Коментари - Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари | Днес.dir.bg

Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари

Мустафа Карадайъ призова всички, които са били подведени и излъгани преди една година и са изменили на партията, да се върнат в редиците й.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари | Днес.dir.bg

Коментари

МАРАБА АРКАДАШЛАР !!!Призоваваме г-н Ахмед Доган да направи списък с имената на хора във властта: от държавна сигурност, възродители,, знаем и помним, а сега хора от държавна сигурност ни казват, имаше много турци възродители и сие, но бяха от другите краища на бг, само и само да не ги разпознаят овчицитеда ме извинят обикновените български мюсюлмани след време. знаем, че истината боли, но по-добре истината в очите, отколкото увъртания 30 ГОДИНИ, па макар и много да ви коства, в очакване на младото и необременено поколение на бг да вземе властта в свои ръце, писна ни, много ни дойде на не всички разбира се, изключения правят гореописаните и шуробаджанашките ви черва навързани.... 1954, ха бакалъм чоджум, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ! БЕРЕКЕТ очакваме след 50 години, от днес тече времето/ Стефан Canev

КОИ СА ВАШИТЕ ЦЕННОСТИ ОТ КОИТО НЯМА ДА ОТСТЪПИТЕ АРКАДАШ ГАДЖАЛ ПИТАМ ?????? ГОРИТЕ ЛИ, ЯЗОВИРШТЕ ЛИ, КРАЖБИТЕ ЛИ, И ВСИЧКО КОЕТО ПРИСВОИХТЕ !!!!!!

Всичко това се случва благодарение на нашето овчедушие, хора! Отдавна трябваше да станем и да изметем боклука.... А сега само драскаме тук безрезултатно..

Тоя,не може да говори български, но и той иска да е в управлението на държавата!

Да ви го набутам в устата,продажници !Няма да ни управлявате !Ходете си в Турция !

Като българин искам да призова останалите българи да подкрепим благородния ,мъдър,държавнически акт на Тодор Живков,който много предвидливо натири тези търтеи-фесове по техните земи преди време. Той е бил много прав - ето сега тази пасмина ни се качва по главите и започва да клати държавата България! Марш обратно в дупките,фесове!

Мелиха, в кж мнозина са от дост. а някои от разцепника от рб, младото завършили в Турция момче, очаквайте продължение, не искат възродители във властта, ама има и такива, които вярват на овчаря, където ги заведе , там и те... Хубави и Весели Празници ! не партия, не дс, не човек, а простак

Режима на ГЕРБ е помалкото зло от БАНДИТИТЕ на БСП(ДС),ЕВРОРОМА и ДПС(ДС). СОПОЛА,КУРНЕЛА и Цв.Кънчев са от един етнос РОМСКИЯ.

ДПС(ДС),Евророма,БСП(ДС) - НАПРЕД КЪМ СИЯЙНИТЕ ВЪРХОВЕ НА КОМУНИЗМА.

И какво стана пак турци и комунисти заедно в кюпа.

Който не гласува с тоя Карък е Мекере, а който гласува с него е два пъти Мекере.

да им бъде патерица в политическите инициатови. Но само с тази патерица вотът пак няма да мине.

със светлия днешен празник и последните думи на Св. Архидякон Стефан като умирал, пребит с камъни за вярата: "Господи, прости им - те не знаят какво правят!" Честито, аркадащлар! Джумбюш, салтанат....Анадънмо? Ашколсун, машалла!

