро канадски и Ристе Иванов .Това означава от утре Бойко заради Мишо бирата,Барселона гейт и Мата Хари да е в следствения арест с поглед към СЦЗ.По - голяма лъжа и манипулация съшита с бели конци не бяхме чували в политпространството ни.Браво на лъжливото ДПС.

Откакто машините взеха да лъжат и мамят на избори, вече не бих се учудил, ако ни кажат, че Кирил и Асен са избрали главния прокурор и той е тяхно протеже.

УСПЕХ да успееш да манипулираш машина. Но пък успех няма да ти е нужен да дадеш на Бай Мангал и бедните турци по селата, по 50 лева да драснат по един глас! Не е нужно да се забравят тези факти.

чек малко че се объркАх гешефтурата не беше ли на Дупасъ

Тези тримата симпатяги от снимката са олицетворение на политическа мафия.

Гешев да не е погнал този предател ?! Като толкова му иска да се турчее да заминава за Турция !

симбиоза има.... и тя е между ГЕРБ и ДПС

Бъдеще без ДПС не може…

То и вие сте в симбиоза с турските служби, ама ко от това?

Преди всеки избори при ердоган са дпс... А български служби явно няма. Всички са за затвора, които работят там, защото явно не работят за България.