Каракачанов към депутатите: Защитете България!

Български народни представители, защитете България! Обръщам се към народните представители в 44-ото Народно събрание на Република България.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов към депутатите: Защитете България! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бıлгарите в македония се признават за македонси,в добрудя за влахи,в гıрсия за гıрси -това не виждаш ли бе министıр каракашанов с турско име.

БРАВО!

кой, кого мрази? при разходка из туркие Бойко какво казал под прикритие, а излезе на бял свят думите му: народът най много се лъже преди избори и след лов. казал ли го е, казал го е, защо не съхраниха казаното от него , а го казаха на светло... не мразим турчина, не мразим помака, не мразим сиганина, но те нас смеят, че апартаментите ни са закупени по времето на бай Тошо, и ред обидни думи спрямо нас, а не виним тях, а виним управляващите, вместо да дойдат разни каракачановци и др. в смесените региони , а си пратиха техни послушници от герб и ни се получи най-доброто, ама в преносен смисъл, от ден на ден българите живеем все по-зле и зле, защото техните са на работа, а българина оставен сам да се оправя...Съединението и Обединението Прави Силата, но това се отнася за малцинствата, те са единни и това е за тях, а за нас през крив макарон, срам и позор, разни неграмотни калинки, с вик нищо не се получава, смеят се сега, защото всичко през тия десет години си получиха, а и преди това, всичко е тяхно-земя, фирми, фирми от туркие, къде са им другите западни фирми, има ги , но са 0.00001%, а всичко останало е от туркие, фирми техни, вина имат българските депутати, но здраве да е, нищо против, но танто за танто, на картар да са нещата, а не само на тях, а другите да лапат мухите...и от там много българки започнаха да се обвързват с тях, кой строител взе, кой месар, кой депутат, смесените бракове продължават с пълна сила, гладно не се стои, с 350-400 лева заплата,

Е нали огромната заплаха беше Истнбулската конвенция?! Вече се обърках, кого трябва да мразим - българските турци, гейовете, жените, македонците...??

Никого не трябва да мразим, за разлика от Злобетите, които мразят нормалните българи?

На луди ли се правите....Да изразш националната си позиция не е ОМРАЗА......Не е ли омраза Турския национализъм на Ердоган....с Призива да Завзема европа, като иска да прави в всяка страна по едно ДПС , както тук? Не е ли омрза към демокрацията да казва ще Турция е бъдещето ан Европа и да сринат демогравски другите старни....Не е ли омраза да ИСКА ВЕЪЩАНЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ?

Всичко хубаво, ама ДПС-то си го направихме ние самите. Може и да е имало някакъв натиск отвън, казват, че от Великобритания било, ама ние на натиск не носим, веднага сваляме гащите. Ако сега Щатите или Германия натиснат, пак ще ги сваляме. Такава ни е политическата семка.

До "Злобета Райкова"! Мила, не омразата е начинът за ликвидиране попълзновенията на душманите ни да ни ИЗТРЕБЯТ като народ, а обичта. Учителят Петър Дънов е вменил на носителите на български ген като задължение разпространението в настоящия свят на "УЧЕНИЕТО ЗА БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ". Така, кандидатитите за българско гражданство да се подлагат на ДНК тест и изпит по български език и история. Това не е дискриминация, а в унисон и ТЕЛЕГОНИЯТА - ЗАКОНЪТ РИТА ЗА ЧИСТОТАТА НА РОДА И ЧИСТОТАТА НА КРЪВНАТА ЛИНИЯ.

ДПС ОБЯСНИЛА ЛИ Е НА "ТУРЦИТЕ" ОТ ТУРЦИЯ ДУМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ВЕЗИР НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ МИДХАД ПАША. АКО ТЕЗИ ХОРА ИСКАТ ДА СЕ ВЪРНАТ В БЪЛГАРИЯ КАТО НАСЛЕДНИЦИ НА БЪЛГАРИ , КАТО ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ , ДА ВЛАДЕЯТ ПЕРФЕКТНО БЪЛГАРСКИ -ЛОШО НЯМА, НО... ЕТО ДУМИТЕ НА МИДХАД ПАША ПРЕД ФРЕНСКИ ВЕСТНИК: Между българите има повече от един милион мохамедани. В това число не влизат нито татарите нито черкезите. Тези мохамедани не са дошли от Азия, за да се установят в България. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и в следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. А между тях има една част, които не говорят друг език освен български

Браво, Браво, Браво!

Каракачанов, ти си единствената заплаха за България, пмияр долен!

Оти лаеш бе, псе анти българско? Или ти си платен КОЛАБОРАТОР привлечен за реализиране на "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, Москва на "СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС"?!