ЕВАЛА НА КМЕТОВЕТЕ ОТ ХИТРИНО КАЗАХА ЗБОГОМ НА ДПС

Аллах да благослови и да даде много мъжка сила и превечен живот на премъдрия човеколюбец, изтъкнат хуманист, всеобхватен енциклопедист, харизматичен политик, възвишен философ, скромен човек и млад красавец-симпатяга господин Крадайъ, който със своята нравствена красота, ясна мисъл, дълбока любов към праведните хора, със своето уважение и зачитане на европейските ценности, невероятна умереност и търпимост КОВЕ светло и щастливо бъдеще не само за избраното и извисено турско малцинство, не само за българския народ, не само за всички европейски народи, но също така и за всички Човеци (с главно "Ч"), имащи щастието да споделят взаимната си съдба на хуманоидни същества на тази прекрасна, благодатна и уютна ЗЕМЯ, създадена от най-великия и човеколюбив Бог на Вселената, наречен със скромного име Аллах!!! Нека Аллах да благослови не само нашите ръководители на ДПС - младия красиво-интелигентния господин Карадайъ и зрелия благо-мъдър господин Доган, но и всички вас, заблудени в своето тесногръдие и невежество създания! Нека на тази тъмна дата за Светлината и Толерантността въздигнем гласове до Небесните Палати на Всевишния и заявим: "Не на втори Възродителен Процес". Нека всички ние още утре вдигнем гълъбите, за да посетим Момчилград, село Кирково, да се спрем до милионите благословени чешми, направени за хаир от високоинтелигентни турски културтрегери в името на вечната и непресъхваща любов между заблудения българския етнос и мъдрия турския народ, и отпием от недрата им святата "жива" вода!!!

Storen

Мелиха, може би имаш вътрешна информация - оправиха ли си отношенията Доган и Ердоган и съответно Доган и Местан? Сега, след като руско-турските отношения са в най-топлата си точка от десетилетия? Между другото ти по-скоро за българка или туркиня се смяташ?

НЕ НА ВТОРО ТУРСКО "ПРИСЪСТВИЕ"

как негие срам

Доста цинично е бившите агенти на ДС, доносничили срещу своите съседи, колеги, роднини, днес да почитат жертвите на един процес, в който те са взимали активно участие...

дпс проклятие за балгарите

Ако местанчо вземе та се размисли, дали ще го приемете обратно в каруцата, а господа ЕТнически политици???? Пълен ЦИРК..от сараите.... Става интересно на бълхарската полит-сцена....

Дпс и местан губят електората си. Ако останат извън НС и на другите избори, това ще е началото на КРАЯ им. За съжаление те използват отново този 30-годишен морков отново и отново. Поколението на техния електорат не са толкова изостанали и вече виждат нещата различно.

Крадъ-Карадъ-Карадайъ, от българо, помашко, турски тълковен речник.

Няма успешна етническа политика има само етноси ИЗПОЛЗВАНИ за политика.

ЗАБРАНА, АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА на етническите партии в БЪЛГАРИЯ!!!

Подозирам, че Боко е пощенският гълъб между Доганя и Ердоганя

... 100000000000000000 бравос !! ...

Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари Ще го подкрепи с въздържали се. Абе Доган ли е бил пиян,когато преди 2 дни каза точно обратното.

varvi si v turcey

Заради някакво европредсателство, пардон -дежурство, Доган си изпроси комплименти като мъдър и умен от Поръчания и патриотите ни...Не е истина как Почетният председател се подиграва с всички политици...

този кара кара още ли не е напално кара *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Карагъзъ...

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !!!! .... НИТО ЕДИН ПОЛИТИК ОТ ДПС ИЛИ ХОДЖА НЕ КАЗА НА ПРАВОВЕРНИТЕ ЧЕ Е РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ВЕЛИКИЯ ПРОРОК НА ИСЛЯМА ИСА ИБН МАРИАМ АЛ МЕСИХ .... ИЛИ КАКТ ГО ЗНАЕМ ХРИСТИЯНИТЕ ИСУС СИНА НА МАРИЯ - ВЕЛИКИЯ ПРАТЕНИК НА АЛЛАХ , ЗА КОЙТО Е ПИСАНО В КОРАНА ЧЕ ЩЕ ВОДИ АРМИЯТА НА АЛЛАХ И ЩЕ ПОБЕДИ ДЯВОЛА НА АРМАГЕДОН :))