Тази новина се криеше старателно от медиите, но НЕУДОБНИЯ за еничарите в журналистиката и парламента Каракачанов, ги РАЗОБЛИЧИ, и ни предупреди, какво ни готвят, браво на Каракачанов

Ама тоя да не е от класът на Ламбо - некадърен актьор, изказващ се неадекватно, с изключително вдървена и бездарна игра.

Постановки от селски вечеринки стил КГБ.И хоп дежурните освободители поканени от руските кавали

Добре, че са патриотите, че ако трябваше да разчитаме само на ГЕРБ-джендърите, комунистите и турците, то България щеше да се затрие след няколко десетилетия. А сега дори вървим към обединение с Македония и Западните покрайнини в рамките на ЕС.

Към Българина от 07.02.2018,13:14-Респект .Респект и дай Боже повече Българи като тебе,за да има България.

Мисля че тези които са погнали за гласуването на този закон, независимо с излизане от залата, не присъствие или гласували въздържал се при следващия парламент ще се причислят към извън парламентарната опозиция.

*Мисля че тези които са помогнали за гласуването на този закон, независимо с излизане от залата, не присъствие или гласували въздържал се при следващия парламент ще се причислят към извън парламентарната опозиция.

...СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ.

Каракачанов е прав обаче герб поеха 2009та страната при раждаемост 80 000 деца и сега ще оставят страната на раждаемост 60 000 за няма 9 години. Демографски колапс поради мутренско управление, а патриотите са помагачи в геноцида. Турция обяви тези дни , че е вече 80 милиона. Просто могат да си позволят да изпратят малко народ тука - 2-3 милиона и край.

Червени бузи и високо кръвно са истинска заплаха за здравето.

КАТО СЕ ПИШЕТЕ ЗА ПАТРИОТИ ОТИ В ОБЩИНА ПЕЩЕРА УПРАВЛЯВАТЕ В КОАЛИЦИЯ С ДПС ААА.ГЛЕДАТЕ САМО ДА СТЕ НА СУФРАТА.

Да се изтрепат гражданите с турско самосъзнание, за да не избират представители в общината ли? Или викаш, щом са патриоти да се откажат да представляват българските граждани и избиратели оти се сърдили, че ще управляват с турските ааааа, тъпако прост??

1. Ако изселилите се "тогава" в "ана ватан"-Турция...беше само заради смяна на имената, защо не се завърнаха в Бг обратно след "Демокрацията"?! И, кои са тези "техни и наши, които ги караха като овце до границата"...? Защо не ги осъдиш? 2. Защо изселилите се в Турция използват БГ паспортите си всяка година през пролетта/лятото да си идват тук, да"наглеждат" имотите си, да обработват градините си и с крайната продукция от зимнина, картофи,боб, компоти, плодове и пр. да се завръщат обратно пак в "ана- ватан, БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ В Б-Я?! 3. Защо пътуват/работят с Бг паспорти в ЕС, злоупотребяват,"цапат"/срамят името на Б-я, а не на "ана-ватан"Турция? 4.Защо Турция не дава двойно гражданаство, но се възползва от двойното такова... на Бг изселници и при избори в БГ помага на ДПС?! Защо се бърка в изборите ни за депутати в Бг парламент...меси се в управлението на държавата ни?! Ей затова, трябва да се сложи край на двойното гражданство... щом Турция няма закон, подобен на нашия...За укриващите и неплащащи данъци- наши Бг депутати, бизнес мафиоти и пр. крадливи управници...си прав! Има ги! Това е заради неадекватният контрол/работа на Бг Финансови институции и Съд с-ма...но, това не може да продължава до безкрайност! В много скоро време народът ще потърси сметка от всички виновни, вкл. и от тези... ДПС продажниците: манипулатори, крадливи пишман бизнесмени и пр.!

Браво г-н Каракачанов! Браво!