АКО ДПС ЗНАЕШЕ ЧЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ЩЕ ПАДНЕ , НЯМАШЕ ДА ПОДКРЕПИ ВОТА ... ... КЛЮЧА ЗА ГЪЗА НА МУТРЕТО БОЧКО И 40-ТЕ СИКАДЖИЙЧЕТА Е ЗАРОВЕН В ИСТАНБУЛСКАТА БАНКА НА ЕРДОГАН :))

Ако кухите, социалдемократски чутури в БСП не уврат и не станат истинска лява партия, то: Бою Симитлийското Слънце---още 30 години ще властва в България!:)))))) ....и Мустафа, Ахмед , Лютви и пр.читаци ще му крепят увехналия!:))))))))

какво означава "истинска лява партия"? това нещо като на другия бряг ли е?

Другия бряг е зает------от Радан Къньовите последователи!:))))))) ......малко на брой, ама АКТИВНИ !:)))))

ДПС БЕШЕ СИЛА АМА ЕДНО ВРЕМЕ .. СЕГА ЕЛЕКТОРАТА - КОЙ ИЗБЯГА , КОЙ УМРЯ - БАБИТЕ И ДДОВИТЕ ПО ТУРСКИТЕ СЕЛА ПОДОБНО НА БЪЛГАРИТЕ ПЪК ВЗЕХА ЧЕ ИЗМРЯХА :) .... ЗАТОВА ДПС ИЗБА КАРАДАЙЪ - ДОСПАТСКИ ТУРЧЕЕЩ СЕ ПОМАК - БЕЛКИМ ИСЛЯМИЗИРАТ ЕЛЕКТОРАТ В РОДОПИТЕ А ДОГАН НА КОЙТО БАЩА МУ Е ДРЪНДАРСКИ ЦИГАНИН ПЪК ОБИГРАВА РОМИТЕ :))

Тия пак изплуваха от тинята!Големи " демократи" ей!Най корумпираната партия ще раздава уроци по демокрация,докъде стигнахме , да се смееш ли да плачеш ли? Време е да се въведе и ден за насилствената ислямизация на българите християни през османско.Който иска да го чества,но да има такъв ден,аргументиран исторически ,за да се знае публично,както и колко са избити насилствено тогава! А Каралъжа да не го последва участа на Местаноглу,а те пък ще се съюзяват Геле и Вуте,донорството отвън има значение.Ей пак да ангажират внимание с простотии по болния си електорат,,а всъщност основното е ревизията на прехода,а не тинтири минтири!

Не му върви на Доган, първо Местан сега този папук... Материалът явно няма етнос а просто по тези ширини и дължини си е калпав...Лошо!

НЕКА ВЕЛИКИЯ ПРОРОК НА ИСЛЯМА ИСА ИБН МАРИАМ ИМА МИЛОСТ АД ГРЕШНИТЕ ДУШИ ИСЛЯМИСТКИ В ДЕНЯ НА СТРАШНИЯ СЪД .... В КОРАНА Е ПИСАНО ЧЕ ИСУССИНА НА МАРИЯ НА СТРАШНИЯ СЪД ЩЕ СТОИ ДО АЛЛАХ И ЩЕ МУ КАЗВА КОЙ Е ГРЕШЕН И КОЙ ПРАВЕДЕН :)) .... МОХАМЕД НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ НА РЯЗАНИТЕ ТЕРОРИСТИ - ЗА НЕГО НЕ Е ПИСАНО ТАКОВА НЕЩО :))

ivo10

Мутафата май сгази лука. Доганя знае ли или съ праи на умряла лисица?

Тия смотани фесове играят на два фронта ,първо Доган го заплашват комунягите чеще му разкриват нови документи за ДС. А пук от друга страна Ероган ги плаши че няма да ги финансира,така че тая антибългарска партия скача на двойно въже.Крайно време е да се вдигнем всички и да ги забраним в България.

ама са на улицата с червените фенери...

Просто повтаря думите на Доган от онази вечер...малко ги перефразира де.

До къде я докараха БСП!!!! ...-да разчитаме на читаците за борба с мутрите!?

ivo10

Та вие винаги сте били с тях. Това е по линия на Държавна сигурност. БСП и ДПС са окучени в едно леговище.

Забрана на ДПС. Наследници на терористите от влака на гара Буново, а колко предотвратени терористични акта има, защо мълчи МВР. Тогава не се афишираха нещатата, но хиляди български турци се припознаваха като неразделна част от Турция. На лягане и ставане говореха, пръста ни дърпа в Турция.Това е истината. Количеството им беше голямо и затова бяха натирени там където искаха да отидат. Хиляди от тях са благодарни на България, че ги експортира в Турция. Останалите тука сега си показват рогата, Местан е живия пример за недалновидноста на българския съд че ги регистрира. Не виждаме ли как ги манипурират по изборите, натирват ги като говеда да гласуват в България и там и хоп в Парламента една антибългарска Партия. Този на снимката днеска нарече Патриотите фашисти, само за тези думи трябва да се сомосезира прокуратурата. Смята се за недосегаем, до къде е стигнала наглоста му?

Режима на ГЕРБ е по-малкото зло от ДПС....

В политиката просто няма по-малко зло.

Изакзвания като това на този неграмотен ма,гал, ще ме принудят да гласувам за патриотите.

ДПС и БСП - винаги заедно, винаги. Предците на едните са клали българи, а другите са ги разстрелвали. Първите са разрушавали черкви, а вторите са ги взривявали. Турци и комунисти заедно срещу България.

Има два варианта. Или Сокола вече е Господин Никой в ДПС и никой не го бръсне за слива и му е отредено декоративно място в сараите, или тоя отворко е вече тотално аут, но още не го е научил. Скоро ще стане ясно, предстои да видим.

Нещо не ми е ясно- този човек казва нашата родина и аз не мога да разбера за коя родина той говори. Явно 500 години са ни били малко за да разберем коя е нашта и коя вашта.

Коментари - Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари | Днес.dir.bg

Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари

Мустафа Карадайъ призова всички, които са били подведени и излъгани преди една година и са изменили на партията, да се върнат в редиците й.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари | Днес.dir.bg

Коментари

МАРАБА АРКАДАШЛАР !!!Призоваваме г-н Ахмед Доган да направи списък с имената на хора във властта: от държавна сигурност, възродители,, знаем и помним, а сега хора от държавна сигурност ни казват, имаше много турци възродители и сие, но бяха от другите краища на бг, само и само да не ги разпознаят овчицитеда ме извинят обикновените български мюсюлмани след време. знаем, че истината боли, но по-добре истината в очите, отколкото увъртания 30 ГОДИНИ, па макар и много да ви коства, в очакване на младото и необременено поколение на бг да вземе властта в свои ръце, писна ни, много ни дойде на не всички разбира се, изключения правят гореописаните и шуробаджанашките ви черва навързани.... 1954, ха бакалъм чоджум, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ! БЕРЕКЕТ очакваме след 50 години, от днес тече времето/ Стефан Canev

КОИ СА ВАШИТЕ ЦЕННОСТИ ОТ КОИТО НЯМА ДА ОТСТЪПИТЕ АРКАДАШ ГАДЖАЛ ПИТАМ ?????? ГОРИТЕ ЛИ, ЯЗОВИРШТЕ ЛИ, КРАЖБИТЕ ЛИ, И ВСИЧКО КОЕТО ПРИСВОИХТЕ !!!!!!

Всичко това се случва благодарение на нашето овчедушие, хора! Отдавна трябваше да станем и да изметем боклука.... А сега само драскаме тук безрезултатно..

Тоя,не може да говори български, но и той иска да е в управлението на държавата!

Да ви го набутам в устата,продажници !Няма да ни управлявате !Ходете си в Турция !

Като българин искам да призова останалите българи да подкрепим благородния ,мъдър,държавнически акт на Тодор Живков,който много предвидливо натири тези търтеи-фесове по техните земи преди време. Той е бил много прав - ето сега тази пасмина ни се качва по главите и започва да клати държавата България! Марш обратно в дупките,фесове!