Tрябва да се премахне двойното гражданство, защото когато си Българин си само такъв, дори да трябва да живееш и на края на Cвета и не може да бъдеш и "друг"! Kакво значи да си БЪЛГАРИH?!!! : Oт 18 години живея и работя във Франция. Bсичко което съм постигнал и имам го дължа на себи си, постигнато с много труд, постоянство, издържливост и български силен дух. Bинаги съм имал високо национално самочувствие и живея така, че като Българин да давам пример на обществото в което се намирам с личния си облик и начин на живот. Hикога не съм искал(дори и в мислите си) да приема друга националност различна от моята народност, която нося в сърцето си-българската. Bинаги ще бъда Българин, само Българин и нищо "друго" освен Българин, защото знам, че да си Българин не е участ, а е "титла", която не всеки на този Cвят може да има честта да притежава!, имам щастлив брак с красива Българка от която имам две мъжки деца-красиви и възпитани Българчета, които учат български език, български традиции и култура, паралелно с френски език и са първенците по успех във френските училища в които учат). Tе знaят, че са Българи, само Българи и нищо друго освен Българи, и че са се родили в Париж далече от България по независещи от тях обстоятелства. Tе знаят, че България е техния дом и че няма друга като нея, за което трябва да я обичат, пазят и да милеят за всичко свързано с нея! Tе знаят, че Eвропа им принадлежи и трябва да са умни и да я пазят като България. Kакто и знаят, че измамните и крадливи "политици" не са България, нито нейните хора и природа, че "те" са временно и тягостно явление от съвременната история на Българите.

подкрепям с две ръце! и аз като теб от 15 години съм в брюксел, никога няма да си хвърля българския паспорт или да добавя към него друг, имам две деца които знаят че са българи и говорят български език като пръв и роден език. надявам се и някои ден всички отново да се върнем обратно в страната си.

НЕ МЕ Е СТАРХ БОЖЕ ОТ ХОРА, КОИТО СА ПРАВИЛИ КОАЛИЦИЯ С ДПС, НАЙ-МЕ Е СТРАХ БОЖЕ, ОТ ХОРА, ВРАГОВЕ НА ДПС, КОИТО БЕЗ ДА СА КОАЛИЦИЯ ИМ ВКАРВАТ ЗАКОНОПРОЕКТИТЕ В ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА ДА СЕ ГЛАСУВАТ....КАРАЯНЧЕВА, КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ ГЕРБ ЖИВ ПРИМЕР....ОСТАВКА НА ГЕРБ........

Всичко е ясно, Герб са се договорили с Дпс, без да са коалиция, да ги подкрепятс Въздържал се за Турския закон, които дебатираме сега тук в форума, а Дпс да ги подкрепис Въздържал се за приемане на Истанбулската Конвенция.....дайте имената да ВИДИМ , кои 86 депутата са гласували-въздържал се.....Залагам си ГЛАВАТА , че е така!

Интересно, Бсп са с 79 общо депутати, НЯМА как да са гласували с въздържал се 86 от БСП......ЗНАЧИ ИЛИ МАРЕШКИ, ИЛИ БОЙКО са подкрепили ДПС....патриотите е невъзможно!

ПО ГОЛЯМА ЗАПЛАХА ОТ ТЕБ НЯМА. ОСТАВКАААА.....

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ РАЗБЕРЕ, КОИ 86 ДЕПУТАТА СА ГЛАСУВАЛИ С -ВЪЗДАРЖАЛ СЕ......ИМАНАТА ИМ ?

ИСКАМ ИМЕНАТА НА ТЕЗИ 86 ДЕПУТАТА, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТАЗИ ЛУДОСТ С -ВЪЗДАРЖАЛ СЕ! САМО ИСКАМ ДА ИМ ЗНАМ ИМЕНАТА ДРУГО НЕ МИ ТРЯБВА!

Държавата се унищожава от мутрокомунистите от герб,бсп,патриоти,дпс и останалите издънки на бкп.След около петдесет години в България ще живеят около два милиона българи и около три милиона цигани,защото алчността на мутрокомунистите унищожава енергията и желанието на българите да отглеждат деца в България.

its

Отдавна трябваше да се премахне двойното гражданство освен за Македония, Бесарабия, Банат - т.е. местата от където мога да се завърнат българи. Нямаме нужда от изборен туризъм, а от хора които да дойдат тук и да дават приноса си за страната.

Аз призовавам за премахване на двойното гражданство в България от над 20 години. Вече е дошъл момента някои хора в политиката да узреят за подобно решение!

Никак не е весело. И новите ви братя (САЩ и други западняци) ще ви помогнат и тук да има Косово, но с най добри намерения както винаги. Нямате право да накърнявате правата на принудените да станат изселници. На там върви работата с правата на човека и натиска от вън и от вътре. Каракачанов е прав. Планът на неоосманизъм на Турция за разширяването на територията й, който се декларира от сериозните мъже във властта на Турция е последователен и Турция няма да се откаже от него предвид исторически причини, особености на народопсихология и силната им армия. При това, че демографията на БГ е катастрофална. При наличните сега в БГ само 5 млн. население (2 млн. на вън), от които голямата част турци и цигани и при добавяне към тях предполагаемите 2 млн. нови турски граждани прави ситуацията във времево пространство трудно предвидима и много опасна за БГ. Етнически българи с бг гражданство ще бъдат малцинство предвид външна намеса и подпомагана от местните партии. Интересно е, че тази ситуация е пряко пропорционална на влошаване на отношенията с Русия, която е официално обявена като враждебна на БГ, но Турция, впрочем, не е обявена за такава.Нормално е, нали?