Мелиха, в кж мнозина са от дост. а някои от разцепника от рб, младото завършили в Турция момче, очаквайте продължение, не искат възродители във властта, ама има и такива, които вярват на овчаря, където ги заведе , там и те... Хубави и Весели Празници ! не партия, не дс, не човек, а простак

Режима на ГЕРБ е помалкото зло от БАНДИТИТЕ на БСП(ДС),ЕВРОРОМА и ДПС(ДС). СОПОЛА,КУРНЕЛА и Цв.Кънчев са от един етнос РОМСКИЯ.

ДПС(ДС),Евророма,БСП(ДС) - НАПРЕД КЪМ СИЯЙНИТЕ ВЪРХОВЕ НА КОМУНИЗМА.

И какво стана пак турци и комунисти заедно в кюпа.

Който не гласува с тоя Карък е Мекере, а който гласува с него е два пъти Мекере.

да им бъде патерица в политическите инициатови. Но само с тази патерица вотът пак няма да мине.

със светлия днешен празник и последните думи на Св. Архидякон Стефан като умирал, пребит с камъни за вярата: "Господи, прости им - те не знаят какво правят!" Честито, аркадащлар! Джумбюш, салтанат....Анадънмо? Ашколсун, машалла!

ЕВАЛА НА КМЕТОВЕТЕ ОТ ХИТРИНО КАЗАХА ЗБОГОМ НА ДПС

Аллах да благослови и да даде много мъжка сила и превечен живот на премъдрия човеколюбец, изтъкнат хуманист, всеобхватен енциклопедист, харизматичен политик, възвишен философ, скромен човек и млад красавец-симпатяга господин Крадайъ, който със своята нравствена красота, ясна мисъл, дълбока любов към праведните хора, със своето уважение и зачитане на европейските ценности, невероятна умереност и търпимост КОВЕ светло и щастливо бъдеще не само за избраното и извисено турско малцинство, не само за българския народ, не само за всички европейски народи, но също така и за всички Човеци (с главно "Ч"), имащи щастието да споделят взаимната си съдба на хуманоидни същества на тази прекрасна, благодатна и уютна ЗЕМЯ, създадена от най-великия и човеколюбив Бог на Вселената, наречен със скромного име Аллах!!! Нека Аллах да благослови не само нашите ръководители на ДПС - младия красиво-интелигентния господин Карадайъ и зрелия благо-мъдър господин Доган, но и всички вас, заблудени в своето тесногръдие и невежество създания! Нека на тази тъмна дата за Светлината и Толерантността въздигнем гласове до Небесните Палати на Всевишния и заявим: "Не на втори Възродителен Процес". Нека всички ние още утре вдигнем гълъбите, за да посетим Момчилград, село Кирково, да се спрем до милионите благословени чешми, направени за хаир от високоинтелигентни турски културтрегери в името на вечната и непресъхваща любов между заблудения българския етнос и мъдрия турския народ, и отпием от недрата им святата "жива" вода!!!

Storen

Мелиха, може би имаш вътрешна информация - оправиха ли си отношенията Доган и Ердоган и съответно Доган и Местан? Сега, след като руско-турските отношения са в най-топлата си точка от десетилетия? Между другото ти по-скоро за българка или туркиня се смяташ?

НЕ НА ВТОРО ТУРСКО "ПРИСЪСТВИЕ"

как негие срам

Доста цинично е бившите агенти на ДС, доносничили срещу своите съседи, колеги, роднини, днес да почитат жертвите на един процес, в който те са взимали активно участие...

дпс проклятие за балгарите

Ако местанчо вземе та се размисли, дали ще го приемете обратно в каруцата, а господа ЕТнически политици???? Пълен ЦИРК..от сараите.... Става интересно на бълхарската полит-сцена....

Дпс и местан губят електората си. Ако останат извън НС и на другите избори, това ще е началото на КРАЯ им. За съжаление те използват отново този 30-годишен морков отново и отново. Поколението на техния електорат не са толкова изостанали и вече виждат нещата различно.

Крадъ-Карадъ-Карадайъ, от българо, помашко, турски тълковен речник.

Няма успешна етническа политика има само етноси ИЗПОЛЗВАНИ за политика.

ЗАБРАНА, АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА на етническите партии в БЪЛГАРИЯ!!!

Подозирам, че Боко е пощенският гълъб между Доганя и Ердоганя

... 100000000000000000 бравос !! ...

Карадайъ: ДПС ще подкрепи вота на недоверие на 17 януари Ще го подкрепи с въздържали се. Абе Доган ли е бил пиян,когато преди 2 дни каза точно обратното.

varvi si v turcey

Заради някакво европредсателство, пардон -дежурство, Доган си изпроси комплименти като мъдър и умен от Поръчания и патриотите ни...Не е истина как Почетният председател се подиграва с всички политици...

този кара кара още ли не е напално кара *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Карагъзъ...

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ !!!! .... НИТО ЕДИН ПОЛИТИК ОТ ДПС ИЛИ ХОДЖА НЕ КАЗА НА ПРАВОВЕРНИТЕ ЧЕ Е РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ВЕЛИКИЯ ПРОРОК НА ИСЛЯМА ИСА ИБН МАРИАМ АЛ МЕСИХ .... ИЛИ КАКТ ГО ЗНАЕМ ХРИСТИЯНИТЕ ИСУС СИНА НА МАРИЯ - ВЕЛИКИЯ ПРАТЕНИК НА АЛЛАХ , ЗА КОЙТО Е ПИСАНО В КОРАНА ЧЕ ЩЕ ВОДИ АРМИЯТА НА АЛЛАХ И ЩЕ ПОБЕДИ ДЯВОЛА НА АРМАГЕДОН :))

АКО ДПС ЗНАЕШЕ ЧЕ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ЩЕ ПАДНЕ , НЯМАШЕ ДА ПОДКРЕПИ ВОТА ... ... КЛЮЧА ЗА ГЪЗА НА МУТРЕТО БОЧКО И 40-ТЕ СИКАДЖИЙЧЕТА Е ЗАРОВЕН В ИСТАНБУЛСКАТА БАНКА НА ЕРДОГАН :))

Ако кухите, социалдемократски чутури в БСП не уврат и не станат истинска лява партия, то: Бою Симитлийското Слънце---още 30 години ще властва в България!:)))))) ....и Мустафа, Ахмед , Лютви и пр.читаци ще му крепят увехналия!:))))))))

какво означава "истинска лява партия"? това нещо като на другия бряг ли е?

Другия бряг е зает------от Радан Къньовите последователи!:))))))) ......малко на брой, ама АКТИВНИ !:)))))

ДПС БЕШЕ СИЛА АМА ЕДНО ВРЕМЕ .. СЕГА ЕЛЕКТОРАТА - КОЙ ИЗБЯГА , КОЙ УМРЯ - БАБИТЕ И ДДОВИТЕ ПО ТУРСКИТЕ СЕЛА ПОДОБНО НА БЪЛГАРИТЕ ПЪК ВЗЕХА ЧЕ ИЗМРЯХА :) .... ЗАТОВА ДПС ИЗБА КАРАДАЙЪ - ДОСПАТСКИ ТУРЧЕЕЩ СЕ ПОМАК - БЕЛКИМ ИСЛЯМИЗИРАТ ЕЛЕКТОРАТ В РОДОПИТЕ А ДОГАН НА КОЙТО БАЩА МУ Е ДРЪНДАРСКИ ЦИГАНИН ПЪК ОБИГРАВА РОМИТЕ :))

Тия пак изплуваха от тинята!Големи " демократи" ей!Най корумпираната партия ще раздава уроци по демокрация,докъде стигнахме , да се смееш ли да плачеш ли? Време е да се въведе и ден за насилствената ислямизация на българите християни през османско.Който иска да го чества,но да има такъв ден,аргументиран исторически ,за да се знае публично,както и колко са избити насилствено тогава! А Каралъжа да не го последва участа на Местаноглу,а те пък ще се съюзяват Геле и Вуте,донорството отвън има значение.Ей пак да ангажират внимание с простотии по болния си електорат,,а всъщност основното е ревизията на прехода,а не тинтири минтири!