Че ти какво прави на границата не ни ли пази от същите които идваха да гласуват да не са гласували с китайски паспорт, отново ПИАР АКТЬОРА , предатели продажници

добре че си ти, комито, да ни пазиш! хлъц!

грух,грух,грух...

Да сложат 2 милиона дето се изнизаха през Терминал 2 - станаха 4. Ха сега, де! Къде са данъците?

Държавата ни трябва да последва примера на други държави и да премахне двойното гражданство. Или си гражданин и плащаш данъци, или не си и живееш, където си поискаш. Това разкрачено положение създава само проблеми.

Вместо да обсъждаме, ПРОСПИРИТЕТА на България, ние дебатираме, все неща, които са на границата да УНИЩОЖАТ България........ Ако поискам нормален Предсвдател на Нс, защото Караянчева с такъв дебат ми се вижда напълно ЛУДА и психически нездрава, ако поискам Герб да се махнат без война...ЗАЩОТО е СРАМНО да обсъждат подобна несправедливост...ще Бъда ли обвинен в Популизъм?

Да благодарение на такива Подлеци Подлоги Предатели и Престъпници които Управлявят Територията

ей, тъ.паци, предложението на дпс беше отхвърлено! тази новина е публикувана в този сайт в 10.07 часа! гласуването е 25 за 46 против 86 въздържали се! защо се пънете, неща.стници, са смъртта на неродения юнак?

А, ЗАЩО СЕ Е СТИГНАЛО ДО ОБСЪЖДАНЕ НА ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ И ЛУДОСТ? ДА СЕ НАЗНАЧИ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НА НС , КОЙТО Е НОРМАЛЕН ЧОВЕК, А НЕ ИДИОТ КАТО КАРАЯНЧЕВА

Прави ми впечатление бройката на въздаржалите се - досещам се от коя "партия" са ;) Но самата бройка е доста стряскаща - това са хора които действуват конюнктурно - не могат да ме убедят, че това са хора милеещи за България! Срамно е когато става въпрос за България да нямаш мнение! Недостойно е!

Вместо 10 гея да протестират за ПАРК ПИРИН , да викаме за оставката на Цвета Караянчева....тя е виновна да се ОБСЪЖДА сега този въпрос......

Това няма, как да стане, освен ако Бойко джендъра, не се надупи и за това......Ако това стане, няма смисъл да си подава ОСТАВКАТА, защото незнам дали хората ще го оставят ЖИВ

тъпи, и ти, и каракачански се мъчете да яхнете магарето, само дето няма магаре! предложението на дпс беше отхвърлено!

а, ЗАЩО СЕ ДОПУСКА ВЪОЩЕ такова предложение? оставка на председателя на НС.....тази Караянчева , значи не е добре в Мозъка...да се назначи нормален човек

Двойно гражданство да се позволява само между страни от ЕС.

Не съм много съгласенМакар и малка, има вероятност Турция да стане член на ЕС.

Добре, че са патриотите, че ако трябваше да разчитаме само на ГЕРБ-джендърите, комунистите и турците, то България щеше да се затрие след няколко десетилетия. А сега дори вървим към обединение с Македония и Западните покрайнини в рамките на ЕС.

тъпи, и твоят напън е ялов също като на каракачанов!

Не е необходимо двойно гражданство. Ако се чувстваш двойнствен си за психиатрия. Човек се усеща само по един начин и затова трябва да има един паспорт. Какво ще стане ако всички турски наследници поискат паспорти. Та така може 10 милиона да се изкарат български наследници, щото видиш ли дедите им са окупирали нашите земи преди стотици години.

Турците и циганите не трябва да имат право на глас в България.

Не по етническа принадлежност, това е неправилно. Трябва да има изискване за компетентност, защото не може един неграмотен неввежа да вземе правилно решение.

Трябва да гласуват само грамотни хора и хора от чужбина, плащащи поне един вид данъци в България.

такива като теб загубиха македония,добрудя,беломорска тракия и сега мислиш за турсите,нали си на власт -деъстваъ,скоро ще има избори ела на гранисата да ги спреш.

Ти не можеш да пишеш,не можеш да говориш на български,а искаш да гласуваш в България. Що за наглост...

охооо ти още там ли си бе,кıсно ,кıсно е веше много си изостанал-сıялявам.

България няма нужда от двойно гражданство. Да се отмени изцяло.