Не му върви на Доган, първо Местан сега този папук... Материалът явно няма етнос а просто по тези ширини и дължини си е калпав...Лошо!

НЕКА ВЕЛИКИЯ ПРОРОК НА ИСЛЯМА ИСА ИБН МАРИАМ ИМА МИЛОСТ АД ГРЕШНИТЕ ДУШИ ИСЛЯМИСТКИ В ДЕНЯ НА СТРАШНИЯ СЪД .... В КОРАНА Е ПИСАНО ЧЕ ИСУССИНА НА МАРИЯ НА СТРАШНИЯ СЪД ЩЕ СТОИ ДО АЛЛАХ И ЩЕ МУ КАЗВА КОЙ Е ГРЕШЕН И КОЙ ПРАВЕДЕН :)) .... МОХАМЕД НЯМА ДА ИМ ПОМОГНЕ НА РЯЗАНИТЕ ТЕРОРИСТИ - ЗА НЕГО НЕ Е ПИСАНО ТАКОВА НЕЩО :))

ivo10

Мутафата май сгази лука. Доганя знае ли или съ праи на умряла лисица?

Тия смотани фесове играят на два фронта ,първо Доган го заплашват комунягите чеще му разкриват нови документи за ДС. А пук от друга страна Ероган ги плаши че няма да ги финансира,така че тая антибългарска партия скача на двойно въже.Крайно време е да се вдигнем всички и да ги забраним в България.

ама са на улицата с червените фенери...

Просто повтаря думите на Доган от онази вечер...малко ги перефразира де.

До къде я докараха БСП!!!! ...-да разчитаме на читаците за борба с мутрите!?

ivo10

Та вие винаги сте били с тях. Това е по линия на Държавна сигурност. БСП и ДПС са окучени в едно леговище.

Забрана на ДПС. Наследници на терористите от влака на гара Буново, а колко предотвратени терористични акта има, защо мълчи МВР. Тогава не се афишираха нещатата, но хиляди български турци се припознаваха като неразделна част от Турция. На лягане и ставане говореха, пръста ни дърпа в Турция.Това е истината. Количеството им беше голямо и затова бяха натирени там където искаха да отидат. Хиляди от тях са благодарни на България, че ги експортира в Турция. Останалите тука сега си показват рогата, Местан е живия пример за недалновидноста на българския съд че ги регистрира. Не виждаме ли как ги манипурират по изборите, натирват ги като говеда да гласуват в България и там и хоп в Парламента една антибългарска Партия. Този на снимката днеска нарече Патриотите фашисти, само за тези думи трябва да се сомосезира прокуратурата. Смята се за недосегаем, до къде е стигнала наглоста му?

Режима на ГЕРБ е по-малкото зло от ДПС....

В политиката просто няма по-малко зло.

Изакзвания като това на този неграмотен ма,гал, ще ме принудят да гласувам за патриотите.

ДПС и БСП - винаги заедно, винаги. Предците на едните са клали българи, а другите са ги разстрелвали. Първите са разрушавали черкви, а вторите са ги взривявали. Турци и комунисти заедно срещу България.

Има два варианта. Или Сокола вече е Господин Никой в ДПС и никой не го бръсне за слива и му е отредено декоративно място в сараите, или тоя отворко е вече тотално аут, но още не го е научил. Скоро ще стане ясно, предстои да видим.

Нещо не ми е ясно- този човек казва нашата родина и аз не мога да разбера за коя родина той говори. Явно 500 години са ни били малко за да разберем коя е нашта и коя вашта.